27/5 - 09

Bilder från Rom

Jag och Alexandra <3fredrik och louisHåkan och Matshotellrummet
perfekta bilden :)fontana
jagvatikanstaten
<3grupp bild med glassdamen :)



TACK FÖR UNDERBARA DAGAR I ROM <3

26/5 - 09

Piercing
Idag så gjorde jag det som jag aldrig trodde att jag skulle göra! Piercade mig i naveln, och det gjorde ont och vi ska inte snacka om att jag mådde dåligt efteråt :S.

Aja men jag har iallafall gjort det så det så :D

Kramar <3


lite hårigt (a)


22/5 - 09

Hem ljuva hem
Gick upp tidigt för att gå ut på marknaden som var precis utanför hotellet. När vi stod och kollade på en massa pärlor så kom helt plötsligt Agge och Nilla. Kort därefter kom alla andra i gruppen. Vi som trodde att alla andra låg och sov x). Men så var det ju inte.

Gick därefter in för att käka den sista frukosten i Rom. Smakade inte lika gott som första gången man satt vi samma bord och åt sin första Romerska frukost.
Gick upp för att packa väskan och ställa ner den i avreserummet. Kändes tråkigt att ställa väskan där och veta att man hade 2 timmar kvar i huvudstaden. Gick ut ännu en gång och hittade lite saker till familjen.

Då var det helt plötsligt dags att gå tillbaka till hotellet för att hämta väskan och vänta på taxin. Det gick lite långsammare att komma till flygplatsen för vi skulle se på "Cirkus Maximum".

När vi kom fram till flygplatsen så krånglade det med väskorna men tillslut så kom dem iväg och vi gick till säkerhetskontrollen där jag tror alla kom igenom med en gång. Så vi bestämde oss för att äta och sedan sätta oss vid gaten B4 var det :).
Satt jämte Mats på resan hem och vi pratade om lite allt möjligt. Riktigt skojigt faktiskt.

Kom fram till Danmark och där vi skulle vänta på ett tåg som gick vid 7 tiden. Men som tur fick vi åka med ett tåg så vi kom hem mycket snabbare. När jag stod och väntade på mamma så hoppade det fram en liten fillur. Maria hade åkt med för att hälsa mig välkommen hem :D.

Var riktigt kul faktiskt, åkte hem och sedan kom Fredrik med :). Cyklade hem till Maria och pratade lite med Åsa,Lasse,Ann-Christin och Lennart.

Berätta allt om resan och jag har verkligen haft så sjukt roligt dessa dagarna! Vill tacka;
Emma P,Sanna,Frida,Alexandra G,Alexandra F,Nilla,Agneta,Fredrik,Louis,Alexandra L
Och även våra underbara ledare
Håkan och Mats!

21/5 - 09

Gå gå gå och gå
Väckarklockan ringde vid halv 8 som vanligt för att äta ännu en italiensk "nyttig" frukost.
Fixade oss iordning för att gå till spanskatrappan. Alla i tillsammans i början. Vi kom fram till spanskatrappan vid halv 11 tiden och det blev även en massa fina foton där.

Därefter bestämde vi oss för att dela upp oss och gå runt själva i Rom. Jag fick gå med Emma,Frida och Alexandra F. Mycket trevligt! Vi träffade en italienare som hjälpte oss att visa där man kunde handla billiga kläder och mycket souvenierar att ta med sig hem. Så vi började gå och gå men vi kom inte någonstans alls! Tillslut smsade vi Håkan och frågade om vi fick gå tillbaka till hotellet för att fixa våra fötter som då var fulla med smutts eller en massa skavsår.
Håkan sa att det var okej och vi gick inom supermarket som hette "Drug Store" och köpte jordgubbar,banan och nutella.

Där efter skulle vi gå till hotellet och då mötte vi Alexandra G och Alexandra L. Dem hade letat efter oss och som tur väl hittade vi varandra. Gick tillsammans till hotellet där vi skulle äta lite frukt och prata en massa skit.
Gjorde oss iordning och som sista dagen i Rom skulle vi gå och äta på något finare ställe. Så vi bestämde oss att gå till Hard Rock Café. Alla vart mycket glada och finklädda. När vi kom in på Hard Rock Café så hade dem bord men tyvärr var vi tvunga att dela på oss. Så vi tackade nej och gick vidare till ett litet mysigare ställe där vi satt som på en altan med glas runtomkring. Mycket mysigt.
Vi beställde massa god mat och skrattade åt våra små problem som vi hade ;).
Flörtade med servitören kan jag ju säga att Emma gjorde, hihi. skojar med dig sötnos :).

Gick runt på gatorna och sedan gick vi till den bästa italienskaglassbaren i hela Rom. Alltså dem damen som jobbade där var helt underbar och vi var tvunga att ta foto på henne. När vi sa att det var den bästa glassen vi någonsin hade ätit så började hon gråta och hämtade en ny gjord glass. Det var som att komma till himmelriket!! Alla vart sjukt glada och denna dagen var helt perfekt :D.

Imon åker man hem "/ <3

20/5 - 09

Oj oj oj
Kan ju bara säga att jag älskar Italien :). Har nog aldrig varit med om något så sjukt vackert.
När vi kom hit i tisdes så kom vi fram till hotellet. Det var ungefär 35 grader så vi alla bytade om och träffades i lobyn. Där efter bestämde vi oss för att gå till Colosseum som inte låg så långt bort. Gick på en massa små gator så det tog ju längre tid att gå dit än att gå hem.
Men det var sjukt vackert, tappade bort oss lite kan jag ju medge. Fick några fantastiska bilder som jag hoppas på att lägga ut.
Gick tillbaka till hotellet för att gå ut och äta. Gick till ett mysigt ställe som vi trodde skulle passa oss. När vi sedan hade ätit så fick vi reda på att det var serveringsavgift "/. Så det blev lite dyrare än vad vi hade planerat men det var en mycket god pizza som man fick :).

Idag onsdag;
Vi hade satt klockan på halv 8 för att fixa oss och sedan gå och äta frukost. Det är ju inte samma frukost som hemma i Sverige kan jag jju säga. Här nere fick man vitbröd med nutella/houng/smör/sylt. Onyttig som man är så tryckte jag i mig 2 mackor med nutella och 1 kopp varmchoklad.
Där efter snabbt upp på rummet för att hämta vattnet och borsta tänderna.

Träffades i lobyn där vi sedan gick mot Preseidentens hus och där han reagerade. Fick en mycket vacker gruppbild som jag kommer ladda upp. Gick vidare till Fontana Di Trevi där vi tog en massa foton och önskade oss något i fontänen. Alla kastade i samtidigt och det blev sjukt lyckat. När värmen väl stod på så köpte vi oss lite ÄKTA italienskglass. Jag som älskar choklad tryckte i mig 2 kulor choklad och 1 kula jordgubb. Jordgubben vart sjukt söt och chokladen vart sjukt ljuvlig.
När glassen sedan var uppäten så var det bara att gå vidare till vatikanstaten som vi skulle se. Vi satte oss och åt på ett utecafé. Mycket trevligt och där blev det en pasta cabonarra :)(stavning?), med lite mat i magen gick vi med stora steg fram till vatikanstaten.
Det var sjukt mycket folk där och vi fick reda på att påven hade varit där samma dag. Vi var tvunga att ta på oss så att vi hade axlar och knän täckta. När vi kom in i kyrkan så trodde jag inte mina ögon, det var så sjukt stor och Sveriges största kyrka i Uppsala får plats i förrummet eller vad man kan säga.

Vi gick in och fotade en massa, sedan bestämde vi oss för att gå upp i kupolen och kolla ner i kyrkan. Trappsteg efter trappsteg så var vi äntligen framme. Det var hur fint som helst att bara stå och se ner på alla människor som var nere i kyrkan. Sedan fortsatte vi yttligare några 250 trappsteg för att gå utanför kupollen och se ut över hela Rom. Det var nog det finaste utsikten jag någonsin har sett. Jag ska inte tala om hur häftigt det var att stå där uppe! Sedan var det att gå tillbaka till hotellet, men när vi väl var ute och gick så hittade vi ett mysigt litet ställe och vi gick in där för att äta lite middag. Jag åt en sparrissoppa som smakade otroligt gott.
Gick till hotellet där vi gick för att sova.

Saknar er alla där hemma <3


18/5 - 09

Imon gäller det

Imon så åker jag ner till Italien och chillar grillen i 4 dagar med ett underbart gäng :D, Ska bli fett kul! Har längtat enormt mycket och nu är allt ner packat, blev 1 resväska och den är inte änns full :O. Skit jag måste ha blivit duktigare på att packa :).

Love <3

Idag hade vi metod kök och det gick snabbt och vi hann städa alla hyllor och Anna-Karin  blev ytters glad. Gick igenom lite franskatermer och jag säger bara att jag aldrig kommer förstå mig på franska :S.
Blev kören och det gick bra och sedan gick jag in till stan där mamma hämtade mig :) Åkte till Willys för att köpa lite dricka och tryckte ner en påse marshmallows som jag ska trycka i mig imon :).

Har packat färdigt allt som sagt och det är riktigt chill. Snackar lite med Mange och Hampus (?), trevligt trevligt :)

arrivederci <3<3

 
Italienskglass e mums :)

17/5 - 09

Alone in 5 days "/

Jaha, då har Maria åkt. Kommer sakna henne fett mycket och vi kommer inte ses förrens på lördag!

Aja nu ska man ju inte deppa för man åker ju till Rom och kommer vara där med alla underbara kompisar som man har fått lära känna under dessa 2 åren som man har varit ledare :).
Snacka om att jag längtar bort. Att sitta på spanska trappan med en italienskglass i handen.

Gårdagen gick till att åka till kyrkan vid halv 9 och fixa iordning inför den första konfirmationen. Det var sjukt fint och jag kommer verkligen sakna er alla! :)<3.
Sedan var det lunch, fick äta paj,sallad och efterrätt (som jag ej åt).

Gick igenom den andra konfirmationen och då kommer Alexandra :) Hur fin som helst! Väntade in alla konfirmander och därefter bar det in i kyrkan, ett flertal som vart nervösa. Gick jättebra och fick hjälpa till en del.

Ni konfirmander betyder mcyket och tack för alla fina minnen :)<3

Åkte hem till Maria på kalas och där blev det blev riktigt god smörgårdstårta :).
Drog hem eftersom jag fick migrän och kollade på ESC! NORGE ÄR BÄST :D:D<3<3

Maria I miss you already <3

9/5 - 09

Oj oj oj

Började med att vakna av att Åsa pussade en på kinden och sedan kunde man inte somna om. Jag fick köra Marias moped till Harplinge för att köpa frallor på Börjes :). Men självklart var det Hallandsloppet idag så det stod en massa idioter ivägen så man höll ju på att köra på dem!!

Sedan åkte jag hem och vi käkade frallor, därefter var det dags att göra iordning hela huset. Vi dukade,städade och gjorde fint :), när Maria fixade lite så kopplade jag in mitt högtalarsystem. Snacka om bas :D. Satte igång musiken och sedan sjöng vi på :D.
Fick åka hem till mig en stund och hämta massa saker :). Eftersom att jag är lite busig så tog jag mammas nyckel ut i förrådet och kollade om det fanns någon dricka men självklart har dem rensat hela skiten "/. Så idag blev det att leva på Maria :(<3 Men du ska få pengar.

Vi åkte hem till henne och då möte vi Ellen som hade tagit  på sig att cykla ut till Maria :). När vi kom hem så duschade jag och gjorde mig iordning då Fidde ringde och kollade om han kunde komma tidigare :). Självklart kunde han det för vi behövde en del hjälp med att skära grönsaker till tacosen. Så självklart såg man ut som en pudel. 
Plattade håret och sminkade mig. Sedan började alla komma in :) Så vi satte på musiken på högsta volym(a), säger bara spränga högtalare till utlåning x).
jag hälsade på alla och fick se 2 nya ansikten :), Emma och Pontus, trevliga människor faktiskt :D.

Sedan käkade vi och det blev en del skratt och allvarliga samtal. :). Sedan rullade det på , kommer inte ihåg så himla mycket men det blev någon annan smakning av något nytt :). Vill bara säga att Majas drink, (innehåll 75% vodka och 25% coca-cola) smakar skit och jag kommer aldrig dricka av den mer ;).

Älskar er alla som kom :) Bilder kommer senare när jag har tid <3

   sötnosen och jag :) 
FAN VAD DU BETYDER <3<3<3

7/5 - 09

Ledig

Ingen vanlig dag idag utan ingen skola, riktigt skönt att slippa både matkunskapen och svenskan. Sov länge och vaknade vid halv 1 :). Gjorde middag som idag blev;
#Pytt i Panna
#Ägg
#Bacon.

blev gott och sedan satte jag mig ner vid datan en stund och pratade med Mange. Sedan kom Maria hem och vi dampade loss som vanligt <3. Älskar dig Syrran :). Du betyder mer än vad jag kan förklara <3

Så imon är det skola igen, en helt vanlig fredag, inga inställda lektioner :/..

Puss på er<3<3

vi två = fjårtizar
du betyder <3

5/5 - 09

Alkohol (a)

Idag så åkte jag man till skolan som vanligt, alltid lika kul på tisdagar då man håller på att somna x). Hade livsmedel och vi pratade om sprit m.m :). Lyckad lektion. Därefter matte, mindre trevligt men tiden gick fort och vi har nu börjat med "skala". Jobbade på bra och sedan hade vi lunch. Regnade mycket idag och på idrotten så sken solen igenom alla tjocka gråa moln.

Så vi hade engelska, ska vara i en grupp där man ska komunicera mer. Så vi ska ha en del debatter på engelska. Fick sluta tidigare. Gick till bussen men missade den . Men det hade hänt en olycka så jag hann med min buss :). Som tur väl så såg det inte ut att vara så allvarligt!!

Så nu sitter man här och tråkar :). Händer det något kul ikväll så ring <3

BTW! Är trött på bloggandet så blir nog inte så mycket framöver. Men jag kan lova att det kommer några lite då och då. Sedan är det bara 2 veckor kvar till Rom :D<3

Kan inte fatta att tiden går så himla snabbt. Ska bli kul att lämna Sverige och umgås med underbara kompisar och äta massa italienskmat och speciellt glass. Ska lära mig lite italienska så man kan prata lite :), vet redan vad jag ska önska i fontänen!!

Puss på er alla <3<3

4/5 - 09

Trött på bloggandet "(

Skolan idag och fick reda på att jag har fått ett nytt efternamn av körläraren och fått en IG-varning (a). Känner inte mig speciellt stolt men orkar inte med det längre!
Åkte hem och träffade Madde på bussen :). Länge sedan vi pratade.

Åkte hem satte mig vid datan då Mange ringde :). Pratade en lite stund och sedan kom Maria,Ralle och Sebbe in oxå :). Alltid lika kul att prata med er :).

Sverige vann i ishockeyn :D:D<3<3


spår i sanden i sommar <3

2/4 - 09

Bilderna får tala om min underbara dag <3

årets första jordgubbe :)

året första jordgubbe <3

pite
saknaden växer

cola i parken
en cola i parken (a)

brillor
nya brills ;)

// Kramar Hanna <3<3

RSS 2.0