YEEES

Jag klarade mig denna månaden med, har 137 sms kvar :) Trodde aldrig jag skulle klara det men om 1½ timme så kommer det 3000 nya och en ny månad som innebär sommarlov,jobb och vänskap. Kan inte fatta att man snart är klar med läsåret!

Om Knappt 3 månader så börjar man i 3an och går sista året med HR08? ja vilken klass har man hamnat i egentligen, och det blir inte bättre nu när Elina ska flytta heller :/ <3

Mitt sommarhoroskop

Tack Sarah för horoskopet :)

Stenbock: "När du vågar vara öppen och ärlig lyfter sexlivet flera snäpp" Sommaren inleds med drama och kaos. I början blir det svåra beslut, men du tar till sist ett beslut och kan pusta ut. Efter röran vill du ta en romantisk paus. Du låter sommaren handla om annat som tex nöjen och sport. Men en bit in i juli har du återhämtat dig från all drama och får tillbaka lust och längtan. Under högsommaren handlar det mycket om kärlek.


Hoppas det blir så bra som det sägs, eller?

ÄNTLIGEN!

Kommer aldrig mer i hela mitt liv sätta min fot på en utav Håkans lektioner. Hatar verkligen den killen mer och mer för varje dag!!

Ledig hela nästa måndag, skit skönt ;D <3
Sitter och pluggar till serveringsprovet som jag har nu någon gång antingen på tisdag eller onsdag. Snacka om skönt att bli av med det sen, komma in i köket :D!!

Shoppade lite shorts idag, skulle köpt en klänning men hann inte det, gör nog det imon :) <3


Herregud

Sitter i skolan nu och skriver om ett tråkigt arbete. Ja det är ju det sista som man har kvar nu i 2an. Ska blir skönt med sommarlov.

Senare idag så ska jag på stan med Hanna. Studiebidraget har faktiskt kommit och vi kanske ska gå och sola :D!!
Harre gött arbetet väntar <3

.

Imon är det näst sista veckan som jag går i 2an på Sture. Tänk att tiden går så himla fort kan verkligen inte fatta det :/. Om 2 veckor kommer inte HR08C finnas längre!

Vet inte om jag har svenska imon för isåfall börjar jag 1330. Annars blir det 0940. Blir att dra till skolan ifall ifall. Vill ju inte missa en massa nu. Måste sova nu har kollar på 3 filmer hela kvällen och tryckt i mig en massa chips å läsk. Usch för mig, men jag hoppas på att överleva ;D

God natt <3

Nyduschad

Jaha då va denna helgen slut. Känns så tråkigt för det enda jag gör är att jobba, jobba och att jobba. Ska jobba nästa helg med. Måste fan ha pengar till resan som vi antagligen ska göra.

Kvällen till ära blir att kolla på film och bara ta det lugnt. Har köpt en liten chipspåse och pepsi. Köpte en marabouchokladkaka med smak av polka till mamma som mors dags present. Ska köpa en blomma imon med.


Bild sen i fredes. ser man inte lite oskyldig ut med 2 cider i handen ? haha xd<3


Jobba jobba jobba

Blev klar med idrottsgrejen igår har svenskan kvar :). Får nog åka till skolan på måndag för att få hjälp med den! Idagg ska jag jobba oj vad ovanligt eller hur? Funderar på att vara ledig nästta helg eller jag vet inte, behöver varje peng jag kan få :).

Grattis mamma på morsdag, tråkigt att du också behöver jobba :/  puss <3<3

Usch

Kollade precis runt lite på nätet för att se vad som har hänt i världen, kom in på www.aftonbladet.se och såg att en kvinna i Halmstad har blivit mördad. Så självklart gick jag in på www.hallandsposten.se för att se vad det stod där. Vilket jävla samhälle bor vi i egentligen?



Kommer aldrig mer gå ute på stan ensam, fy fan!!

Varför?

Är skit trött och måste göra klart ett arbete,.

Jobbet imon <3

Vad ska man säga?

Ja nu har jag kommit hem från jobbet och är sjukt trött, kommer inte orka ett skit idag känner jag på mig. Men ska kanske till skallen med några kompisar och chilla. Kom hem i natt vid 3 från Mostorp xD. Så var helt sleten när pappa väckte mig i morse och sa att klockan va 1150. Men puckot kunde inte lura mig för jag hade kollat på klockan.

Min kompis Niklas har aldrig med sig mobilen vart han än går även om man har sagt till honom att man ska träffa honom, och idag på facebook såg jag denna roliga gruppen xD självklart kommer inbjudningen från honom ;)


Hemma

Har vart hemma nu ett tag. Blev att köpa tabletter idag och sen sola med några i klassen :) Därefter drog vi till Fribergs och tog en fika. Vi såg även MaryJet packa sina grejer eftersom hon ska flytta till Stockholm (läs på hallandsposten.se). Tog en varmchoklad med sockerbulle. SOCKER ÄR GOTT!!

Sen gick jag med Dejan,Jonathan,Jim och Rickard till asian palace för dem skulle käka. Tog bussen hem vid 1505. Träffade Ossian och Jesper på bussen :) Snacka allmänt skit och hade kul. Drog inom tempo för att handla lite. Kom hem och gjorde bakpotatis. Så nu är jag mät som satan!!

Ikväll blir det hem till Dennis, men va fan ska man ha på sig för något? ;)<3


Stan snart

Drar in till stan vid 1202. Sedan blir att dra till life och sen sola lite. Undrar var man ska sola någonstans? ;)
Drar ju in till stan utan smink för en gångsskull, men det åker självklart med lite i väskan så man kan ta och fixa sig efteråt.

På med den nya jackan med för det ser ut att bli blåsigt och regnigt idag :/ tråkigt när man ska fika med klassen i parken, men överlever gör man nog :)<33


Älskar min nya jacka <3<3


Skola kl.1330

Jaha då har men underbara sovmorgonen idag, börjar kl1330 med att fika på fribergs med klassen. Låter som en bra idrottslektion eller hur? :)

Sedan slutar man efter det och måste in till en butik och köpa några tabletter. Haha låter ju inte lite konstigt eller? :S Gör så att man blir brunare.
Blir hem till Dennis ikväll med ett antal personer :D<3<3

Dikt!

När vi va på piccolo idag så glömde jag berätta att vi alla fick en varsin dikt som han skrev ihop om oss alla. På min stod det såhär;

Hanna K, du är vuxen, tycker jag och klok
Samtidigt lite vild, en riktig tok
rättvis och med känslan för att rätt ska vara rätt
Ta med dig detta ut i arbetslivet, men det blir inte altid lätt.

Thomas skrev jättebra dikter till alla. Tänk att han skrev dem på några få timmar :)
En sak är säker;
Hr08C kommer sakna Thomas


Tack HR08C för en minnesvärd kväll

Idag så hade jag samhällsprov. Gick väl sådär eller hoppas iallafall på G. Sedan fick jag reda på att jag klarade nationella provet i matte så slipper det nästa år :D Känns skit bra!!!

Dagen blev bara bättre när man drog hem till Hanna för att fixa oss inför kvällen med klassen. Käkade på Piccolo Italia och sedan drog vi vidare till B&B. Käkade en pastarätt med champinjoner. Var verkligen skit gott och jag blev så sjukt mätt. Hoppas på att få bilderna från Bella snart :).

Sedan drog några till B&B för att spela biljard å dricka lite. Det var jättekul.

Tack HR08C för 2 årsminnen som verkligen lever vidare <3<3 :)

Caio

Drar till skolan nu lite tidigare för att plugga på samhällen. Vill verkligen få G på detta :D!!!!

Puss och kram <3<3

Har denna fina telefonen idag ;)<3<3


Skratta inte (a)

Såhär blev håret, kanske inte syns med min otroligt dåliga mobilkamera!!!





Ska lämna in min mobil nu i veckan så kommer att ni vet. Puss puss <3<3


Plugg å guacamole

Har suttit och pluggat på samhällen tills imon. Är verkligen inte sugen på att ha provet imon. Gjorde lite guacamole. Jättegott (a)

Puss å kram <3<3<3

Fixat håret :)

Så satt hos frissan idag och fixade håret efter tandläkaren.

Så nu är jag blond :), blev jättenöjd!
Här kommer en liten bild :)<3


Snyggt?

Fick en sådan här utav min mamma. Eller ett liknande. Man ska ha solglasögonen i den men det ser ut som en handväska. Nödvändigt eller onödigt?


Cabareé

Idag va det cabareé på DaVinci. Adam spelade gitarr och Tage spelade teater. jättekul att titta på och minnen bli det ;D

Har även beställt tid hos frissan imon 1330 så kan inte vara med på serveringen sista timmen :) <3<3

Svenska arbete

Usch så trött man blir på skolarbeten. Men nu är det verkligen inte lång tid kvar tills det är sommarlov. Denna veckan är smockfull av grejer jag ska göra;

Måndag; Skolan och stan med några.
Tisdag; Skola och körskolan, sedan cabareé på DaVinci
Onsdag; Kanske frisören för att fixa håret
Torsdag; Skolan därefter hem till Hanna och fixa oss sen käka med klassen på Piccolo
Fredag; Fika med klassen kanske fest på kvällen
Lördag; Jobba kanske fest
Söndag; Morsdag men dock jobba.

Kommer bli en rolig vecka men en del att göra. Får se till att hitta tid till mina vänner <3<3

Min nya jacka :)

Köpte en ny jacka idag på cubus.


 Kostade 249 för det var utförsälning.
har kollat länge på denna jackan , tur att man väntade några månader så den blev lite billigare haha xD.

Det är storlek S


Va fan ska vi välja

Sitter just nu och fajtas om vart vi ska åka. maria vill åka till samma ställe som hon va på för ett år sen men jag vill åka till Bulgarien för att se lite nytt :).

Får väl se vad som händer <3

Idag har jag inte gjort så värst mycket, va hemma hos Mia och hämtade mina grejer innan. Har faktiskt köpt en jacka idag så får väl visa den snart :D Nu ska jag plugga samhäll. Sista provet på torsdag.

Puss puss <3<3


Chillen

Sitter hemma hos Maria och fixar mig :) Börjar 1150 idag så sov här och vi snackade om resor hela natten :)

En fråga som jag drog igår för Maria, vi låg å skrattade i 10 minuter minst xd

Jag; Var kommer bullgun (bullgur) ifrån? 
Mia; Tjocka Gun? :D
Jag; Va fan Maria det kommer från et sädeskorn xD

Vi är störa i huvudet men ändå :)<3<3

Ska platta håret nu för sen blir det att ta bussen till stan :)<3
 

HJÄLP!

Har suttit och kollat på resor utomlands nu till antingen Turkiet eller Bulgarien. Eftersom hon gillar Turkiet så vill hon dit och jag vill gärna till Bulgarien. Någon som har vart på båda ställena och kan säga vilket man ska ta.

Nu är det dags för sängen sen blir det skola imon :) puss <3<3


Nu kör vi igen

Nu hoppas jag verkligen att jag kan börja blogga normalt igen. Har ju vart ute en hel del nu den senaste tiden. Sen får vi väl se vad som händer om man uppdaterar skiten varje dag eller inte.

Igår så va jag runt på södra delen i Halmstad. Var först på jobbet i Ringenäs och sen på kvällen blev det att dra till Maria för att förfesta. Sen va det strandfest i Tylösand så när vi är i Frösakull ringer Pontus å säger att det e svinkallt på stranden men vi kör ju dit ändå. Å när vi kommer så ska dem andra dra vidare till stan så hade man kört dit i onödan xD Så vi drog hem till maria spelade spel och snackade en massa och hade skit kul.

Idag va jag på jobbet och fick en överraskning när jag kom dit. Skulle inte diska utan jag skulle vara i köket :) Lite kul för jag hade inte velat vara i disken idag för dem va en jävla massa där. Men det beror kanske på vem som är det och hur man vill ha det i disken.

Sitter hemma hos Maria nu och lyssnar på musik. har tryckt i mig 2½ bakpotatis med smör å salt + någon gegga som hon har gjort :) Jättegott <3<3

Ne ska fixa svenskan sen får vi se vad som händer ;)<3

jobb

har jobbat idag och nu ska jag vidare till Maria för ikväll blir det fest.

Sverige förlorade i hockeyn idag så jävla typiskt. men hinner inte skriva mer, ber så hems mycket om ursäkt om jag suger på att uppdatera men händer en del i mitt liv nu.


puss <3<3


Snart skallen

Idag blir det att dra till skallen med några kompisar :) Ska bli skit trevligt. Hoppas på att det inte börjar regna ^^.

Men nu ska jag dra och duscha, hinner inte sitta här och hålla på. Imon ska jag jobba så det blir en dålig uppdatering :/<3

Eric Saade på vakna med the voice

Bara för jag ska kunna se det sen ;) <3


Skolan typ

Hejsan alla söta barn.

Sitter just nu i skolan och tar det lugnt med lilla Hanna I :) Alltid trevligt att ha henne som sällskap. Idag så har jag haft matte nationella andra delen. Gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra :). Så nu har jag hunnit att vara inne i stan och sedan kommit tillbaka till skolan för snart är det dags för att ha klassträff och sedan idrott.

Vi ska ha brännboll och beachvolley. Kanske inte det roligaste direkt men det fungerar. Sedan ikväll kanske det blir skallen med Jonas,Jesper,Jennifer och Tage. Om vi inte ska dra med Adam på en liten fest nere på beachen :). Skriver lite senare puss och kram <3<3


Sommarlåt!

En sjukt bra sommarlåt som kommer spelas i mina högtalare under sommaren :)


Lång dag

Hejsan hoppsan.
Dålig uppdatering idag, men va först i skolan och hade samhäll och därefter blev det att köpa glass med mina underbara klasskompisar :)<3 hade natur därefter och gick igenom lite redovisningar och sen blev det matte sista lektionen.

Drog in till stan och hann med 1605 bussen. Träffade lilla Herman och snacka om en utlandsresa som verkar att vara planerad vi slutet av sommaren :). Hoppas att det blir av, antagligen sunny beach eller turkiet :).
Sen blev det att dra på UG och göra lite grafitti. skit kul verkligen sprayade mitt skal och när jag kom hem och skulle dra på lite nagellack så det skulle hålla så blev det ett helvete. kom på att jag hade lagt i lite aceton i den för ett tag sen (a).

Nu ska jag snart sova, imon blir det nationella prov kl.0830. Skit tråkigt verkligen men vafan hoppas på att klara det :).

SVERIGE VANN IDAG MED 4-2 MOT DANMARK!!!!!<3<3<3


TV

Sitter och kolla på rush hour 2 på tv6. Har ju sett den innan man det är ju humor på högnivå så kan inte låta bli att inte titta.

Imorgon börjar jag kl.1100 Så jag ska ta och ställa om alarmet på mobilen så man inte glömmer bort det och drar till skolan. Bli samhäll, natur och matte. Sista övningen inför matte nationella som jag har nu på fredag. Sista delen och jag hoppas att jag får G på skiten. Pallar inte göra om hela skiten.

Sedan får vi se vad som händer. Kanske tar och solar lite som jag gjorde idag om det nu är fint väder :)
Aja ska dra nu för mina ögon börjar dampa xD.
Puss och kram <3<3


Sol

Nu är det sommar nu, nu är det sol, nu är det koskit i hagen.

Sol och sommar är det äntligen Har vart jättefint väder och jag höll på att svimma idag när det var så varmt i skolan :), älskar att sommren äntligen är påväg hit.
Tyvärr så började det regna lite innan när man skulle av bussen men det gjorde inget.

Imon blir det skolan och sen får vi se vad som händer :) <3

Svveeeeerrgggiiiee

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fy fan vad vi är på G idag!! Bli riktigt suge n på att dra ner dit och se på en match. Är man en trogen svensk så är man. OJojoj nu blev det fight med!! haha alltid kul att se när dem börjar slåss. Såg på en match innan idag och så slogs dem verkligen hela tiden haha!!

Nu ska jag se klart matchen sen blir det att krypa ner i sängen :) Harre gött <3<3

Våran skolas tur

http://hallandsposten.se/hptv/1.820631-adelostfyllda-kycklinglar-med-potatispure

Kolla på detta klippet när Jocke lagar ädelostfyllda kycklinglår. Ser sjukt gott ut :)


Taggar

Sitter just nu i sängen och tråkar som fan. Har precis gjort hemma gjorda hamburgare som vi ska grilla ikväll :). Snacka om att det börjar bli sommar nu! Såklart blir det min vitlökssås och pommes frites. Gud så gott det ska bli.

Idag spelar även Sverige mot Schweiz. Hoppas nu att Sverige vinner denna matchen för jag är bara så taggad :D!! Harre göttttt<3

Snart dags att sova

Kollar på hockey. Vet inte vad det är med mig nu för tiden för det ända jag kollar på är hockey och jag gillar det. Undra vad som kommer hända i framtiden xD.

Somnade innan idag och det var så sjukt skönt. behövde komma ifrån alla jävla tankar som far omkring i mitt lilla huvud. Förlåt ännu en gång <3<3.

Min bror fick idag sitt motorcykelkörkort, så ett stort grattis till dig :) Så om ni ser en cool kille på en sådan här motorcykel så vet ni att det är min bror ;). 



Så himla snygg den kan vara då, om man nu kan få åka med (a)<3


God Dagens

Idag var det chill dag på skolan. Hände inte så mycket först matte och sen svenska. Drog till kattegatt för att hälsa på alla min underbara vänner :), satt med Pontus i någon timme och snackade goja xD.

Sedan staden med Jonas å Jesper. Dem bjöd på mat på donken så vi satte oss i parken och la pommes i Jonas hår xd. Tog bussen hem och nu ligger man här :).

Idag blir det att skriva klart svenskan och ta det lugnt.
Puss hej <3<3

Sverige mot Canada

Sitter just nu och kollar på ishockey matchen som pågår på tv6 :) det går verkligen bra för sverige och dem leder med 3-0.

Har inte orkat att blogga så mmycket idag. Imon blir det 2 lektioner å därefter en snabb hälsning på kattegatt gymnasiet. Sen hem till en kompis :)

har ni haft en bra ledighet ? <3

Ännu en dag i disken

är så sjukt trött på att jobba i disken nu. allting blev ett helvete idag och jag fattar inte hur jag pallade vara där förra sommaren. aja fick jobba över 30 minuter det men det är 40 spänn extra eller som daniel sa; ett ciggpaket ner i fickan.
ja du danne om man nu rökte så xD.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för sedan att bara ta det lugnt. Brorsan har inte kommit hem än så jag får se till att ta TV;n innan han kommer hem, hehe ondskefull!!!!

puss så länge <3<3


trött som bara den

ligger just nu i sängen med en dundrande huvudvärk. känns int så där mega bra nu när det är lördag. sen vill jag ha en ny mobil med trött på min som håller på att gå sönder :(

ne nu ska jag se andr twilight filmen. höres <3

Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen men igår va jag ute hela dagen för det var så fint väder.

Först stan, sen hem till Jennifer för att fixa oss där. Därefter blev det stan med några stycken. Jättemysigt att sitta i parken och prata med alla. Sen drog vi hem till Tage för att vi skulle hämta mina grejer så va alla så trötta så vi la oss på gräsmattan och tog det lugnt.

Åkte hem till Mia sen på kvällen och spelade massa spel och snackade skit :) jättekul att träffa dig igen stumpan <3<3.

Sen blev det att dra hem vid kvart i 1 tiden för idag va jag på jobbet. Hände inte så värst mycket sen så skadade jag mig 2 helgen i rad på jobbet. Att man bara lyckas med det haha xD. Fick skjuts hem utav min granne och nu sitter jag här.

Idag ska jag bara ta och ta det lugnt. Tänka ut lite på hur man känner med. Sedan blir det att sätta på en långfilm och äta en massa chips hehe!!! TJOCKIS <3!!

Aja skriver lite senare :) Puss och kram <3<3

Hos Jennifer

Sitter nu hemma hos Jennifer :), vi håller på att fixa oss för sen blir det att dra till stan med killarna.

Hade en skit trevlig igår och en massa skratt blev det iallafall. Somnade vid 3 tiden tror jag och vaknade  jävligt tidigt, men nu ska jag sminka mig. Höres senare ;)<3

Cha cha bloggen

Är hemma hos Tage nu, väntar på att hans mamma ska göra färdigt maten.

Sen blir det att dra iväg :) hare gött <3

Går ner till bussen

Nu ska jag gå ner och möta upp Natalie :) Hon kommer med 3 bussen och jag måste gå ner för jag orkar inte cykla.

Höres snart igen :)<3<3

God morgon alla solstålar

Hoppas ni alla har sovit gott för de har jag gjort.

Dagen till ära så blir det att fixa till ite här hemma, ser förjävligt ut. Sedan ikväll blir det at dra till en liten sommarstuga på fest. Ska bli skit kul och vi får väl se när man kommer hem därifrån :) antingen idag eller imon xD. Aja måste chilla nu lixom.

puss hej <3<3

Förra inlägget

Kanske inte var det fräschaste xD men gott va det iallafall :) Bjuder på en bild till nu när jag har grillat dem med. Hoppas det vattnas i eran mun :)


Grillspett

Har precis stått i köket och gjort grillspätt till hela familjen. Hoppas dem blir lika goda som dem ser ut att bli. Imon så blir det att festa med mina kära vänner. Har längtat en hel del, både boys and girls.

Så nu ska jag snart ställa mig vid grillen, hare gött <3<3




Home alone

Eller inte. min bror kom hem idag från lumpen. Kul att se honom men nu ligger han som en lite gris i soffan i vardagsrummet, men han är så söt när han sover!

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska ta och göra. Finns inte en enda fest att dra på och jag vill gärna göra något. Så om du vet något så kan du ju höra av dig.

Ska fixa texten här på bloggen med, så den blir lite större :) puss puss <3<3

Hatar matte

Idag hade jag nationellaprov i matte. Det var inte det lättaste jag har vart med om + att hon läraren vi hade va lite konstig :S hoppas iallafall på ett G.

Drog hem för jag mådde inte bra, förkyldningen är på gång och vill bara sova och sova.
Höres senare ikväll :)<3

ishockey

sitter och kollade på när Sverige möter Frankrike och vi leder med 3-0 :D Härligt!!!

Imon blir det skolan och nationellaprov i matte. För er som inte vet så har jag sjukt svårt för matte och läser då matte a på 2 år. Hoppas på att jag klarar det :)

Nu ska jag se matchen sen sova :) puss <3<3

Vad jag köpte igår :)

Detta köpte jag då igår, + en massa andra småsaker som lotion,fotoalbum,väska och en massa andra saker :)






















God Nattt

Tyvärr hinner jag inte att lägga upp alla grejer som jag köpte idag, tiden gick så fort iväg när jag rensade min garderob + byrån så jag hinner inte. Ska upp tidigt för imon blir det skolan och serveringen. Får väl se om man orkar eller så blir det att fixa rangeringen IGEN!!

Aja, tack för en underbar dag :)<3<3


Rensat garderoben nu :)

Såhär gick det då till före,under och efter :)



Sedan blev det även byrålådan.




hemma

hej, nu är jag hemma igen efter ännu en tripp till Ullared :) köpte hem en massa grejer så måste rensa garderoben. Har hållt på nu i några minuter och jag är redan trött på det xD.

Bilder kommer så fort jag har fotat allt + lagt in de på datorn :) Kan meddela att jag har köpt en skit snygg väska till utkvällarna. Ni får se sen ;)<3

Skolan

Sitter på näringsläran nu. Har fått ledigt nästa måndag för jag blev klar. Om jag har tur så slutar jag 11 nästa vecka.

Idag blir det gekås med mamma,pappa och bror min. Brorsan ska övningsköra med motorcyklen sen ska jag och mamma ta hem deras grejer. Hoppas på att hon ringer snart ;). Lovar att lägga ut vad jag köpte  sen när jag kommit hem <3

Dags att sova nu.

Ännu en underbar helg har gått och jag har inte spillt en enda minut på att ha tråkigt!
Sitter och kollar på hockeyn just nu, Sverige leder med 3-2 mot Norge. Hoppas fan på att dem vinner nu alltså. Imon blir det nog gekås med mamma :D. Snacka om kul för min bror ska övningsköra med motorcyklen upp och pappa ska åka med honom på sin.

Ha det bäst :)<3<3


Tävlar om en Iphone 3G

Tävlar hos http://dennism.se
Tävlar såklart om en iphone 3G!! Hoppas på att man vinner :)<3




Nyduschad

Så nu har jag precis duschat. Känns alltid så skönt när man har duschat och sedan kan krypa ner i en nybäddad säng. Fick ju ta och städa till det lite med, såg varken golvet eller skrivbordsytan xD Men nu gör man den iallafall :)

Satte nyss på tv4, fastande för glee. Synd att jag har missat alla andra avsnitt men det kanske finns någon underbar människa som kanske kan fixa dem till mig :)<3

Skriver snart, måste käka lite mat! Puss <3<3


Jag och min pojkvän

jag har fått en pojkvän som heter Nasse. Han är så himla underbar!!

Älskar dig Nasse <3<3




back in buisness

Nu är jag redo för att blogga igen. Gårdagen va bra men lite allvar måste det fan finnas i världen!

Sov som en gris i natt, hörde inte ens när mina föräldrar kom hem. Så idag var det att dra till jobbet. Var inte så mycket folk men tjänade iallafall pengar. Har kanske fixat sommarjobb till lilla fröken Hanna med :)

Aja nu ska jag städa sen in i duschen. Luktar ju som en rullande matvagn!
Höres senare :)<3


En bild från igår

Rolig dag, men allvarligt!

Tack för igår här är en grupp bild på oss<3


God Dag Alla Glada

var ju på liseberg igår och kom hem till Halmstad kl.2355. Sedan så drog jag till min bror och va där för min buss gick hem 0125.

Ni kanske sitter och väntar på att jag ska ta och skriva om vad som hände igår. Kan ju skriva lite iallafall.

Började med att mötas på tågstationen kl.0940 Sen kom Thomas våran lärare och bjöd på kakor. Sedan satt vi på tåget till Göteborg, tiden gick snabbt och vi va framme i Göteborg 1120. Gick runt lite på femman och nordstan, hittade lite kläder till Nicky och Jim. När klockan blev lite efter 1400 drog vi till Liseberg för att kolla hur mycket kö det var. Men det var det inte så vi köpte inträde och sedan fixade vi skåp.

Köpte åkpass och sen åkte vi en jävla massa!! Nicky såg ut som en liten bebis när han var rädd.. Vi satte honom i jukebox och han kramade sönder Malins hand. Jag,Helena,Olivia och Bella bara skrattade. Sedan blev det att åka en massa. Hannah vann en stjärnvinst med Maraboue och Bella en stjärnvinst på Daim. När Bella har vunnit sitt pris så säger hon
-Men jag gillar inte ens daim.

Sedan gick vi runt och lämnade parken 2155. Tåget gick hem 2242. Finns många bilder som kan beskriva våran underbara dag så antingen bilddagboken eller facebook kommer dem komma upp på :). Men det blir lite senare.

hade även konfirmation idag så ska snart hem till lilla Wille och käka middag med dem. Alltid lika kuligt. Sen får vi se vad som händer ikväll!!

MIN KOMPIS ELINA FYLLER 18 ÅR IDAG, GRATTIS TILL DIG HJÄRTAT <3<3


Hej då.

Eller snart är det dags att dra. Haha om 1 timme typ men måste fixa mig så skriver detta nu.

Jag åker ju till Göteborg för er som har missat det. Men jag finns självklart på mobilen. Blir en lång dag. Kommer hem till min underbara säng vid 2 tiden i natt och sedan upp för att ta och åka på konfirmation.

Ha en underbar dag <3<3

morgondagen


Bilden talar för sig själv! :D Imon blir det liseberg med dem bästa. Åker från Halmstad 1002 och kommer hem 2355!! Men finns på mobilen om det är något. Det ska bli en toppen dag. Allt är redan packat och klart.

God natt, ny duschad och klar <3<3

Outfiten idag + min nya jacka :)

Hejsan hoppsan, började dagen i skolan och sen blev det att åka på konfan. Köpte faktiskt jackan idag!! And i love it<3<3

Var på konfan idag och det gick bra, ska sjunga duo med Maria på lördag. Hoppas det går lika bra som det gick idag xD om inte min hals verkligen sviker mig imorron. Hehe Liseberg med dem bästa ju :)

Min outfit idag!


byxor från brorsans garderob
Linne i julklapp av Maria
tjocktröja från H&M (tror jag)



Här är min nya jacka som jag köpte idag :D:D


299 på Cubus faktiskt extra pris ordinarie 399 ;)<3

Ska duscha nu, kanske lägger upp ett inlägg till sen :)<3

Skolan

Ja nu är det dags att redovisa om jordbävningar. Skriver senare

herrrååååååå (mp)


Natur och natur

Nu har huvudvärken börjat gå över lite och nu sitter jag med det jävla arbetet som ska vara klart imorgon. Känns lite illa att man måste stå och redovisa för klassen för att få ett G i betyg. Jag tycker att man ska ha skrivit 2 A4 sidor och det räcker. Men våran lärare är inte sådan utan nu ska man ta och skriva 2-4 A4 sidor + att man ska stå och berätta för hela klassen i 3-15 minuter om det ämne som man har valt.

Jag kommer dock inte att berätta så mycket för allt går inte in i mitt huvud och jag hatar verkligen att redovisa inför en stor grupp. Får väl se vad läraren säger imon.

Längtar som tusan tills på fredag, ska till Liseberg med några flickor och pojkar. Ska bli en hel dag i Göteborg. Åker redan klockan 1002 och kommer hem på natten vid 0146. Hoppas verkligen att det inte kommer att regna för då blir det fan inte roligt. Men har man ett bra sällskap så överlever man ju lätt. Kommer vara typ 12-15 stycken som kommer att åka. Så på fredag blir det ingen bloggning alls :/ Men ni överlever väl får ta och berätta mer på lördagen efter konfirmationen.

Aja nu ska jag plugga vidare. Hej då. Btw imon ska jag in och köpa mig en snygg jeansjacka :D Hoppas den passar perfekt <3

Om jag har tur så blir det denna fina som följer med mig hem i en liten påse :) Hihi hoppas <3<3

Mitt 400 inlägg!


Leggings 199 kr/st Cubus.


Linne 179 kr Cubus och Cardigan för 199 kr.

Men ska byta från cardigan till en jeans jacka istället som jag kan ha nu i sommar med. 100 kronor med what ever :D!!!

Mår illa

Usch mår riktigt illa, har haft migrän hela dagen så åkte hem lite tidigare. men det stoppade inte mig att åka och handla lite nya kläder. Blev 2 par leggings, 1 vit linne och 1 cardigan. Visar upp dem lite senare. Men måste sova lite och sedan ska jag ta och plugga på naturen. Usch den skiten ska vara klar imon!!
Hur ska detta gå :O!!

Blir inget PDOL till sommaren iallafall som det inte ser ut just nu. MEn får väl se om man kan gå på finalen och träffa alla mina vänner :)
Skriver sen <3<3

God natt!!

Migrän + natur = sängligganade i 29 dagar!!

Jordbävningar

Orkar inte skriva mer på arbetet. Om jag nu har skrivit något överhuvudtaget. Mår skit och vill bara sova.

Verkar som att jag får åka själv på PDOL i sommar. Men får väl se hur det blir med det, kanske frågar någon annan om han/hon har lust att följa med. Måste hitta någon som är rolig och jävligt social!

Men ska dra nu, ska skriva lite lite lite till!!!
Tudiluhu


Trötttttt

Usch jag vill bara lägga mig ner och sova nu. Men tyvärr ska jag ta och sätta mig ner och plugga lite till :/ Skiten ska vara klar nu på torsdag och imon kommer jag absolut inte hinna :).

hade servering i skolan idag, gick väldigt bra. Emelie och jag fick applåder :D:D!!! bara för vi är bäst ;)<3<3

Herrååååå måste plugga bajs!!

Plugg plugg plugg

Usch är inte redo för att dra till skolan imon och servera. Hoppas det inte är så många gäster så man slipper stressa :/ Aja har suttit och läst 50 sidor i körkortsboken. Inte det roligaste men fattar det mesta och det känns ju faktiskt positivt. Sedan har jag skrivit lite lite på mitt arbete om jordbävningar. Hur det nu kommer gå när det ska vara klart nu på torsdag. Blir väl att sitta och plugga som fan på det imon och på onsdag. Kommer inte att va så mycket till socialt liv.

Fick ju låna körkortsboken utav min älskade syssling Petra som tog sitt körkort för ett tag sedan. Kul att det går fram för någon iallafall. Hihi, tack igen <3<3

Nu ska jag krypa ner i min varma säng och somna, om man nu har tur till att somna snabbt. Vi höres imon, har servering men kommer inte att ha så mycket tid till att blogga som vanligt.

Puss och kram<3 <3

Home again

Hemma, hann tillochmed ut och övningsköra med mamma. Klarade av att växla ;) stolt hahaha!!

Åkte inom stan med Hanna panna idag och kollade kläder :), hade trevligt, avslutade med att käka på donken med Emelie och Bella :) Bussresa hem med Jonas,Jesper och Jonas.

Nu blir det att plugga natur sen blir det körkortsboken om jag har tid :) <3

Skolan

Sitter just nu i plugget och chillar grillen. Jobbar med ett tråkigt arbete men har antagligen gjort fel som vanligt. Aja nu måste jag dra, LISEBERG på fredag :D<3<3

Sista inlägget för idag

Blev en rolig kväll. Snackade med Magnus,Harry och Arvid på skype. Va ju ett tag sen sist. Tiden går fort när man har roligt :)

Idag på jobbet så va det lugnt men stressigt ibland :) men hoppas på pengar på kontot. Hoppas jag får jobb till helgen med fast kan ju bara på söndag. Min vecka ser ut såhär ;

#Måndag; Skola
#Tisdag; Skola
#Onsdag; Skola
#Torsdag; Skola och konfirmations övning
#Fredag; Kanske liseberg med klassen (visa iallafall)
#Lördag; Konfirmation kl11.00
#Söndag; Inte ett skit! hoppas på jobb

Tyvärr så gick inte Fredrik vidare i idol. tycker det är sjukt! Han sjunger som en ängel. Hoppas det går bättre nästa gång :)

Nu ska jag se klart 2 and ½ men sen blir det sängen :)
God Natt <3<3

Jobbigt att jobba.

hejsan hoppsan bloggen :)

sitter just nu och dricker en smoothie från tropicana :) smakar väldigt mycket frukt, typ som out blandad saft xD Hade en bra dag på jobbet iallafall, men bara att det är så jobbigt :(.
Ikväll vet jag inte vad som händer får väl se om man hittar på något eller sitter ensam hemma och kollar film i sin ensamhet :O!!!


Hej då :)


Dags att åka till jobbet snart?

Igår så var jag ju bara hemma, knarkade en massa film och kollade runt på nätet. En killkompis som jag började snacka med för ett tag sen ska åka till IDOL idag för att göra en audition :). Så säger bara lycka till Fredrik!
Kolla även hans blogg; http://fredrikolofsson.blogg.se  kolla på kategorin ME SINGING och lyssna på den översta! Sjukt duktig är han!



Ska snart dra till jobbet :) känns kul att tjäna lite pengar. Fast idag blir det nog mycket folk för solen skinner och det är då dem har öppet uteserveringen, så önska mig lycka till ;).
Hej då :)<3


Lovade bilderna...

...men jag hittar tyvärr inte min kamerasladd. har letat överrallt!

Så nu sitter jag och kollar på min 3e film för idag, ska snart ta och sova för imorron så ska jag (om jag har tur) övningsköra. var fan 2 veckor sen sist. på måndag ska jag och min älskade pappa in och kolla på körskolor. Verkligen skit kul men fick ju 2000 i julklapp till körkortet så nu ska dem komma till användning :)

Aja nu drar jag, puss <3

Hemma idag :(

Idag blir det att stanna hemma för bussarna dampar som in i helvete eftersom att det räknas som en söndag. Aja överlever väl, men ska se en massa film nu :) puss och kram <3


lägger upp bilder lite senare, när jag hittat min jävla sladd hahahhahahah xD
just det jobbade idag, tjänade nästan 400 :) ;)

Redo

Ja nu har man varit vaken ett antal timmar och är skit trött. alla andra har gått till märtas och handlat hostmedicin till Maria som låter illa. usch krya på dig :)

Gårdagen var jävligt kul, hittade min kamera i morse och jag har aldrig sett så konstiga bilder EVER. blir bara kul sen på facebook och bdb haha xD mamma ska hämta mig vid 1140 för att jag ska ju åka och jobba idag. Men det är jävligt chill. Jobbar i 4 timmar sen ska vi se vad som händer kanske drar till en killkompis för att umgås :) Men annars blir det en chill hemma kväll med chips och godis.

Ne nu måste jag logga fixar in bilderna senare ikväll när jag har kommit hem.

Herrå :)<3


Vill utomlands. Funderar på det ett tag iallafall :)!


RSS 2.0