Migränen biter sig fast

Trött och illamående.

Just nu mår jag inte bra alls för 50 öre! Har bara lust att kräkas men klarar inte det. Migränen har tyvärr kommit tillbaka och efter några huvudvärkstabletter så hoppas jag iallafall på att få somna till ro i min "stora" säng. Har fått nytt schema nu och är nöjd. Har ingen engelska längre och tävlingsmatlagningen är borta ur det gamla schemat :), känns skönt med en ORDENTLIG sovmorgon på fredagarna framöver :).
Så fredagarna ser man ju framemot mycket, speciellt nu på fredag då vi i klassen ska samlas hos Malin och fira hennes 18 årsdag sedan blir det utgång :D<3.

Denna veckan är det inte mycket prov, som tur är. Nästa vecka blir det kristianstad för mönstring:O, snacka om att tiden går snabbt. Kändes som att jag nyss bokade biljetterna och det var länge sen.

Ne ska sova nu, men höres imon :), 50 sms kvar denna månaden! känner mig duktig som klarat mig på 3000, förr hade man ju 6000 (a)
puss och kram <3



Äntligen hemma!

Låter kanske dumt !

Äntligen har jag fått komma hem till min egna säng. Har varit hos Maria sedan i tordes så det är därför jag har varit lite off.

Gårdagen blev att ta det lugnt med Maria,Jonas,JS och Angelina :), käkade pizza och hade mysigt. Dock åkte dem hem vid 12 men hade kul ändå. Har inte gjort så mycket sen i fredes så tänkte bara visa att jag lever.

Ne nu ska jag se film och sen sova, börjar få ont i huvudet nu :/.
Puss och kram


Sötaste systern ever :) <3

Alltid lika kul :) <3

http://sendables.jibjab.com/view/Xtrbqf0YrNJpLKii


Ett gott skratt kommer du iallafall att få :)

Fredagen

Blod,svett och slagsmål.

Går dagen va verkligen skit bra, vart ju skolan vid kvart över 2 sedan var det dags att åka hem och fixa mig iordning :). Gick bra och vi hann med bussen! Sedan blev det en bussresa ut till Mostorp (?) hem till Dennis :). Där blev det ett jävla ös och kul hade vi som fan. Hade verkligen mega kul och hoppas på att det blir en lika bra kväll igen.
Visst hände det en massa grejer som är både roliga men ändå tråkiga :/. Men dem tråkiga grejerna överlever vi utan haha xD!

På bussenresan hem till Halmstad så gick det jättebra dock att man mådde lite illa för busschauffören kunde ju inte ens köra :S. SÅ illamående vart man ju.

Bussresan hem blev lite chockerande för oss allihopa. Vi satt lägst bak för att ha plats till våra trötta fötter och ben eftersom att vi hade gått en aning långt. Sedan kommer det på några killar som tjafsar och höll på som fan. Tillslut så gick den ena killen fram och den andra satt kvar. Men på gränsgatan började dem bråka och tillsut så blev det slagsmål på bussen. Vi 5 satt och skrek att dem skulle lägga av och gå av bussen och att dem skulle skärpa sig. Den ena killen drog kytnäven flera gånger och dem andra som va med slängde sig på honom. Var rädd att Sara skulle få en smäll men som tur drog Maria henne bakåt.

När den ena killen hade gått av så var man så jävla orolig över Sara och Annie som skulle gå samma väg som den andra killen hem så dem fick hoppa av på nästa hållplats. Men jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Men som tur överlevde jag och när vi kom hem så käkade vi nuddlar. Gott med fyllemat och sedan blev det att sova.

Det var lite av min kväll :)
puss och kram <3<3


Hej Allihopa!

Skoltrött bl.a

Igår så hade jag ett prov i ekologi. Det gick faktiskt förvånadsvärt bra och jag tror att det blir G iallafall om jag nu inte är så dum och har skrivit fel på alla frågor xD. Men det gick bra även nu när jag bara pluggade en dag i förväg. Måste skärpa mig på den delen!
Även igår så gick jag till SYON och hoppade av kursen tävlingsmatlagning. Kände att det inte var min grej så nu är man då ledig fram till klockan 1310 varje fredag. Det är skönt men jobbigt när det knappt går några bussar! Men den smällen får man ju ta.

Idag så börjar jag då kvar över 2 eftersom att vi ställde in klassrådet, så nu har jag då sovmorgon fram till dess. Funderar på att gå ner och sätta mig och ta en lite macka om jag inte bestämmer mig för att göra mat. Känns lite konstigt nu när man kan äta hemma innan man drar till skolan.
Ikväll så blir det fest hos en kompis i Getinge ;) värsta bonnahålan xD! Men det kommer bli mega kul ändå :)

Puss och kram <3<3


Förlåt för dålig uppdatering.

Så sant som det är sagt.

Ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har varit igång med bloggningen som jag lovade att jag skulle göra, fy på mig!
Dagen till ära har tillbringats här hemma i sängen med NO-böckerna om ekologi. Fick migrän anfall i natt så satt vid toaletten några timmar. Var utmattad så stannade hemma från skolan. Har pluggat ekologi hela dagen. Även städat och gjort disken och tvätten ;).

Nu ska jag se på robinsson och sen plugga lite extra :P
ska även fixa designen ;)

puss och kram <3<3


Bakis...

Ja texten säger alllt.

Ja nu kanske det är dags att bli nykterist.
Gårdagen kommer jag nog aldrig glömma, hade verkligen skit kul och hoppas på att det blir fler utav dessa kvällarna. Vi körde öl spelet och en grej man int ska göra är att resa sig upp snabbt för då jävlar snurrar hela jäkla världen xD.
Sedan hade vi en super duper mega rolig kväll, visst hände det en massa grejer men det kommer man nog skratta åt lite senare i livt xD.

Ne nu ska jag fortsätta vara bakis och kolla massor med film!! :)
puss och kram <3


Feeesssstttt!!!

Hejjsan bitches!!

Idag är det fest firas med en bild ;)

BLOGGG

Me like you two <3 + Emma och Maria ;)


Matematik är överskattat -.-

Lyckan som är gjord.

Idag så hade vi engelska på morgonen och jag har klarat Engelska för resten av terminen så slipper gå på det efter som att jag är nöjd med mitt betyg VG :). Sedan hade vi samhäll och det var verkligen jättekul xD. Jag och Malin gick sen till pizzerian för vi ville inte äta tomatsoppa med kött. Sedan var det naturkunskap och vi hade genomgång för provet nästa vecka. Dagen avslutades med en mattelektion, jag tycker det är å överskattat. Är trött på det så jag kan spy !!

Nu ska jag kolla tatueringar och sen blir det konfan :)
hej då <3<3


Dagens ämne i skolan är ;

Vegiterianer och Veganer

Under min trevliga dag i skolan idag så hade vid matlagning till folk som är vegiterianer och veganer. Varför finns dem? Varför kan man inte äta kött som alla andra, dem tycker att vi är mördare men dem lever ju på gräs? Kan inte förstå varför man inte äter kött som innehåller proteiner som man behöver.

Men det är ju deras val. Men vad tycker du?
Äter du kött eller är du vegiterian/vegan ? Alltid kul att veta vad ni läsare tycker!


Lite rolig bild!

Nu blir det faktiskt sängen, för imon är det skola :)
puss och kram <3<3


Alltid kul med bra statistik

En grej bloggare blir glada över är ;

Att man får bra statistik. Jag tycker iallafall att det är kul när man får se hur mycket folk som är aktiva och det visas. Därför får man tacka för att ni läser min blogg.

Idag har det inte vart den bästa dagen ever. Blev skola , trött och sliten men man överlevde iallafall. Sedan tog jag bussen hem och städade,hämtade ved och tömde diskmaskinen. Min föräldrar blev iallfall nöjda och som vanligt så frågade dem ; vad fjäskar du nu om?
Förlåt om man vill hjälpa till, om man inte hjälper till får man ju bara skit ändå xD

Nu ska jag kolla lite på Tv och sen får vi se vad som händer! ;)


vi höres <3<3



Tatueringar...

...som jag vill göra

Jag har länge funderat på att tatuera mig på svanken. Jag tycker att det är ett snyggt ställe. Men häromdagen pratade jag med min mamma och jaf får därför INTE göra på svanken pga av ryggmärgsbedöning när man är gravid å bla bla bla... Så jag tittade runt lite på nätet och hittade 2 snygga tatueringar som jag skulle vilja tatuera in.



Jag blev verkligen såld för dessa. Men follk säger att det;
#Gör jävligt ont på revbenen
#Stjärnorna har väldigt många
#Blomman är för stor
och en massa annat.


Men jag funderar på stjärnorna men vill göra blommorna. Men vill inte att det ska göra för ont /:. Men jag har en tid kvar att tänka.

Nu ska jag äta och krypa ner i sängen hej då :)


latmask nr 1!!

Trött som satan.

Tråkigaste dagen på länge i skolan, hade bara en massa håltimmar och onödiga lektioner. Det är då man verkligen inte orkar komma till skolan över huvudtaget. Men men man fpr ta allt med en nypa salt.

Efter skolan idag så gick jag och mina kompisar till TK för att testa på gymet. När man kom dit så ser man verkligen hur alla som går där tränar satan och man själv som är en liten mes xD. Men det gick faktiskt jättebra och jag funderar på att fixa et gymkort där.

 

Nu ska jag sova, är verkligen skit trött och klockan är bara 2130 :O



Så nu börjar man bli fitt for fight for sommaren ;)

Dålig uppdatering

Trött på allt och lite till..

Kan man verkligen vara trött på allt och lite till? Ja det kan man , just nu känner jag att jag inte orkar ett skit. Helgen har verkligen börjat tråkig och idag när man vaknade så hade man självklart träningsvärk från igår. Idag har jag hunnit med att städa hela huset, eller hela och hela iallafall det som mina älskade föräldrar har sagt till mig att göra.

Ne nu orkar jag inte skriva mer, har inget att skriva.

Puss och kram bitchess <3


Dags att sova kanske men....

... kände mig tvungen att blogga.

Idag har det varit en bra men även intressant dag i skolan, Började med att man hade engelska kl.1000. Jag har klarat engelskan så behöver inte plugga på den nu iallafall, känns mega bra. Tror det var VG men är tveksam, aja skit samma sedan va det lunchrast.

Eftersom att några i 2an skulle vara med när några 9or kom och skulle se om HR var ett val som dem skulle vilja så fick dem laga mat och desserter. Jag kan ju bara erkänna att man är skit snygg i serveringskläder (; sääxxxiiigt!!! Fick visa dem lite hur man dukade upp ett bord och visa hur man putsade bestick, mycket trevligt och många verkade positiva till linjen.
Även lärarna var mycket nöjda med oss som hjälpte till. Alltid kul när man får reda på att dem blir nöjda vad man än gör.

Men en grej är det jag absolut inte förstår. Om man får reda på att man ska in i ett kök och laga mat, det kan vara halt och det är inte så stabilt varför tar man då på sig ett par högklackade skor som har en klack på ca.7-12 cm?
Eller tar inte av öronhängerna när lärarna säger till, det är ju hygien men dem får väl skylla sig själva om det nu inte är så mega gott när dem märker att dem har fått en plupp från öronhänget. Jag hade iallafall inte vart så glad.
Vi fick då städa iordning efter dem fina små barnen och vi kom ifrån skolan vid halv 5 tiden. Väl hemma så blev det att kolla på ny bikini till min lilla resa som snart inträffar. Så lite shorts och bikini över och underdelar blev det.

Nej nu ska jag sova, hihi (a)
God natt , puss och kram <3<3


P.S Jag hoppas verkligen att dem i 9an såg hur kul vi har,man skrattar ju 24 7 på denna linjen hehe!! Aja Godnatt!


Restaurang programet

Alltid lika kul i köket.

Jag kan inte fatta hur kul man kan ha det i köket. När man väl har börjat sin sista termin som ska ha en genom 2an så kan jag inte förstå hur mycket jag verkligen komma sakna alla när man väl har slutat i 3an. Visst jag inte gått i 3an än men när man ser hur 3orna har det kan jag inte förstå hur det verkligen går snabbt att lära känna människor och sedan kanske man aldrig mer ser dem.
Så jag hoppas verkligen på att ha kvar kontakten med dem som jag umgås med.

Från känslor till vardagen hihi:
Idag var det som sagt skola, hade köket och jag kan inte påstå att det är tråkigt för en sekund, eller jo när man ska städa men det skiter jag i hehe!! Men man kan aldrig hat tråkigt med HR08. Det händer alltid något antingen det goda eller det dåliga. Idag skadade många sig i skolan men tur hade man och klarade sig hihi (a).

När man kommer hem från skolan så är det alltid skönt att få lägga sig ner i sängen och koppla bort precis allt, mycket skönt (:, sedan blev det mat, lite skaldjur mycket gott mummsss. Pappa frågade om jag ville ha lite vin men helvete heller pepsin såg så mycket mer lockande ut hihi (a). Vin kan jag dricka någon annanstans,fick ju dock en present av Maria,Lasse och Åsa hihi (a). Men den ska jag inte öppna än.

Sedan måste jag säga grattis till min bitch som fyller år idag, så ett stort grattis till dig (:<3

Ne nu ska jag se Band Camp sen blir det sängen , äntligen SOVMORGON imon till kl.1000 :D:D:D
puss och kram <3<3


Knappen och Hakim

NRJ hits music only.

Jaha idag var det dags att dra till skolan. Bussen var mega försenad i morse, fett pinsamt när det var första dagen efter lovet, men dem förlät oss (:

I morse när jag vaknade vid 0630 så gick jag upp och satte igång radion, där fick jag fram NRJ. Deras morgon program med knappen och Hakim, jag lovar jag var pigg som tusan när jag skulle ner till bussen, så deras program fungerar verkligen!!

Sedan blev det köket hela dagen och vi gjorde buffe med vegiterianmat. Seriöst ;O all deras mat smakar precis likadant. Man mådde dock lite dåligt för man inte hade fått något kött som jag är beroende av men jag klarade mig. Gick dock in på donken efter skolan och köpte mig en liten cheeseburgare, mycket gott om man får säga det själv.
Bussen hem lite innan 4a. Träffade Chricko och vi gick hem till Wille, sedan käkade vi pizza, feting gott ;D. Hehe sedan blev det en del snack och sen gick jag hem hihi.

Ne ska kolla tv, KANSKE hör av mig senare (:
puss puss <3


Imon blir det skola

Jaha sista dagen då

Nu va den sista dagen kommer på lovet. Känns tråkigt men ändå kul att äntligen få ta och träffa alla igen. Har saknat jätte många verkligen.

Idag var det andra dagen som 18 åring, det händer verkligen ingenting men man överlever. Får väl ta och vänta lite med drickat, kanske blir utgång nu i helgen hehe (;
Tänkte skriva det jag fick i present men det är inte så mycket men en grej är mega dyr!

#Thailand resa med mamma,pappa och Maria
#Blommor
#Champange glas
#Vinglas
#Mouserande vin
#Massor med fina grattis kort

och en super duper mega kram av min bror <3<3<3
kanske låter dumt men det var länge sen man fick en sådan kram av sin bror, även om vi bråkar så älskar jag honom så himla mycket, bara att jag inte säger något (a) hihi!!

Idag så var jag på stan med Maria och Fredrik, sedan träffade vi Daniel och Natalie. Verkligen kul att spendera tid med dem,  ni är verkligen dem som jag ALDRIG vill förlora för ni betyder verkligen så mycket för mig!!!!
Sedan fick jag skjuts hem utav Daniels mamma, jättesnällt, dock glömde  hon att hon skulle hämta hem hunden så det blev en extra tripp (; hihi!!

Ne nu ska jag sova, för imon är det skola och upp tidigt ska jag ju (;

Puss och kram<3


ÄNTLIGEN!!!

Fan vad jag har längtat!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min 18 årsdag. Visst är jag överlycklig!!!! Har nog aldrig varit såhär glad över att äntligen få fylla år. Herregud tiden går verkligen fort när man har roligt. Det bästa är att man vaknar och mobilen har låst sig pga av alla sms som man har fått xD
Alla vänner lyser verkligen upp min dag. Måste tacka alla som har grattat mig på min stora dag. Tack så mycket!!!
Ne nu ska jag fixa mig iordning ska iväg.
18

BILDEN SÄGER ALLT!!!!

Puss och kram från en tjej!!


snart 18

Några minuter kvar sen är man 18 år !! KROGEN väntar!!!


Aja ska sova nu god natt <3<3


Popcorn och Cola

Tråkigare dag kan inte hittas.

Idag har det verkligen inte varit min dag. Dagen har gått långsamt och jag fick verkligen inte mobilen som jag ville ha. Hoppas verkligen på att morgondagen blir bättre. Så nu ska jag se på Paradise XL och sen ska jag väl snacka lite till med alla som är vakna sen blir det sängen för mig, eftersom min älskade familj kommer att väcka mig tidigt imon.

För imon fyler jag 18 år hihi!! Så vi ska hem till min bror och säga hej då till min andra bror som ska till Lumpen imon haha xD

Ne nu börjar det god natt <3


Herregud vilken kväll!!

Åh fi fan!

Igår var det en skit rolig kväll. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på länge och haft så roliga samtal xD. Emma jag hoppas du änvänder din present mycket väl xD HAHAHA!!!

Som sagt, idag är det den 9 Januari, därför måste jag säga Grattis till Fredrik som fyller år idag! Nu har det varit födelsedag efter födelsedag hela tiden. Känns verkligen mega roligt för snart är det min tur igen :D!!! 18 år känns mega bra!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att chilla och kolla på mobiltelefoner på nätet för dem har ju höjt min mer nu ju ): det är som att man inte orkar haha xD

Nej nu ska jag städa "( verkligen det jag inte vill men man får väl leva med det eller hur ?
Jag hör nog av mig senare!


Tjejkväll <3

Fredag...

Sista fredagen på det älskade vinterlovet som jag har uppskattat väldigt mycket. Har fått lägga ner mycket tid på mina vänner båda gamla och nya. Har haft enormt kul och det kan jag bara tacka dem som finns i min omvigning för! Så tack så himla mycket för dessa dagarna!!

Snart ska jag åka in till stan för att köpa present till Emma som fyllde 18 år igår, tänker inte skriva här på bloggen vad jag har tänkt att köpa för man vet ju aldrig om hon tjuvkikar här eller inte (;. Sedan blir det att ta bussen till henne för att äta tacos och snacka en massa. Dock måste jag ta bussen hem vid 22 för det går ingen buss efter det förens klockan 12. Orkar inte sitta i stan i 2 timmar och bara ruttna "(, men man får ta det så ibland.

Sedan kan jag ju säga att jag längtar som tusan tills imon men ännu mer tills på söndag för då jävlar blir man myndig (18) och då ska det firas med lite mat här hemma.
På lördag ska jag fira med min lilla familj, får inte gå ut men det säger jag inte nej till men orkar inte gå på krogen själv. Men mat ska det bli i drivor, det förvånar inte mig om det är jag som kommer få laga maten bara för man går i HR!!

Aja imon ska jag kolla på ny mobiletelefon, har kollat in denna modellen för den är så jäkla snygg!(kolla längre ner) Sen har ju alla andra den Rosa så vill ju gå emot alla lite och ta den blåa hihi (a). Min mobil är ju trasig för er som har missat det men den kan 3 ta och stoppa upp någonstans!



Ne nu ska jag fixa mig, min älskade mamma kommer nog hem vilken minut som helst och då ska jag försöka dra ut några kronor ur hennes plånbok genom att säga hur duktig man har varit nu när dagen har gått!!
Hihih puss och kram


7 Januari

En tråkig torsdag

Dagen har vart väldigt kort för min del. Vaknade klockan 13.00 av att Maria ringde hit. Sedan kollade man på mobilen och där fanns ett antal missade samtal + ett antal sms från henne undrande över mina glas som jag samlar på. Då kanske man vet vad man får i födelsedagspresent thihi!!

Sedan blev det att fixa tvätten,tvätta,fixa brasan och gå ner till affären för att handla. Där nere träffade man Daniel,Adam,Wille och Saras pappa (:. Snackade lite och sen var jag tvungen att handla bara för det var så jäkla kallt där ute och stå och prata. Mina öron frös till is.
Handlade pasta,läsk,pasta sås och en chipspåse som jag ska äta upp snart mumms!! Gick sedan hem och fick hämta ved och fixa mat till min älskade familj. Jag kan ju säga att jag äger på att göra tomatsoppa, den blev tillochmed godare än pappas så han blev lite paff, MOHAHAHA!!!

Nu ska jag se på film och tryka i mig sen goda chipspåsen som fortfarande ligger i kassen från Tempo. Har även bestämt mig vilka solglasögon jag ska ha med mig till Thailand, bestämde mig för att ta med mig 3 av mina 4 so jag har här hemma.
Låter dumt att bestäma sig om vilka glasögon man ska ha med sig på semestern men va tusan dem ska ju allt passa och om man inte tar med sig ett par så ångrar man det sen när man ligger på stranden där nere!! Så 3 st ska iallafall med mig ner.

Puss och kram


Grattis Emma 18 år

Grattis Emma

Idag är det ingen vanlig dag utan min ungdomsvän Emma fyller 18 år. Efter 1 års väntan så är det äntligen dags att få gå ut på krogen. Vi kommer säkert träffas där, jag hoppas det iallafall!

Tänkte skriva lite om våra minnen som vi har haft tillsammans under dessa 18 långa år.

Min mamma kom in till BB den 9 Januari 1992 då jag hade gett ifrån mig lite sparkar. Det var då våra mammor träffades och fick dela rum inne på BB. Den 10 Januari föddes jag 3 dygn efter dig.
Eftersom att vi bodde i GBT båda två så kunde vi träffas ofta när vi va små.

Jag glömmer inte den sommaren då vi firade midsommarafton tillsammans. Jag har fortfarande bilden på dig,mig och Sofie i ett utav mina finaste fotoalbum. Vi tre med kransar i håret. Jag gillar det foto ännu idag. Sedan började vi på lekis och det var då du flyttade från GBT. Kändes jättetråkigt att förlora min bästa kompis men vi träffades väldigt mycket efter det.

Kommer du ihåg när vi lekte med ditt barbieslott som jag var så svartsjuk på och du valde alltid den finaste barbien och den vita hästen som lät när man tryckte på en knapp. När vi inrede huset så alla fick plats. Vi lekte med barbie hela natten och sa alltid till varandra att vi aldrig skulle släppa kontakten.

Ja du Emma det finns otroligt många minnen som jag har haft med dig genom alla dessa åren. Jag hoppas på många många fler. Eftersom du är den personen som betyder OTROLIGT mycket för mig. Du är verkligen en ängel.

För 2 år sedan satt vi vid erat köksbord på kärleken och snackade om att vi skulle flytta in i samma lägenhet,åka till thailand och fira att vi hade fyllt 18 och bara ta det lugnt. När vi satt och snackade om vilka färger vi skulle ha på väggarna i sovrummet,hallen och i vardagsrummet.

Sådana här minnen kommer jag aldrig glömma, och jag har så många minnen jag kan skriva av här men då kommer hela bloggsidan kolapsa!! Men mycket kul har jag iallafall haft under mina år.

Emma du betyder så himla mycket för mig och jag älskar dig varje dag även om vi inte är tillsammans lika mycket som vi va när vi va mindre. Men vänskapen håller ännu ett år till får man hoppas.


Älskar dig Emma Bergstaf <3<3

emma

Trött som fan

Ja trött är man ju alltid.

Nej usch vad tråkigt det är att sitta hemma en del dag och bara kolla massor med film och avsnitt av Paradise Hotell. har även städat hela huset idag så jag känner mig faktiskt duktig. Som belöning fick jag en popcornpåse för mig själv, fettogodis!!! Men det skiter jag i!!

har inte så mkt att berätta om min dag.

Alltså jag har fastnat i Kenza's,Kissies och Fokis blogg. Älskar verkligen att läsa om deras vardagar och kan verkligen rekommendera deras bloggar.

www.kenzas.se
www.kissies.se
www.fokis.se


Jättekul att läsa, även om någon är så jävla trög men ändå så underbar som helst!!

Puss och kram<3<3


Mysigkväll

Cha cha bloggen.

Jaha då får man väl skriva ett litet inlägg nu när man väl kan. Har haft en sjukt mysig kväll med Marias släkt och vänner, verkligen skit kul. Har ätit massor med skaldjur, druckit massviss med cola och badat i 39 grader i en tunna när det har snöat som fan.
Haha xD Denna kvällen är verkligen bättre än förra året. Men så ska man egentligen inte säga. men bjuder på en liten bild på mig och Maria sen i somras när vi va i Piteå!!

vi två

Älskar dig din feta tjockgris <3 du betyder allt för mig , väntar till thailand!! Puss på dig min sockertop!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Namnsdag

Hanna dagen har anlänt.

Ja som sagt idag är det min namnsdag och man får även säga grattis till Hanna I och Hannah S som går i min klass som också har detta otroligt snygga namn.

Nu har det fallit mer snö i Halmstad och det är inte så jättekallt. Smart som jag är så gick jag ut i kortkort byxor och t-shirt för att hämta in posten. Men så kallt var det inte ute utan lagom. Det faller bara mer och mer hela tiden och vi får väl se hur länge den stannar, men det är roligare nu när den väl har kommit.

Idag ska jag hem till min älskade syster Maria för att gå på skaldjursfrossa. Precis som förra året så kan man bada i tunna. Kallt men ändå jävligt skönt, vi får väl se om man vågar sig ner där i år. Förra året avstod jag pga av sjukdom men nu ska det fan badas. Enligt Maria iallafall haha xD.
Just det grattis till mina föräldrar som har varit förlovade i 24 år dag. Känns toppen att ni fortfarande är tillsammans. Älskar er <3

Jaha då ska man väl se om Maria kan ta och svara på sin telefon, det går ju ganska långsamt nu när hon har en tutchtelefon.

Just det. Ska antagligen betala 1500:- för telefonen, men ska snacka mer med mamma och pappa det imon när jag har kommit hem igen. Vill ju ha min tutch nu när jag är utomlands det hade ju varit toppen men det verkar som det inte blir så.

Oj vad min mage kurrar, får väl ställa mig vid spisen och fixa till sig lite mat. Om 1 vecka börjar skolan igen, 3 veckor har redan gått. Känns jättekonstigt :O!!

Kram kram <3


4e dagen in på det nya året

Tiden går fort när man har roligt.

Jaha då var det några dagar sedan som man bloggade sist. Jag är fortfarande lite dålig på att skrivva lite varje dag.
Nu blir inte Marocko resan av den 18 Februari Utan vi drar till Thailand istället i 2 hela veckor i paradiset. Kommer bli super duper kul :D!!

Nu blir det äntligen paradise hotell som jag har längtat efter. Skriv NOG imon :)

puss och kram <3


Tjejkväll <3

Alltså jag älskar fet mat och trevligt sällskap

Jaha, tänkte berätta lite om gårdagen då jag gick ner till Ellen vid 12 tiden och snackade lite om nyårsafton vad som hände allt som var kul men ändå lite tråkigt. Men vi snackade och städade huset. Alice,Emma,Sara,Jag och Ellen var det ju som var där (a).

Jag och Ellen städade huset och dem andra höll på med annat men när jag torkade golvet och dem sprang runt i huset så fick dem dricka upp min cola. Ja visst är man snäll! Haha x).
Sedan drog vi ner till tempo för att kolla mat och godis och sånt till kvällen. Men vi orkade inte köpa något och laga så vi gick till pizzerian. Gud så gott det var men fet mat!!
Så vid halv 6 gick jag hem och gjorde mig iordning för att vi skulle hem till Sara och se på film och ha sjukt mysigt.

Så när man var färdig drog jag ner till Ellen och sedan hämtade vi upp Maria. Kallt som tusan var det ute och man frös röven av sig bara man gick 20 meter. Kom in till Sara och plockade upp datan och kollade på fett mycket film. Käkade godis och chips gjorde vi och drack så mycket cola så det bubblade i magen efteråt x).

Klockan var ca.2 när jag och Maria gick hem. Jag kan ju inte säga att jag gick snabbt hem så kom hem vid 3 tiden och gick och la mig direkt. Mycket skönt att äntligen få sova.

Men måste verkligen tacka för en otroligt mysig dag idag. Tack till Sara,Alice,Ellen,Emma och Maria :)<3
puss på er tjejer för ni betyder som in i helvete för mig!!!<3

Ne nu ska jag fixa mig lite, sen får man se vad som händer.
Puss och kram <3



Gott Nytt År!!

Snacka om bra uppdatering!!

Nej nu får det allt bli skärpning på det här med bloggningen. Jag loggar in men skriver faktiskt aldrig. Nej nu får du ta tag i detta Hanna Kjellström. Okej då kör vi

Nyår firade jag med ett underbart gäng i GBT. Maria och jag käkade här vid halv 7 tiden och tog det lugnt. Sedan vid 8a tog vi våra grejer och begav oss till Ellen som var sjukt snäll och fixade in oss. Tack som faaan!! <3
Sedan blev det party party och ytligare lite party. Vid kvart i 12 drog vi ut för att se fyrverkerierna och välkomna in det nya året.

Sedan blev det ytligare lite party timmar hemma hos Ellen tills det var dags att gå hem. Har haft en sjukt bra nyår om jag får säga det själv.

Hur har ni haft det ?

Förresten GOTT NYTT ÅR!!!

Lägger upp lite bilder från nyår om någon minut/timme orkar inte resa mig upp ur sängen.

Puss och kram<3


RSS 2.0