30/10-09

Tråkigaste fredagen ever!!

Jaha vad har man gjort idag egentligen ? INGENTING, alla kompisar är sjukt tråkiga och det finns inte ett skit att göra. Det ända jag har gjort är att städat mitt rum hela dagen och gått runt i pyjamas!!
Måste hitta på något innan jag dör av tråkhet! Smsa har man ju gjort hela dagen så man vet ju inte vem man ska smsa längre :S.

Aja här är iallafall lite bilder på mitt hår :);



Blev väldigt nöjd med restultatet. Får väl hoppas att detta håller länge :).
Nu ska jag se till att göra något, om jag såväl måste spring runt i hela GBT!!

puss och kram <3<3


29/10-09 inlägg2

Åh ja

Läste på framsidan på bloggen att Kissie Rosing ska vara med i en debatt ikväll om platskirurgi. seriöst så tycker jag att det är sjukt bra utav Linda att ta ut sina fejkpattar. Det kanske bli den nya trenden. Om man ser på kissie så HALLÅ va tänker du med :S hjärnan eller röven, mitt svar är röven!!!!

Aja palla snacka om Kissie. värsta jobbiga :S.

var ju hos frisören idag, blev mycket nöjdare idag och mamma är oxå nöjd. Känns så bra ska ladda upp en bild när jag har tid och orkar att lägga in bilderna från kamerna x). Är värsta lat nu :)

Nu ska jag se fett mycket film och sedan sova, funderar på att dra till jobbet och tacka för allt och käka lite :).

GOD NATT SUCKERS!! <3 mobilen är på det vet ni ;)<3


29/10-09 inläggg1

Frisören idag igen.

Som sagt jag är lite negativ till min hårfärg just nu. Så idag ska jag till frisören och fixa lite slingor i det får väl se hur det blir sen :).
Så nu har jag lite bråttom, shit bussen går närsom.


såhär är min hårfärg nu :P

puss och kram så länge <3


28/10-09

Impulsivt gjort.

Idag så var det mest att städa här hemma :). åkte hem till maria och städade där med, dock tog det 45 minuter att bädda hennes säng för vi hade seriös DAMP!! men jag älskar henne ändå och jag vet att hon älskar mig med (a)<3<3

Sedan blev det att åka in till bion för att se på film. Snacka om att vi stressade på bussen. fick även skjuts till lilla torg utav busschauffören, mycket snällt av henne :D! Så yttliggare ett tack <3
Kollade på fame, fett bra film!!!

Nu ska jag sova blir frissan imon igen, blonda slingor ska i det röd/bruna håret :)<3

puss och kram <3<3


25/10-09 inlägg2

Glömde berätta !!

Skit jag har ju glömt att berätta vad jag har blivit erbjuden utav mina föräldrar när jag fyller 18 år. Alltså 2 erbjudande som innebär;

1.Jag blir bjuden på en resa till Marocko i 2 veckor i Februari utav mina föräldrar och får ta med mig en kompis. Men då innebär det att jag får vänta med körkortet nästan inpå sommaren.

2.Jag skiter i resan och försöker ta körkortet. Dock har jag inte kommit ut på vägarna så det kommer ta tid.

VALET

Mitt val blev att jag åker till Marocko med mina föräldrar och min älskade syster Maria. Det kommer verkligen bli kul och man kan faktiskt vänta med körkortet. En resa kommer alltid att finnas en massa minnen och jag har faktiskt varit där en gång innan men detta innebär att jag kan åka tillbaka och se hur allt har ändrats.
Jag och Maria kommer att få dela på ett hotellrum på ett hotell som heter "Golden Beach" därför lägger jag in lite bilder på hotellet som kan vara kul att titta på :).


Hotellet

barnpoolen

utsidan av hotellet

vuxenpoolen

jag hoppas detta kommer att bli superduper!! :D


25/10-09

Happy birthday mum !<3

Idag fyller min älskade mamma 44 år! Grattis till henne,

Ja helgen har ju varit som den har varit :). I fredes var det skola och det gick väldigt snabbt. Åkte därefter in till frisören för att förnya mitt utseende lite. Blev röd/brun med ljusa toner i. Det tar ju en tid att vänja sig lite men jag trodde att jag skulle bli blondare men så blev det inte. Men jag överlever. Har tyävrr ingen bild på det nu men orkar inte ta en heller x).
På kvällen åkte jag ner till församlingsgården för att kolla på film med alla konfirmander och ledare. Filmen va "i taket lyser stjärnorna". Jag älskar den filmen och den berör mig lika mycket som första gången som jag såg den.
Livet är inte enkelt när man vet hur det känns för dem i filmen :/ !!!

I lördes(igår) va det att vara hemma hela dagen, förutom när jag och pappa åkte in till stan för att köpa presenter till mamma. Så det gick bra med dem med:) Sedan så tog jag det lungt, tryckte i mig lite chips och cola och somnade vid halv 1 tiden. Äntligen är det dags för vintertid. Ska bli så skönt när man äntligen kan få sova en timme extra!!

Så då har vi kommit till dagen i äran till min mamma. Jag vaknade vid halv 10 eller halv 9 som den va nu. Skit tråkigt men jag började läsa min engelska bok som ska vara klar vecka 47. Lång är den och har läst ca.70 sidor snart ! :). Ikväll blir det att åka hem till Natalie och ha "tjejkväll" med två killar :). Ska bli skit kul att lära känna alla andra tjejer!
Innan dess blir det att äta kalkon med familjen + oskar, camilla och lasse :).
Ska bli super mummmmmmsss!

Kram och puss <3<3


22/10-09

Last day as brownie

Jaha då har man hamnat här ännu en gång. Den senaste tiden har man inte haft tid/lust för att sätta sig här och skriva ner vad man tycker och tänker!! :)
Skolan rullar på som vanligt och imon så börjar det efterlängtade HÖSTLOVET. Det ska bli så sjukt skönt att äntligen få ta och samla sina krafter. Man har en sådan tur att man tillochmed ska fixa sig fin innan lovet börja, det känns super bra, som ni märker har det kanske med rubriken att göra ;). Jag ska alltså bli blond igen och nu ska jag vara det ett tag. Är trött på att byta hela tiden och nu ska jag verkligen trivas i detta!

I veckan har jag inte gjort så värst mycket. I måndes var jag i skolan som vanligt slutade lite innan 4 tiden, gick och lånade böcker på engelskan som vi skulle börja läsa. Lånade 2 böcker som verkade helt okej. I tisdes så gick jag hem från skolan med migrän. Känns skit tråkigt att nu när man äntligen kan träffa sina kompisar så åker man på migrän och måste lämna skolan för att ligga hemma i sängen och ruttna bort. Fick även stanna hemma på onsdagen nu när jag har dragit på mig en förkylning som jag hoppas kommer släppa snart. De får nog bli lite nyttigt med frukt nu dem närmsta dagarna :). Sedan idag så gick jag åter till skolan för att ha en låååång dag.
Kan inte fatta att jag kan ha samma lärare i nästan 3 timmar i streck med ett och samma tjat! Trött blir man iallafall.

Igår så åkte jag till konfan och vi snackade om det jobbiga ämnet döden. Detta året gick det mycket bättre än förra. Vet inte riktigt varför men alla lyssnade verkligen och ingen töntade sig. Mycket stolt ledare får man väl vara. Klas den lilla skiten är raslös som bara den och skulle vara tyst i hela 2 minuter men avbröt efter 1. Aja man får väl säga grattis till den lilla minuten. Sedan blev det att åka hem och fixa lite mat och efterätt till mig och mamma eftersom att pappa har varit bortrest i norrköping denna veckan, så det blev lite mor och dotter tid där! :)

Ne nu ska jag gå och sova, blir en LÅNG dag imon med. Ska baka pizza på snabbmaten sedan är det klassmöte och jag ska vara ordförande, inte så värst kul med denna rösten som jag har men va fan det fungerar ändå. Därefter blir det teori i idrott. Ska ju ha prov i det vecka 47 tror jag att det var. Ska sluta tidigare för jag ska till "tandläkaren"(frisören) så där får man väl sitta någon/några timmar innan man bli klar. Därefter blir det bussen hem och trampa upp för den underbara backen för att hämta godis och läsk för att åka ner för backen till församlingsgården och se film med alla :).



God natt <3 , last day as brownie!!<3


14/10-09

Cha Cha !!!

Idag var det sista dagen på min APU plats, kan bara säga att det ska bli skönt att kunna sova 1 timme längre men även tråkigt att inte träffa med goa glada damerna varje tisdag och onsdag :/ . men sånt är livet.  Bjöd på paj och frallor idag som avslutning :) Kände mig extra snäll !!!

Jag och maria har bestämt oss för att skita i att fira nyår i Piteå utan firar här hemma med alla underbara vänner istället :). Så nästa sommar ska vi åka upp dit och stanna i 2-3 veckor :), ska blir riktigt roligt.

har inte så mycket mer att skriva.
eller jo, igår jag var hos zonterapeuften och det gick bara bra, det gjorde jävligt ont och jag har fått reda på att min huvudvärk kommer från stress!! Oj det var ju nytt, sedan har jag en migrän som heter gallblåsemigrän x) måste "städa" kroppen. Så nu blir det väl att börja träna :)

Aja nu blir det att sova :).

SVERIGE vs ALBANIEN 3-1


kram kram <3<3



11/10-09

CHA CHA !!!

FY fan vilken underbar kväll det var igår alltså :D, har inte vart på en sådan go kväll som då! Hade förfest hemma hos Jessika då och drack en del, blev jävligt yr och hade sket roligt. Det var ett jävligt glatt gäng där och det gick skit bra! Hjälpte Jessika att fixa iordning när alla andra hade stuckit ;).

Sedan blev det att träffa Dejan och Sofia, tillsammans gick vi till Babbi!! Fick äntligen tala ut och det var sjukt skönt :)!! Så hoppas våran vänskap håller nu!!
Där blev det inte mycket dricka utan mest snacka och sjunga massa låtar!! :D.
Hände en del när jag och Amanda JL drog hemåt ungefär vid 12 tiden.

-----------------
Idag då , var det att åka till jobbet, kände mig lite dålig och luktade sjukt mycket rök så drog in och duschade innan jag drog! Cyklade till jobbet, inte så värst kul men va fan det gick!!
Kom dit och töntade mig med Sara,Amanda och Anna!! Humor på jobbet FTW!!!

Nu ska jag dra och plugga har 2 prov imon! :/

ciao ciao!!


10/10-09 inlägg1

Fest ikväll då !

Idag vaknade jag vid 11 tiden, Riktigt skönt att få sova ut lite förengångskull. Gick upp och kokade lite majs hihi(a) det som är så himla mumsigt.
Har kollat på vad jag ska ha på mig hela kvällen och det är fan inte lätt! Har inga kläder som passar till fester och sånt! :/
Hoppas det blir bra iallafall :). Men nu ska jag fixa lite skriver kanske senare ikväll när jag kommer hem . Kan ju inte bli försent ska ju till jobbet imon ;)

BTW! GRATTIS JESSICA BRUSILA som vi ska fira idag! <3<3
älskar dig bruden!<3<3


9/10-09 inlägg1

Skolan och Staden

Säger bara en grej alltså! :) Jag älskar min klass, har blivit så sjukt peppad till att gå till skolan bara för att träffa alla goa personer som går i klassen! :)
Skoldagen började med att ha Agneta i snabbmatlagning, vi fick träffas i ett klassrum för vi skulle göra marknadsundersökningen vi skulle gjort för några veckor sedan, det gick skit bra för mig och Malin, säger bara en grej! MVG++++++!!

Blev en hel del skratt under lektionstid och Agneta verkar inte tycka om att vi ha det kul på lektionstid. Hade en fett lång efteråt, så gick runt lite överallt. Satt i uppehållsrummet då sebastian blev lite blå på näsan :) hihi, som alla skrattade!!

Hade klassmöte efteråt och jag har nog aldrig sett Thomas så jävla arg som han blev! Alla blev helt paffa!! Tur gick det snabbt och vi kom iväg tidigt, sedan hade vi idrott. Spelade boll med Turistklassens 1or x). ja det finns ju många visa människor ;).

Åkte hem och fixade mig i ordning. Drog in till stan med Maria och Emma för att träffa Maja,Pontus och Hilda. Beställde mat inne på citykebab, jag blev tillochmed anklagad för att inte hade betalat :S , han blev jävligt paff när jag tog fram kvittot och visade! Jävla bl*tte jävel!!
Ställde oss på stora torg och hade sjukt kul! Älskar verkligen detta gänget. Sedan gick vi runt och töntade oss lite överallt och träffade Chricko och Adam! Gick till parken och hade enormt roligt :).

Åkte hem och det blev en jävla samling på bussen längst bak! Satt och sjöng hela tiden och hade fett trevligt.
Stannade ute i några extra minuter för att se på ett kärlekspar som var skitpackade och trodde hela tiden att dem skulle gå in i närmasta buske x). HAHA !!!

Så nu är jag hemma iallafall :). Riktigt mysig dag idag!!


8/10-09 inlägg2

Trötthet !

Nu blir det ett sista inlägg innan jag ska sova.

Åkte ner till konfan idag och träffade alla igen. Hade ett tema angående ; våga fråga!
Det blev mysigt och vi avslutade med lite lekar. Kom 2a med mitt älskade lag!<3
Sedan blev det att ha följe med Fredrik och Ida K hem.

Puss!
p.s JAG ÄLSKAR MIN JACKA!!!


-----------------------------------------
idag har även varit en sjukt jobbig dag, känt att ingen vill ha med mig att göra och alla mina vänner inte bryr sig om mig för 5 öre. Jag kanske håller på att gilla att umgås med andra utanför gänget, vad vet jag. Men som sagt jag vet inte vad det är med mig.

Har inge gråtit på flera veckor och snart sprängs väl mina ögon utav tårar. Ne imon ska jag nog sätta mig och kolla på en romantisk film så bara tårarna kan spruta åt alla hål! Blir lite besviken när alla säger att det bästa är att inte gråta, men va fan! Mår man dåligt så måste man släppa alla tårar ibland.

Aja god natt <3


8/10-09 inlägg1

RÖSTA PÅ SANDRA OCH JONAS!!

Mina grannars dotter ska gifta sig i november och är med i en stor tävling. Rösta på dem på denna länken;
http://mettesfoto.blogg.se/2009/october/bloggen-proudly-presents-de-tre-finalisterna.html

Sandra och Jonas ska ni trycka ner i en ruta!!

Tillbaka till vardagen;
Skola som vanligt, börjar bli sjukt trött på skolan. Idag gick det snabbt, hade ett leende på läpparna hela tiden när jag fick se den sötaste killen på skolan! Man blir ju så kär så man spricker:).
Dagen började med engelska, fick se en film om ungdomar och pengar x). Jävla tjat på dessa barn från L.A som inte fick sina viljor igenom. Hatar deras fula blickar så man kan dö!

Sedan blev det rast. Satte mig i medieteket med Hanna och käkade fralla och drack varmchoklad. Fett härlig tjej det där! :). Gick sedan till samhällslektionen. Gick långsamt men snabbt. Haha x)!!
I följe utav lunch med soppa och en massa knäckerbröd..... Gick dock till affären och köpte cola och lakritskulor (a). Hade natur efter det och vi kollade på en skit dålig film. Satt och pratade om det efteråt. Till våra stora CHOCK så fick vi 5 minuters rast utav Thomas. Riktigt skönt bara att alla satt typ kvar i klassrummet x). Tog mina grejer och följde med Hanna ner till biblan för att låna en miniräknar och Hanna skulle äntligen låna en mattebok ;).
Hade matte och det gick bara bra :D!!

Tog bussen hem med Sara och gick inom tempo! Köpte lite godsaker tills ikväll. TJOCKIS står det i min panna just nu! Ska käka och sen blir det att dra ner till konfan :). Skriver senare!!

GLÖM INTE ATT RÖSTA!!!
http://mettesfoto.blogg.se/2009/october/bloggen-proudly-presents-de-tre-finalisterna.html


6/10-09 - inlägg1

Upp och hoppa, klockan är 6!!

Att jag ens måste tänka på att jag måste upp tidigt på morrnarna tar fan livet av mig! Att ligga kvar i sängen och ta det lugnt hade varit så mycket skönare och inte göra ett skit! Aja,  fick iallafall gå upp och göra mig iordning. Tog bussen till harplinge, en sådan kort bussresa kan inte kännas så lång, helt otroligt. Hoppade av på en hållplats tidigare för att gå in på Börjes och köpa frallor :).
20 kronor för 4 st frallor var väl inte så dyrt? eller x). Sedan gick jag till skolan och fixade mig iordning med dem snygga kockkläderna. Har inte lagt upp någon bild på dem än men får väl ta och göra det snart x)!! Fick börja med att göra remaouladsåsen som skulle skickas iväg. Gjorde den helt själv och Mona (chefen) blev mycket stolt! Jag lovar jag kommer få MVG !

Sedan hjälpte jag till lite med fisken och började diska. Tillslut ungefär vid 11 tiden hade jag inget att göra så jag satte mig ner och läste andra boken i serien "Twilight", läste 1 kapitel på kort tid. Sedan hjälpte jag till med det sista innan vi skulle äta. Kändes bra och klarade mig i tiden.
Tog bussen hem vid halv2 som vanligt. Gick inom tempo och RÅKADE köpe 1 sockerbulle och 1 redbull. Snacka om att det var gott.
Kom hem, pappa låg och lyssnade på musik. Hoppas han blir frisk. Känns konstigt att ha han hemma <3. Men älskar honom ändå.

Ikväll ska jag ut och käka pizza med Maria <3. Jag har bliivit sjukt onyttig den senaste tiden och jag ÄLSKAR att äta ute med mina älskade vänner.
Nu ska jag fixa mig. Musik på HÖGSTA volymen och en fet bas.

Inlägg kanske kommer senare!<3


5/10-09

Cancergrill

Skola idag som en helt vanlig måndag, men denna måndagen blev det fett mycket skratt och jag gick Jonatan på nerverna. Förlåt för det!! Som sagt mycket skratt så dagen gick snabbt :). Drog in till stan för att träffa Maria och Fredrik inne på biblan. Hade följe med Rickard,Jim,Simon,Bella och Olivia. Kul att snacka säger jag bara :).

Gick till biblan och träffade sötnosen och emo;t ! <3<3 Gick och käkade på bluethai. Fick även gå in i alla affärer för att hitta en miniPC som man ska kunna ha med sig överrallt. Ska snacka med mamma om det imon efter APU;n. Sedan gick jag och Maria och solade lite. Hon bjöd på 25 minuter på solina (a). Tack älskade syster!!!! Ily sötnos<3

Åkte hem och fixade precis iordning efter en dusch. Imon är det APU, har funderingar på att köpa frallor och bjuda på men vi får se hur det blir med det hihi<3

God natt!!


4/10-09

Ännu en tråkig söndag

Idag blev det att åka till jobbet. Fick reda på att jag är ledig varje lördag ! jippiiee :).
Fick städa hela disken, blev mycket rent och fint. Tillochmed Gösta blev nöjd med detta hihi. Blev inte så mycket att diska idag och det var ca.90 personer som kom och åt idag utav dagens! :).
Fick äta god mat och därefter blev det en blåsig tur hem till Maria för att lämna mopeden. Det blåste som fan och var nära på att trilla ner i diket hela tiden. Men som tur klarade jag mig hihi!

Ringde hem till mamma för att hon skulle hämta mig så jag slapp att gå med när det blåste som fan. Så jag satte mig och skrev lite fint på Marias spegel och hörde inte att hon kom. Så jag fick ett samtal utav henne efteråt och då hade hon åkt hem för att jag inte hörde att hon va där. Lite svårt när det blåser utahelvete!
Så jag fick gå hem , jag gick inom tempo och köpte lite cola som jag skulle ha till filmvisningen ikväll hihi :).

Kom hem och la mig i sängen, kollade på lite film.
Nu ska jag nog sova är sjukt trött!
Pussar och Kramar <3<3


2/10-09

Lathet till 1000%

Som sagt idag har jag städat (läs i nedre inlägg). Efter det har det blivit en del film 4 st om man ska hålla räkningen ;).

Först blev det;
"Män som hatar kvinnor"
det blev 3,5 solar. Tog lite lång tid innan dem träffades och började jobba tillsammans. Men annars va3r filmen bra och jag kan rekommendera den :)!

"Hannah Montana - the movie"
det blev 3 solar. Har sett den en massa gånger men det blir lite bättre hela tiden, denna filmen rekommenderar jag till folk som gillar att se påhannah montana på TV och som gillar att sjunga. Ibland följer man ju med lite i texten och sjunger hihi :)

"I taket lyser stjärnorna"
5 solar!! detta va nog den bästa film som jag har sett på länge!! Den är fängslande och man kan se in sig i situationerna. Tillochmed jag började gråta och det är inte så vanligt att jag gör det. Men den är mycket bra och rekommenderas STARKT!!!

"Kenny Begins"
4 solar. Den va rolig men jag tror inte att det är en film för små barn direkt. Utan att man ska vara lite äldre när man kollar på den. Men jag kan rekommendera den till personer som har mycket tråkig och behöver få upp skrattet lite. Men som sagt bra film och skratta kan man alltid göra åt deras dumma ord som; vollybolly!!
Man skrattar även åt Johan Glans som gör ett bra spel när han ska jävlas med han med stor hjärna!
- Om ni slår till idag får ni juicepress på köpet.
-*slag*
-slå någon med glasögon, MOGET!!
 
Han här var ju så sjukt söt (a)
grrr!!
Bill Skarsgård!!

Aja nu ska jag se till att hitta någon annan film men vilken får vi väl se imon. just det ska jobba imorron och det ska väl bli trevligt att få träffa alla igen :).

Puss och kram <3<3<3


2/10-09

Renare än renast!

Idag vaknade man av att sin underbara kissekatt stod och jamade precis vid huvudet. Hon hoppade också upp och myste med mig lite innan mina föräldrar kom hem. Så jag började med att käka frukost och sedan städade jag! Såhär blev det ;
Sängen
Före                                                                Efter

2/10-09

Skrivbordet
Före                                                                Efter

2/10-09


Det blev som sagt en aning renare än renast! Blev nöjd och nu sitter man här och har inte ett skit att göra! Maria är i stockholm sen är alla andra iväg på scoutläger. Fett tråkigt!! Ännu en otroligt tråkig lördag som vanligt. Imon hoppas jag på att det blir jobbet om det inte blir det ska jag fan va hemma och bli frisk. Mina mandlar har blivit sjukt stora nu den senaste dygnet och jag vill inte bli sjuk :/. Aja får väl ta det som det kommer.

Nu ska jag lägga mig sängen och se "Män som hatar kvinnor" för första gången. Alla säger att den är så bra men man vet ju aldrig. Hihi !
Finns på mobilen om det är något :).

Pussar och kramar<3<3


1/10-09

Oktober månad !

Oj redan oktober och pengarna har precis kommit in på kontot! :). Idag var det en sjukt tråkig dag i skolan, höll på attdö på mattelektionen! Men då råkade jag spilla ut vatten på hela Hanna! eller hela och hela det var inte alls så mycket vatten. lite roligt va det och alla fick sig ett gott skratt :)!!!

Jag kan bara säga att jag börjar tröttna fett mycket på Thomas! Alltså man orkar verkligen inte sitta och lyssna på honom i nästan 3 timmar i streck när han står och pratar om samhäll och naturkunskap. Som sagt klarade man av dagen och fick åka in till stan. Har byt piercing i tungan nu till en 12a! Sedan träffade man ju Fredrik,JS,Jonas och Fiffi en snabbis i stan innan man skulle ta bussen ut till GBT för att gå på ledarträff! :)

Mycket skön ledarträff en massa skratt. Elin hade migrän så vi gick ut och gick en stund(jag,elin,ida j). Hamnade först på tempo där det blev lite godis! Jag ÄLSKAR godis . mitt godisförbud hade ju runnit ut i sanden efter bara en enstaka sekund efter 12slaget! Aja sedan gick jag och Elin runt och snackade lite. Riktigt skönt att få säga hur man tyckte och tänkte och hur man mådde!
Tack Elin Victoria Charlotte Sandström<3

Sedan gick vi tillbaka och lekte typ, mörkgömme! skrattade sjukt mycket.
Därefter var det bara att åka hem till mig och träffade någon n00bs utomhus. Stannade och snackade lite med dem. Älskar er !! Wille,Fredrik,Pizze. Sedan kom Lukas och Mattias med. Oj glömde säga att Sara H och Ellen B också kom ut nästan då jag skulle åka hem.

Så det blev att plantera lite nu på farmville. God natt


RSS 2.0