Hur ska det gå till?

Hur ska man kunna övertala sina föräldrar att man skulle få en mini pc utan att betala? Eller betala får man ju göra efter ett tag men man vet redan vad ens föräldrar kommer säga
-börja jobba så kan du köpa en själv sen
ja men va fan jag sommarjobbar ju bara hur ska jag kunna bli av med en räkning varje månad?
Aja får väl se vad man kan ta för tips :)

Spara pengar

Ja nu har jag faktiskt lagt undan 200 kronor från studiebidraget. Hoppas att jag kommer göra det resten av terminen, eftersom att jag kanske fått jobb blir det nog lite extra pengar i fickan :).

Ska skriva klart sammanfattningen på arbetet sen ska jag skicka in det. Hoppas hon blir nöjd :D!
Höres senare :) puss <3

Min Älskade <3

Underbaraste Eric!

Fettsugning!

Alltså vad vill man veta om fettsugning egentligen? har suttit med mitt project hela jäkla kvällen och kommer inte någonstans. Behöver 2 st frågor till.


HJÄLP MIG!

Usch

Jag som va så himla sugen på att köpa hem en Ben and Jerry men dem hade inte min favorit. Aja får väl plugga med något annat då.

Nu måste jag göra klart mitt arbete hinner inte imon :/

Puss och kram <3

Bara Vi Tre!

<3<3


Snabb uppdatering

Sitter hos Daniel och chillar med Natalie ;) Vi har mys<3

Hemma hos Natalie

Sitter hemma hos Natalie, ska snart hem till Daniel. Hon har köpt prinsessbakelser som vi ska käka. Mycket gott! Sedan får vi se vad som händer.

Livet leker på! <3

Rösta på min bikini

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=E8H6q7qFf0NPPhr7GsOBldtd#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_E8H6q7qFf0NPPhr7GsOBldtd.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=E8H6q7qFf0NPPhr7GsOBldtd#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>



Jag kan vinna en resa för 2 :D

Trött

Ska se klart Johan Falk sedan trycka i mig lite huvudvärkstabletter. Mår illa och har gjort det hela dagen.

Tack Fredrik,Adam och Emma som jag träffade ikväll. Mycket kul att bara chilla :)<3

Bevisar bara fel

Kul att man mår illa och alla bara bryr som om en annans historia.
Varför kan ingen lyssna på vad jag har att säga?

allt jag gör är fel, ni är fan inte mina vänner längre!

Det straffar sig i slutet, bara så att du vet!


Äntligen hemma!

Ja nu har jag kommit hem efter en helg i Nissaström. Har varit både kul och tråkigt!
Skriver mer sen, måste packa upp OCH tvätta -.-!!!

Puss och kram <3

Packar

Ja snart åker man på läger, igen! Hoppas att det kommer bli en riktigt rolig helg. Ska snart ner och handla gådis!

Idag gjorde jag en favorit i repris alltså min avokadosoppa med bacon och creme fraiche -> http://kjellstroemaren.blogg.se/2010/march/avokadosoppa.html#comment  

Absolut något som man måste prova.




Om man kunde vara lika brun som när man kom hem :/

Glöm allt!

besviken!


Sveriges VÄRSTA bilförare

Ja tänk att det finns folk som är så otroligt dåliga på att köra bil. Att dem ens har fått körkort, tänk så spelar dem bara dumma för jag tror inte att körlärare är så dumma och ger körkort till någon som inte ens kan backa :S. Det är fan fail!

Aja dagen har varit bra, stan en liten snabbis men det hände inte så mycket där, sedan bussen till Harplinge för att ha en upplevelsevandring. Mycket trevligt!!
Ne måste dra nu, höres senare :)

puss och kram <3<3

Skolan är boring

Sitter på skolan just nu och jäklas med Jessica MOHAHA!! råttor finns det många av :)

Idag blir det skola sen upplevelsevandring med konfan och sedan filmkväll med kompisarna :), ska bli riktigt mys!! Ha det bra skriver mer sen <3


Kontaktannons

En trevlig och kärleksfull kille som är 19 år söker en tjej som tycker om kvällspromenader genom Halmstads mysiga gator eller på åkrar i Torup,pengar,raggaeklädsel och djur.

Simon tycker om att umgås med kompisar och älskar att skämma bort sin tjej med blommor och choklad. Varför inte ta chans att träffa denna snygga hunk. Glömde jag säga 30 cm till godo ? ;)

MSN; [email protected]
Telefonnummer; Kontakta mig om du vill ha det!
Skriv en liten kommentar här nere eller kontakta mig på Facebook eller bilddagboken.se

KOM IGEN TJEJER, INGET ATT FÖRLORA!!





Råttor i soprummet

Grattis till min pappa som fyller år idag! Älskar dig <3

Tänkte berätta en lite rolig upplevelse som hände i dag på skolan. Jessica och Linnea var ute i soprummet för att dem skulle göra rent efter att Linnea slängde en påse där det var hål i. När dem står där inne så kommer Anna-Karin för att hjälpa till (tror jag). Jag står då inne och diskar och hör Anna-Karin gallskrika! Hon ber någon ropa efter Ola!

Självklart går alla ut för att kolla vad det handlar om (själv trodde jag det hade hänt en olycka), men när man kommer ut dit så står Jessica och gråter som en liten baby för att en RÅTTA hade hoppat upp ur avloppshålet när hon stod och pillade där i. Sedan står hela HR-gruppen och tittar in i soprummet och gappflabbar åt Jessica och alla andra om skriker som bara den. Snacka om att man skrattar.
När man väl trodde att det var över så kommer Rickardh in och säger att han fångade den och slänger något på golvet, alla tjejer skriker till och ser då att det var ett helt vanligt löv.

Denna dagen har varit SKIT rolig! Snacka om att man har kul på andras bekostnad!

Hej för mig<3

Sova

Ja då har det gått ännu en dag! Livet om 18 åring fortsätter.

Känns konstigt att sitta på ett helt nytt ställe och blogga eftersom att jag har möblerat om idag :). Nu måste jag sova för imon blir en lång dag med skola och upplevelsevandring med konfan. Är en aning trött på det men får slå på leendet som jag brukar!

God natt och hoppas ni har haft en underbar dag <3


Soppa

Jag och Mamma åkte och handlar innan. Så jag bestämde mig för att göra kvällsmaten. Blev en riktigt god lök och köttfärssoppa. Absolut som man måste testa på

Recept till 4-6 pers
4 medelstora morötter
300 g blandfärs
2 stora gula lökar
1½ L vatten
1½ tärningsbuljong (kött eller grönsak)
2 dl mjölk
1 dl matgrädde
½paket tacokrydda
salt och peppar

Blev faktiskt mycket nöjd eftersom att det var på eget intiativ. Lätt värt att testa den!

Klar

Jaha då var man klar med att ha möblerat om rummet och slängt ut soffan. Nu är det iallafall rent och fint, dock undrar jag hur länge det kommer att vara det :).

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, funderar på att dra ut en runda och se om man kanske ORKAR gå till jobbet och hälsa på!
Höres senare

Varför?

Varför ska man ha en soffa som man aldrig använder mer än att slänga kläder på? Jag fick en soffa för några månader sedan då min bror köpte en ny, jag använder den aldrig och det enda som ligger på den är en stor fet klädhög, så nu ska jag ta och slänga ut den :).

Höres senare!

Trött som f*n!

Denna dagen har varit så seg så att man inte vet vad. Skolan idag, hade matteprov och det gick ju som det gick. Sedan så hade jag håltimma eller ska man säga håltimmar i ca5 timmar. Hatar att gå runt och inte göra någonting, men min kompis hade en teateruppvisning som hette "Sex nummer om sex". Verkligen värd att se!
Sedan blev det att ha project och företagande alla var verkligen skit trött på den lektionen och jag fattar fortfarande varför den lektionen är obligatorisk! Skönt att den slutar efter 2an.

Sedan blev det stan en liten snabbis, käkade på Brotorpsgården och käkade bakad potatis med fetaoströra. Mycket gott, tur att man inte äter ute för mycket. Bussen hem va lång man hade trevlig sällskap. Somnade när jag kom hem och nu sitter man här!

Btw; skolsköterksan ringde mig idag och sa att jag inte fick vara i köket :/ Snacka om surt, ville verkligen tillbaka och laga mat men eftersom att jag inte har fått reda på provsvaren så är det fortfarande smittorisk :/. Aja får väl stanna hemma, om jag inte åker till jobbet och snackar med Gösta :)

Aja ha en underbar dag<3


PDOL Sommaren 2010

Som många av er som känner mig vet att jag har vänner uppe i norr. Denna sommaren så funderar jag på att åka upp under en festival som är där. En massa artister och att få träffa många som jag inte har träffat på flera år. Har hört att dem artisterna som kommer är Dead By April,Lars Winnerbäck,The sonuds och många fler, läs på http://www.pdol.se/ .

Det verkar ligga på den starka sidan att vi antagligen åker upp några stycken.


Skolan

Sitter i skolan och är inte taggad alls. Är sjukt trött på skolan och vill bara ha helg. Händer inte så mycket idag, blir nog hem efter skolan för att ta det lugnt!

Trött nu!

Ja nu väntar jag bara på att "Johan Falk" ska sluta så man kan göra sig iordning för sängen. Nyduschad och en nybäddad säng. Finns inget bättre :).

Tack för en underbar helg <3<3


Ben And Jerrys

Usch, nu ska jag ta mig en lätt förtjänt paus och trycka i mig lite ben and jerry's glass. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig testat det men alla säger bara att det är för gott! Så nu har jag köpt mig en liten burk och ska trycka i mig den hihi.

Skriver kanske senare :)


Redan söndag

Ja denna helgen har ju bara rusat iväg och det är inte alls lång tid kvar till påsklovet. Längtar tills att man får umgås med sina vänner mer än vanligt. Hinner ju inte träffa dem alls längre och det är skit tråkigt.

Som jag skrev igår så var jag på invigning på mammas jobb. Sedan blev det hem och snabba dig för jag skulle på fest hos Natalie som fyllde år. Hade en otroligt trevlig kväll och hennes släktingar är hur goa som helst.
Det jag tyckte va fint att hennes farmor åkte från Danmark för att fira henne. en massa presenter blev det och vi smakade på en äppel konjak. Kanske inte det godaste men det gick ju ner hehe!!

Sedan blev det en tripp hem till henne för att fixa oss lite. Min migrän hade dock kommit på besök och det är så typiskt när man ska ut. Men vi gick runt lite på stan och kollade läget. Natta ville in på la coca bara för hon hade fyllt 18. Så himla sött<3
Sedan blev det hem till henne för att snacka lite.

Tack för att jag fick sova hos er <3<3<3

Dagen blir att försöka läsa på till matteprovet imon, inte det roligaste men måste få G på den skiten :/ . Ska städa lite med, ser förjävligt ut på rummet.

Hörs senare <3<3

hejsan hoppsan

Ja nu börjar det bli tomt med en rubrik men jag överlever väl :).

Gårdagen var mycket bra, skulle hem till Niklas på dagen men han fegade ur direkt när vi träffades på stan så vi gick runt och chillade på stan. In och ut igenom affärer för att hitta något till mig som jag kunde haft på mig. hittade ett glitter bälte i guld på glitter 99 spänn men jag överlever väl :) får ju pengar idag av mamma (a)

konfa på kvällen med, chill sen drog jag på fest. Jättekul att alla redan var fulla som tusan när man kom, fick ta hand om alla men jag klarade mig verkligen! Haha xD. Sedan blev det att dra hem tidigt.

idag var jag på invigning på mammas jobb, fick gå tipspromenad. Gick barnpromenaden men det var ju kul det med xD fick alla rätt men det var svårt när det kom en fråga som löd;
Vem odlar morötter i nalle Puh?
#
Tiger
#Kanin
#Ior


Haha jag skojar bara! Såklart jag kunde den frågan.

Måste fixa mig ska fira min kär vän Natalie som fyller 18 år idag. Ska bli kul att se vad som händer efter kvällen om det blir krogen en runda eller vad som händer. Min kära bror kommer dit med, har inte sett honom sen har opererades :/ Men han är iallafall på bättringsvägen :)

hej svejs!<3

Vilken dag

Skriver mer imon, btw bacon är gooottttt

Stressa

Herregud! Denna dagen går ju fortare än en fransman på mellandagsrea :O!!

Måste fixa mig för snart drar jag in till stan för att träffa Niklas och Jonas. Jesper kanske kommer in sen med :) Ska få hälsa på hemma hos Niklas MOHAHA!!!

Ne men vi höres, FEST IKVÄLL :D<3<3

Nintendo Wii

Hade en otroligt trevlig kväll nere på församlingsgården. När jag först kom ner så var det helt svart och jag trodde att det var i Harplinge, men när det körde in en Volvo på gården så blev jag glad när jag insåg att det var Mats.

Jag och Ossian sprang runt som galningar och letade efter Wii;et men vi hittade det inte någonstans. Tillslut så ringde vi Håkan men han satt på mopeden så vi fick inte tag i honom. Vi letade vidare och ställde iordning alla grejer, då kom Håkan och han sa att Wii;et låg i kartongen på hyllan och såklart att den gjorde det.

Sedan kollade vi lite på Pippi konserten som vi spelade in medans kontrollerna laddades. Alltså man blir så rörd när man ser så mycket arbete som lägst ner för detta. Alla sjöng så sjukt fint! Sedan popade vi popcorn och tog fram en massa "nyttigheter". Sedan spelade vi och jag skrattade gjorde vi nog alla!

Tack för en underbar kväll nere på församlingsgården.
Nu ska jag in i duschen sen blir det att kolla på Troja som går på TV6.

God natt och puss å kram <3<3

Shoppoholic!

Idag var det en riktigt slapp dag i skolan. Men det är så skönt för det kan behövas ibland. Gjorde en uppgift med Fredrik på Sammhällskunskapen och sedan blev det lunch. Soppa hmmm är en aning trött på den flytande födan just nu. Sedan var det naturkunskap fick plugga till prov.
Tjejerna tog även pulsen och kollade hjärtat. Mitt var helt normalt (WHOT) haha!!

Sedan blev det in en snabbis till stan för att titta på en skjorta som jag hittade på H&M för några dagar sedan. Blev sjukt förälskad i den så jag köpte den blåa, blev även ett rosa linne och ett midje skärp. Har ju velat ha ett midjeskärp nu länge och letat och letat! Nu hittade jag det och köpte det hihi (a). Gick även in på Kicks för att titta efter en ny foundation. Expediten visade mig en ny som kommer från Nivea och heter Extreme resist som håller i 24 timmar. Ja om man nu kan tro det. Tryckte även ner en mascara i shopping korgen!


Sminket; foundation 149,00 Kicks   Mascara 89,00 Kicks

Kläderna på, ser tjock ut :O

Skärp; Midjeskärp 49,50 H&M

Linne; 49,50 H&M

Skjorta;  99,00 H&M



Såhär bra shopping dag har jag inte haft på länge. Men nu måste jag rusa, ska ner på konfa ska spela Nintendo Wii!! Skit har bråttom.

Puss och kram <3


Dags att sova

Ja nu får jag väl tacka för mig. Har suttit och letat efter Eric Saades låt sleepless utan att ha hittat den. Gillar den låten så sjukt mycket! Om någon har den så är det bara att säga till!!!

Dagen har varit bra, som ni har märkt en hel del inlägg i bloggen! Aja nu är det dags att krypa ner i sängen klockan är framför allt snart 0000 (a)

God natt älskade bloggläsare <3

Såhär ser dem ut

Det kan inte är det bästa men man ser iallafall lite hur det ser hur.



Är faktiskt nöjd :)


Kärleksmenyer

Usch vad trött man bli på att sitta och jobba med en massa recept. Är trött på det men vad ska man göra när man väl har valt denna underbara linje?
Som ni har märkt så har jag börjat blogga mer. Är det positivt eller negativt? Kanske inte skriver om det roligaste men alltid kul med lite uppdateringar här och var.

Är det något speciellt ni vill veta om på bloggen så säg bara till så ska jag försöka göra mitt bästa genom att skriva om det. Ne nu måste jag skriva klart om mina kärleksmenyer,men man blir så sjukt hungrig när man läser om vad som ska vara i och på.

Skriver senare :)


Avokadosoppa

Som jag sai det förra inlägget så skrev jag ju att jag skulle gå ner och handla till en avokadosoppa. Den blev faktiskt mycket god och tänkte att jag skulle dela med mig utav receptet här på bloggen :). Erkänn att jag är snäll hehe!



Vad som behövs till en soppa för
4-6 pers är;
#3 Mogna avokados
#1 L vatten
#1-2 buljongtärningar
#saften ur en ½ citron
#½ dl grädde
#salt och peppar

Tillbehör;
#tärnad bacon
#creme fraice
#bladpersilja(om man har)



Ser kanske inte så gott ut men min kamera på mobilen suger. Men det är absolut något som man måste testa om man tycker om avokado.

Nu ska jag skriva lite på mitt arbete sen får vi se vad som händer. Kanske någon som smsar och frågar om man vill hitta på något för jag orkar inte sitta hemma hela dagen och plugga även om jag måste göra det.
Hör av mig senare, puss och kram<3

Äntligen vaken

Har fått en massa sms från Natalie idag att Daniel äntligen har fått komma hem så jag ska inte in till stan idag :/. Skönt att han äntligen har fått komma hem, både jag och Natalie var illamående igår på sjukhuset pga av lukten. Luktade illa och korridorrerna var så långa.

Jag har iallafall fått sova ut och tror att min thailandstid är borta ur huvudet. Snart ska jag ner och handla grejer till en avokadosoppa. Läste ett recept på det igår, får väl se om det är gott. Alltid lika bra att testa :)

Puss och kram <3

Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har varit på sjukhuset sedan klockan 1645. Kom hem till Natalie kanske vid 2100. Daniel mår iallafall bra och han har sovit i några timmar nu. Fick bara se han lite snabbt men han andades och sov bra.

Lämnade prover idag till läkaren,sedan blev det att handla till min och Nattas lilla lunch. Käkade pommes med carre. Så himla gott! Behövde få i mig lite kött eftersom att jag har gått ner 6 kg. Sedan fick vi ett samtal att Daniel sövdes ner klockan 1130. Vi som trodde han hade opererats redan vid 0900. Men vi åkte ner på stan och kollade runt lite på allt möjligt. Köpte mig en kofta. Jättefin och nöjd är jag, väntar bara på sommaren som ska komma så man kan använda den. Sedan blev det en snabb fika, in på skånskan och sedan ut igen.

Åkte till sjukhuset där vi satt och väntade på att få träffa Daniel. Inte för att det var världens roligaste vänte tid men det fungerade ju. Det var skönt att se att han mådde bra! Var orolig men inte lika mycket som Natalie. Sedan hem till henne och snacka lite. klockan börjar ju bli rätt mycket och vi ska till Daniel imon igen och då ska vi se om han får åka hem eller inte.

Nu ska jag dra, ska försöka uppdatera mer imon.
God natt pus och kram<3

Läkaren snart

Ett snabbt lite inlägg hinner man väl med nu på morgonen. Bussen går om 56 minuter och jag ligger fortfarande i sängen. Snacka om att jag kommer få stressa sen. Ska till läkaren och lämna lite prov sedan så ska jag handla för jag ska hem till Natalie för vi ska upp till Daniel på sjukhuset sen för han opereras.

Måste käka nu, skriver senare <3
Puss och kram

Erik och Mackan - guldfeber

Sitter just nu och kollar på dessa coola grabbarna som försöker att bli rika. Dem går verkligen in för det med och man kan ju inte göra något att skratta åt dem. Men dem är allt för goa, skrattar åt ingenting och smitter iväg från försäljare som försöker sälja massa saker till dem.

Imorron så är jag som sagt avstängd denna veckan med så jag ska till doktorn och lämna lite prov och sedan blir det att handla med Natalie. Om vi har tur så ska vi åka och hälsa på hos min bror Daniel som ska opereras imon. Han ska ta ut sin gamla trumhinna och få in en ny. Detta kommer ta ca.4½ timme.


Sturehof med klassen

Tror det var förra året som våran klass vann en tävling på skolan i samarbete med skoljoggen. Den klassen som fick in flest under en viss tid i mål vann en middag på skolans egna restaurang och våran klass vann.
Så idag fick vi äta på Sturehof och vi fick en 4 rätters middag.

#Lax tattar med hovmästaresås
#Sellerisoppa
#Grönmögelost späckad Schnitzel med Bakpotatis
#Citron crepps

Kan bara säga att det var sjukt gott. Även om det tog sin lilla tid. Vi fick även alkoholfritt vin till och det var för surt för att dricka. Inte så gott så det blev mest vatten.
Jag kan aldrig tröttna på min klass för dem är alltid så jäkla roliga och slänger ut skratt överallt. Skrattade en väldans massa idag och alla i klassen hade kul (tror jag).

Vill bara tacka min underbara klass för en trevlig middag. Ni förgyller min dag och vad hade man gjort utan er? Jag hade ju inte gått upp varje morgon utan att få veta att man skulle få träffa er!
Tack HR08C!


Skön dag idag.

Igår var det hur kul som helst. Jag,Ellen,Malin,Sanna och Elsa samlades hemma hos lilla Ellen för att sitta och kolla på Melodifestivalen jag kan ju bara säga att jag smällte när jag såg Eric Saade på TV;n! Jag kunde inte hålla mig så jag satt helt tyst och såg dum ut! Herregud vad Molly Sanden är verkligen en lottad tjej!!

Dagen har gått till spillo. Solen har iallafall strålat och lite snö har fallit ner från himlen men tur att det inte har lagt sig iallafall. Skulle gjort menyn som jag lovade att göra till Peter men eftersom att jag var helt utslagen i Onsdes så behövde jag inte det ska försöka göra den så fort jag kan och har lust.

Imon börjar man 1200 (egentligen 0810) men pallar inte ha håltimme i 4 timmar så "struntar" i den lektionen. Så jag ska ut ikväll med mina kompisar, några iallafall!

Ne måste rusa. Puss och kram <3<3


Melodifestivalen ikväll

Egentligen är inte Melodifestivalen min grej, men när mina kompisar undrar om man vill träffas och se det så kan man inte säga nej. Sen behöver man inte kolla på det heller utan man kan ju komma dit och vara social. Men jag var ju då tvungen att lyssna på alla bidragen som ska vara med ikväll men jag tänkte inte ens tanken på att lyssna på Pernilla Wahlgren. Usch låter ju som en barnflicka som har satt en kråka i halsen.
Men Eric Saade's låt är ju så himla bra och när man såg hans klipp på youtube.com så kunde man ju inte mer att säga att man älskar hans leende och dans när han ställer sig och vattnet rinner ner på honom. Aja Molly Sanden borde ju hålla koll på den killen, säkert många tjejer som är ute efter honom!

Som sagt ska hem till Ellen och väntar på att klockan ska bli 1900 för jag ska ner inom tempo så man kan köpa sig lite cola och någon chipspåse. Kan ju inte överleva utan det när man ser på TV.
Idag står även jag för att laga mat, ska steka fläskfilé och göra en grönsallad. Eftersom att couscousen vart slut så får man ju ta och leta efter en massa annat att käka.

Ska fixa mig lite nu, men skriver kanske senare :)
puss och kram<3

----------------------

En bild på mig och Karro när vi va i Thailand!


Snart bär det av.

Jaha då har man precis målat naglarna. Ska fixa plånboken nu så får vi se om jag följer med ut på krogen sen. Men har fortfarande problem med magen så får se vad man orkar med! Ska vara hos Bella klockan 1800 och bussen är i stan 1807. Hihi men fint folk kommer alltid försent :)

Nu ska jag gå puss och kram<3

Ledig!

Om det inte hade varit för mina älskade klasskompisar så hade jag varit i skolan nu och det hade varit onödigt eftersom att jag är ledig nu fram till påsklovet på fredagarna, eller har 10 minutersklassråd och det känns lite onödogt men verkar som att vi tar det varje torsdag fram tills lovet.

Veckan har vart sisådär för min del. Ledig i måndes och åkte till Elin och lämnade rosor och ett kort.
Tisdes var jag i skolan halva dagen och gick till skolsköterskan och jag får inte vara med i köket förens jag får reda på vad läkarna säger vad det är för fel på mig. Men var hos läkaren i torsdes för jag var helt utslagen i onsdes.
När jag väl va hos läkaren igår så tog dem lite prover och det tar ca.1 vecka tills jag får reda på vad det är för något men ska inte vara i köket så tis-ons är jag "ledig". Var på UG igår, hade verkligen skit kul, spelade in en film och jag har nog aldrig skrattat så mycket!

Idag fredag så ska jag hem till Bella en stund :) får se hur jag mår efter om jag orkar gå med ut eller om jag tar bussen hem och gör något annat. Så nu ska jag fixa mig iordning för att gå ner till tempo och köpa mig något gott. Har haft sockersug nu i 2 dagar men orkar inte köpa godis hehe!

Ha en underbar dag kanske skriver senare :)


Grattis älskade Elin <3

Idag fyller min underbara och nära vän 17 år. Åldern kommer ifatt och du blir allt vackrare för varje dag som går, älskar dig sjukt mycket och vi träffas aldrig :/ Hoppas du blev glad idag när jag stod uytanför din dörr med blommor och ett litet kort. Älskar dig skit mycket och hoppas vi ses snart igen!

Ha en underbar födelsedag <3


Tatuerad

Såhär blev min tatuering :) Mycket nöjd <3



vad tkr du ? :)

Mediciner -.-

Igår kom mamma hem med en massa medicin som jag ska gå på nu ett antal dagar;
#antibiotika
#kol tabletter
#vätske ersättning
#anti magmedicin
#magsmärta tabletter.

Hatar att ta en massa tabletter hela tiden och dricka hur jäkla mycket som helst. Magen är helt uppsvullen till det dubbla och jag vet att det är viktigt att dricka en massa vatten. Försöker verkligen göra det bästa utav situationen men så enkelt är det inte när man mår skit varje dag.

Ne nu ska jag läsa en bok och bara tråka mig igenom ytligare en kväll här nere. Fattar inte hur jag kan sakna alla där hemma så jäkla mycket, mest saknar jag mina bröder. Vet att det låter konstigt men jag älskar fan dem överallt annat på hela jorden. Men ser dem snart och längtar till dem även om det inte direkt längtar till att få träffa mig.
Mina vänner som sitter där hemma saknar jag lika mycket. Saknar att snacka med någon om vad som har hänt och en massa annat. Jag klarar inte av att dela ett rum med en person hela tiden även om man vill det men ibland så går det inte som man vill!

Ne nu ska jag dra.


RSS 2.0