29/3 - 09

I just wanna see you and kiss you lips
Take my hand through your hair
Look in to your brown eyes

I will do enything just to see you
Walk by your side and hold your hand
How can I tell you how mutch I like you ?

I dreaming about you in the night
I'm dreaming that I'm in your arms
Feel you perfume on your neck
Smell it and make it my drog

You know that I miss you <3<3

29/3 - 09

Kyrkan

Oj helt plötsligt så är det sommartid :). Ställde fram klockan en timme och det vart skönt :). Gick ner och gjorde lite frukost till mig och Maria :). Sedan så vet jag inte vad vi gjorde för tiden bara sprang iväg och helt plötsligt kom Emma hit och vi hjälpte henne med att fixa hennes bil :). Fixade klädsel med playboy bunny :). Fett coolt.

Sedan vart det dags att göra sig iordning och dra vidare till kyrkan. Hade himlafest men tyvärr så gick det väldigt långsamt och det vart inte så rolig som det brukade vara. Men jag och Maria vart duktiga och cyklade dit :). Sedan så skulle vi cykla hem men då vart det dimmit och vi såg nästan igenting :P.

När vi kom hem så bestämde vi oss för att laga mat :). Det blev grillat kött med nypotatis,beanaisesås och grillad majs :D, Alltså alla sommarminnen bara poppar upp i huvudet igen !! Längtar verkligen :).

Ska kolla färdigt på Fanveteren och sedan ska man sova :). Varmkök imon :)<3

God natt

28/3 - 09

Lördag

Idag så vaknade man hos Maria vid halv 12 tiden. Låg kvar och tog det lilla lugna och bestämde mig sedan för att gå ner och titta vad Maria hade för sig. Jag hittade inte henne någonstans och blev lite orolig tills när jag kom ut i köket. Altandörren vart öppen så jag gick och kollade. Ne då låg mitt kinderägg och solade :), 10 grader utomhus och hon ligger och solar. Men jag bestämde mig för att joina henne :), Låg där i ca.30 minuter innan hon dukade upp frukosten på altanen :). Riktigt gott. Solade lite till, skönt med lite sol :).

Sedan så bestämde jag och Maria oss för att cykla till tempo för att handla lite :). Jag köpte en pepsi och hon en cola eftersom att det är earth hour, så tänke vi mysa till det lite :). Drog hem igen och solade lite extra :). Pratade en massa strunt och sedan så gick jag och badade i 40 minuter innan Robinsson började :). riktigt skönt med ett långt bad, men tyvärr blev vattnet kallt väldigt snabbt "/. Men men... Sa iallafall till Maria att jag skulle komma upp 19.59. Och utan att veta av det så kom jag ut till TV:n 19.59 ;) Hihi perfekt tajming :)!!

Kollade på robinsson och satt och drack lite cola och popcorn. Ungefär vid 12 tiden så bestämde vi oss för att gå och lägga oss och prata lite :).

Tack syster <3, du ska veta hur mycket du betyder :)<3

27/3 - 09

Dataprov

Idag så vart det att gå upp men vart lika seg som varje fredag men gick upp tillslut :). Satt jämte Alexandra på bussen och fick reda på att dem skulle ut och fika idag efter skolan :). Så jag bestämde mig att följa med även om man är pank så kan man ju bjuda på ett leende :).

Kom till skolan och vi kollade färdigt på filmen "tillsammans". Sedan så pratade jag,malin,dejan och jamie om 70 talet i filmen och det vart roligt . Sedan så satt jag, Malin och Jamie kvar och pratade om roliga historier men dem skriver jag inte upp här även om dem vart fett roliga x).

Sen hade vi klassträff. Idag så gick det snabbt och vi gick tidigare till datakunskapen. När vi satt och väntade på att vi skulle börja så brakade ett bord ihop där Olivia, Bella, Hanna I och Hannah S satt på ;) Emelie Y skulle lyfta Hannah och då brakde benet på bordet ihop och alla föll ner på golvet.

Sedan hade vi provet och jag klarade allt fast 1 minus "/. Så jag fick MVG på provet :). Blev fett glad för denna veckan har det blivit mycket prov och det har gått bra :D.

Sedan så drog vi på engelskan men vi fick ledigt men ska fixa lite olika papper  tills på tisdag annars får man IG. Men jag satte mig med Malin och kollade på film med Hygge,Jim och Nicky. Kastade runt min godispåse och sedan kom Jamie och Dejan förbi och pratade lite :). Kollade färdigt på filmen samtidigt som jag sminkade mig och det såg nog lite roligt ut när man väl satt där inne i mörkret. Sedan så gick jag för att träffa Alexandra som hade prov!

Drog in till stan och dem skulle käka på stan iallfall Alexandra,Pontus,TK och Tobias :). Även Alexandras kompis vart med. Mycket trevligt och då kom Maria förbi och gjorde oss sällskap :). Sen mötte vi Mina och en av Alexandras andra kompis :). Förlåt att jag inte kommer ihåg era namn (a). Sedan började vi diskuterade om vilket kaffe vi skulle gå på och då så gick Tobbe och TK till morfars men där vart det fullt så där kunde vi inte va. Så vi samlade ihop oss och drog till ett fik som jag aldrig har varit på något med Fribergs :). Mysigt kaffe.

Sedan åkte jag hem och pappa fick reda på att min cykel har blivit stulen (typ i november). Men men han är seg som vanligt men som tur väl är att jag får låna mammas cykel om jag ska hem till kompisar. Så nu sitter jag hos Maria och
alla dem andra. Har haft mycket trevligt och nu sitter Maria och dampar när hon spelar packman

Ska snart sova :). God natt <3<3

26/3 - 09

Ledarsamling
Först ska jag gratta 2 av mina kompisar idag :D. Elina som fyller 14 och Agneta som fyller 17 :D,
Hoppas ni får en bra födelsedag!! Pussar på er båda :)<3

Började skolan idag med att kolla på en cp-film i svenskan som heter "tillsammans". Jag, som många andra inte tyckte att den vart bra eftersom att det vart en aning konstig! Sedan så hade vi lunch, Jag och Malin satt och åt tillsammans och snackade en massa :). Sedan så hade vi ingenting att göra så vi gick till omklädningsrummet och vi pratade en massa och hade fotonoja :)<3, Malin du är underbar och en massa minnen <3

Sedan så hade vi matkunskap och då så skulle vi göra hemmagjord falafel och det var faktiskt gott :). Det smakade lite konstigt men det fungerade att äta :). Jobbade med Malin sedan så jobbade vi med Hygge och Jonas! Trevligt trevligt, sen så skulle killarna städa. Jag gick in till stan och träffade Maria. Vi bestämde oss för att kolla på skor och sedan gjorde jag mitt syntest på körskolan :). Gick bra och antagligen ska jag få mitt körtillstånd nästa vecka :).

Sedan var det ledarsamling på församlinggården och vi gjorde en massa roligt :). Vi sjöng för Agneta och hon fick tårta :). Riktigt mumsigt men sedan åkte jag hem.

Skulle plugga och gjorde det en liten stund så jag drog ut med Maria och Fidde. Det snöade uta helvete och vi drog hem till mig :) kollade på sveriges värsta bilförare och grattis till Gurkan som vann ;). Sedan så åkte dem andra hem och jag duschade och sedan kom mamma och pappa hem :). Dem hade varit på bulls och sedan gick jag och la mig :)

God natt älsklingar <3

25/3 - 09

Hemma och vart sjuk

Idag så mådde jag skit så jag stannade hemma från skolan. Åkte till läkaren och kollade vad det var för fel på min hals men det var inget fel alls :). Sedan överraskade min mamma mig med att vi åkte till Ikea i Helsingborg. När ska vi väl skulle betala köket så gick vi igenom hela ikea och sedan kom vi äntligen fram till kassan och vi bildade en skit lång kö och då så gjorde kassörskan fel och vi fick gå till kundtjänst eftersom att vi ska göra om vårat kök!

När vi stod där så kunde vi inte betala och vi fick ringa till pappa för att kolla vad som var felet. Men han sa att det skulle fungera men det gjorde det inte så mamma bestämde sig för att ringa kundtjänst på banken och tillslut så fungerade det och nu har vi äntligen köpt ett kök och det kommer hem till oss den 23 april :).

Sedan så gick vi igenom hela ikea en gång till för att köpa en massa olika saker :) Jag fick en ny byrålåda och några lådor som jag ska ha i den :). Sedan så gick vi och köpte en liten spis som vi skulle ha och allt blev problem och den måste vi betala när köket kommer! Sedan när vi väl skulle betala så dampade allt igen och vi fick den segaste personen i kassan ever!!

Drog hem och somnade i bilen. När vi kom hem så började jag sätta ihop min nya byrå och lite senare så kom Maria hem till mig. Vi käkade tacos och sedan gjorde vi iordning mitt rum :) slängde ut 1 tv-bord och 1 rullbord :). Det blev riktigt bra

God natt sötnosar <3

24/3 - 09

GRATTIS MIN ÄLSKADE PAPPA <3

Min pappa fyller år idag så säger GRATTIS OCH JAG ÄLSKAR DIG <3<3

Började med skola idag, hade prov i livsmedelkunskap. Gick bra tror jag :). Blev nöjd och satt kvar sist av alla känner mig som en liten plugghäst! Sedan hade jag matte och jag fattade ingenting eftersom att jag är sjuk så klarar jag inte av att tänka över huvudtaget :S.

Drog hem och dammsög eftersom att jag lovade min mamma det <3, sedan så gick jag och kollade på film i min säng och somnade vid halv 2 och vaknade sedan vid 4 tiden :). Blev några timmars sömn och det känns bättre :).

Sedan så hjälpte jag mamma lite med att fixa iordning maten som vi skulle ha idag, vi gjorde som crepzé fast vi gjorde med våffllor istället eftersom att det även är våfflornasdag idag, blev lite allt möjligt som räkor,lax,sås,tomat m.m. Det var skit gott.
Min äldsta bror kom även hem :). Älskar dig bror min <3

Ne nu ska jag snart sova. Ska stanna hemma från skolan imon så vill gärna sova länge :).

God natt allihopa :), och Emelie hoppas du har det bra på teneriffa <3<3

23/3 - 09

Grattis Emelie <3

Idag är det ingen vanlig dag utan min älskade kompis Emelie's födelsedag HURRA HURRA HURRRRAAA! <3<3

Började med att gå upp tidigt men har börjat känna på en förkylning nu som har irriterat mig hela dagen. Åkte med bussen in till stan vid 07.27. Hatar den bussen alltid full och den är oftast försenad "/ !!! Men kom in till stan och gick till omklädningsrummet och bytade om till kockkläderna.
Idag i serveringen hade vi prov i serveringslära, det gick väl sisådär. Hoppas på bra poäng och ett högt betyg :). Sedan så fick vi reda på att vi inte skulle servera till någon idag utan vi skulle duka upp för några personer som kallar sig för doft och smak.

Jag satte mig att vara i kassan att fixa dricka och blommor till borden :). Det blev riktigt fina blomarrangement :). Sedan så käkade vi mat, det blev schnitzel med klyftpotatis och sås :). MUMMMAA <3<3
Sedan orkade inte jag och Kim städa så vi satte oss i en vrå och sen kom läraren på oss att vi satt där och gömde oss. Men tillslut kom vi på ett annat ställe att gömma oss på ;). Det blev vid den vita tavlan! Kim stod lutad under tv:n och jag låg ner på golvet ;). Älskar dig Kim<3

Sedan så gjorde vi iordning och vi fick sluta vid halv 3 tiden :). Sedan så fick jag sitta och vänta på att Elina skulle bli klar och komma ut från klassrummet. Satt ute i solen medans jag väntade med Sofia :).
När Elina väl kom så skulle hon röka och sedan gick vi till Netto för att köpa 1 cola och 2 chokladkakor :). Men nehe då fungerar inte mitt kort heller :S, blir så jävla sur så jag ringer upp mamma och säger exakt vad fan jag tycker om våran "ÄLSKADE" bank FAN!!!

Sedan var det att fixa så Elina blev medlem på tre.se och vi vart ju så duktiga :). Sedan kören. Höll på att somna ett flertal gånger men tillslut så slutade det :D. Sprang typ igenom hela stan och fick reda på att jag missade bussen. Ringde till mamma så hon fick komma och hämta mig men då ringde hon upp och sa att pappa var på amadeuskliniken så då åkte jag dit och åkte med min älskade pappa hem <3.

Så nu sitter jag här och tar det lilla lugna :). Älskar er alla som har gjort min dag till den perfekta <3

22/3 - 09

Home sweet home

Vaknade av Elins underbara väckarklocka eftersom att hon skulle ut och springa, men hon låg kvar i sängen och sedan somnade jag om! Vid 8 tiden så kommer Alexandra in i vårat rum och ser inte att jag ligger och sover i sängen x), Sedan så frågade hon vart jag tog vägen så sa jag att jag låg i sängen hela tiden :).
Gjorde mig iordning men orkade inte sminka mig utan drog på lite mascara!

Drog ner och käkade lite frulle och skrattade lite granna ;). Sedan skulle vi städa i 45 minuter! Blev lite sur för att ingen lyssnade på mig och jag fick gå och prata en hel del så alla förstod! Sedan skulle vi ut och leka i 1 timme :). Gjorde pepparkaksgubbarna och ett två tre röttljus! Gick jättebra och alla var på glatt humör!

Sedan for vi in i kyrkan och pratade om att vara ledare :). Hoppas att det är någon som vill bli min efterträdare nu när jag ska sluta!

Har haft enorm kul i helgen och ni alla konfirmander är underbara :D.

SKRATTAT HAR JAG INTE GJORT PÅ ETT JÄVLA TAG <3<3

21/3 - 09

CP rullstol

Började med att vakna vid kvart över 7 och gick upp och duschade ;), Sedan fixade jag mig iordning och då vaknade Alexandra :). Pratade lite och fixade mitt hår. Blev najs :). Gick och väckte alla vid 8 tiden och såklart så skulle vi äta vid halv 9! Men alla killar började duscha vid 0820!  Fick lite damp och tillslut så kom vi ifrån skolhuset!
Käkade frukost och fick reda på att Söndrum skulle ha morgonen bönen :). Det var trevligt då dem sa att vi alla skulle sitta utspritt. Sjöng och hade trevligt :).

Sedan hade jag och Elin lektion! Vi gjorde olika plancher och vi hade enormt roligt! Sedan var det lunch vid halv 1 och fick kött och potatis. hur gott som helst! Sedan skulle vi leka med dem från Söndum, vi gjorde först molekylen och sedan gjorde vi guld kornen! Pratade lite med dem andra ledarna och dem var jättetrevliga :).
Stackars Jens som skadade sig som fick åka till akuten för att kolla hur det gick med hans fot!

Sedan hade vi lektion! Trötta och glada var vi alla och vi chillade lite!
Sedan åkte Ida hem :(, skit tråkigt men hon kom tillbaka senare på kvällen :)<3. Sedan så gick vi ut och gick :), vi ledare skulle komma på 2 frågor var och det var riktigt bra frågor :). Sedan gick vi igenom alla svaren och Maria's grupp vann :D:D<3<3(*bäst*). Sedan skulle vi skriva på våra böner som vi skulle läsa upp i kyrkan!

men vi kunde inte konsentrera oss för Jens skulle berätta för oss hur det gick till när han skadade sin fot! Jag har nog aldrig skrattat så himla mycket i hela mitt liv! Det var kul och sedan så kom vi på att vi skulle göra en bön ,

Sedan var det dags att äta kvällsfika :) därefter kvällsandakt! Trevligt!

Blev att vara uppe till halv 2 och skricka på alla ungdomar som inte kunde hålla käften!!!!!!! Men till slut så somnade man in och myste :)!!


20/3 - 09

Konfaläger begins

Skola idag, tänkte att jag inte orkade men gick upp ändå! Hade svenska, vi kollade på film "Kapten Orange" Inte så värst kul men lärorik! Hade sedan diskutioner och det gillar vi inte!! Allt från bussar till USA! 
Sedan hade vi klassmöte hände inte så mycket där heller tycker jag! Sedan så hade vi datalektion. Gjorde lite genomgångar om provet som vi har nästa vecka! Inte så kul men va fan gjort är ju gjort!
Engelska på slutet och vi kollade på "Dead Poets Sociaty". jag gillade nog filmen mer än boken men det fungerade!

Sedan så åkte jag hem med 1335 bussen och kollade packade det sista till lägret! Fick ner allt i en väska och det kändes perfekt :D.
Mamma kom hem och hon hade köpt en massa godis;
#1 chips påse
#3 mentosrullar
#1 pollypåse
#fruktnappar
#tuggummi
#halstabletter
#2 läsk (1 cola och 1 fanta)

Detta skulle jag då överleva på under 3 dagar. Som om att mamma trodde att jag skulle åka utomlands och det inte skulle finnas något att äta på hotellet!

Åkte med Maria och dem vid 4 tiden. Kom dit och fick våra rum :) Trevligt trevligt. fick bo med Alexandra. Vi hade lite olika aktiviteter på kvällen. Vi hade olika lekar och vi hade aftonbön, Aftonbönen fick jag ha med Alexandra,Ida och Elin :). Jag och Elin delade på en text, gick jättebra att läsa. brukar inte läsa så bra men blev glad :). Käkade lite fika och sedan var det att dra ihop alla konfirmander att sova! Jag och Alex somnade vid halv 1 tiden!

19/3 - 09

Övningskörning

Skola idag som vanligt, chillade en del och hade svenska och matkunskap. Svenskan gjorde vi inte så mycket, redovisade våra olika sagor som vi kollade/läste/lyssnade på när vi vart mindre, Jag pratade om törnrosa och det gick väldigt bra :D,

På matkunskapen så fileéade vi rödspätta(plattfisk), roligt men skit svårt!!! Bilder på min bdb ;)

drog hem med mamma och sedan så åkte vi till ahlbäcks för att gå på kurs. självklart så gjorde jag bort mig så helvetiskt mycket  :I men skit samma. har iallafall gått i kursen så ska skicka in mina papper snart så man får köra :D. fett skönt!!

Ne ska sova :)<3

18/3 - 09

1 år sedan idag "/ <3

Idag så är det ett år sedan jag åkte till Thailand med min underbara familj, och självklart kom alla minnen upp i huvudet, Älskar verkligen Thailand och hoppas på att få åka nu dit i 3an :).

Idag blåste det inte så mycket riktigt skönt. Träffade Emelie på bussen och hon var så sommarklädd så jag inte kunde tror det :). Riktigt fin vart hon, Snackade med Alexandra, som jag trodde hade opererats igår men det hade hon inte. Så hon kan följa med nu i helgen :D<3.

Åkte hem till Maria och packade ihop mina grejer och sedan så hämtade mamma mig. Fixade Malins tema till mobilen så hoppas hon blir glad imorron :). Alexandra kom hem till mig och vi käkade mat och pratade en massa minnen. Väldigt trevligt, saknar dig fett mycket bästa kompis <3:).

For ner och lagade mat med Fredrika,Tobbe,Danne och Danne :).

Puss på er alla <3


17/3 - 09

Solsken

Idag för en gångskull så sken solen :). Riktigt mysigt men det blåste som fan! Kollade på film idag i skolan, den var faktiskt bättre än vad jag hade trott! jag åkte hem till Maria efter skolan och vi gick en runda och var nyttiga :). Dagen har varit kort men känts väldigt lång!

Så ska sova nu :). Älskar alla mina vänner och glömmer inte det Robin sa ;
jag ligger och sover i en snö hög ;)

Du är ju go du <3

16/3 - 09

Hovmästare

Idag så var det att gå up tidigt och åka bussen, regnade "/

Hade servering och nu vart det dags att servera. Blev även hovmästare :), trevligt att svara i telefon men det var lite jobbigt när ingen svarade när man vart borta!

Fick servera Nilla och henns kompis :)
GICK SKIT BRA!!

Sedan var det hem till Ellen och laga mat! Orkar inte skriva mer nu :P

God natt <3<3

15/3 - 09

Chill dag till 1000 %

Först måste jag säga grattis till Robert som fyller 17 år :D, saknar dig norrläningen !!

Vaknade vid 12.15 idag. Käkade frukost och sedan bastade jag och Maria :). Satt vi datan och sedan lagade vi middag :). Vårrullar med Lis (ris*). Smakade smasken, sedan var det att packa ihop alla grejer för mamma skulle komma och hämta mig :), åkte hem och möblerade om lite för jag inte har kunnat sova :P

Maria kom hit och vi kollade på film och vart lite onyttiga :). Drog ut en liten stund och snackade skit och dansade som en jävla galning, tror jag har blivit trädkramare med :O<3

God natt imon är det skola och då är det dags att servera :O
WISH ME GOOD LUCK!!

Puss på er alla <3

14/3 - 09

Göteborg och melodifestivalen

Idag så vaknade jag av att mamma ringde till mig och sa att vi skulle åka till Göteborg vid 10 tiden :), Jag och Maria gick ner och gjorde oss iordning och satte oss för att äta frukost. Men då kom Sara och Ellen ner och höll oss sällskap. Sedan så åkte Sara hem (tack för att du kom :)) och strax där på så åkte Ellen hem.

Vi sminkade oss och skrattade en hel del tills det var dags att sätta oss i bilen i 1½ timme. När vi kom fram så gick jag och Maria in först för mamma och pappa skulle köpa en gasolhäll utav några killar som vi ska ha i vårat nya kök :). Vi kollade kök,sängar,soffor och allt möjligt tills vi blev hungriga och gick till min mamma för att hämta pengar (a). Mamma och pappa stod och designade ett kök som vi har beställt :). Så snart blir det andra bullar i huset :). Hehe,

Vi gick och åt. Benfri kotlettrad med pommes och bearnaisesås. Riktigt gott. Satt och pratade om allt möjligt och hade mycket trevligt. Satt och kollade på alla snygga killar som fanns där (a). Sedan var det att hitta mina föräldrar igen men vi gick bara runt i cirklar och jag blev riktigt yr. Och alla idioter som ska stanna mitt i vägen eller som ska gå förbi som trycker sin armbåge mot min. USCH FÖR ER!!

Hittade till slut mamma så vi gick och betalade det vi skulle ha :), Det blev 3 lådor och ett nytt örngott och sånt till min fina säng (a). Sedan så satte vi oss i bilen för att åka hem.

När vi kom hem så kollade vi på Benjamin Bottons otroliga liv. Den var bra men jag tycker att det var lite för lång, men men. Vi gjorde även lite mat. Denna gången blev det coucous och bulgur sallad med currykyckling:). Gott och vi åt upp allt :O Det var ju inte lite mat som vi hade gjort heller :P

Sedan kom JS,Jonas och Ellen och kollade på melodifestivalen på tv. Jag lovar dig när jag trodde att Carolinas Auf Ugglas skulle vinna så satt jag och skrek i soffan!! Men som tur väl gjorde hon inte det :D. Men jag tycker att Måns skulle ha vunnit (a)-

Dags att sova nu :). God natt <3<3<3


13/3 - 09

Fylle fredag

Idag så åkte jag till skolan som vanligt, det snöade en hel del dagen innan lite tråkigt men det var trevligt, Började svenskan och vi hade 40 minuter lektion för vi skulle sedan på en teater! Berättade lite för Emelie och Malin om törnrosa :).

Seriöst när vi kom till teatern så trodde jag fan inte mina ögon :O! Det handlade om hippies som levde på 70talet(?)!  Jag trodde fan dem gick på droger alltså :S. BTW det var nog den sämsta teatern jag har sett!

Sedan hade vi klass möte gick väldigt snabbt,

Datan gick snabbt och jag blev klar med 3 övningar *stolt* heheh (a).

Orkade inte gå på engelskan så jag åkte hem och packade iordning mina saker eftersom att jag skulle åka till Maria och sova där :). Åkte till tempo för att köpa cider och cola :). sedan så lagade jag och Maria mat :), entrecoté med potatisgratäng och sallad :).

Sedan trillade alla in en efter en och vi började dricka lite smått :). Sedan så rökte vi lite och hade skoj,

ELLEN WAS DRUNK FTW!!!

Ne ska dra <3<3

12/3 - 09

Torsdag

En vanlig torsdag som vanligt, förutom ingen konfa, kändes konstigt att inte behöva stressa sig från skolan till bussen inne i stan ;).

Svenska som vanligt och vi skulle skriva färdigt vårat tal om en saga som vi gillade att kolla på när vi var mindre! Ska berätta om törnrosa imon :). alltid lika kul att prata inför klassen!! NAAAAAAT!!

Sedan hade vi våran underbara rast !

Matkunskapen var lite rolig idag, vi skulle prata om fisk och hur man fileéade den :). gick väldigt bra för mig men det var äckligt när vi skulle ta bort alla inälvor! Då mådde inte jag bra iallafall men det gick bra, Emelie,Malin och jag blev klara först eller näst först och hade ingenting att göra så vi satt och tjatade på Peter att få sluta tidigare. Hann med bussen 1435. Såg att mamma körde förbi, så jag hoppade in i bilen men hon skulle till frisören och det visste ju inte jag så jag fick springa från österskans till hvitfeldtsgatan :P. Hann som tur väl var!

Åkte hem och tog det lugnt, jag gick hem till Ellen och träffade Fidde :), Käkade en jävla massa oliver och lite onyttiga saker :). Vi gick ut en lång runda och snackade om allt möjligt, riktigt skönt faktiskt.
Tack för att ni lyssnade

Kom hem nyss men ska sova nu :), God natt <3

11/3 - 09

Onsdagen idag :)

Skola idag, åkte med Emelie och Malin :),  sedan hade vi hotel pratade om dem olika hotellgästerna som kommer till hotellen :).

Sedan gick jag och åt med Hanna I :), pratade lite och hade trevligt, gick till matten sen och hade så himla roligt, bråk börjar äntligen tryckas in :D, sen var det att åka hem och bara chilla lite :)

Somnade och nu sitter jag här, klockan är 1823 och jag är så himla trött men ska inte sova "/

Ha det bra :)<3

Alla mina underbarlingar som bor i Piteå far til hemavan idag :o <3 ha det bäst och bryt nu inga ben <3

10/3 - 09

Tisdag

Kort tid idag i skolan, började med livsmedel och snackade om vin,cider,öl,kaffe,te och kakao :). Vart mycket trevligt att lyssna på alla som redovisade :) sedan gjorde vi frågor till provet som vi ska ha någon ggn, vet inte när men ngn ggn :)!! Sedan hade vi matte, alltid lika roligt med bråk, för en gångsskull fattar jag matten :o OTROLIGT ;)

Sedan var det att sätta sig på bussen som man åker i 35 minuter,  läste boken i engelskan som ska vara klar nästa veckan, börjar äntligen bli klar :). Kom hem och gjorde mig lite mat,
pommes och hamburgare och för att vara lite nyttig lite gurka och tomat :). Smakade gott och sedan så somnade jag sött i min lilla säng :)

Vaknade för att dra till Ellen :), träffade Jonas och JS där, sedan så gömde jag JS keps så det inte skulle åka hem (a), e man en ängel eller vad :). Tillslut så hittade dem den men då kom Fredrik så det var roligt :D, Gick ut en lång runda och bara tog det lugnt, snackade lite. Riktigt skönt att bara prata om livet och sånt :). Sedan gick vi till Ellen och vart lite onyttiga :), Fredrik och jag tryckte i oss en hel del oliver :D mummmms <3<3

Så kom hem för ett tag sedan :). ska sova nu. men ha det bäst :)<3

9/3 - 09

Måndag igen

Ingen vanlig måndag idag :), vart ledig och det var skönt och det kan lätt behövas!!
Lavade lite ved idag,  gick bra tills jag skadade mig en aning men skit the same! Pappa trodde att ett vedträ hade bitit mig i hälen! PUCKO men jag älskar han ändå :)<3.

Kollat en hel del filmer idag :), hot fuzz som man aldrig kan sluta skratta åt x) mohahaha!! Sedan kollade jag på another cinderella story! Den vart fin :).

Lagade mat och råkade spilla lite vatten på datan så den e lite seg nu men det var inte så farligt! Men sedan när jag hade ätit så drog jag till Ellen efter ett BESKED som jag inte trodde skulle få :O!!! Men aja hoppas det löser dig!

Har precis duschat men ska äntligen gå och lägga mig igen :D<3, OMG i love my bed!!

Skola imon till 1440 "/, drygt men skit samma.

8/3 - 09

ELIN SANDSTRÖM 16 ÅR <3

Oj hur ska man beskriva för dig hur mycket du betyder när jag knappt kan använda mina ord ? Du har lyst upp mina dagar nu i 2 år och du är en underbar människa <3. Att du har funnits vid min sida i 731 dagar är helt otroligt, vi har haft våra glada stunder och våra icke så glada stunder,
Oj hur ska man beskriva för dig hur mycket du betyder när jag knappt kan använda mina ord ? Du har lyst upp mina dagar nu i 2 år och du är en underbar människa <3. Att du har funnits vid min sida i 731 dagar är helt otroligt, vi har haft våra glada stunder och våra icke så glada stunder,

Du är en ängel och för 5844 dagar sedan så släppte gud ner sin finaste ängel till oss <3,

Elin du är min ängel och kommer alltid förbli den med <3<3

Du är en ängel och för 5844 dagar sedan så släppte gud ner sin finaste ängel till oss <3,

Elin du är min ängel och kommer alltid förbli den med <3<3
Elin<3


7/3 - 09

Lördag

Grattis Palle 17 år :)

Idag har det vart en händelserik dag :), Hänt en hel del!!
Vaknade vid halv 11 av att mamma och pappa pratade om att resa bort till Thailand om 2 år :D, måste ju veta lite om det bli något! Sedan så var det att fixa rummet och packa för att åka till Maria. När man nästan vart klar så tvingades man till att dammsuga hela huset! Usch jag hatar det verkligen!

Sedan åkte jag och kollade på en Ipod Tuch<3 alltså den är perfekt! Ska prata med pappa med om att han kan ge mig den på några få villkor (a)!!! Sedan gå in på jysk och kolla på vad mamma hade hittat till huset! Nytt duschdrapperi och sånt smått trams. In på willys för att panta flaskor och handla lite granna :).
Där efter "drive in" på max för att köpa en burgare att små äta på innan man kom till Maria! Mamma hade ju lovat pappa att fixa bensin till motorsågen eftersom att det har kommit en massa ved och JAG kommer säkert åka på den skiten att fixa iordning allt!!

Åkte till Maria! Alltid lika trevligt som vanligt att träffa dig <3, kollade film och sedan kom Emma och Freddy!!! Har nog aldrig sett dessa 3 haft så kul under tiden som jag har kännt Maria :D<3.
Sedan kom Sofia,Åsa och Ellen hem från badhuset och vi kollade på travet och snackade lite, sedan var det dags för lunch :). Blev plankstek muma <3!!
Snackade lite skit och sedan så färgade Maria mitt hår :D, blev bra :) tack för att du tog dig tid <3 :).

Har suttit här uppe några timmar nu :), orkar inte sova. Lyssnar på neradio och pratar med alla underbara människor som finns ute i landet :D, speciellt norrläningarna <3. Tänk att man har kompisar 145 och 195 mil härifrån :O , lika underbara som vanligt :)

Ne ska nog ta och sova snart <3. God natt :)

6/3 - 09

Äntligen helg

GRATTIS ISABELLA OCH MIKEALA RUNEMYR PÅ 17 ÅRSDAGEN<3 :D

Idag så klantade jag till det ordentligt :S. La mobilen under kudden och på något sätt så stängde jag av alarmet! Sedan vaknade jag till och tänkte att det var dags att gå upp så man hinner med bussen 0727! Kollade på klockan och fick total PANIK! Klockan vart 0813. Smsade Malin så snabbt jag kunde och sa att jag försov mig! Som tur väl va så hann jag med bussen 0845 och fick ett sms av Emelie att jag skulle vänta på henne inne i stan :).

När Emelie kom så åkte vi bussen till skolan, vi hade då klassträff och det var lika roligt som vanligt! Sedan så gick vi till datakunskapen som gick väldigt fort idag :), hade väldigt kul kollade runt lite på nätet!

Lunch efteråt och jag,Malin och Emelie satt och pratade :) Alltså ni tjejer betyder så himla mycket för mig det ska ni veta :)<3<3

Engelskan skulle vi läsa våra böcker men jag säger bara en grej!;
RULL STOL !!
Haha x) bara alla i HR08C klassen kommer förstå vad jag menar :); men jag kommer lägg ut en film sedan på youtube.com så kanske ni andra förstår (a)

Kvällen blir att stanna hemma med min underbara familj och bara ta det lugnt <3


5/3 - 09

Torsdag

Idag så var det att gå upp tidigt för att åka till skolan för att ha en svenska lektion! Vi har fått en lärarkandidat men har ingen aning om vad hon heter för jag kom lite försent! Sedan så kollade vi på shrek :), riktigt kul , skrattade en del åt åsnan men han är ju så rolig :D (a).

Sedan hade vi rast i 1½ timme så jag käkade och satte mig vid rektorerna med Dejan och Rickard. Fixade läxan som vi hade tills idag. Det gick bara bra och läxan blev klar :). Sedan så jobbade jag med Emelie och Malin. Vi gjorde choklad moussé och brylepudding.
Chokladmoussén var nog det godaste :) även om det tog tid! Sedan så smakade brylepuddingen ägg och det var skit äckligt!! 
 
Tjejerna städadeköket idag och jag kan inte förstå varför man inte tar upp 3 ägg som ligger på samma ställe! Och vem slänger ut en massa choklad på golvet :@. MAN BLIR SÅ TRÖTT!!
Men som du klarade vi oss tjejer med varmvatten,diskmedel och en borste. Vi städade på 15-20 minuter, sedan var det att åka in till stan för att ta bussen 1505 till Harplinge.

Som tidsfördriv så läste jag min bok som vi har i läxa i engelskan! Så nu har jag kommit en bit på vägen! Möte upp med Matilda och Maria på bussen. Vi kom till konfan och käkade fika. Ibland så undrar jag om ungdomarna får mat överhuvudtaget!! Visa klagar bara för dem får 5-6 mackor :S, Herregud!!!!
Sedan gjorde jag och Ida iordning i köket efter ungdomarna som skräpar ner en del ;).

När klockan var ungefär vid 5 tiden så satte vi i gång "Lejonkungen 1". Sist jag kollade på den var typ för 2-3 år sedan! Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en tecknad film förut! Ida och jag pratade en del och ledarna blev sur! Men skit samma har man ett liv måste man sprida det vidare! Sedan så snackade prästerna och ungdomarna lite om filmen och vad dem tyckte om den! Jag och Ida satt då ute och pratade en hel del :). Mycket trevligt!!!

Sedan var det att sätta sig i bilen för att åka till GBT på UG!
Herregud vilken humor vi ledare kan ha egentligen! Skrattade nästan så jag kissade på mig och jag har aldrig misslyckats så mycket med ne kaka som denna gången. Jag kom hem för några minuter sedan och nu är det dags att sova för imon så är det skolan tidigt igen!


Tack för en underbar dag och mina vänner betyder enormt mycket <3<3

4/3 - 09

Sjuk och en ny blogg!

Jaha, då skaffade man en ny blogg idag,  tröttnade på den andra "/,

Nu sitter jag även här och kollar på HSM3 och har sjukt tråkigt, orkar ingenting längre
sov ungefär till klockan 12. Får se hur man mår imon, hoppas på det bästa :)<3

Ne nu ska jag se klart filmen, det kanske kommer ett litet inlägg senare ikväll :)<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0