30/9-09

Snart Oktober månad!

Ojojoj, kan fortfarande inte fatta att tiden går så jävlasnabbt nu för tiden! nu har snart hela 2009 gått och man fyller snart 18 bast :O!!!

Idag på min "underbara" APU så fick jag göra korvstoganofften HELT själv! ja tro det eller ej, haha x) Blev nöjd och hoppas att dem andra blev det med.
Fick åka hem vid halv 2 och tog nästa buss in till stan vid 1444. Träffade Maria så vi bestämde vi oss för att äta middag på Capri. Mycket mysigt och det var länge sedan som vi skrattade så sjukt mycket! Haha älskar dig maria <3<3<3<3

Ne nu ska jag se idol efter att ha pluggat färdig i samhäll!!

Pussar och kramar



29/9-09

Idol "me like"

Usch, idag ville jag bara stanna kvar i sängen och inte resa mig upp överhuvudtaget! Men jag fick en sådan kick av att jag var tvungen att dra till APU;n för jag inte var där förra veckan. När man kom utanför dörren ungefär vid halv 7 tiden på morgonen så tror man att det ska vara svin kallt och blåsa uta helvete. Men blåste gjorde det inte ett dugg utan det var mer kallt.
Idag hände det inte så värst mycket på APU;n. Gjorde fisk och tog det lilla lugna. Satte mig ner och läste i min bok "om jag kunde drömma". Alltså jag kunde inte sluta och jag frågade om dem behövde hjälp 4-5 gånger men dem sa aldrig till så jag satt kvar och läste till vi skulle äta.
Det smakade gott lite mycket dragon dock men vafan mat är mat :).
Stod i disken och fick åka hem vid halv 2!!

När jag kom hem så gick jag och la mig direkt. Har ingen lust att vara vaken längre utan vill bara sova,sova och sova!! Men mamma höll på att göra mig arg för hon kom in hela tiden och tjatade på att jag skulle gå ut och hjälpa henne med rabatterna. Men som tur somnade jag och vaknade vid halv 7 tiden. Gick in på datan och kollade lite. Har även hunnit med att plugga lite. Men jag kan ju säga att naturvetenskap inte är min grej!

Men nu har jag läst ut boken iallafall så nu ska jag börja på 2an :D.


Ha det bäst pussar och kramar <3
p.s MariJet sjöng sjukt bra på idol! därför blev det extra kul att se på det :)



28/9-09

Idol och kex

Sitter just nu och tittar på idol. Jag hatar den jäkla reklamen haha x).
Jackan är iallafall betald och jag hoppas på att dem läser mejlet så snabbt som möjligt så dem kan skicka den ! Vill verkligen ha hem den nu, ser alla på stan med den och kan inte fatta att jag själv kommer att få gå med en sådan snygging ;)

Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Maria,Fredrik,Jimmy,Daniel,Natalie,Femmy och Hampus. Glömde säkert någon (a). Satt lite på 035 och chillade, drog därefter till donken där vi träffade Ida en snabbis :). Sedan blev det att sitta och skämas lite åt Fredrik och Jimmy som töntade sig med en leksak från happy meal. Dem töntade sig mot en massa fjortizar som sitter och skrattar mot dem och självklart med fjortizarna knäckta x).

Gick sedan ner till hvitfeldtsgatan med Maria och Adam för att ta bussen hem till Gullbrandstorp. Satt och skrattade på bussen med lilla Maria som jävlades med mig och när en person skulle hoppa av på gränsgatan så sa hon;
vem fan ska av här nu då!?
självklart sitter personen som ska av BAKOM oss och vi knäcker oss totalt!!

Hoppade av och kom hem, tvingade mamma att betala jackan (hihi)!! Är sjukt trött, kommer nog somna skönt i sängen i natt :)<3


28/9-09

Skola

Sitter på min älskade lektion. Har ingen luft i mina lugnor och jag har ingen lust för att ha 40 minuters engelska. Malin och jag ligger bra till i vårat project. Kommer bli MVG+++++!!!!

Ska in till stan efter skolan för att träffa några kompisar och hänga någonstans. Just det var inne på banken innan och fixade över pengar till mamma. Som tur behövde jag bara betala halva priset för hon betalade resten :D så jag slipper att slösa 800 spänn MOHAHA!!
dem 400 kan jag ju lägga på något annat :)

Ha det bra och kram så länge<3


27/7-09

Tröttare än tröttast !

Klockan börjar bli mycket och jag känner bara för att somna. Men jag kan inte lägga ifrån mig den älskvärda boken! det är som en lite drog :O!!

Fick som sagt träffa Maria idag :). riktigt kul att se att hon har kommit hem hel från turkland!! Fick en lite present utav henne med (a). eftersom att jag var den ända som hon köpte present till så känner man sig lite mer älskvärd än dem andra hihi!

Ne ska läsa slut på detta kapitlet och sedan sova :). Sjukt tråkigt med skola imon. måste inom banken på lunchen! FETT LAMT!!

God natt <3


27/7-09

Ny jacka

Vaknade vid klockan 4a imorse och var redo för en dag på jobbet. Så jag kollade på klockan och fick panik. Jag var hur pigg som helst så jag bestämde mig för att läsa lite i min lilla bok som jag inte kan sluta läsa! Men som tur blev jag lite trött och somnade efter att ha läst ett kapitel :).
Vaknade därefter klockan 8 och började läsa yttligare några kapitel i boken "om jag kunde drömma" :).
Gick upp för att göra mig iordning ungefär vid halv 11 tiden.

Käkade frukost och cyklade till jobbet. Där blev man välbemöt av alla som jobbade och fick en kram av Sabine :). Riktigt kul att se alla igen hihi !! Sedan började dagen med att det inte kom alls mycket gäster. Helt plötsligt hör man att Nalle danne och hans familj kom dit för att äta :). Kuligt att se honom !

Sedan blev man nerskvätt utav Sara som tog tag i vattenkranen och spruttade varmt vatten på mig! Blev fett sur för en stund och sedan förlät jag henne när jag fick en liten chokladbit, dock var jag lite sur fortfarande (a).

Kom hem och har precis köpte en jacka på tradera. MOHAHA jag vann den jävla auktionen! har nog aldrig haft sådan panik i hela mitt liv! Jesper blev självklart tjurig! Jävla tönt! så nu ska jag fixa så att jag får hem den så fort som möjligt :).
jacka
Blir nog att gå ut ikväll för att träffa Emma,Fidde och Maria som kom hem från Turkland igår :)
finns på mobilen om det är något :)
puss och kram<3


26/9-09

Fick sms !

För någon timme sedan fick jag ett sms av Maria som äntligen har landat i Sverige ! :). Hihi <3
Vi får se om vi träffas imon för jag har ju jobbet att fixa och sedan ska jag köpa en jacka . om det nu blir av hihi :)


26/9-09

Liten ny design

Har fixat bloggen lite. Den är inte helt perfekt men den är lite bättre iallafall :).

Har inte känns för att blogga på flera veckor eftersom att det inte har hänt så mycket. Har endast varit i skolan och hemma.
Förra helgen åkte Maria ner till Turkiet med sin familj :). Sedan var jag på konfaläger den helgen och blev sjuk. Så i tisdes och i onsdes så var jag hemma från skolan och tog det lugnt för att bli frisk.
Men i torsdes var jag tvungen till att åka till skolan igen. Inte så värst roligt eftersom att man hade5 timmars håltimma !! Så jag drog ner till utbildningsmässan som var på biblan och hjälpte till lite. Blev intervjuvad utav hallandsposten så det stod om det i fredes :).

I igår fick jag ett migränanfall och mådde dåligt. Kunde inte göra någonting :S. Men som tur fick jag en tablett utav mamma som gjorde att det mesta försvann! Somnade kanske vi 10 tiden. Riktigt skönt !

Så idag har jag varit duktig. Jag åkte ner och tankade Marias moped och köpte ny olja. Åkte hem till henne och lämnade mopeden och gick hem därifrån :). Kände mig stolt. Åkte hem och läste 5 kapitel ur "om jag kunde drömma" ÄLSKAR den boken !!! :) Gjorde även potatisgratäng till min älskade familj som kom hem från Eksjö efter en dag ;)


Nu blir det att sova :) god natt <3<3

14/9- 09

Trött

Oj inget bloggande på 14 dagar! känns sjukt bra!

Sist jag skrev så handlade det om att åka till Sthlm med Sara för att gå på Backstreet Boys, och nu händer biljetten på anslagstavlan i rummet! Kan inte fatta att mamma och pappa släpper iväg mig bara för att jag ska få se på dem :) känns riktigt kul !

Har även piercat mig i tungan (torsdes 10/9-09) som en liten 18 års present till mig själv i förskott hihi :).

Saknar Elin som är i Ullånger hos Joel och Kim! Hoppas på att få åka upp nästa sommar :)!<3

God natt, farmville sedan sova, APU skiten imon :/

RSS 2.0