tv onsdag

Hej alla glada, hur har ni spenderat eran dag? :)

Jag har spenderat en hel del på körskolan och praktikplatsen. Hade ju lunchen så jag fick sluta klockan 1400. Pluggade till körkortet ytliggare innan jag åkte hem och övningskörde med mamma min. Sedan blev det att kolla en del på tv. som ni kunde läsa i det förra inlägget att jag kollade på idol, nja det höll typ i 2 minuter sedan zappade jag vidare till MTV xD.

Har hunnit att se ett avsnitt av "kungarna på tylösand". Jag kan inte fatta att en tjej är så jäkla äcklig,ful,meningslös och helt lost i sitt jävla huvud. Då ska vi ju inte ens snacka om hennes äckliga dialekt. Vem tror ni att jag snackar om??


Svar; Självklart hon längst ut till höger, ser ut som en jäkla
uppstoppad barbie som det har gått hål på!!!! Skaffa ett liv!!

idol.

ja nu blir det idol för min skull. finns inte så värst mycket att se på i mitt lilla rum. veckan är planerad till fullo :D!!!<3

YEEES

JAG ÄR GLAD!!!! Klarade nämligen Fas F idag och ska börja på repetitonerna! Snacka om att man är på G nu inför körkortet, har även B-körning denna veckan :)

Idag har jag vart på praktik och kul som det är, tiden går fort och man tänker på hur kul man kan ha det :D. Nu ska jag duscha och sedan krypa ner i sängen :)

puss och kram<3

Glada gubbar!

God kväll damer och herrar.

Nu är det dags att krypa ner i sängen, ska kolla lite på min ipod med och se om man kan ladda ner lite roliga spel :) Idag har jag haft lektioner som; drycker,historia och psykologi.

På drycker var det slappt och jag kan ju bara erkänna att man blir mega trött på att sitta och lyssna.
Sedan historia, hade prov så det var bara att göra det och sen ha håla och dra in till stan med Sofia och Amanda. Köpte mig en ipod touch. Är i behov utav en :)
Till sist så blev det att dra till skolan och ha psykologi. Det är ju därför man går till skolan på måndagar för att vara på den bästa lektionen. 

Tog bussen hem med Emma,Adam och Chricko. Vart ju ett tag sen, men alltid kul att snacka :).
Hemma blev det att städa lite och ta det lugnt. 

Puss och kram <3

min nya!!

And I love it<3



Skolfoto imon

Såhär blev det förra året då man vart brunett :) undra hur det blir imon?!


Grease

Go grease lightning! 

Skit så kul det var, killar i tajta brallor inte sånt som man ser varje dag iallafall ;) Det var verkligen något kul som kunde göra dagen bättre. Nu ska jag plugga till mitt historia prov som är i morgon. Dock är det inte det roligaste men man överlever :)

Nu ska jag dra, bye bye <3

Studentfest 5 okt.

Vad ska man vara? Temat är superhjältar? Oh fack hur ska detta gå?!!!


Laddar.

Sitter här hemma nu utan föräldrar och ska snart in och duscha. För idag ska jag på grease. Frågan är om jag kommer att koncentrera mig. Finns bara en person som jag inte tycker om längre.

Aja ni får ha en bra dag,hör av mig senare ikväll! 
kram<3

Damp katt

Kan inte kattungar sitta stil en jäkla sekund?!

Aja har käka lite god mat idag och pluggat lite historia. Har lite kvar tills imon men jag tror inte att jag kommer klara detta provet så värst bra men jag ska försöka göra mitt bästa. Har varit uppe snart i 16 timmar och NU känner jag att mina ögon börjar kollapsa ihop. Måste bädda min säng med sen ska jag krypa ner!

Hoppas alla har haft en bra lördagskväll, den måste vara bättre än min iallafall. Nu ska jag ta och plocka undan all disk som står på soffbordet (a)!

Vi höres imon:)<3


Lördag.

Gud vilken jäkla dag!
var och jobbade på mammas jobb och sen så blev det att övningsköra hem. Gud vad det är jobbigt när dem sitter brevid och skriker på en när man redan har gjort det man skulle :S GASH!!!

Nu sitter jag hemma och ska inte göra ett smack! Imorgon ska jag nämligen på grease. Mamma bjuder så jag tycker att det ska bli kul :) Ska gå med min moster och kusin med. 

Ni får ha det så bra, vi hörs imon!


dags att sova.

var på filmkväll hemma hos Lior idag :) kollade film och snackade en del! nu ska jag sova för imorgon blir det att jobba på mammas jobb vid halv 7 tiden.

ledsen för dålig uppdatering, dock är det inte så konstigt när msn har praktik på kvällarna och ingen fritid. när praktiken är över hoppas jag att ni följer min blogg igen :)

Pizza.

Sitter just nu och väntar på att pizzan ska bli levererad. Gott ska det iallafall bli.

Idag var det bara jag och Pontus på lunchen, och vi hade skit kul. Trivs mer och mer på fix nu. Imon blir det lunchen igen och tapas ska det göras. Sedan körskolan och jag klarade Fas C! Snacka om att man är pågång :).

Update; Nu kom pizza bilen! I'm sooo hungry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trött

kanske dags att sova, har lunchen imon :) ska även byta inför fredag för jag ska hem till Lior och kolla film :) men idag var det praktik och körskolan, men hem kom man tjugo i 12 :)

god natt<3

Never say never.

Lång dag idag. Vaknade runt halv 6 och fixade mig iordning. Drog med bussen tjugo i 7. 
Träffade på en trevligt kille utanför körskolan, stod och snackade lite :) sedan blev det att dra på halkbanan, snacka om att man va nervös när man satt själv i bilen men det gick bra. Fick även sitta upp och ner i en bil och försöka få upp dörren, men jag fick ju inte upp den för jag var för klen enligt killarna (a).

Sedan till körskolan och sitta där i 4 timmar och lyssna på alkohol i trafiken. Fick även lite mat av Mia-Pia! :) Tack!!
drog till praktiken och jobbade med Frida och Ponny. Snacka om att dem kan göra en glad! :) Drog hem vid halv 10 och nu ska jag snart ta en LÅNG sovmorgon. Hoppas man kan sova länge bara. Aja ni får ha det så bra än så länge så höres vi av :)


...

Idag har varit en lång dag. Skola med innehåll utav Ölprovning, film och psykologisnack. Var ändå en bra dag. Tyvärr fick jag ett ledsamt sms från Martin och vi bestämde oss för att avsluta våran relation. Det tar väldigt hårt på mig och tårarna har runnit länge. Därför vill jag tacka alla mina vänner som finns vid min sida, speciellt Maria som har tagit hand om mig hela kvällen!<3

Sedan blev det scouterna och ledare för miniorerna. Tankarna kom själv upp och man frågade sig själv 100ggr om man själv har varit sådär jobbig, självklart blev svaret; JA! haha xD
Nu ska jag sova, för imorgon blir det halkbanan och risk2an. Kommer bli en lååånnngg dag för mig men bara att bita ihop för på onsdag ska jag sova ut! skiter i körskolan då ;).

Ni får ha en bra dag!<3

Äntligen

Nu är valet avklarat och Moderaterna ska styra Sverige i 4 år till. 

SKOOOLLLAAAANNNN NU!!!!

Valet.

Herregud, Valet är inte klart ännu och jag orkar inte med det längre. 

Kollade film hos Wille innan, en skit bra film men kommer inte ihåg va den heter (A) Men ska försöka hitta den :)
Nu blir det sängen och imon skolan! Bara till att packa väskan!

Röstat.

Jaha då var det klart. Undra hur dessa 4 år kommer att se ut. Antingen Mona eller Fredrik kommer att styra Sverige :P.

Kollar på idol auditions nu från Luleå. Snacka om att visa kan man inte sluta skratta åt xD.
Har även sett min kompis där :)

Jobbet.

Sitter här och ser ut som ett troll i huvudet. Men ska dra till jobbet nu och käka lite. Såg att det var pytt i panna. BLLÄÄÄÄÄ. så Jäkla vardagligt så man kan spy.
Men då får det iallafall plats till maten som vi får hemma hos Jennifer ikväll :D ska blir mega kul att träffa henne igen <3<3<3

Nu måste jag dra. Hare gödde najs haajj!<3

Filmkväll med grabbsen

Snart blir det filmkväll med killarna :) Ska bli kul att träffas och snacka igen!!!<3


Höres säkert imon,blir jobb sen fest :) DÅLIG UPPDATERING I HELGEN

Tierd.

Trött som ett as. Orkar verkligen inte göra ett skit. Praktiken va inte lika rolig idag. 

Imon börjar jag kl.1000 och slutar vid 1500. Kanske senare. Trivs helt okej på praktiken så jag kommer se om man kan vara där lite längre ;)

Byebye.

Fail

Jag och brorsan sitter och kollar på Kungarna av Tylösand. Snacka om att vi skrattar åt töntarna som INTE har något liv. Men kul som fan xD

Nu ska jag snart sova, trött som fan efter praktiken. Städade bageriet + foxkylen idag på 3 timmar ;)


Happy Face.

Vad alla ska vara glada idag!

Har kommit hem från praktikten, mycket trevligt idag. Inte så mycket att göra och lite städning blev det på slutet. Tiden går verkligen snabbt när man är på praktiken. Kom vid halv 4 och när Malin utbrister; hanna klockan är sju så tänker man WOOOOOT!!! tiden går fort som in i bomben.

Ska sova nu, för imon börjar man kl.1530 (Y) blir körskolan och jag SKA tame tusan fixa Fas B!!!!

1 månad.

Älskar dig Bby<3


jag BJUDER på denna jäkla bilden men Martin är bara så sjukt fin<3

Hallooowww

Glada idag?
Har fixat en ny header med, hoppas man behåller den ett tag nu :) skolan idag och inte så mycket kul som händer. Men vafan jag överlever. Imon börjar praktiken igen :D. ska bli kul att komma tillbaka och laga lite mat (Y).

Herrrååååååååååå<3

PANK!!!

Herregud det är hela 13 dagar kvar tills lönen kommer och jag har inga pengar att röra mig med :/ och denna månaden måste jag spara och fixa massa grejer :(.

Måste;
¤Klippa mig
¤Köpa present till min pojkvän som fyller år
¤Körkortet ska fixas
¤Shoppa
¤Utgång
¤Studentmössa ska betalas
¤Festbiljett.

Detta är bara lite vad man ska göra nästa månad, hoppas på att fixa körkortet :)<3

11 September

9 år sedan. och jag kollade nyss på filmen. Tårarna bara rann på slutet inget man kunde göra åt det. En film värt att se, tror mig! Ledsam men bra!!!


Till alla som förlorade någon i sin närhet den 11 September 2001!
R.I.P

En vecka till...

...sen är min bror hemma från Norge igen. Eftersom att det är dags för valet i Sverige som sker vart 4e år. För första gången ska alla i familjen rösta. Det är första gången för både mig och Jesper. Han har inte träffat våran katt heller och det var hela 5 veckor sen han var hemma sist. OMG!!! Tiden går sjukt snabbt.

Vilket parti ska ni rösta på? Jag har ingen aning!!!


Varning för känsliga tittare!

Nja inte det roligaste när man har bränt sig och den jäkla blåsan går sönder :O.
Såhär ser mitt finger ut just nu.


Fredag!!!

Äntligen är det fredag. Snacka om att tiden går jäkligt fort på praktiken. Idag börjar jag klockan 12. Kommer bli ca 10 timmar i köket med bland annat att förbereda inför tapasen och en massa annat. Det kommer bli en lång dag men jag tror att jag kommer lära mig en hel del.

Sitter i pyjamas och bussen går om 40 minuter xD måste hinna trycka i mig något och sen måste jag klä på mig och platta håret. Ser ju ut som en jäkla hårboll!

Höres senare :) kram kram <3<3


Riktigt trött.

Ska snart sova, har vart på körskolan och praktiken hela dagen :) har precis duschat och druckit ett glas med pepsi. dålig uppdatering sorry för det.

nu ska jag sova, börjar kl.1200 imon och jobbar till 22.00 :)

Brännblåsa.

Skadad? Svar; JA! 
Stog och stekte bacon och när jag rengjort stekbordet och ska torka med papper så självklart tar jag på den delen av pappret där det är varm bacon och bränner mig på tummen. Det gör ju bara så jävla ont. Har precis stuckit hål på den men den är redan fylld med vätska igen. 


Bye bye

Heeeerrrrråååååååå!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MTV!

Jag är så glad att jag har MTV. Hur skulle man annars kunna städa med ett leende på läpparna? Brukar alltid sätta på högst volymen på TV;n och sen kör man igång. Det går så mycket snabbare + om man sjunger med så blir det roligare, Fast ingen ska ju vara hemma direkt då brukar det bli klagomål xD.

Väntar på att Malin ska höra av sig och säga hur vi ska göra idag, börjar ju praktiken kl halv 4 och funderar på att köpa studentlegitimation innan dess med. Måste åka in 1202 då och sen får jag sätta mig på körskolan i ett antal timmar. Dock lägger min hjärna av efter 45 minuter och då orkar man inte mer :/.

Vi får se, bloggningen kommer vara dålig nu tisdagar till fredagar pga praktik till kl2200

awesome (Y)

Så då var första dagen på min praktik avklarad. Först var jag då på körskolan, kände att jag behövde det :) Därefter möte jag Malin och vi sprang in på hello och sedan vidare till Mårtensson a.k.a Fox and Anchor.

Började med att vi fick se runt lite i köket och därefter fick jag göra rent fritösen. Det vara bara att skura på och man fick ju bort det mesta men när man stått där ett tag och frågar; är det något som inte går bort? och dem säger ja så känns det lite häppet för man har stått och skrubbat på samma ställe i 10 minuter xD aja dum som man är. Sen gjorde jag och Malin hamburgare i 3 timmar typ och sen fick jag vakuumförpacka 3 sidor med lax, fast det skulle vara 6 st bitar i varje påse! DRYGT!!!!! 

Sen gjorde vi lite småsaker och vi fick lägga upp 2 st tårtor med. Jättefina :) 
Kom hem för en halvtimme sen och har duschat och slängt på mig pyjamasen. Kände att det vore värt det. Nu ska jag krypa ner i sängen för jag ska till skolan imon med Malin och köpa studentlegitimation (om jag får låna pengar). Sen körskolan i någon timme och sen praktik kl halv 4  :) Eftersom att det inte kommer vara så värst mycket där på vardagarna.

God natt alla glada :) Hoppas ni har haft en bra dag ni med!


Hemma

Snart dags att dra på praktik. Börjar kl 3 och ska möta upp Malin  innan :)


I somras.

Studentmössa

Nu är min studentmössa färdig och beställd. Blev jättenöjd med den och ni får allt vänta tills den kommer hem, nu är det verkligen dags att ta studenten och det känner man när man hör om att köpa studentlegitimation med mera :)

Har ni haft en bra dag? :)

Min tröja

Gud så glad man blir när man får presenter. Sitter i min nya tröja jag fick av mamma och pappa. 

Cougar
Tractor Pulling
Hörby Sweden!

Team Couger.

Mamma och pappa kom precis hem från Skåne där dem har varit på traktorpulling tävling :) dem träffades nordens bästa när dem var i Thailand och nu har dem träffats flera gånger. Fick träffa Tina och Robban när du var här på midsommarafton. 

Jag tycker att det verkar vara en rolig sport, kanske ser det mer som att det är en leksaksbil för gubbar! Jag har ju inte sett pappa vid en traktor men det förvånar mig inte ett dugg om han blir som pojke på nytt. 
denna helgen kom Robban på 4e plats. Jag hade hoppats på vinst men tyvärr lev det inte så. Men nästa gång det är en tävling ska jag med!


Robban med sin 4500.

Mjukis

Sitter ensam hemma. Har precis varit ute med Milton och gått lite. Har även hunnit duscha och sätta på mig mina myskläder. Gråa mjukisbyxor,rosa t-shirt, rosa tjocktröja och gråa mjukisskor. Jag ska inte göra ett skit idag som vi säger så. :)

Nu ska jag se Quack Pack! Älskade det när jag var liten och vem har sagt att man inte kan kolla på disney när man är 18. mina bröder gör det och dem är 21 och 23 år gamla.


Trött på 3

Jag har ett abonnemang som jag ska ha kvar till den 16 Juni 2011. 
Men just nu fungerar verkligen ingenting på den alltså. Har ingen täckning hemma i mitt hus och jag fattar inte varför det ska vara så svårt att fixa antenen. Vet inte hur många gånger jag har gått in och klagat. Det värsta är att dem säger på alla TV reklamerna att dem har bäst täckning i hela Sverige. Yeah right, bloody liers!!!!Ska bli skönt att slippa deras skit senare och jag har funderat på att byta till Telia eller Tele2.


Jobba.

Snart blir det att jobba. Eftersom mamma och pappa är på Traktor Pulling tävling idag så jag får cykla till jobbet, Jag kommer typ dö! Min kondition är segare än vanligt haha xD

Imorse vid 6 tiden vaknade jag och fick panik. Det första jag tänkte på var; Skit jag har missat bussen till skolan.
Snacka om att man har kommit in i en rytm och det ända man tänker på är skolan. Somnade om och när man vaknade nästa gång var av larmet. Brorsan hade satt igång det och visste inte att jag var  hemma. Så jag fick slänga mig upp ur sängen, öppna fönstret och skrika; Stäng av alarmet, jag är faktiskt hemma.
Snacka om att han blev förvånad. 

Så nu sitter man här. Redo att cykla till jobbet. I need money! Sen är det jättefint väder här i Halmstad :) Jättekul att man ska jobba hela helgen. 

Nu ska jag käka en något för mat blir det på jobbet :D.
Hej då <3

Seghet.

Snacka om att man är seg nu när ännu en vecka i skolan är avklarad. Kan inte förstå att tiden går så sjukt snabbt. Snart är det väl höstlov och därefter vinterlov. Tänk då hur vårterminen kommer gå :O.  

Jag ska börja min praktik nu i veckan, ska ringa imon/söndag för jag har inte hunnit idag. Kan berätta att jag ska vara på Hotel Mårtensson eller Fox & Andchor som det också heter. Just nu vet jag inte riktigt om jag har kvällstider eller dagtider. Men det berättar jag när jag har fått reda på lite mer fakta. Vi ska vara ute på praktik i hela 5 veckor.

Nu ska jag sova, för jag ska jobba hela helgen. Pengar är ett behov nu när man ska ta studenten :).
Vi höres imon efter jobbet, tror inte jag hinner blogga innan. Ha det bra! <3

Finaly!

Fått hem mina awesome skor! Längtar tills jag får använda dem första gången :D

Är dem inte snygga? :D men nu ska jag rensa 1 liter kantareller, annars blir det ingen svampsås ikväll :/

I rymden finns inga känslor.

Denna filmen ligger verkligen på en hög plats på dem filmerna som jag vill se. 
1.I rymden finns inga känslor
2.SALT
3.Vampyrer suger
4.Inception
5.Bröderna Karlsson


Bill Skarsgård är en toppen kille ;)

Fas A

Idag hade vi gastronomi på skolan. Det var kul och det finns mycket gott som är nytt för mig.

Sedan drog jag till körskolan, fick hjälp att Eldar med fas A och klarade den :) Nu hoppas jag verkligen att det går bättre för det andra faserna med. Nu ska jag se på bröstsim och gubbsjuka. Den är ju så gammal ;) men rolig!

Time out.

Sitter här hemma med Maria och kollar på time out. Snacka om att man sitter och asgarvar uta h*lv*t*!! 
Imon blir det gastronomi i skolan, hoppas på att det blir kul. Sedan blir det körskolan ;)
Ha det göttans <3

Bra bra bra

redovisningen gick jättebra och jag är nöjd över min insatts :)

idag blir det körskolan och sedan drar jag hem. Om jag har pengar på kontot blir det att åka och käka pizza med maria :) snacka lite skit för det är vi två jäkligt bra på ;)!

Ska sluta nu, höres hemma <3<3<3

Redovisning

Ska redovisa om 3 minuter. Inte alls sugen på detta. Men vi får väl se hur det går.

See Yah!

RSS 2.0