Hej där hemma.

Bränd som bara den och snart kommer taxin för vi ska ut och shoppa på en marknad :D

Glöm inte att läsa alla andra inlägg från resan <3

Gäster på ingång

Ja snart kommer Stövarn och hans familj hit. Vi ska gå ner till stranden och bada hade vi tänkt. Tyvärr så mullrar det på ordentligt så vi får väl se hur det blir. Men annars så sitter vi här en stund och sen går ner till beachen.
Ska till Karon ikväll, så det blir shopping :D

Skriver sen puss och kram <3

Bränd som fan

Rödare än en kräfta.

Ja man kan ju inte skylla på att man inte sitter och fryser iallafall. Har ju hört att det ska komma mer snö där hemma imon. Pratade med några från Dalarna innan vid poolen idag och dem tyckte att det skulle bli skönt att komma hem. Ja man kan ju undra vad dem tänker med ;) men så är det nog när man tycker om snön.

Just nu är klockan 18.49 och jag sitter med lite dricka och skriver detta inlägget till er där hemma i Sverige. Jag kan ju säga att dagen har varit helt underbar och jag är så trött så jag kan somna när som helst. Nu ikväll så bär det av till en liten restaurang som en engelskaman äger. Ligger nog 10 minuter härifrån. Det kommer nog bli mycket trevligt. Är inte så värst hungrig iallafall inte efter den middagen jag fick idag på stranden :).

Visst kan man inte tacka nej till 40 grader i solen och 30 i vattnet? Njuter verkligen för fulla rullar här nere. Imorron så ska vi träffa pappa och mammas kompisar. Blir nog att åka bort till Karon som ligger ca.1 timmes taxi färd. Men det finns så mycket fler affärer där nere än vad det finns här. Får väl se vad som händer senare på kvällen om vi åker hem eller om vi stannar kvar. Börjar bli trött på att vara på samma ställe hela tiden men vi bor så jäkla bra.

Fredag kan jag iallafall meddela att det ska bli en liten marknad eller liten och liten den är väldigt stor. Dit ska vi med några som vi träffade här på lägenhetsområdet. Var och käkade middag med dem häromdagen. Handla ska faktiskt ta och göra. Har nog gjort av med någon hundra lapp eller två sen vi kom hit. Jag vill ju slösa slösa slösa!! Hehe sådan är man ju när man kommer till varmare länder.

Nu ska jag fixa mig iordning, saknar er alla där hemma <3

Kvar ;)

Trött som fan.

Idag var det 30 grader i vattnet och på land 38 i skuggan. Ingen idé att gå ner och bada ;) men vinden är så skönt så dert gjorde susen. Bränt oss har vi alla gjort, röda näsor går vi alla omkring med. Käkade på ett trevligt ställe idag, blev räkor med sparris och ris. Klockan är nu 2325 tror vi iallafall ;).

Här är en bild på poolen.



Vad tycker ni då? ;) Snygg pool or what ?

Nu blir det sängen, skriver nog ett annat inlägg imorron. Ha det nu super bra :D
Saknar er skit mycket så att ni vet<3. Tycker synd om er där hemma med all snö!

Thailand dag 2

Värme är bara så skönt.

Kan inte fatta att man äntligen är här nere på semester. Kom ju fram igår fyget var försenat i några timmar men vi hade den turen att vi kom iväg överhuvudtaget.

Gårdagen blev mest till för att stanna vid poolen och sola och bada. Lunchen blev en näcke macka. Dock fick jag värmeslag så jag låg på soffan i flera timmar när mina föräldrar var ute och handlade. När dem kom tillbaka tryckte dem i mig vatten och mat så att jag skulle bli bättre. Som tur hjälpa det. På slutet av kvällen blev det ett dopp i poolen eftersom att det var ca.28 grader ute. Man såg stjärnorna såklart så att det inte var sant.

Idag (22) så vaknade jag kl.0800 att mina föräldrar stökade runt i köket. Mindre roligt när man skulle vilja sova lite längre men det gör ju inget. Maria sov ju vidare fram till kl.1100 sen blev det poolen då föräldrarna var ute och gick. Dem kom tillbaka ca.2 timmar senare för att dem hade gått fel. Pappa skyller som vanligt på black out. Fast det har han ju hela tiden ;).

Stranden var sjukt underbar. Stranden len som mjöl och vattnet var helt perfekt :D. Baren var ju stor och det blev en bacardi breeze lime. Smakade dock lite mycket lime men det gick att dricka. Maten va skit god och jag ÄLSKAR thailänsk mat. Har bränt mig på mina ben men hoppas på att det blir en fin liten bränna sen när man väl kommer hem. Gick hem vid 4a och lade oss vid poolen, skit varmt så man kunde ju inte svalka sig. Men ner och sen upp igen. Spelade kort och bara njöt utav detta vackra land.

Nu ikväll blir det att åka ner till den lilla byn och käka på restaurang. Eftersom att jag inte mådde så bra igår så var det bara att stanna hemma. Hoppas på att det blir något mer räkor eftersom att det är så jävla gott. Men nu måste jag verkligen dra för annars får väl Maria panik på mig. Lägger snart upp lite bilder :)

Puss och kram från värmen<3

Landvetter

Flygplatsen.

Sitter just nu på landvetter, verkligen skit roligt att sitta och kolla ut över detta snötäcka landskap. Snart blir det sol och blått vatten :).
Skriver kanske imorron. Har faktiskt ätit en god chokladboll hehe ;)

Puss och kram <3

Nybäddad säng!

Nybäddad säng.

Det bästa när man har bäddat rent sängen är att det luktar så himla gott.

Nu ska jag tacka för mig och hoppas att alla överlever i Sverige nu när det har börjat falla en massa snö. Själv ska man till värmare länder för att ligga på stranden och dricka massa drinkar ;).

Ha det nu super bra! Kommer sakna er alla här hemma :)
puss och kram <3

Dagen innan :)

Nu börjar man ha fjärilar i magen ;).

Imorgon är det äntligen dags att flyga ner till Thailand. Vi får väl se hur det blir eftersom att hela Sverige kommer ligga under snön ;).
Idag åkte vi skridskor med klassen, hade jättetrevligt



Aja nu ska jag kolla på tv med min kära bror som ska bo hemma här nu i 2 veckor ;)<3
Ha det bra :)
puss och kram<3


Pluggat och packat

Ja det säger allt.

Skit kan inte fatta att man snart sitter nere på en sandstrand med en cider i handen och tänker på er alla människor i kalla Sverige. Ska bli skit skönt att komma iväg, imon har man dock en lektion och börjar 1300 med skridskoåkning :). Får skjuts hem av mamma med, det blir bara bra :D.

Idag hade vi tjejer i klassen (utom Malin och Nina :/) en liten fika i stan. Hade jättetrevligt och hoppas vi kan göra om det snart igen :). Kommer verkligen sakna dessa brudar nu när man åker för dem ger fan en glädje varje dag. Love you girl <3<3

Blev även en liten tripp ner till ledarsamling, vi var bara 6-7st så vi gjorde semlor. Skit gott och hade verkligen kul. Satt och nynade till en massa låtar och försökte vara social på sms men det gick ju som det gick xD.
Nu ska jag käka upp min lilla godispåse för det är nog det jag behöver mest :D.

Ska nana kudden nu :)
Puss och kram bitches <3


Bio.

Alltid lika kul på bio.

Idag var det en bra dag i skolan, hade vanliga lektioner och vi kollade klart på "super size me". Snacka om att man blev hungrig och illamående på samma gång. Fick reda på svenska grejer med VG och G i betygen :).

Efter skolan blev det att dra in till stan för att käka på våran speciella restaurang där vi kan prata ostört, alltid lika kul att sitta där inne och planera om allt. Så nu har vi snackat klart om resan. Sedan blev det stan en stund kollade runt i alla möjliga sorters affärer.
Hittade en massa grejer som jag ville ha men ska spara mina pengar till resan istället, jag och Maria gick runt omkring i butikerna och sa om och om igen ; detta kan vi ju köpa i Thailand.

Efter att ha mött upp Fredrik,Adam,Pizze,Jonas och Niklas så gick vi runt på stan, dem käkade på donken så jag tryckte i mig en liten cheeseburgare. Blev att vi gick in på biografen och beställde 4 st biljetter till filmen "farsan". Jag skrattade som bara den och alla på biografen borde tycka att vi va dumma i huvudet x).
Skit bra film som man verkligen måste se :).Så se den så fort ni kan.

Nu ska jag skicka ett arbete till Agneta sen är man klar med den skiten :).
Puss och kram <3<3


Kvällens sista inlägg

...

Ja nu är det snart dags för att gå och lägga sig i sin mjuka säng. Har läst igenom näringsläran typ 3 gånger och hoppas på att det går bra imon på provet.
Men får väl skylla mig själv om det går åt skogen!

Imon ska jag in till stan för att äta middag men min älskade syster (<3). Prata lite om resan och bestämma vad vi ska ha med oss och en massa sånt skit. Kommer bli jättemysigt, om vi hinner ska vi även träffa kompisar och sola på solarium :).



Ne det var allt från mig :).
puss och kram <33


Grattis lillkusin<3

Alla <3ans dag idag :)
Idag är det ingen vanlig dag för min kusin Emelie fyller hela 14 år. Har ett gammalt foto på henne på min hylla där hon är nyfödd och jag sitter med världens leendet på läpparna. Det var verkligen gamla goda tider :)
Så ett stort grattis till henne <3<3

Igår var jag,Maria och Tage hemma hos Adam i söndrum. Hade skit kul och vi kollade på "Avatar". Blev lite besviken för den var verkligen inte så bra som alla andra har sagt att den skulle vara :/. Men den var ju inte jättedålig. Dock kan jag fan aldrig hålla tyst när jag kollar på film så förstörde nog filmen för dem andra ;).
Sen gick vi ner till stranden och åkte lite på isen. Dock bara jag som var så smidig att jag trillade. Men tur har man inget blåmärke för rumpan :)

Nu ska jag fixa mig, ska åka till mina kusiner.
 Hör av mig senare <3<3


Redan klar!

Klaaaaaar.

Tro det eller ej men jag har packat klart :O gick snabbare än vad jag trodde att det skulle göra, men tar inte med mig en massa skit utan har mer än halva resväskan tom som jag kan fylla i med massa grejer som jag ska köpa :D. Blir nog att ta med sig ca.5000 att handla för. Det ska bli skor,linnen,klänningar och en massa små saker :D!!

Aja nu ska jag käka lite
puss och kram <3


Bilder för dålig uppdatering.

Bara därför....

Jag har inte bloggat på ett tag efter att jag va i Kristianstad för att göra mönstringen, ska jag vara ärlig så tog det nog ganska kraftigt på mig att jag inte fick göra lumpen men jag ska fan söka igen.

Ja under dessa dagar jag inte har bloggat så har jag gjort en del andra viktiga grejer som pluggat. Har börjat lägga ner mer tid på skolan än vaf jag gjorde innan så hoppas på att få bra betyg nu i skolan. Jag har även lagt ner mer tid på mina gamla vänner som jag inte har träffat på ett tag.



Kolla detta är på skolan, på en buske har det blivit en massa istappar, ser skit coolt ut i verkligheten. Här syns det inte lika bra ;).

I torsdes käkade jag pizza med Adam,Fredrik,Wille och Pizze. Satt inne på pizzerian och dampade loss som vanligt. Fick ju inte tugga klart innan man fick ett nytt skrattanfall :O. Men pizzan gick iallafall ner och därefter åkte vi till LV6 inne i stan för att kolla på olika militära fordon.Skit häftigt, har aldrig varit med om att ha haft så kul i hela mitt liv xD. Skrattade som fan och fick adrenalin kickar hela tiden.

e

Förlåt för emostilen, ser helt nere ut!! sitter på en pansarvagn som väger en jävla massa. Skit häftigt att gå in i den och se hur det är att sitta inne i mörkret. Skulle vara coolt att sitta i en pansarvagn fram genom gatorna i länder som är i krig. Aja får nöja mig med att sitta hemma istället.

Vill bara skriva om dem 2 männen som dog i bakhåll i Mazar-i-Sharif i Afganistan. Även om man inte vet vilka det är så måste man ju skänka en tanke till familj och vänner.
Vi hade en diskussion i skolan om man ska ta hem dem eller om dem ska stanna kvar. Det är verkligen jättesvårt att säga vad man tycker och tänker när det handlar om sådana hära frågor, men själv tycker jag att dem ska få en förfrågan om dem vill stanna kvar eller inte. Dem skänker ju så mycket säkerhet där nere till dem som bor i sådana länder.
Vad tycker du? Ska dem hem eller stanna kvar?

Ja vad ska man mer säga nu då? Det blev ju ett långt inlägg denna gången. Åker ju iväg om en vecka och det ska bli skit skönt så om ni vill träffas innan vi åker så får ni ju säga till :)
Avslutar med en bild på mig själv eftersom att jag har klippt av mig allt håret, men det kanske inte syns så bra men det är iallafall någonting.



Nu ska jag lägga fram en massa grejer till resan så kanske jaf lägger ut en bild på det jag ska ha med mig sen ;). Ha en toppen lördag för det ska jag iallafall ha.

Puss och kram <3<3


Lumpen = not ready!

Ingen lumpen.

Idag var jag på mönstringen för lumpen. Jag hade verkligen ställt in för att klara allt men tyvärr satte det stopp efter läkaren, har migrän och tål inte ljus när jag väl har det. Så jag fick ta mitt pick och pack och dra innan lunch. Snackade lite med Bob och Conny(?). Dem klarade sig utmärkt och såklart hoppas jag att dem klarade sig igenom dagen.

Nu ska jag ta och se lite film och gotta mig lite. Är sjukt trött på att sitta hemma men det är skönt när man har varit borta en hel dag. Men fick sitta ute och vänta på tåget i 1 timme. Gick in och ut hela tiden så såg väl  en aning dumt ut.

Ne nu ska jag fixa mig.
Hej svejs;) <3


Depp.

Trött på allt just nu.

Inte mått så bra idag, bröt ihop på näringsläran.
Orkar inte skriva ner mer om dagen, ska se
"drag me to hell" nu. :)

puss och kram <3


Mina nya!

Köpt.

Sa ju att jag hade köpt nya bikini's. Såhär ser dem ut!

 

Mixade lite när jag skulle köpa dem så hoppas det blir snyggt :)
Puss och kram <3<3


Dags för ett inlägg

Vart lite off.

Ja det har inte blivit något inlägg i helgen för jag har inte gjort så mycket mer än att tagit det lugnt. I fredes så va jag ju hos Malin och sen ut på krogen. Hade verkligen skit kul, sedan missade man bussen så det blev DB-festen en sväng.

Igår var jag bakis och tog hand om mig själv. Gjorde god mat och gick ner till affären för att köpa mig själv en skvallertidning, finns inte så många tidningar att köpa nu när preem har stängt och tempo har en liten hylla med tidningar som jag gärna skulle vilja att dem fyllde på :)

Sedan idag har jag varit duktig och städat huset. Fixade lite ved med så att mina föräldrar kan bli glada nu när dem kommer hem från Skåne. Aja bra blev det iallafall.
Kvällen har jag tillbringat med Fredrik,Adam och Wille. Önskar verkligena att jag hade filmat alla roliga stunder med dem för man kan fan inte låta bli att skratta när man är med dem.

Nu måste jag verkligen sova, skola imon tidigt och vill inte försova mig
Puss och kram

 



P.S Har köpt 3 st nya bikini's, lägger ut bilder snart ;)

 


Vilken kväll

Bakis + träningsvärk

Ne fy fan vad jag har ont i ryggen och mina vader. Hade kickboxning på idrotten igår och Simon va skit duktig som ledare.

Sedan blev det hem till Malin på kvällen, fy fan vad kul det var :). Hade skit kul. Har inte så mycket att skriva pga av mitt blonda minne xD. Haha snacka om bortförklaring.
Det jag kommer ihåg är att jag blev "efterlyst" på DB festen för att jag inte var uppskriven !! HAHAHAH!! Snacka om L0L.

Ne nu ska jag krypa ner i soffan och kolla TV resten av kvällen. Finns inte så mycket att göra när man mår dåligt, men jag har ju valt det själv xD!
Puss och kram <3<3


Ny duschad.

En varmdusch är det bästa när det är kallt.

Ja nu har jag ÄNTLIGEN kommit ut ur duschen, älskar att stå där inne i många minutrar innan det bankas på dörren utav en arg mamma eller pappa som klagar på en. Men dem får fan stå ut med det nu när inte jesper eller rasmus bor hemma :). Så jag har tagit över deras duschtider.

Idag så var det skola. Kallt som tusan va det ute och mina skor har börjat läcka in :/. Så typiskt nu när dem verkligen behövs. Men med ett par plastpåsar så lättar det iallafall upp dagen. Hade samhälslektion verkligen tråkigt. Är trött på den skiten nu och snart har vi prov, igen.
Lunchen blev en liten besvikelse. Soppa! Är trött på den skiten nu så att man kan spy. Men är man hungrig så ska man ju äta eller hur?

Dagen fortsatte sig i lycka när jag fick tillbaka mitt prov om Ekologi. VG+! Det är det bästa jag någonsin har fått på ett NO-prov. Brukar få IG eller G-/+. Blev jävligt nöjd så imon har vi ytligare en grej att fira (hihi). Hade även matte men det var inget kul idag.
Åkte in till stan med Olivia,Bella och Hanna I för att köpa present till Malin, men vad säger jag inte för hon kanske läser min blogg i smyg ;).Så du får allt vänta tills imon Malin <3
Sedan blev det en bussresa hem då man fick syn på Halmstads sötaste pojke :). Verkligen helt perfekt! Några vet vem det är men säger inte ett ord *MOHAHA*
Gick inom pizzerian och käkade pizza. Det var absolut min sista pizza nu innan resan blir av. Sedan får vi väl se om jag är så duktig att jag struntar i pizzan några månader efter det med.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, lagt fram kläderna som jag ska ha på mig imon. Känns bra att allt är framme nu när man ska iväg och har bråttom! Hoppas någon tar bussen med mig imon till Malin, har ju aldrig varit där så blir lite svårt att hitta ;).
Nu ska jag ta på mig min pyjamas sen blir det sängen, börjar 1310 imon men frisören vid 1130 :). Kort klippt ska det bli har jag tänkt mig, om jag nu vågar klippa av mig mitt "långa" hår.

Puss och kram <3<3

Snön kommer inte smälta bort på ett tag.

Snön ligger vit.

Ja snön kommer nog inte röra på sig på några veckor om det inte börjar spöregna eller så. Men det är mysigt med snö bara det inte är slask så man knappt kan gå utan att bli dygsur. Fast det blir man lätt nu när skorna börjar bli trasiga, men jag gör en grej som man gjorde när man va liten på dagis; du sätter platspåsar på fötterna. Ett smart tips som verkligen fungerar ;).
Idag va jag ute en liten stund och fotade den underbara snön, men jag är ego som vanligt och lägger in en bild på mig själv.



Dagen har varit lång men bra, började med att vakna vid 12, tänkte att det inte var någon idé att dra till skolan eftersom att det var 3 timmar kvar (knappt) utav kökslektionen. Så stannade hemma och lagade mat och gick ut en runda för att fota.
Sedan blev det konfa, snackade om skapelsen och hade mysigt. Inte så många i gruppen men jag överlevde och alla skrattade på som vanligt. Sedan har jag ätit och fixat mig lite, fick göra iordning lite bilder till Tjander ;) Hans blogg hittar ni här ;
http://johanandersen.blogg.se/

En mycket bra blogg som jag följer varje dag.

Nu ska jag fixa lite fler bilder till honom sen blir det nog att sova, bussen går 0956 imon. Har samhäll första lektionen. Tur att man har över lite mat i kylskåpet så man kan äta det innan man drar till skolan. Haha xD. Jag lägger upp bilderna som jag redigerat lite senare. Har inte ork till att göra det nu.

God natt puss och kram :)


Snöar som tusan

Ja bussarna går som vanligt.

Jaha då har man äntligen vaknat, iallafall för 2 timmar sedan. Känns jättebra när man loggar in på hlt's hemsida där det står att bussarna är igång, så man hade kunnat åka till skolan iallafall. Aja dem klarar nog sig i skolan iallafall, för det är väl inte så många som är "bönder".

Jag sitter iallafall här i min ensamhet utan mat. Funderar på att gå ner och handla men vet inte vad. Hatar verkligen detta vädret för man kommer ju knappt ut. Hade vart gott med köttfärsås eller något som har med pasta att göra :).
Sitter även och väntar på att mannen i skortstenen ska komma (Sotaren) ;). Hatar att dem ska komma hit och hålla på med huset. Men ska gå ner och handla nu. Undra om man kommer igenom skogen :/, lägger in lite bilder senare på snön :)

Puss och kram <3


Landsbygdsbussar = inställda?

Ibland kan man hoppas för mycket.

Satt nyss inne på Facebook och kollade runt lite bland vännerna. När jag väl hade uppdaterat sidan igen så stod det att landbygdsbussarna är inställda. Hur kan man ha sådan tur? Jo för i Halmstad så är det aldrig snöstorm och nu när det väl kommer så är det ingen som har ploggat vägarna. Ja ibland kan man ha tur. Hoppas att det håller i sig tills imorron.

Något som man inte kan missa idag är ju att det är final i Paradise Hotell. Jag hoppas verkligen på att Jackie ska vinna om man nu har tur! Hon spelar verkligen sitt egna spel och har varit med sedan dag 1. Nu ska jag se början av "Sherlock Holmes" och sedan får man ta en timmes paus.
Man vet ju inte om bussarna går imon som vanligt så får väl kolla det. Men jag överlever hur det nu än blir.
Är ju sugen på en LÅÅÅNNGGG sovmorgon :D!!

Puss och kram <3



Förresten har bestämt mig för vilken tatuering jag ska ha nu :). Blir denna fast med en orkideéblomma istället. Är verkligen på G nu inför resan och att få komma hem gaddad.


Mönstringen är påväg.

Inte lång tid kvar :).

Längtar faktiskt men ändå inte. Lämnar HSTD kl.0739 nästa ondag ;)



Ja nu jävlar är det dags att visa vad fan man kan och inte kan ;).
Skriver senare, snöstorm ute och måste duscha.
Puss och kram <3<3


RSS 2.0