27/6 - 09

Amatörer på banan va det ja

Vaknade av att mamma väckte mig för att säga att vi skulle åka och köpa ett skrivbord till mig eftersom att dem ska ta mitt barbord ute på altanen. Så gick upp, käkade lite frukost och sedan åkte jag och mamma till JYSK. Det bordet jag ville ha fanns så det fick vi med oss hem.
Därefter drog vi till systemet, oh vad man blev sugen på en del där inne (a). Men det får bli en annan gång. Åkte till WILLYS och köpte det som Rasse skulle ha till sin fest.

När vi kom hem så började jag sätta ihop skrivbordet och allt gick bra till en början. Men självklart så blev det komplicerat så jag blev riktigt arg och då blev det lite fel. Men pappa sa till mig att ta en paus och det måste jag tacka honom. TACK <3,
Sedan kollade jag på TV och då kom NalleDanne och Rasse. Eftersom att min älskade bror fyller 22 på måndag så han har bjudit hit några kompisar för att spela golf :). Så jag följde med dem ut på en runda, jag har nog aldrig haft så kul när jag har spelat golf någongång. Spelade med pappa,Anders och NalleDanne. Det gick bra och jag säger bara en grej;
4 amatörer på en PayAndPlay bana, haha x) det blir ju bara katastroff! Men klarade mig igenom dem 12 hålen med en massa dricka och en massa snuskprat.

Sedan åkte man hem och åt grillat. Riktigt gott och därefter så snackade man lite med "nykteristerna" som satt på altanen. Därefter fick jag hjälp av NalleDanne med mitt skrivbord och tillslut fick vi ihop det :). Blev riktigt bra. Lägger ut bilderna senare för jag orkar inte lägga in dem på datan nu x).

Ne nu ska jag sova för imon ska det bli sjukt fint väder och då kanske det blir stranden med polarna :).

God natt<3

23/6 - 09

En liten paus

Efter en hektisk helg och en sjukt rolig midsommarafton så har jag tagit en liten paus från bloggandet. Men nu har jag känt att det är dags igen :).

Midsommarafton var en sjukt härlig kväll, träffade många underbara människor med en massa flum och dricka :). Tack Daniel som hade festen hos sig och hoppas på yttligare flera roliga stunder :D.

I helgen har jag inte gjort så mycket mer än att varit med Maria och jobbat. Tjänade 150 spänn hos Maria för vi serverade hennes pappa å hans polare. Riktigt kul men lite tjat blev det på dem med när dem inte ficksina pizzor i tid. Men när dem väl fick dem så blev det tyst och dem var väldigt nöjda.
Söndagen började med en lite sovmorgon innan man åkte till jobbet för att tjäna en hacka. Diskade och träffade lite nya människor, fick sluta efter 4 med en liten matbit i magen cyklade man hem i ett långsamt tempo för att smälta maten.

I veckan har jag bara legat ute och slappat eftersom att solen äntligen har kommit tillbaka, om man har tur så stannar den länge. Ne nu ska jag fixa mig för det blir antagligen matchen ikväll med Maria,Maja,Pontus och Fidde :).

Puss på det <3

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saknar Elin som är på Gran Canaria. Om en vecka kommer hon hem :)<3

18/6 - 09

Love

Kärlek är inte det lättaste, det är inte lättare när man inte får träffa personen som man verkligen gillar. 


I haven't feldt this in a long time but your voice make me worm inside and I don't know how you feel. I just wanna see you and tell the truth! I can't look at the picture and just know that you are out in this world somewhere whitout me.
I will take my
hand through your hair and smell your perfume that you have on your neek. Just to breath it in and remeber the smell untill next time we see each other. If that ever happends.

It's not easy to write down exact how you fell.
Is'ts love or is's not?
I just wanna know



Mitt hjärta dunkar för dig, jag vill ge dig MIN kärlek <3

xoxo / Hanna Kj

16/6 - 09

LISEBERG


ossian,ida,kanin,elin,jag
                                     Ossian, Ida,Lisebergskaninen,Elin och jag

Måste tacka för en sjukt underbar dag på liseberg med er! Har nog aldrig sprungit så mycket och har inte åkte så mycket nytt på länge, ni betyder sjukt mycket för mig och jag hade inte klarat mig igenom alla nya utan er<3

#Uppskjutet
#Rabalder
#Hanghai

riktigt roliga :)

15/6 - 09

Sega inlägg

Jag har inte haft orken till att skriva massa inlägg den senaste tiden, men ska ta tag i detta nu och försöka :).

Sommarlovet har börjat bra och solen börjar äntligen komma fram bakom dem gråa tunga molnen.
Idag så var jag hemma och solade lite. Vaknade vid 12 tiden. Nu älskar jag måndagar, ingen kör och ingen skola :D, så himla skönt.
Åkte in till stan med Maria,Fredrik och Ellen idag och åt på blue thai :). Var riktigt gott.
mumma      maria och ellen     fidde och jag
min mat                                        Maria och Ellen                  Hanna och Fredrik


Åkte sedan hem och var ute i samhället :) Imon blir det liseberg med gänget :D.
Love <3
Kram på detta :)<3<3

11/6 - 09

Sommarlov och solen lyser inte någonstans!

Vaknade med ett stort leende på läpparna att äntligen är det sommarlov. Men en grej jag inte kan förstå är att jag har redan gått 1 år på gymnasiet. Kan inte förstå hur många nya vänner man har lärt känna men även vänner som man har förlorat "/.

Nu hoppas jag iallafall på ett sjukt underbart sommarlov som man kommer få många minnen av! Ne nu ska jag fortsätta berätta om min dag. Sista dagen i 1an.

Som sagt, efter jag hade vaknat gjorde jag mig iordning och gick ner till bussen. Där jag träffade Emelie och Sara W. Kom in till skolan satte oss och snackade lite skit med Sandra och Malin. Sedan gick vi och lämnade en massa saker till lärarna som skulle in och sen gick vi till affären för att möta Malin :). Vi köpte lite cola och gick med ett stort leende till bistron.
Där satt både 1or och 2or. Dem delade ut priser till elever. Det jag kommer ihåg så fick Dejan,Emelie Y och Sebastian pris för olika katergorier. När vi var klara där inne så gick jag,Malin och Emelie till biblan och lämnade böcker. Verkligen roligt, men men. Gick till själva avslutningen som hölls i bergmanssalen. Där vi fick beröm av våran rektor på skolan och vi fick även sjunga lite fina låtar som "den blomstertid nu kommer" och "sol,vind och vatten". Detta va en av dem bästa skolavslutningarna EVER!! Förutom den på Gullbrandstorp för 1 år sedan.
Alla sjöng med och sprang glatt ut ur salen för att säga hej då till alla kompisar.

Träffade Daniel och fick reda på att han skulle in till stan för att träffa Natalie, så jag frågade snällt om man fick följa med. Skickade även ett sms till henne och kolla om det var okej, Fick ett glatt sms med ett stort JA i (a).
Så vi satte oss utanför S:t Nikolai och väntade. Tog lite bilder på kyrkan och hade roliga samtal om allt och alla x). Sedan träffade man Natalie och Nathalie. Önskade Natha en riktigt god sommar och sedan gick hon vidare.
Vi gick även vidare till donken (a) för att fixa lite käk.

När vi kom hem till Natalie så satt vi ute och käkade våran goda mat och hade sjukt kul. Gick in och dampade lite! :) Det blev en massa skratt och mycket prat!
Tack för en sjukt underbar dag :). Ni har gjort den perfekt!!

Kom hem och fixade mitt rum lite. Sedan fick man kvällsmat. Och nu sitter man här och kollar på the hills :).

SOMMARLOV <3<3

7/6 - 09

Bal bal och ännu mer bal

Vaknade av att mamma ringde och sa att hon skulle hämta mig vid 12 tiden. Så jag gick upp och bäddade sängen,dammsög hela lägenheten,satt in ren disk i skåpen och en massa annat skit. Har även ffixat hela badrummet! Känner mig riktigt stolt som lilla syster :). Hoppas han blir glad nu när han kommer hem från Stockholm.

Idag ska jag åka och kolla på balen. Eftersom att min bror ska dit så blev man nästan tvungen till det ;).. Men jag klarar mig.

Hej svejs. Vi höres ikväll igen <3



Bror och hans Baldejt.

6/6 - 09

Sveriges nationaldag

Du gamla du fria du fjäll höga nord...... Aaa dagen kunde inte börja bättre att man vaknade till att pappa satte igång sitt högtalarsystem MED radio. Aja fick gå upp och klippa gräset och tjänade 50 spänn :).
När jag var klar så va det bara att ta det lugnt och då ringde Natalie :). Ikväll blev det att åka in till stan för att träffa henne och Daniel :).
Vi kollade på film och den ena hette "dead silence" och om jag ska vara ärlig så tycker inte jag att den var så läskig så jag skrattade typ igenom hela filmen :). Jag förstår om ni hatar mig (a), Kram kram <3

Sedan följde dem med mig till min brors lägenhet för att lämna mig.
Sverige förlorade matchen med 1-0 och MIN bror visades på TV skärmen :D:D hihi <3

Ne nu ska jag städa lite för här ser för jävligt ut!!

5/6 - 09

Sovmorgon

Idag började det med att man snoozade i ca.1 timme och 40 minuter. Därefter krällade sig upp ur sängen för att åka till skolan och ha datakunskap. Kom dit och väntade på att Raile skulle komma. Då kommer Hygge och Nicky. Strax därefter kom Dejan. Dem började diskutera om att Nicky inte visste om att vi hade sovmorgon. Aja diskutionen slutade som den gjorde.

Visade mitt nya powerarbete som jag gjorde om nu när Raile blev så besviken på mig. Mådde inte bra efter det kan jag ju bara medge. Fick VG i slutbetyg, så nöjd är man ju :). Hade önskat mig ett MVG men var så dålig i powerpoint så tyvärr inte "/.
Emelie Y och Axel kom in på lektionen med och vi gick alla därefter för att käka. Det var ju inte den godaste maten jag man ju medge men det gick iallafall ner i strupen och ner i magen. Sedan gick vi till uppehållsrummet där vi snackade och sen hjälpte jag och Ydenbruden Axel med hans powerpoint arbete.
Hade rast i 2 timmar så tiden gick inte så snabbt som vi skulle velat. När rasten äntligen vart slut så träffades vi i klassrummet i 13 minuter sedan drog jag vidare till mammas jobb.

Åkte hem med henne och gick in på rummet. Självklart vart det svinkallt så jag kröp ner i sängen :).
Sedan dess har jag suttit här och tagit det lugnt och snackat med alla underbara människor :).

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv
XoXo

4/6 - 09

Beachparty

Alltså jag har nog aldrig varit med om att det har varit så chill som på gymnasiet. Det händer ingenting och nu går man bara till skolan för att få närvaro. Fick reda på att vi börjar kl.1300 imon. Om man inte har visat sitt powerpoint arbete. Så måste in till skolan vid 1040.

Idag började man med svenska. Berätta om min bok så hade jag bestämt mig för att inte berätta slutet. Men dem ville så gärna veta så fick avslöja allt. "( trist men men . är man nyfiken så är man.
Kollade på någon film, men den vart sjukt dålig så jag och Emelie gick ut för en rökpaus. Kom sedan inte in i klassrummet så satt utanför och snackade lite. Då kom Peter och vi fick börja tidigare :). Hade ett "litet" prov. Därefter fixade jag mitt skåp och det är nu tomt.

Gick och lämnade några böcker i biblan med Hanna och Olivia :) därefter gick jag in till stan med Olivia. Kom till busshållsplatsen och hann precis med 330 bussen. Så sa adjö till Olivia och satte mig på den. Alltid lika kul att åka i en buss som tar typ 20 minuter att komma hem med "(.
Cyklade hem där jag träffade min älskade bror. Han hade vart ledig hela dagen så han låg och slappade på soffan.Gick in och duschade. För jag skulle på beachparty 2oo9! Fixade håret, blev 2 flättor.
Sedan fixade jag lite mat, och sedan vid 7 tiden åkte jag ner till stranden :). Träffade några nya personer som ska bli ledare.

Vi åt och hade mycket trevligt när vi då skulle tävla i att få mest krabbor, Kom på delad andra plats med Maria :), Fan
vad vi äger!! Fick 6 krabbor. Seriöst jag hatar verkligen dem så Maria fick ta dem och springa till spannen! Sedan sjöng vi låtar och hjälpte därefter till att plocka iordning. Fick mina Rom-bilder och konfirmationskorten. Blev för en gångsskull bra på dem, så dem ska jag sätta upp någonstans där jag ser det varje dag.

Ne nu börjar klockan bli mycket. Kan iallafall medge att jag har höjt mig i svenska :) Hade G- på grundskolan och ligger nu på ett starkt VG :). Blev fett glad när jag fick reda på det.

Ska duscha mig varm sedan blir det nog sängen :).

2/6 - 09

Matteprov

Aja skolan börjar äntligen gå mot sitt slut. Är endast 9 dagar kvar till sommarlovet! Jag längtar mer och mer varje dag,timme,minut,sekund<3

Skolan idag började med livsmedel gick igenom powerpoint arbetena. Gjorde om mitt lite och skickade det till Raile. Men hon kommer nog inte godkänna det ändå. Det fanns många som vart sjukt duktiga och ska vara stolta över deras fina arbeten.
Hade matteprov därefter, och som vanligt vart jag på mitt "underbar" humör. Självklart tror jag inte att jag klarar detta provet utan kommer att få ett IG i slutbetyg. Men men har iallafall 1 år kvar att ta igen.

Hade lunch och käkade med Amanda JL,Sofia,Elina och Emil. Pratade och hade allmänt skoj.

Idrotten vart sjukt rolig som vanligt. Spelade lite brännboll och det blev ett helvarv även för mig som är så dålig. Hygge gjorde en snygg hjulning in i mål efter han hade sprungit ett helvarv. Tillslut så blev det otroligt jämt så det slutade med att poängen blev 43-45 till det andra laget. bra kämpat!
Fick sluta därefter och träffade Danne och hans kompis Adde. Gick tillsammans in till stan för att käka något medans jag väntade på Maria.
Satt utanför pölsemannen men tyvärr så öppnade dem inte så vi drog vidare till McDonken. Käkade lite och det vart sjukt gott. Har inte ätit där på ett tag.

Gick till H&M och fyndade lite kläder. 2 linnen och 1 par shorts. 198 spänn gick det på :). Blev glad iallafall. Gick runt i stan och tog bussen hem vid 4 tiden. Möblerade om i rummet och nu har man mer plats än vanligt. Känns konstigt att sitta långt ifrån spegeln x).
Vid halv 7 tiden ringde Ellen och sa att vi skulle dra hem till Maria. Träffade Fidde på preem och jag säger bara att jag älskar motvind mer än allt annat på jorden! Kom hem till henne där Tage och JS väntade. Snacka lite skit,åt glass och låg på spikmatta. Drog hem vid halv 10 tiden. Så nu sitter man här och ruttnar.

Ne nu blir det sängen :). God natt <3<3

--------------------------------------------------------------------------------------------


Daniel som man träffade idag :)

1/6 - 09

1 Juni 2oo9

Försov mig i morse "/, kände för att stanna hemma men tog mig långsamt upp och gjorde mig iordning. Cyklade ner till bussen och åkte till skolan. Seriöst vill bara ha sommar så man slipper denna jävla bussresan!
Mötte Malin vid dörren och fick reda på att hon också hade försovit sig. Gick in tillsammans och kom när det var frukost. Därefter skulle vi jobba och då bestämde vi oss för att göra kladdkaka :).Jag kan säga att den blev jäkligt kladdig och som prickenöver i:et så drog vi på lite vid choklad. Det blev sjukt gott,

Städade hela metodköket och fick sluta vid halv 3. Hon kom ju bara på mer och mer saker för att inte släppa oss tidigt. Men men kom därifrån och mådde skit. Åkte hem med mamma. Solade lite och åkte vi till flygstaden och handlade lite. Fick smaka på en ny pizza och den vart sjukt stark. Åkte hem och käkade lite.

Ne nu ska jag duscha och fixa min piercing :). 1 vecka sen imon :D:D<3<3


RSS 2.0