28/11-09

Tråkiga lördagen

Hur tråkigt kan man ha på en lördag egentligen?
Idag ska jag bara vara hemma och tråka mig själv till döds. Egentligen så skulle jag och Maria på bio men det blev inte av för att det var utsprida platser.

Nu får vi se vad som händer hej då :)<3


27/11-09

En helspäckad fredag :D!

Denna dagen har jag gjort en hel del. Så känns det iallafall, om man säger att det händer en massa saker emellan alla olika saker.

Var i skolan på morgonen, fick göra hamburgare. Eller jag fick göra tillbehören som vi skulle ha på burgaren. Det blev mycket gott och vi fick även skära upp lite chokladkola! Men då försvann ju en del också (a. Sedan blev det att äta lite hamburgare och gå och byta om.
Utanför stod lilla Malin som hade försovit sig, så vi gick för att käka. Pasta med Skinksås. Sedan va det rast och klassmöte, snackade i 10 minuter sedan gick vi till badhuset.

När vi gick vid ett dagis så kom det en moped och jag ba; moped så hanna i kollade bakåt och skrek högt som fan och klistrade fast sig på Olivia. Mopedisten kollade på oss som att han hade kört på henne, men körde snabbt vidare. Detta kallar jag humor x). Skrattade hela vägen bort till badhuset.

Hade livräddning och jag höll då på att dränka stackars Bella. Förlåt för det! Sedan blev det bastning och duschning för att hinna med en buss. Var ju tvungen att göra mig iordning där hemma så det var helt otroligt att jag hann med bussen hem.
Kom innan för dörren och fixade mig iordning (iallafall håret). Min bror som var hemma skulle ta med mig hem till honom så jag fick ju snabba mig som tusan för att hinna. Men smart som man är tog jag med mig sminket och fixade mig där.

Sedan träffade jag Olivia,Bella och Hanna I vid swedbank. Sedan kom Hannah S och Emelie Y. Vi gick då ner till Fox and Anchor där vi hade bokat bord. När vi kom in där så sänkte vi nog medelåldern en hel del. Träffade då på Emelies pappa och hon skämdes lite granna. Alla beställde in det man skulle ha och för mig blev det oxfilé med pommes frites. Sjukt gott. De andra körde fish and chips,pasta och vegitarisk mat. Som tur blev alla nöjda med de som dem fick att äta.
Sedan satt vi kvar då Elvis kom dit och började skaka på rumpan och sjöng. Sedan betalade vi och gick vidare.

Jag som trodde att det gick en buss vid 9 tiden så sprang jag bort till Österskans men då gick det fan ingen buss jävel så jag fick gå tillbaka till tjejerna och vi fick stanna i stan lite länger än planerat. Men det var kul för vi snackade en massa och bestämde oss för att göra detta igen :).
Vi gick alla ner tillsammans till Norra Station där jag och Olivia hoppade på bussen.

Jag åkte därefter hem till Maria där det blev en massa snack. Niklas som jag träffade förra veckan hade också hittat dit :) Kul att träffa honom igen. Sedan blev det att ta 01.01 bussen hem till den lilla döda byn.

Så nu ska jag sova.
God natt <3


22/11-09

En tråkigt söndag

Efter jag hade skrivit mitt inlägg igår på bloggen så blev jag lättad och gladare. Min kompis ifrån norrland ringde upp mig på datan och vi snackade i 1 timme :). Känns så himla kul varje gång man kan snacka med dem och bara höra det underbara röst.
Jag vann iallafall alla spel som vi körde på MSN, lite töntigt men det gick allt :).

Idag har jag inte gjort alls mycket speciellt. Tagit det lugnt, deppat några timmar och sedan tagit ny kraft till att baka en kladdkaka a'la Hanna!! Den kom precis ut ur ugnen så jag väntar på att den ska svalna så man kan ta och äta upp den. Lite hjälp utav mina föräldrar förstås ;).

Ska läsa lite i engelska boken nu.
Puss och kram


21/11-09

Ensamhet

Idag har jag varit på bröllop. Efter en otrolig kväll och glad kväll igår så går det till en ledsen och ensam lördag kväll.

Har verkligen mått skit dåligt hela jävla kvällen och har bara suttit och gråtit. Känns inte alls så jävla kul att alltid vara den glada personen i gruppen som sedan inte ens får berätta sanningen eller ett skit. Ibland så måste denna personen falla omkull och få gråta!

- Glädjs då du snubblar,
du slapp just falla!


16/11-09

Tjejer gråter till filmer.

Har precis sett en film som min lärare läste för mig i 8an. Den heter "pojken i randig pyjamas", jag kan inte mer säga att den är så himla BRA , men även så sorlig på alla håll och kanter. Har nog aldrig gråtit såhär mycket till en film på länge. Den är iallafall värd att lägga ner 90 minuter på!!

Orkar inte skriva så mycket ner nu.
God natt <3


15/11-09

Mysigt himlafest.

Det var verkligen den bästa himlafesten jag har varit på :). det var inte alls mycket folk och alla var glada för det vi fick se. Nu ligger Maria och jag och kollar på "I survived a japanese game show", snacka om att vi skrattar eller vad. Vi ska se det svenska paradise hotell senare ikväll och mia ska sova här :)

Ne nu ska jag in på FB och ta det lugnt, puss och kram


15/11-09

söndag

Ännu en tråkig regning söndag nere i Halmstad. Dagen har gått till att jag har varit med mamma och köpt nya skor till mig (2par blev det). känns mycket bra hihi :)
Sedan beställde vi en bröllops present till mina grannars dotter som ska gifta sig på lördag. Ska kanske åka dit och fota en del :)

Igår hade jag sjukt kul. Jag rakade håret på alfons och matte. Blev riktigt nöjd och som tur så blev dem också det :). Ikväll blir det himlafest i harplinge.

Så nu måste jag göra mig iordning. Puss och kram


14/11-09

Filmkväll äntligen!

Idag bär det av till Harplinge för att ha filmkväll. Jag och Maria har bestämt oss för att GÅ hem från Harplinge till Lynga/Gullbrandstorp mitt i natten :). Känns verkligen skit bra nu när man har en jävla träningsvärk.Haha men jag överlever.


Ska hem till denna lilla filuren


Nu ska jag fixa mig iordning för att äta och sedan dra till bussen :).
Puss och kram , finns på mobilen (mp)


14/11-09

Hejjsan igen.

Usch denna dagen suger kamelpung! Har en sjukt jävla tränignsvärk och migrän. mamma tvingade mig städa rummet och det är inte alls kul :/.
Vill fan göra något ikväll annars dör jag av tråkhet!!

Nu blir det chilla resten av kvällen. Mamma som ska göra räkmacka idag till mig,henne och pappa om förrätt :). längtar redan hihi!!

Hör av er sen :)
puss <3<3


14/11-09

Ännu en lördag.

Jaha då har man precis kommit ut ur duschen, kändes mycket trevligt efter att ha haft en massa apelsinskal innan för tröjan igår. Tack David det var verkligen snällt!!!

Idag så har jag ingen aning om vad som ska hända. Känns som en tråkig meningslös lördag. Usch jag hatar dessa känslorna, men vi får väl se vad som händer senare ikväll om det blir filmkväll eller om man kanske åker ut till en liten kompis som vill ha kul.
Vad händer för er andra en lördag som denna? :)

Har börjat fundera lite. Jag fyller ju 18 år nästa år och då skulle jag vilja tautera mig. Alltså vissa säger att det gör SKIT ont och andra säger att det inte gör ont alls. Jag skulle vilja tatuera mig på 2 olika ställen. Det första stället är då handleden, en stjärna eller något litet fint.
Sedan har vi då nr.2 som är mitt efternamn på fotleden. Det skulle också vara snyggt. Men som sagt jag har mindre än 2 månader på mig att fundera ut var jag ska göra det och om jag ska göra det överhuvudtaget. Men det är något som man verkligen vill.

Piercingar är slut för min del. Har lovat min kära bror Fredik detta så jag ska bara ta några hål i öronen. Men det ska jag inte göra än för jag har lite ont om pengar just nu, hihi!! och jag som ska på laserdome på torsdag och funderar starkt att gå på bio någon dag i veckan.

Ne nu ska jag fixa mig och SMSbomba varje människa i min kontaktlista och se vad som händer ikväll :)
puss och kram <3


13/11-09

Fredagen den 13e ger mig tur

Idag har det varit en bra dag för mig även om det är fredagen den 13e. Oftats så är det ju otur som ska följa en denna dagen men jag hade tur idag.
Först hade vi snabbmatlagning. Gick faktiskt mycket bra. Fick ju jobba med Olivia mycket trevligt :). Sedan blev det pizza till skol lunch hihi mycket gott :). Sedan va det klassmöte, hade fått ett vykort från våran underbara idrotts/engelska lärare Conny. Som tur hade han redan kommit hem så vi fick ha idrott :)

Jag har aldrig jobbat så mycket på en idrottslektion EVER!! först blev det att spela badminton, vann mot alla jag möte kände mig fett duktig :D. sedan var det handboll gjorde tillochmed ett mål. kände mig även stolt där :)!
man kan säga att detta var min lilla lyckodag. Just det hann med bussen hem 5 över 4a med. herregud vilken tur man hade!! kom hem och gick inom tempo för att köpa mat, blev kamben med potatissallad, mycket gott kan jag ju bara erkänna :).

Sedan blev det att fixa sig lite för att dra ner till konfan, hade verkligen en riktigt rolig, men knasig kväll där nere med. David som är den lilla "magicman" trollade med en kortlek och som vanligt fattade jag inte ett skit. men jag kände min snäll när jag jävlades lite ;).



ne vad sägs att gå och lägga sig nu då? :) kan verkligen behövas efter en sådan här dag.
puss och kram <3<3


12/11-09

Höll på att tappa andan!!

Sara skrämde nyss livet av mig, ska ju åka på backstreet boys nu i december och Sara jävlades med mig och sa att konserten var inställd. Jag som inte ha en biljett som man kan få betalt för!! Hon skickade mig en sida där det stod att dem hade fått svininfluensan.
Men jag var så dum att jag inte kollade på datumet. 04-10-09!! Jävla smarthead säger jag bara. men nu har jag iallafall 2 stycken saker att hämnas på MOHAHAH . Ne nu måste fan sova!!


Backstreet boys ! only 22 days left!!<33

Hihi nu blir det kudden <3<3


12/11-09

Mord i centrala Halmstad.

Man blir så jävla rädd idag när man fick höra att det har hänt ett mord i centrala halmstad. Usch man kan inte gå säkert i Halmstad längre :/!
du kan läsa mer om mordet på www.hallandsposten.se <---  klicka på länken
 
Idag var det ledarträff på konfan, snackade om morgondagen. Ida och jag städade hela kökett, fick slänga massa skit som hade gått ur! blä blä blä!! fick även tillbaka mitt prov i skolan idag :D fick 22 poäng och 27 va VG så nära var man :).

God natt <3


11/11-09

You light my world up.


You are the light in the dark.
Please help me before the
dark takes me <3


---------------------------------------

ses sen <3


11/11-09

Värsta skoldagen ever!

Idag blev jag så jävla trött på skolan, orkar inte ett skit på slutet och ville bara dra hem och slippa allt. Men mina älskade vänner fanns vid min sida och sa vad dem tyckte och tänkte. Fick göra lite brunkål och rödkål till julbordet. Lite tråkigt att vi inte får något julbord detta året utan får vänta till nästa :P!!!

Åkte buss hem, träffade Ossian där så vi snackade lite. Kul att se han igen :).
Ne nu ska jag plugga vidare på samhäll eftersom att man har det älskade provet imorgon. Kan ju dock ingenting så vi får väl se hur det går imon ;).

Skriver sen :)
puss och kram <3


10/11-09

Jävla tjat

Jag blir så trött om tjajet om jordens undergång. Fan kan man inte lägga ner istället och låta alla leva sitt jävla liv ? :S:S:S:S

Aja nu blir det att krama kudden god natt:)<3


10/11-09

2 datorer jag vill ha i julklapp :)

Som sagt jag önskar mig en data i julklapp och jag funderar på att önska mig en rosa så man kan sticka ut lite i mängden :). Jag har hittat 3 rosa datorer jag vill ha men har bara bilder på 2 av dem för jag är så seg (a)
Här har ni dem :);
jag vill ha
VILKEN SKA MAN TA ? :) FUNDERAR PÅ DEN TILL HÖGER!! <3

Puss och kram <3<3



10/11-09

Ännu ett inlägg

Kan inte fatta att jag kommer på en massa saker i efterhand som verkligen kunde ha förstört min framtid. Usch blir bara så sur att tänka på saken.
Som tur har jag iallafall kvar min chans att komma in på polishögskolan under mitt liv.

Nu ligger jag här och har sjukt tråkigt. Jag vill åka till Gekås med mamma men orkar inte fråga för hon kommer bara säga dem underbaraste orden på jorden "Nej nej nej". Aja får väl ruttna framför TV:n ikväll för imon blir det skolan som vanligt :). Hatar verkligen att vara hemma och vara sjuk men ibland är det ganska skönt ändå. Tiden går ganska fort.

Funderar på att önska mig en sak i julklapp detta året. En miniPC som jag kan ha med mig till skolan och plugga med. Skulle vart mycket skönare än ta med min tjocka data som kolapsar vilken dag som helst. Jag vill iallafall ha en rosa ACER. Men får väl se vad mina föräldrar säger och tycker om den saken. OM man nu har en miniPC så måste man ju ha internet till den med (a). Hihi jag är allt bortskämd ;)

Ne nu ska jag se om det finns något bra på TV. Hör av mig sen igen. Puss och Kram <3<3


10/11-09

2 ynka långa månader

Det var 2 månader sedan jag tog min piercing idag :). Trivs fortfarande lika bra med den, fast ibland undrar man om man kanske skulle ta ut den. Aja vi får väl se den får sitta i ett tag till :).

Det är även 2 månader till jag fyller 18 år :) Längtar som bara den och jag vill bara gå på krogen och ha så jävla kul. Sedan blir det en resa med mamma,pappa och maria sen med och då kan dem inte klaga på om jag dricker eller inte x)!! MOHAHHAHAHA!!!

idag så är man hemma och mår dåligt. Tror inte att jag har svininfluensan för jag har bara migrän anfall. Men ska se på "the hills" nu och sen ska jag ta det lugnt. Blir nog ett inlägg till lite senare :)

puss och kram <3<3


9/11-09

Chilllllaaaaa!!

Är sjukt trött, måste fan sova :). Idag gick det åt helvete på näringsläraprovet. Skulle skriva en rinnande text om kolhydrater. Jävla skit där sjönkt ju mitt betyg -.-!!

Försökte fixa headern här på bloggen men det får jag nog ändra imorron :)
God natt puss och kram <3<3


8/11-09

Tv och godis

Här har du en bild på TV;n som är i mitt rum, riktigt skönt med en plattv :). ska försöka fjäska till mig den lite så jag kan ha den hela tiden (a)

Ny tv ;)

Just det Schtekarn ringde nyss :) skit kul att prata med han. var ju ett tag sedan. Skit skönt att höra en norrländsk dialekt igen.
Skit vad jag saknar grabbarna där uppe <3<3<3

ne nu ska jag läsa näringsläran och sedan ska jag sova :)
God natt <3


8/11-09

Farsdag <3!

Idag är det den där speciella dagen som heter "farsdag". Som jag skrev i det förra inlägget så gav jag min pappa det kortet och en kopp där det står superdad. Bara någon litet som behövdes :).

Tänkte lägga upp en bild på oss säääxxxiiiladys hur vi såg ut i fredes :)

älskar er <3
jag,amanda,cassa,natta,mia
Älskar er tjejer , not gilette just what a man can get ;) eller vad säger ni hihi x)<3


7/11-09

Är klar med kortet nu :)

Tänkte bara visa den fina kortet jag fick göra hos Natta nu ikväll.



 kommentera gärna :)


puss och kram <333


7/11-09

Chaaaaaaaaa Chaaaaaaaa bloggen!

Sitter hos Natta just nu, har tagit det lugnt hela dagen och har inte gjort något mer än handlat och ätit en massa mat. Ska scrappa ett kort till min pappa eftersom det är farsdag imon. Men nu måste jag dra,

Går daagen var bara så bäst :D har aldrig dansat och skrattat så mycket någon gång. jag älskar er brudar ;)<3 Puss och kram


5/11-09

Skolan ännu en rolig dag, NOOOOT!!

Hejjsan hoppsan, nu sitter man i skolan. Igår så var man så smart att man tappade sina nycklar i skolan så vi får väl se hur det går med det. Även igår så var jag på badhuset och simmade lite.

NU ska jag gå:)

puss och kram <3<3


2/11-09

Skolfoto och stan

Idag har det varit en bra dag även om den känns mycket lång. Började med matteprov och ingen fattade någonting, jag hoppades på att jag får ett G iallafall ;). Sedan va det långrast så köpte fralla med Hanna I. Sedan satte man sig i uppehållsrummet med Malin och fick en massa skratt!! Svenskan gick snabbt, gjorde inte alls så mycket.
Jag,Hanna I,Olivia och Bella gick till Håkan för att se om vi kunde få ledigt/jobba hemma. Men han kom ju inte så vi sket i det alla 4a. Åkte in till stan och satte mig och läste min engelska bok på biblan. Läste den i 2 timmar och åkte sedan in till stan och träffade Maria. Gick runt lite och köpte en skjorta inne på H&M. Mycket snygg, hoppas den klär mig :).

Sedan blev det att gå in på donken och käka en lite middag. Riktigt gott med en cheeseburgare. Satt där väldigt länge och sedan blev det en lite tripp till banken för att ta ut ytliggare lite pengar :). Sedan gick jag in på gina tricot. Fett mycket nya saker. Kul att se det nya stället med. Hittade en klänning som jag ville köpa men tyvärr så sa min lilla hjärna NEJ!!! Får väl gå in där lite senare och köpa den (a). Oj glömde berätta att jag träffade Daniel och Natalie. Mycket trevligt. Sedan blev det en tripp ner till lagerhouse för att köpa julklappar till mina älskade föräldrar! :).
Innan vi skulle åka hem så träffade vi på Fii,Cassa och Matte. Mycket trevligt att träffa dem, nästan därpå träffade vi ju Lovisa. Oj vad mycket folk det blev att hålla reda på. Träffade sedan Fredrik som vi gick runt lite med och kollade i alla affärer. Därefter skulle han gå ner till kören och jag och Maria trampade ner till bussen.




Nu sitter man här hemma efter att ha duschat. Ska lägga upp bilder på klassfoto.
Oj nu blev det att kolla på kanal5, deras nya serie "Ullared" börjar :).
Puss och kram <3


1/11-09

Ikea och Väla med mor och far

Idag så blev det att bli väckt tidigt som tusan för att åka iväg till Helsingborg för att åka ikea och väla. Va inne på ikea och hittade lite saker, men inte så viktiga grejer x). Sedan blev det att gå in på Väla och kolla i alla affärer. Gick in på H&M och köpte en bolero,mössa och en halsduk :). Blev väldigt nöjd! Men när man går runt och kollar efter skor så blir man på trött och vill ha något gott att äta!
Då drar mamma och pappa med en Max och köper burgare. Mådde seriöst skit efter det. Usch, migränen kom och man ville ju bara kräkas.

Nu är klockan 22.49 och jag måste verkligen sova, skolan imon igen efter ett antal dagars lov. Skönt med lov men verkligheten är det dags för!! Pappa sa till mig idag att jag bara har 1,5 termin kvar och det kommer gå snabbt, så man ska njuta även om man är i skolan för att skaffa vänner!

Dagen har varit toppen även om man har migrän och mår skit!!
Ne nu ska jag sova,  god natt :) <3




RSS 2.0