Shoppat

Va inne i stan med Jennifer :) Köpte en cardigan, leggins och ett linne. Blev jätte nöjd. Sedan käkade vi på pasta vagnen och chillade. Är glad att ha fått träffa dig tjejen <3 Ikväll blir det möte angående i sommar. Då jag ska till Piteå :)

Lägger upp bilder senare :) <3

p.s Min dator håller på att crasha så nu sitter jag på mamma och pappas ;) d.s

Stan

Ja snart bär det av in till stan för att shoppa lite. Funderar på att köpa mig en ny mobiltelefon. herregud mina föräldrar kommer ju döda mig om jag kommer hem med ännu en mobil xD. Köpte en ny för 4 månader sen och den har redan börjat krångla. Haha xD.

Ska in med Jennifer :) Ska käka lite mat och bara snacka allmänt. Alltid lika kul med den tjejen <3<3
Har på mig mina nya shorts från H&M, eller nya och nya dem är ju inte direkt gamla ;) Här har ni en bild;



LÖN!

ÄNTLIGEN :D!!!

Nu ska jag sova :) <3<3


5 dagar

Snart är det 5 dagar som har gått och jag har fortfarande inte fått min lön. Jag har för fan behov hur svårt ska det vara att inse det. Blir så jävla förbannad!!!! :@

Idag så drar min bror till Norge för att jobba där och jag tror att han kommer stanna där ett tag. Skit tråkigt men lugnt och skönt för mig mohaha!!! Visst älskar man sina bröder sjukt mycket 'även om man bråkar 24 7.

Men idag är det ingen vanlig dag för det är min farmor OCH brors födelsedag. Vill önska dem två en riktigt bra dag! Älskar er båda <3


Så hemskt!




LÄS HÄR;

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7382533.ab


Bloggning.

Herregud denna dagen har gått så oehört snabbt.

Började med att vakna och fixa inför stranden. Drog till Jennifer och sen åkte vi ner till Haverdal. Hade skit kul på stranden med Jennifer,Jonas,Jesper,Tage,Natalie,Daniel,Jens och Anna. Käkade glass och sen så drog jag på möte med jobbet. Blir inte så mycket jobbande men lite iallafall :).

Men nu ska jag till Harplinge med gänget :)<3

Fint väder

Idag är det för fint väder så jag bloggar inte mer idag :D!!


Dagen till ära

Eftersom att jag vaknade hemma hos Jens idag vid klockan 0900 så kan jag ju bara säga att jag hade skit ont i benet. men så som jag sov i natt kanske jag får skylla mig själv?

Fick skjuts hem utav Tage idag, drog till jobbet och det gick oerhört snabbt idag. Men jag började ju 1210 och slutade 1640. Jobbade över 30 minuter för jag hade lite extra disk att ta hand om. Därefter drog jag hem och hälsade på mamma och pappas kompisar från skåne. Sen in med bilderna från igår och dra till jobbet för att hälsa på Sara lite som jobbade till kl.1900. Fanny och hennes kille kom och lämnade lite grejer och tog en kaffe och en bulle. Sen kom Anna med.

Kom hem spelade kubb och käkade oxfilé med potatis och kantarellsås. Snacka om att det var gott. Fick äntligen kött som jag har velat äta ett tag nu. Nu ska jag ta och krypa ner i extra sängen eftersom att mamma och pappas kompisar har mitt rum över helgen. Tur att jag har en laptop.

God Natt <3<3


Midsommarafton

Hoppas att alla ni hade en trevlig midsommarafton. Min va sjukt trevlig och jag har nog aldrig haft så kul på länge.

Började med att vi skulle träffas och ta bussen till Marbäck. Självklart hade vi en massa packning.



Sedan så satte vi oss på bussen och busschauffören sa till oss ; om ni dricker på bussen så slänger jag av er.
Snälla som vi va så väntade vi med att dricka och trevligt hade vi ändå. Sedan gick vi hem till Jens där vi började midsommaraftonsfirande med att göra oss en varsin krans. Här har vi då Karro på bild;



Sedan va det dags att laga mat och såklart trycker killarna in tjejerna i köket. 7 tjejer i ett kök och stämningen va på topp! Käkade massor med mat och hade trevligt. Självklart blev det lite dryck!



Sedan gick Tage,Peter,Niels och Patrik ner för att bada och jag och några andra följde med för att kolla så att dem gjorde det. Karro och jag tog en bild på oss och hon är ju så sjukt söt <3<3



Kvällen till ära blev även sång och en massa skratt på studsmattan in mot 2 tiden på natten. Somnade i soffan gjorde jag med men då va klockan 0333. Tur att man kan se när man somnade så ingen ljuger att man somna vid 0000.



Jag och min älskade Jennifer <3. Har tusen många olika bilder och dem flesta finns ute på FB och BDB. Bara att kolla in där! ;)<3


Önskar alla en trevlig midsommar!

Trevlig Midsommar




Kommer int blir mycket bloggning idag. Så hoppas alla får en trevlig helg! <3


WHOT!!

Sara jag hoppas att du skojar med mig! Isåfall va det jävligt bra skämt men jag behöver cash! :O!!!!!!!

Imon är det midsommar <33

Så sant!

Inte bara jag som älskar en VW beetle. Läs på expressen!


LÖNEN VAR ÄR DU?

Herregud jag som är så taggad att få min lön. Dock står det på konto att jag bara har ynka 11 kronor kvar!! herregud jag måste shoppa! Funderar på att dra med mamma in till stan och låna pengar så jag kan köpa en tjocktröja på carlings ;)!!!

Har iallafall hunnit sola och fixat landet under dagen. Är inte sugen på att ligga ner i en jävla rabbat xD!

Nu ska jag dra ciao ciao! <3

Tänk, 1 år har gått

Tänk för snart ett år sedan så dog Michael Jackson. Tiden går sjukt fort och jag kan inte förstå det :S!! Känns som att 3an på gymnasiet kommer flyga förbi!!

Nu ska jag sova för imon ska jag fixa landet i trädgården och dra in till stan om jag har fått lön. Tveksamt tyvärr :/!! Men får väl klara mig.

Hoppas alla har haft en bra kväll. Själv har man vart i Harplinge hos JenJen! :) Fick min efterlängtade kebabrulle!! haha xD tjatat om den nu i 4 dagar!

Bra låt!

LYSSNA


Städar!

Vaknade vid 1145 av att Marias granne klippte gräset. Sen duschade jag och drog till GBT för att säga hejdå till Sebbe, men varken Wille eller Chricko skulle med så jag följde med istället! Skit tråkigt att han for vidare till Europa men jag klarar mig, träffar han senare i sommar!

Sen blev det shopping med Ellen och hennes mamma Marie. Tog sedan mopeden hem och har städat och följde med mamma och handlade. Skit tråkigt men måste göras. Har gjort rent i badrummet med och nu ska jag börja städa här. Sen kanske jag ska vara med Jennifer :)!!

Nu ska jag dra och städa innan mamma kommer på att jag sitter här :O!!! <3


Hej bloggen

Sitter just nu hemma hos Maria och chillar.  Igår kom Sebbe till gbt och vi hade skit kul. Sov inte alls mycket i natt utan vi jävlades som fan med killarna. Så imorse klockan 0700 så somnade jag. Vaknade vid 1035 och vi fick städade huset, sen så drog vi in till stan.
'
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer om natten, men det va fan kul!!
puss och kram <3<3

Goddag alla glada

Sitter och lyssnar på lite musik för idag kommer min kompis från norrland till Halmstad. Sebastian kommer kanske vid 9 tiden till stan och sedan till GBT!! Hoppas på att få träffa honom lite :)!

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade rätt sent och gick ut och solade. Ja tänkt man hann faktiskt med att ligga ner i 30 minuter. Sen duscha och därefter kom min migrän som ett askknall från en klarblåhimmel. Fast det åskade faktiskt här nere idag xD.

Nu är det fint väder. Imon ska det bli fint med :)



SNART DAGS FÖR BLOGGEN ATT ÄNDRA UTSEENDE!

Hej!

Då är man kanske tillbaka på bloggningen igen.

Gårdagen så var jag,Sofia,Dejan,Jocke,Emil och Adam på ett serveringsjobb. Gick jättebra och jag är nöjd med min insatts. Bruden var otroligt vacker och jag och Sofia kunde inte mer än vänta på att vi skulle få gifta oss ;). Slutade vid 0000 så det blev att dra in till stan och käka på donken då Dejan kom in :)!
Kom hem vid 0200 och somnade som en stock.

Idag blev det att gå upp och åka till jobbet och tjäna yttligare några kronor. Blev att gåupp 1130 (30 minuter innan jag började) och slängde på mig kläderna och tog mopeden till jobbet. Det blev inte alls så jobbigt som det brukar vara på söndagar utan det var skönt!

Nu på kvällen har jag varit hemma och möblerat om mitt rum lite. Nöjd blev man och hoppas på att man inte börjar att göra om skiten om någon månad igen. Imorgon hoppas jag på att få en tid till läkaren så man kanske kan bli frisk, dock negativt om man ska ta och få pencelin eller antibiotika nu när det är midsommar och allt :) Vill även ha min lön så jag kan köpa en klänning!

HERREGUD HUR SKA DETTA GÅ!

Nu ska jag sätta igång en film och somna :) Ha de bra allihopa!<3

Vacker!

Stora Gratulationer!











Gud så fin Victoria är, kunde verkligen inte hålla mig när en liten tår föll ner på min kind. Hoppas att dem får ett långt och lyckligt liv tillsammans!

(bilder från svt.se printade)


Sjuk!

Usch näsan rinner mer och mer!

Har struckit skjortan och hängt upp tvätten. Så är redo för bröllopet ikväll. Hoppas på att jag inte blir sjukare. Men jag överlever väl :)!!!

Imon blir det jobb på ringenäs, inte direkt det roligaste men va fan bit i ihop för pengarna kommer snart in :D! Nu ska jag se på det kungliga bröllopet och sen blir det att fixa sig lite :) Hoppas på att Vikkis har en fantastik vacker klänning, för ingen vet ju hur den ser ut :D!

Kungligtbröllop

Nu är det dagen D!
Idag ska kronprinsessan Victoria gifta sig med sin Daniel Westling. Sjävklart kommer jag att se på vigslen och därefter får vi se vad jag kan se på. Eftersom att jag själv ska på ett bröllop idag och servera så blir det inte så mycket TV tittande.

Men nu ska jag ta och dra mig ur sängen.

Ha de bra <3<3


Ursäkta!

Förlåt att jag inte har uppdaterat men jag har haft annat för mig, var hos tandläkaren och sedan drog jag hem och chillade resten av dagen.

åkte ut till Harplinge och det slutade med att vi kollade fotboll och grabbarna grus kom! Drog därefter hem till Anna och chillade lite, åt marshallows och chips. Gick runt i samhället och snackade allmänt skit!

Nu ska jag sova, bröllop imon inte bara det kungliga också ett som jag ska jobba på :)

Kram kram <3<3


orkt int mer!

dags att sova. tack för ikväll! imon blir det tandläkaren! Awesome or not!

bye bye <3<3


LEVER!

Hej alla glada

Sitter här just nu och käkar. Kom hem igår vid 23 tiden och jag somnade som en liten bebis i sängen. Upp tidigt för att gå på möte, men när jag satt på bussen 1100 så fick jag ett sms av Sofia att vi inte skulle gå dit förrens vid 1400. Men det gjorde ingen, drog in till stan och kollade kläder :) Sen drog jag och Sofia hem till Dejan dit även Adam kom sen.
Drog vidare och mötte upp Jocke och Emil. Gick igenom en del inför lördagen och man ska servera 12 personer. Undra hur detta ska gå xD!


Sedan drog vi till stan och jag drog till körskolan. Gick faktiskt jättebra, visst så va det svårt men jag försökte verkligen klara av detta men hoppas på flera körlektioner :) Bokade in 4 st till!! <3

Nu käkar jag och sen blir det att träffa Fredrik som ska åka till Thailand imon i 3 veckor :( <3<3
Köss haaj<3

Peace out!

Om 22 minuter går bussen mot Göteborg!

Ska bli en underbar dag med alla fina vänner, och självklart Håkan och Mats! :) Hoppas det blir lika kul som förra året men det tvivlar jag ju självklart på!

Ska springa ner snart, puss hej <3<3


Känn ingen sorg

för mig i göteborg!!!

IMON DRAR JAG :D:D:D Bloggningen kommer då ligga ner i 24 timmar skit tråkigt men jag finnns på mobilen om det är något :)!! Lovar att svara så ofta jag kan, men lite svårt om man sitter i balder xD

Hoppas alla får en underbar dag :) puss och kram på er <3<3

Gårdagen! <3












Chillar

Sitter och tar det lugnt nu. Väntar på att mamma och pappa ska komma tillbaka från affären. Dock kommer det ta en jävla tid för dem tog den nya bilen -.-!
Ska till Harplinge nu ikväll och chilla med boysen och girlsen ;)! JenJen ska ta med sig kubb så vi ska spela hela kvällen + brännboll som igår xD Ska lägga upp lite bilder från igår nu när Anna la upp dem på facebook!

Drar ju till Liseberg imon, älskar när man kollar vad det ska bli för väder!


Suit up!

Det är säkert många av er som ser på "How I Met Your Mother"?

Idag är det så att man ska vara som Barney och ha på sig kostym. Mina kompisar och jag har dragit på oss kläderna och snart är det dags att dra till stan. Kommer vara helt CP att gå runt där inne och säg till alla att suit up!

Aja hoppas detta löser sig för jag kommer  skämas som fan!

Kram kram <3<3

p.s SUIT UP! d.s



:'(

Fy fan!!!

tror int det blir så mycket bloggande idag! en kompis har sårat mig och därför orkar jag inte mer!

Awesome!

Nu ska jag snart krypa ner i min säng. Imorgon blir det möte angående lördag! Hoppas på att det blir en bra dag :)!

Tyskland mot Australien på TV! Seriöst, fotbolls VM tar verkligen söndagen till en högre nivå :)!!

Fullspäckad vecka!

Nu är det snart en ny vecka :) Kommer vara upptagen en del på dagarna men självklart finns det tid för att träffa mina underbara vänner!<3

Måndag; Möte angående lördag
Tisdag; LEDIG!
Onsdag; Liseberg med konfan!
Torsdag; Körskolan efter 1515
Fredag; Tandläkaren tidigt
Lördag;Servera på fest/bröllop slutar 2300!
Söndag; Jobba!

Träffa mina underbar vänner :)<3


Grått

Sitter och kollar ut från fönstret :/ man blir ju inte direkt positiv när man ser att det är grått och det snart börjar regna? Ska till jobbet idag iallafall och senare ikväll får vi se vad som händer! :)

Kommer finnas på mobilen så smsa! Svarar så snabbt jag kan <3<3

Fortsätt diska, fortsätt diska!!


USA - England!

Nu ska jag sätta mig framför TV;n och kolla på fotboll!

Vet inte riktigt vilket lag som jag hejar på antingen USA eller England, eller så hejar man på båda eller inget av dem xD!! Det blir väl bra hur det än blir.
Jag vill även säga att det regnar som tusan här i Halmstad och jag vill ha sol! :)

Harre göttans <3

Ny bil!

WOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!

har precis åkt i våran nya bil! säger bara soooommmmmmmaaaaarrrrrrrr!!!!

Har vart på jobbet idag med + att jag har städat så jag har inte hunnit skriva så mycket ;)
Nu ska jag laga mat <3

Hemma

Tack för en otrolig kväll! Hade verkligen hur kul som helst. Visst va man trött nu på slutet och tråkigt att det regnade som fan. Fick låna JS moped hem och man blåste ju nästan bort ;)!!

Hoppas alla studenter har haft en underbar dag samt alla som slutade 9an! :)

God natt <3<3


STUDENTEN!

Grattis till alla 91;or i hela landet som har tagit studenten idag! Hoppas ni får alla lycka i arbetslivet!!

Igår va jag hemma hos Dennis med ett gott gäng! Hade skit kul och hoppas på att det blir fler fester i sommar! Kom hem vid 12 och vaknade vid halv 1 i morse och insåg att jag hade sommarlov :D!!

Har hunnit vara inne i stan,gjort mat och chillat på stan med mina underbar kompisar. Så ikväll blir det att åka hem till Jonas för att fira hans syster som tog studenten idag! Grattis till henne :). Sen ska jag supa som fan och se vad som händer xD!

Kram kram <3<3

Lady Gaga - Alejandro

Jag är nog inte den ändå i bloggvärlden som har lagt upp denna på sin blogg? Jag tycker låten är bra och den spelas ofta i mina högtalare! Tryck på play och se vad du tycker!



Dagens!



Ser tjock ut!


Sommarlov!!!!

Jaha då börjar min semester!

Träffades i skolan med både 1orna och 2orna idag. Kollade på bilder från sture på stan och sedan fick vi godis och prisutdelning! Grattis till dem som vann :)
Därefter blev det en rolig avslutning i bergmanssalen där man blev helt chockad när Louis dansade i trikåer och hoppade som aldrig förr.

Sedan åkte jag in till stan med Sofia,Amanda,Jocke,Jonathan,Dejan,Adam och Dennis. Käkade på asian palace. Käkade min första sushi bit idag och jag kan ju inte erkänna att det är direkt det godaste jag har ätit men det smakar bättre än vad det luktar xD. Sedan blev det en runda på stan och därefter bussen hem med Sara,Fredrik och Filip. humor kan jag ju erkänna :)!!!

Så nu sitter man här i sängen och kollar ut när det smatrar på rutan! Funderar på vad man ska ha på sig idag. Lägger snartt upp en bild på mig i klänningen :)<3

Puss och kram <3<3

Skolan

Sitter just nu i skolan för sista gången! Eller inte riktigt men nästan. Idag börjar mitt efterlängtade sommarlov :D!
Ska bli så skönt att kunna få sova ut. För det har man ju inte hunnit att göra dessa dagarna nu!

Ska träffa Elina och dem andra flickorna sen blir det att dra till restauranghuset för att lyssnar på lärarna. Sen blir det bergmanssalen. Skit tråkigt men det måste göras ;)-


Ha det bra  kram kram <3<3

Trött

Nu börjar klockan närma sig 12 och jag har precis plattat håret tills imon. Hoppas fan att det inte regnar. Dock smattrar det på rutan just nu :/ vill ha en skolavslutning med sol!

Får packa ner att par extra skor imon i väskan. Blir iallafall fest imon :D!
Så skola tidigt imon, har det bra!

Trevlig sommar <3<3



Nästa vecka ska det iallafall bli fint väder. Får hoppas på detta nu :)<3

2 år sen

Tänk att för två år sedan gick man i 9A. Exakt detta datumet så hade vi klassens dag och vi va hemma hos Po på poolfest. Hittade en bild på mig för två år sen. Vad tycks? :)




Undra om man har ändrats mycket eller? :)


Hej då HR08C

Sista dagen tillsammans med HR08C idag. Fick reda på att jag ska gå i HR08B istället. Får väl se om man trivs eller inte. Man får ju hoppas på det bästa :)
Kommer kännas konstigt att man ska börja i en helt ny klass. Fick iallafall gå med Hanna I,Malin,Dejan,Simon,Nina,Jonathan och Axel. SÅ lite HR08C har man allt kvar i det nya laget.

Ikväll ska jag inte göra så mycket bara ta det lugnt för imorron är det skolavslutning och vi börjar 0900. Får väl se vad det är för väder :)! Nu ska jag se på TV och vänta på att få mat, är faktiskt hungrig!

Ett stort tack till Sofia för du lyssnade på mig idag <3

Migrän och hosta

Det kan inte bli bättre nu när man väl ska sova att migränen kommer fram! Kommer inte kunna somna alls "(.

Har suttit hemma och kollat på TV hela kvällen, finns absolut ingenting att göra nu när man är klar med alla skolarbeten. Får la ta tag i körkortet då! Men nu måste jag dra skola imon och diskmedlet väntar på mig haha xD

Kram kram<3


p.s Jonas samtalet bröts :/ d.s


Diskmedel

Är nog det ända som jag känner i mitt huvud just nu. Är så trött på att städa så jag kan spy! Ännu en dag imon sen slipper man den skiten ever!

Efter den trevliga städningen så åkte jag in till stan, möte upp Jesper och Jonas. Gick tiill coca-cola tältet i stan och fick en liten baby cola sån som man fick på flygplanen innan. Träffade Pernilla,Natalie och Cassandra :) Kul att se dem igen(även om jag träffade Natalie igår).
Tog äventyrslandets tåg och käkade på burger king där vi även träffade Niklas. Var ett tag sen! Sen blev det bussen hem och nu sitter man här.

Imon är det en ny dag men med mer diskmedel. Ha det bra! <3

Städning

Dagen har gått en aning långsamt. När vi skulle käka fick jag reda på att den bilen som vi skulle ha köpt va såld så det verkar som att vi inte får någon BMW cab alls i sommar :/.

Va ju inne i stan idag. Skulle träffas JS,Jonas,Tage,Niklas och några andra men det regnade som bara den så jag ringde Natta och vi träffades istället. Köpte lite grejer och sen gick vi åt skilda vägar :/! Hämtade även körkortsboken på körskolan.

Imon ska vi städa hela restauranghuset. Kanske inte något som man ser framemot nu när man knappt kan prata men det ska ju regna så va fan spelar det då för roll?!

Hoppas alla har haft en underbar måndag. Nu blir det sängen för mig :)<3


Pizza idag

Har velat käka pizza nu ett tag, ska bli skit gott. Självklart tog jag en med salami. Lägger upp bild sen :)
Nu ska jag se film med mamma :D<3

Kram kram <3

p.s va i stan idag btw! kul att tappa rösten då man skulle fråga om körkortsboken xd d.s


Usch regn.

Eller som dem säger i TV reklamen;
JAAA DET REGNAR.

Men nu är det så att jag inte har köpt några grejer på den affären haha xD. Känner mig mega sjuk, min röst säger mig absolut ingenting och jag vill bara ligga i sängen och kolla på TV men ska antagligen in till stan lite senare idag för att umgås med dem bästa :D!!

Ska fixa håret, ciao <3


Leddiiigggg

Ja imon är man ledig. Kan verkligen behövas. Får väl som om man kan sova i natt. Har ju hostat en hel del den senaste tiden så har vart vaken en massa!

Imon så verkar det som att man ska dra in till stan med några kompisar. Måste hämta lite grejer på körskolan med! Verkar som att det ska vara dåligt väder imon, regn och blåst + hela veckan :/



 källa ; Http://dmi.dk


Tur att vi ska städa i köket både tisdag och onsdag så man slipper detta äckliga väder. Nu ska jag sova eller se på TV.

Puss och kram <3<3

 


Bildregn

Dessa få bilderna tog jag i fredes när vi va på ön och festade runt lite :) hade jättetrevligt och många nya kontakter <3









TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL <3<3

Sture På Stan - bilderna

Här kommer några få bilder från i fredes då vi va på Sture På Stan!
























Nope inte än

Fick reda på att min morbror ska komma hem till oss idag så jag fick bara städa rummet så jag får ta och möblera om en annan dag. Men nu är det rent och fint iallafall :).

har hunnit att göra fruktsallad med och självklart så har pappa gjort knivarna vassare så jag skar ju mig såklart. Skar ju mig i fredes med när jag hackade lök och nu idag när jag hackade melon.
Nu ska jag fixa mig lite sen så hoppas jag på att dem kommer!

Kram <3


På bättringsvägen!

JIPPIE! Nu verkar det som att min halsmandel har svullnat ner lite. Verkar som att det kommer bli en mycket bra dag idag. Btw så är det Sveriges nationaldag! Hoppas att vädret håller sig fint idag för i nästa vecka ska det bli dåligt igen :/.

Har haft lite svårt att sova i natt och när man väl somnar till så kommer ens föräldrar in i rummet och börjat pladdra om att köpa bil. Gulligt! <3

Nu ska jag ta och fixa rummet, funderar på att möblera om! :)

........

Hoppas på att man mår bättre imon i halsen.
Har hur ont i halsen som helst och vet inte hur jag ska göra :S Blir nog läkaren på måndag om jag får en tid.

Hoppas på att kunna blogga lika mycket imon som idag.
Ha det bra :) <3


Love Generation

Kärlek !



Soppa

Sitter och väntar på att min soppa ska bli klar. Har tryckt i mig en isglass med alltså en twister. Gud så gott det var. Vet inte om det är någon förändring med halsen ännu.

Mamma och pappa är iväg och kollar på bil, dem har vart borta i mer än 3 timmar. Hoppas på att dem köpte den :D En BMW cab är allt jag vill ha just nu om man kommer få körkort! Haha!

Nu pep micron, skriver mer sen :)

p.s ledig imon med!! d.s

Hej folket

Jag ligger just nu i min säng och hostar som bara den.

Igår drog jag ut till ön men ett antal kompisar. Vi spelade brännboll, dansade och hade så jävla kul. Vi eldade en feting brassa på slutet och det var trevligt :). Dock på bussen påväg hem så tappade jag min röst. Så nu låter jag som en 13 årig pojke som har kommit in i målbrottet.

Fick ringa jobbet och säga att jag inte kunde komma. Skit tråkigt men skönt att få sova ut förengångsskull. Dock har jag fått utegångsförbud utav min pappa idag för att jag inte jobbar. Men visst är min pappa underbar? <3 Så kvällen till ära blir att stanna hemma med mamma och pappa och tråka sönder. Men jag vill ju såklart bli frisk.

Ni får ha en underbar dag för nu ska jag gå ut och käka biff med klyftpotatis och sparris, om det nu ns går att svälja :)
hare gött kram <3

Ont i halsen som tusan

Kan knappt svälja längre. Önskar att jag hade åkt till doktorn igår men va fan ska jag göra? Får se om det bli bättre nu i helgen annars blir det doktorn på min lediga måndag. Vill bli av med skiten nu och imon ska man jobba och det gör absolut inte saken bättre.

Jag är bränd som in i helvete. Sture på stan idag va skit kul och hostar efter 2 meningar :S Aja samma lag som förra året vann. Ska se om Natalie kanske ska på fest ikväll :)

Sture På Stan

Ja snart drar jag in till stan för att vara med på sture på stan. Vi ska tävla precis som vi gjorde förra året och även grilla ett antal hamburgare till hela skolan (ca1273st) om man inte steker då så vet jag inte vad man gör.

Har smörjt in mig med en massa solkräm för det kommer bli varmt idag, bikiniöverdelen är på och kameran är nerpackad. Ska bara bortsta tänderna sen drar jag ner till bussen :)

Ha en bra dag i värmen, ciao! <3


Samhället är säkert!

Ja nu har jag kommit hem igen. Va ute med Jonas,JS,Tage,Ellen och Tage. Hade skit roligt. Gick till skolan och lekte med en fotboll. Därefter gick vi runt och gjorde samhället osäkert :)

Men nu har jag kommit hem och jag fattar inte hur röd jag är i ansiktet. ÄR rödare än mitt mobilskal xD!
Imon är det sture på stan och min kamera är färdigladdad och redo för att ta nya bilder :)

Hare gött <3<3



Bränd

Ja nu sitter man här röd som en jävla kräfta. Har vart och käkat glass med Ellen idag. Hade skit trevligt :)

Nu ska jag dra men skriver senare ikväll!

Ute och schteker!

Ligger just nu ute i solen och schteker. Har gjort allt som jag lovade mamma och pappa igår så jag är helt och hållet nöjd över att kunna trycka i mig två tabletter och gå ut och sola :). Tänkte läsa i körkortsboken lite, tråkigt men något att göra :).

Aja skriver mer senare :)

p.s grannarna undrar nog va fan som händer, har på högsta volymen! HAHAH xD!<3

Dags att soooova ut

Ja äntligen får man sova ut. Är ledig imon men att få sova ut är ingenting jag klagar över. Har jobbat hela maj på helgerna så man har inte hunnit sova ut. Men imon är det äntligen dags.

Har lovat pappa att klippa gräset och mamma att dammsuga och torka golvet i hela huset. Hoppas man får lite sol på sig imon iallafall. :) Sedan på kvällen har jag anmält mig till strandfesten i haverdal. Får se om jag har lust och tid att gå på den. Mamma och pappa ska åka och kolla på bil med!

BMW cab <3

Aja nu ska jag krypa ner i sängen och trycka i mig 2 panodil :/ halsen blir bara sämre och sämre :( Aja god natt <3

Sommarplåga!

Ännu en sommarplåga för min del. Även om den är på franska så ska jag ta och lyssna sönder denna låten :)




Finns på spotify för er som vill ha den ;
Stromae – Alors On Danse - Radio Edit

Dagens shopping 2/6-2010



En fin klänning till studenten,skolavslutningen och midsommarafton :)
199 kr på gina tricot!

 

Köpte även dessa för 44,50 på H&M. Behövdes verkligen skit sköna :)


Köpt!


 
Nya shorts från H&M betalde 150 kronor REA!!



Shorts från H&M endast 49,50. Skönt att ha på sommaren, en go färg med!



Vita shorts i jeans. 50 kronor sista paret på REA!


never ever

Herregud så skönt, kommer inte servera mer på skolan! Inget mer putsa bestik eller fixa tallrikar. Fy vad skönt :)

Fick reda på att jag fick MVG i storkök idag så livet leker på :) snart är det verkligen dags för det underbara sommarlovet, imon ska jag ta och sova ut har inte gjort det på ett bra tag. Dock ska det vara fint väder så hoppas på att man kanske kan ligga ute och steka lite.

Va i stan med Emelie idag, köpte en klänning och två bh(?) eller vad man nu kan säga. Lägger upp bilder senare. köpte ju lite andra grejer häromdagen med, ska nog lägga upp det med :) <3

Älskar denna låten

Detta va Rumäniens bidrag till Eurovision Song Contest. Snacka om att jag gillar denna låten starkt :) Blir på så fett dans humör, å jag som hatar att dansa xD <3


Ont i halsen

Är hur trött som helst och nu har mina halsmandlar börjat att svullna upp. Känns skit tråkigt för jag blir alltid sjuk när det är dags för att sommaren ska komma och man är ledig från jobbet.

Nu har jag iallafall bäddat min säng men nya lakan :) letar fortfarande efter en film att se, hittar typ INGEN alls att se på :( Nu ska jag trycka i mig en massa chips och dricka cola (a) <3


Sommarlov!

Ja nu är det nästa sommarlov. Har iallafall inget mer plugg för hade sista provet idag och det gick skit bra :).  Har precis städat och duschat så min kväll kommer att bli som igår, film film och film :D. Någon som vet någon bra ?

Hare göttans <3<3

RSS 2.0