30/3 - 09

VALBORGSMÄSSOAFTON

Oj oj oj, idag vart den en chill dag i skolan :). Började med svenska kollade lite på "den bästa sommaren", men drog sedan till skolsköterskan på kontroll. Gick bra och hon säger att jag är helt perfekt (a).

Gick och käkade med Elina (<3) Pratade om lite allt möjligt och sedan satte vi oss och solade :) fick lite färg på benen. Hade sedan kök och vi gjorde maränger som vi ska dela ut när det är "sture på stan". så då blir det mumsigt :).
For sedan hem och nu sitter man här, solade innan, men nu ska jag fixa mig till ikväll

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När man trodde att allt var perfekt så går det bara åt helvete
(inget med bilden att göra)



TAGGAD TILL TUSEN <3


29/3 - 09

Värme

Solen skinner och det är underbar väder ute!
Började med att ha hotellkunskap och det är fett varmt i klassrummet för dem håller på att byta ventilatinerna, men jobbade på och ska skriva till 4 äldre som ska spela golf, ROLIGT!!

Sedan struntade jag i matten, så Hanna och jag satte oss i matsalen och pratade lite och sedan kom Bella,Olivia,Sofia och Kim :). Snackade lite och sedan drog vi in till stan för att kolla på kläder. Hittade lite underkläder och sedan så tog jag bussen hem vid 1335 :). Fett skönt att komma hem så gick ut och solade lite!

När solen sedan hade lagt sig så satte jag mig vid datan, pratade lite med mange,maria och rasmus på skype. Skojsigt och sedan ringde Fidde så då tog vi mopeden ut till Maria åkte sedan hem vid halv 10. Fortsatte prata med Mange,Maria och Rasmus och klockan blev helt plötsligt halv 1 , så då  vart det dags att sova x).

Puss puss <3


28/4 - 09

Nu går det mot sitt slut

Jaha då är det snart Maj som träder in i våra avlång land :). Det kommer nog hände en hel del den månaden :). Jag kommer tex att åka till Rom och sedan blir det nog en del fester :).

Vill först och främst säga STORT tack till Jessika som har gjort iordning min blogg :D så TACK TACK TACK <3<3kolla in hennes blogg på ;
http://jessikaeleonora.blogg.se/

Skolan idag som vanligt, först livsmedel och då fick jag mitt pris :). Fick en toblerone! Tack Illija. Sedan så vart det matte och då gjorde vi lite labbar och det var ju verkligen skojsigt, eller inte eftersom att det gick väldigt snabbt! Sedan så slutade man för dagen och jag åkte in till stan och träffade Maria :). Gick runt lite och kollade presenter och priser på minneskort x).
Träffade Daniel och Natalie så vi hjälpte Danne att hitta ett par nya skor och det gjorde vi ju bra :). Satte oss och tog det lugnt på torget. Natalie kom tillbaka efter en stund i skolan :).

Åkte hem och packade. Fick prata lite med Mange,Rojas,Robin och Adde :).

Maria hämtade mig på mopeden och vi kom hit. Kollade på film och käkade så kom JS,Tage och Jonas hit och vi hade vattenkrig. Fett skoj men blev kallt och vi drog in. Nu sitter man här och har precis duschat :).

God Natt <3


27/4 - 09

Grattis Ville!

Idag så fyller Ville år så då får man önska ett stort grattis :D.

Gick upp tidigt som vanligt och hade matkunskap. Sedan var det in till stan för att fika med mamma, blev en liten glass på stora torg och sedan kollade jag på byxor :).
Därefter bråttom till bilen för att åka på utvecklingsamtal med Annika. Det gick väldigt bra faktiskt :). Trodde det skulle vara sämre, men blev lite besviken på idrotten "(

Kom hem och har kollat lite på film, ska träffa Maria ikväll :).

Puss på er alla <3<3

-----------------------------------------------------------------
OMG!! It can't be you <3
fest

26/4 - 09

Hamburgare

Idag så vaknade man tidigt men som tur väl så somnade man om igen :). Gick sedan upp,duschade och sedan så bestämde jag och Maria oss för att åka till Max och käka hamburgare, riktigt gott och sedan tog vi en liten sväng till Ö&B. Köpte 2 cola och något gott snacks :).
Drog hem till henne och kollade på sanningens ögonblick. Tiden gick och vi for till kyrkan, real najs, satt och pratade lite med alla och sedan vart det dags. Jag kan ju säga att jag har nog aldrig varit med om en sådan tjatig läsning. Peder pratade typ i 20 minuter utan paus.

Tillslut så slutade det och jag och Maria for hem till henne och käkade middag :). Åkte sedan hem till mig och snackade en del skit på asfalten.

Tack för samtalet :)<3

23/4 - 09

Prov

Idag vart det skolan, svenska som vi hade i början var inte rolig för vi skulle beskriva en bild, säger att det är inte kul! Sedan så hade vi rast och istället för att gå till pizzerian så gick vi och käkade tacos i matsalen :). Så där sparade man lite pengar. Sen var det dags att ha matprovet. Började lite segt men sedan gick det bra och klarade det med lite smä förändringar :).

Sedan for det hem yttligare en gång med 10an bussen. Cyklade hem och bytade om för att åka till konfan där det var ledarsamling. Så vi bestämde att vi skulle spela WII och gjorde det :),jag,Elin och Ossian gick ner till preem och köpte tuggummi. For tillbaka för att ha andakt.

Kom hem och tog det lilla lugna :)<3


22/4 - 09

Chilldag

Idag så åkte jag till skolan,  inte så himla skoj men hade skrattanfall på mattelektionen,  jag har ingen aning om varför men men. tog 10an bussen hem och satt och smsade lite med Maria :). Sedan åkte jag hem till Ellen och vi bestämde oss för att åka ner till stranden i Vilshärad ;). Men självklart fanns det ingen bensin i mopeden så vi fick putta den ner till preem.  Humor säger jag bara x)

Tankade och åkte ut till Vilshärad, den gamla hamnen. Träffade Lasse och sedan la vi oss ner på handdukarna och pratade om allt möjligt :). Åkte till Maria och där ringde Annie och skulle ha sin moped så vi åkte vidare och lämnade mopeden och åkte hem till mig. Där Maria öppnade sin paket som hon fick i födelsedagspresent :). Sedan käkade jag och maria och när jag kommer in i rummet så grät Ellen <3
Ellen du ska veta att både jag och maria finns här om det är något <3

Kollade på film och sedan drog dem hem :) Så jag pratade lite med Mange , riktigt skojsigt :)

Ska sova :) puss på er alla <3


21/4 - 09

Sjuk "/

Mådde illa idag så jag stannade hemma från skolan "/, Fick ett sms av Ilja och han undrade vart man höll hus. Men jag somnade om och svarade lite senare. Blv riktigt utvilad så jag tog det lugnt.
Kommer inte ihåg vad som hände denna dagen :S. Men aja

God natt<3

20/4 - 09

Skola

Idag vart det skola, fick jobba med KIm :)<3, våran wook blev bäst!! Men fick migrän så jag åkte hem och vi bestämde att inte ha utvecklingsamtalet idag, så kom hem vid halv 4 tiden och gick och la mig :). Vaknade vid halv 8 tiden och satte mig vid datan och pratade lite med Mange och Robin :). Länge sedan

Ska sova nu <3 Puss

19/4 - 09

GRATTIS MARIA :D<3

Idag är det ingen vanlig dag utan MARIAS födelsedag :) Äntligen har du blivit stor och får köra moped :).

Började med att bli väckt vid halv 9 tiden då Lasse,Åsa,Ellen och Sofia kom in på rummet och sjöng :). Trevligt trevligt! Sedan käkade vi frukost och pratade och då åkte Maria till kyrkan, hon körde moped helt själv:) men stanna vid stopp skyltarna nästa gång ;). När hon kom hem åt vi tårta och åt lite middag. Sedan kom Emma och då bestämde Lasse att vi skulle åka till Italienskglassbar :)

Så jag och maria åkte moped dit, du kör bra , men lite hop i marken bara x)

Kom sedan hem och käkade pizza <3
puss <3


18/4 - 09

Rensa hus

Vaknade vid halv 10tiden av att mamma klagade på att jag inte gick upp överhuvudtaget och jag som hade lovat att åka hem till mormor och morfar och hjälpa dem att rensa hela huset. Så åkte dit och fixade lite sedan satte jag mig och min kusin oss ner och gjorde lite korsord. Fick lite middag och sedan så åkte vi hem, packade väskan och cyklade till Maria och kollade på tv och pratade en massa skit :).

Älskar dig Maria, vet inte hur jag ska beskriva för dig hur mycket jag verkligen älskar dig <3<3

God natt <3

grill


17/4 - 09

Fest

Skola idag, gjorde färdigt min svenskaupsats om 70 talet. Gick bra och Birgitta tycker den vart bra :) Sedan hade vi klassmöte och jag var ordförande. Verkligen skit skoj, naaaaaat!! Gick ganska snabbt,gick till datan,hade lektion verkligen skit kul x), fixade med powerpoint. Tycker inte att det är så skoj men okejj.

Hade lunch och jag vet inte om jag kan kalla det för mat eller lunch, det var currysoppa som innehöll morot och potatis och det var inte alls gott!! Tryckte i mig 2 knäckebröd och 2 mackor :). Som tur så gick det ner sedan hade vi engelska, läste lite engelska och sedan lekte vi en lek. Land,stad och rike men vi hade några andra alternativ. Sedan så gick jag in till stan och väntade på den verkligen roliga 10an bussen som gick hem vid 2 tiden.

Sedan var det bara att duscha,sminka sig och sedan cykla vidare till Lynga för att fira Maria med hennes släkt. Kvällen började skit bra och självklart slutade den med en succe. På slutet spelade vi ett spel, roligt och väldigt pratglad eftersom det heter "pratmakarna" det kan jag rekommendera :).

Åkte hem vid halv 12, så god nattis <33

fest                sötnosen och jag :)

16/4 - 09

GRATTIS DANIEL

Idag hade vi svenska på morgonen, verkligen skit skojsigt :). Sedan så hade vi lång rast. Som vanligt gick jag,emelie och malin bort till new yorks pizzeria och käkade lite :). Sedan hade vi matkunskap. Vissa gjorde prov och jag vägrade och då ville peter prata med mig och frågade om jag verkligen mådde bra. Men jag orkade inte göra det.
Så vi fick göra ett papper om regler och betyg.

Sedan åkte jag in till stan och tog 10an bussen hem. Alltid lika skojsigt att åka på den måste jag säga.  Gick hem och då beslutade jag mig att cykla till konfan för att jag hade så mkt tid på mig. Så gjorde lite iordning och sedan cyklade jag. tappade en grej till cykellampan så den trillade ju av. SKIT SKIT SKIT!!

Kom till kyrkan och elin och jag gick upp och fixade kåporna, sedan kom dem i en grupp och fixade sig. Därefter sminkade jag mig och gick ner och hjälpte till. Vi fick ta gruppfotot först :). Sedan enskilda. men jag töntade mig för killarna skulle skratta (a).
Ledarfotot blev nog bra får jag hoppas :), vi pratade lite och sedan gjorde vi gudtjänstlistan.

Fick cykla därifrån för att hinna till UG. Gick bra men det var motvind har en jävla otur! Kom dit och fikade pratade en del :). Men på schemat var det spelkväll :D

Det blev KUBB!! Fett skoj fick vara med Elin,Ossian,Daniel och Mats. Gick bra och vi vann för vi är så bäst :D:D!! Sedan vart det brännboll, tjejer mot killar! Vi struntade att spela om poäng ! Sedan så hade vi andakt och sen cyklade jag hem :).

kubb    gänget<3   elin

15/4 - 09

2 lektioner = 2 prov

Vaknade med ett glatt humör! Gick upp och hade problem med att hitta mat eftersom att hela kylskåpet är typ tomt och man inte kan göra ett skit i köket. Men jag fixade mig och sedan gick jag ner till bussen. Eller gick och gick , jag cyklade. Hade ett humör på att jag skulle cykla till skolan idag men hade ånger för det såg ut som att det skulle börja regna.

Kom fram till skolan och vi hade hotellkunskap, först skulle rektorn göra en ankätt och sedan hade vi prov. Gick inte så bra känns det som för jag pluggade igår i 30 minuter och 15 minuter på bussen i morse. Sedan gick jag och köpte frukost med Dejan. Sedan tillbaka till lektionen igen.

Fick en gratis RedBull av "redbull"bilen ;) Den är najs den bilen sedan gick jag och käkade.
I matsalen satt jag med Hanna,Cappi,Thess och Alexander och käkade :). Det var mycket trevligt och pratglada var vi allihopa NAAT!! Satt ute och pratade en del och sedan var det dags för det roliga matte provet, gick faktiskt bra och jag blev nöjd.

Åkte hem med 13.08 bussen och det var självklart über varmt och man kunde knappt andas. Cyklade hem och satte mig och kollade på "wild hoggs", Då kom mamma hem och vi skulle ta och bära ner alla kartonger ner i deras sovrum eftersom att köket kommer imon :). Åkte till tippen och slängde skit, men då bestämde vi oss för att åka in till skopunkten och köpa skor till mig :) Så fick 3 nya ballerinaskor och åkte hem därefter.

Idag har det varit en bra dag :). Har gjort mycket och imon är det fotografering med konfirmationen så jag har precis lockat håret :). Klänningen är packad tills imon :).

God natt <33


3 nya skor
 och en redbull :)


14/4 - 09

Skola igen :)

Gick upp tidigt för att göra mig iordning :), sminkade inte mig idag mer än eyeliner och mascara :), sedan åkte jag tråkbuss, men satt jämte Alexandra :). Kom in till stan och åkte till skolan.
hade livsmedel och jag ska göra ett project om "kalvar". Inte så värst kul men men.

Hade matte och det var att jobba på som vanligt inför provet imon ;). kommer gå åt helvete! Men men, drog ut på rast och käkade lite. Hade idrott sedan så slutade vi. Gick typ 3410 steg på 15-20 minuter eftersom att jasg inte hade gympakläder med mig :P.

Åkte in till stan och träffade Maria och käkade på Asian Palace och vi gick till norrekattspark och där somnade Maria tills hennes pappa ringde och sa att vi skulle möta honom för att åka till Cervera och kolla på glas till Maria :).
Hade migrän så jag åkte hem till henne sedan och somnade i 1½ timme. fick klagomål på att man snarkade när man gick upp (a). Sedan så åkte vi hem till mig och nu sitter jag här och tar det lugnt.

Thailand är snart bokat :D<33

God Nattt <3<3

13/4 - 09

Sola,sola och sola

Dagen började med att man vaknade för Maria och låg kvar på dem hårda madrasserna tills hon vaknade.  Gick ner och käkade frukost, la oss sedan ut i solen och solade från halv 11 till halv 5 ungefär :), tog på mig sololja och jag kan ju säga tt det hjälpte en hel del :). Gick in och kollade i speglen och alla fräknar har blommat fram, lite jobbigt eftersom jag hatar dem!!

Fick fika undertiden som vi solade, sockerbulle och kärleksmums. Det var riktigt gott. Maria som är smart öppnade dörrarna till altanen och satte igång Per Gessles skiva "mazarin". På kvällen cyklade vi hem till mig yttligare en gång och hämtade lite saker som jag glömde. Drog inom tempo och köpte lite glass och cola :), sedan kom Maria på att hon kunde köra in till sin mormor och hämta påskägg x). Så hon åkte snabbt inom där och hämtade det och JS moped hjälm :).

Åkte hem, satte oss på altanen och gjorde lite mysigt, när vi sedan kom på att vi inte hade någon sallad på maten "/ så Maria körde iväg på mopeden och köpte det, sedan satt vi på altanen och kollade film till kl.12. Pratade med Mange med :), det var ett tag sedan men trevligt :)

Hoppas på att komma till Piteå i sommar <3

Ne ska sova nu klockan är 1 och imon är det skola :( <3

12/4 - 09

Italienskglass

italienskglass idag :). åkte med mopeden ut, Maria körde :), du blir bara duktigare och duktigare ska du veta. Sedan satt vi där och åt glass och drack cola , åkte hem sedan och jag körde, råkade göra så Maria fick ett sår på benet (a) FÖRLÅT!

Kom hem och tog det lugnt :) sedan kollade vi åkte  vi hem till Marias faster och åt påskmiddag, med allt från lax till potatisgratäng! Riktigt gott :), åkte hem till mig och fixade lite och hälsad på Mickan och Peter. Sedan åkte vi hem till Maria och kollade på titanic :), riktigt bra den filmen, <3

God Natt zZzZz <3<3

11/4 - 09

Påskbrasa

Idag vaknade jag sent: Gick ner för att käka frulle och prata med Åsa och Lasse som låg ut och solade. Sedan la jag mig på altanen och fick sms från Tage att han,Jonas och JS var påväg hem till Maria. Sjävklart blev man lite sur eftersom att hon inte var hemma.
Sedan kom dem och satte sig vid lyngalax. Gick ner och sa till dem och dem åkte vidare till Ellen och sedan Lillen :).

Gick hem och solade lite och då kom Maria hem :). Äntligen tänkte jag då ! (a). Drog in och vi snackade lite och sedan la vi oss och solade :). Riktigt skönt. Drog till Harplinge på kvällen för att kolla på en brasa och for till JS sedan och kollade på "Robinsson" :).
Sen drog jag och Maria ut och träffade grabbarna grus :P.

Cyklade hem och tog det lugnt :)<3
Tack för en underbar dag :)

10/4 - 09

Äntligen igen

Idag så hjälpte jag till hemma för vi rev hela köket :), gick väldigt bra men det var mesta att bära kartonger och sedan så. Rasse,Oskar och Matte kom hem och rev skåpen och allt annat skit som skulle ner!
Sedan så blev den en sen middag och då åkte jag hem till Maria och sov hos henne :). Riktigt mysigt.

Stannar nog här hela helgen :)<3

Ska nog sova nu :). Men synes imon <3<3

9/4 - 09

Middag

Idag så började det med att Fidde hämtade mig på mopeden och sedan så far vi till Maria :).
Fixade håret och sedan så åkte jag hem igen ;).

På kvällen så åkte jag hem till Bodil och Kent på middag med mina älskade föräldrar och åt fin middag :). Fick en jättegod middag och sedan dessert men jag som inte gillar morotskaka struntade i den (a)

Kom hem nu typ och klockan är 2 :)

God natt sötnosar <3<3

8/4 - 09

Chilldag

Ute med kompisarna idag :).

Hände inte något speciellt, utan pratade en del :).
God natt <3<3


7/4 - 09

Lyngalax till lunch

Idag så blev det yttliggare en sovmorgon :), jag hade stängt av min mobil så satte igång den och då rasade det in sms det ena efter det andra. Men jag gick upp, gick ut i köket och gjorde en tomatsoppa :). Riktigt god men jag orkade inte äta soppa eftersom att jag och Fidde skulle hälsa på hos Maria på hennes jobb :). Jag bestämde mig för att kolla igenom kylskåpet där man inte hittade något och sedan så gick man till frysen där man hittade pommes och hamburgare! Kände först att det blev fetma mat , men skit det var länge sedan man käkade :).
Ställde mig för att göra det och sedan käka och kolla på film :). Satt ute i köket på våran lilla stege i pyjamasen.

Smsade Fidde att jag skulle sminka mig och fixa håret sedan så åkte jag ner till tempo för att träffa honom. Vi cyklade gemensamt till Lynga där Maria skulle gå på lunch, Snackade lite Tobbe med och det vart ett tag sedan !
Sedan kom Maria min söta svinstia (a)<3. Vi gick ut på rastplatsen för att käka. Pratade i 30 minuter och sedan så vart hon tvungen att jobba igen :(, så jag drog hem till henne och hämtade min CV och gick tillbaka med den.

Så sa Maria att jag och Fidde kunde gå in till henne och vänta tills hon hade slutat så det gjorde vi :). Vi gick ner i källaren och hämtade cola (1,5L), tog datan och kopplade in den i TV:n. Vi kollade på "låt den rätta komma in". Den var riktigt bra, trodde inte den skulle det :). Sedan under filmen så gick jag och Fidde ut i köket för att kolla om det fanns något mumsigt att äta på undertiden. Hittade lite chokladglass så det tog i med chokladsås (a).
Kollade färdigt på filmen och sedan kom Maria hem :D.

Jag och Fidde satt och kollade på film, helt plötsligt så försvinner Maria och vi hittar inte henne någonstans! Så vi ringde henne och då vart hon ute och plockade påskris x). Sedan kom hon in och vi fixade lite med påsken (eller hon gjorde det och jag hängde upp några ägg i riset).
Helt plötsligt försvinner hon igen och vi ringer henne, när jag säger numret till henne men då kommer hon den lilla skitungen x), Men då har hon sin mopedhjälm med sig och jag som har tjatat mycket på henne att vi ska övningsköra och då gjorde vi det!  Vi hade även bestämt med gänget att käka pizza på pizzerian.

Lite problem med blinkersen men hon klarade det bra, jag fick visa henne hur man skjutsade och hur man vände. Hon blev duktigare och duktigare, och snart kan hon köra ute på vägarna! :). Känner mig stolt som en lärare (a).

Sen så skulle hon sminka sig och då kom Jonas och Lillen :). Jag hade dragit dit dem och då kunde dem lika gärna skjutsa oss till  pizzerian och så blev det :). Vi satt inne på pizzerian och snackade sedan så skulle vi gå och spela brännboll. Men ingen hade racket så vi körde runt i hela Gullbrandstorp efter ett! Vi körde hem till Fidde för vi skulle mötas där men så blev det ju inte av. Men vi ringde på dörren och frågade om dem hade något racket och såklart hade dem det ;).

Vi drog vidare till Gais men där spelade dem match så vi åkte till gräsmattan bakom dagiset. Där spelade vi 4 mot 3. Jag,Maria och Fredrik började ute och det var inte jämna lag men det fungerade när Adam kom :).
Sedan vid halv 8 så åkte Jonas,Tage och Lillen hem. Så jag,Maria,Fidde,Adam och Ellen vart ute i samhället och tog det lugnt Gick till preeem och sminkade killarna hihi (a).
Satte oss på lastkajen för att snacka och smöga :P. Sen skulle Adam hem och då gick vi och satte oss vid lekplasten vid Larsson,

Ungefär 30-45 minuter senare orkade vi inte stanna ute längre så jag och Maria bestämde oss för att åka hem till Maria eller åka och åka vi gick hela vägen dit från Gullbrandstorp. Så kul har jag nog aldrig haft på ett tag x).


Tack för en underbar dag <3

6/4 - 09

Sovmorgon

För en gångsskull så blev det en sovmorgon idag :), va hemma hela dagen och tog det lugnt, Sedan på kvällen så drog vi ut i samhället med Adam, snackade lite och hade skoj :).

Kommer inte ihåg vad som hände idag :o

God night <3<3

5/4 - 09

Don't know what to do ?

Idag har jag tagit det lugnt :), vart med Fidde och Maria. hade jättekul verkligen för vi trodde att Adam,Wille och Chriko skulle följa med ut så vi väntade på dem hemma hos Fidde, men vid 11 så skulle dem inte med alls. Så jag bestämde mig för att åka hem och sova :) !!

TAck för en bra dag <3

4/4 - 09

Grillkväll

Idag så vaknade jag tidigt för mamma och pappa river köket så det blir ingen sovtid här inte!!
Men jag orkar inte skriva vad som hände på dagen!!

Men jag cyklade till JS för att vara med på grillkväll :). Hade jättetrevligt och tack måste man säga :D

Ni är bäst <3

3/4 - 09

Wild West Whit The Best

Idag så vart det att gå upp tidigt och åka till skolan, hade svenska på morgonen. Skulle jämföra 70-talet mot 2000-talet. Men ingen orkade så jag,malin och emelie satt och pratade :). Sedan så hade vi klassmöte, och jag vart sekreterare. Usch jag hatar att skriva!
Sedan vart det dags för datalektion, vi började en kvart tidigare och vi började med power point :). Riktigt skojsigt, sedan fick vi reda på våra betyg :). Det blev ett  MVG- på excel provet ! Men skit samma har MVG än så länge :).

Lunch med brudarna. Sedan hade vi rast i 1 timme så gick jag,hanna i och bella till Conny och kollade om vi fick börja tidigare :). Så det gjorde vi så slutade tidigare. Åkte in till stan för att träffa Maria och ta ut pengar till kvällen :), Men när jag skulle ta ut mina pengar så fanns det ingenting på kortet så jag fick ringa mamma och hon hade satt pengarna på Jespers kontokort.
Så vi gick och fikade och sedan ringde mamma och äntligen vart pengarna insatta på kortet och vi tog ut pengar, gick och köpte godis och bestämde oss för att sätta oss i parken vid norra station men så såg vi att en buss skulle köra så vi bestämde oss för att ta den istället :).
Träffade Fors och pratade lite granna :)<3.

Sedan åkte jag hem och fixade iordning mitt rum och duschade. Så mamma körde in pappa till stan och sedan så körde hon och hämtade mig. Vi åkte direkt till Maria för att hämta henne och sedan vart vi påväg till Wild West.

När vi kom dit så vart redan Natalie och Daniel där och strax efter oss så kom Fiffi,Sas,Matte,Jesper,Ellen och Jonas. Vi som tänkte att alla hade kommit men då kom vi på att Tage och Lillen skulle komma med x). Till slut så kom dem på mopederna och vi gick in för att sätta oss vid bordet. Vi fick ett långbord som vart anpassat till 12 personer och det var mycket trevlig personal :). Sedan så gick Maria fram och lämnade min CV, eftersom att jag vart lite fegis (a). Det bådar inte gott alls "/. Sedan så tog servitören hand om våran beställning och alla fick smaka av alla :). Jag,Natalie och Maria som inte köpte något smakade självklart lite av alla (a).

Sedan så kom drickan och alla beställde 1 liter, antingen cola eller zingo. Förutom Natalie som beställde 0.4 l cola :). Sedan så satt vi och pratade tog en massa bilder och då började våran mat trilla in en efter en :). Jag beställde revben med tillbehör :). Det lätt riktigt gott och jag ska tacka Malin som gav mig det tipset :) TACK SÖTNOS <3<3

Vi satt och åt och hade enormt trevligt och alla började att bli mätta då JS frågade om några skulle vara med på 3 kampen.Jonas,Ellen,Tage,Lillen,JS och Matte skulle tävla mot varandra då vi andra kollade på och tog en massa foton ;)
Tage vann hela tävlingen och då får man säga grattis :D.
Sedan så skulle dem rida på tjuren inte alla men dem flesta. Det gick bra för alla och sedan så skulle Matte rida på tjuren och satt kvar ett bra tag tills han trillade av :). Han satt i 49 sekunder och då ville Ellen sitta längre och det gjorde hon med elegans ;). Hon satt i 52 och då hände det. Hon slog i huvudet på tjuren, så vi retades lite med henne och sa;
tjurskalle möter tjurskalle x)

Sedan vart det dessert :). Jag och Maria delade på en fondeu. Och jag säger bara såhär, det smakade sommar i munnen och i hjärnan kom alla sommarminnen tillbaka, vi skrattade och hade enormt kul och jag kommer aldrig glömma när vi skulle åka därifrån så gick vi ut på framsidan. Där skulle jag dansa och Fiffi skulle ta foto på mig när jag hade benet i luften x) ne då gick det inte så Daniel fick hålla mitt ben x) a det såg roligt ut!!

När vi åkte hem så släppte Daniels mamma av mig och Maria i Gullbrandstorp där vi gick hem till mig för att byta om och sedan gå ut och umgås med kompisarna :). Sedan ringde Ellen mig flera gånger och då hade Tage och Lillen lämnat henne på tempo och hon satt där ensam. Då ringde Maria till Adam som vart i Gullbrandstorp nu när vi har lov. Så vi gick ner för att träffa killarna  och sedan vid halv 12 så kom Fredrik och pratade med oss :). Hade riktigt skojsigt

Jag måste tacka för en underbar dag med en massa spänande <3<3

2/4 - 09

Påskvandring

Idag så vaknade jag tidig på grund av min "älskade" bror som ringde och väckte hela familjen 0619. Självklart kunde man inte somna om så jag satte igång 2 filmer och gjorde mig iordning ;). Sedan så drog jag till skolan och hade svenska och matkunskap. Idag var vi inte så många på matkunskapen så vi använde bara halva köket så kom vi därifrån mycket tidigare :).
Vi gjorde kärleksmums och morotskaka. Jobbade med Emelie och vi blev klara färdigt först :). We are the best!!

Sedan tog jag bussen för att åka till Harplinge för att göra en påskvandring för konfirmanderna. Gick bra och pussar hit och pussar dit! Jag jobbade med Elin, pussade på konfirmanderna på kinderna och sedan så gick vi in till kyrkan och där hade några konfirmander somnat. Väckte dem och sedan så hade dem rast för att dem skulle ha föräldrarmöte, Vi bestämde oss för att åka ner till mat öppet. och Ossian fick skjutsa mig på cyklen. Fick lite godis av Alexandra och Ida (a).

Orkade inte få skjuts tillbaka så jag åkte med Ida på mopeden! Sedan vart det föräldrarmöte och Elin och Ida K vart jätteduktiga och bertättade om att vara konfirmandledare och vara med på UG! Det blev lyckat och alla verkade glada :)

Sedan så skulle vi käka pizza :). Hade skit kul och jag har inte skrattat så mycket på ett tag <3. Nå må jag säga att ni alla är underbara <3.

Åkte med Fredrik hem efter vi körde ut Sanna på landet ;).

God natt <3<3

1/4 - 09

Ny mobil

Japp idag så hände det :). Fick en ny mobiltelefon :). GIllar den fettmycket :D<3
 
min nya

Ne nu ska jag se film och sedan sova :) <3

31/3 - 09

Kollat ny mobil :)

Idag så vart det att åka till skolan för att ha livsmedelkunskap med Ilja :). Fick först ett sms att han skulle vara 10 minuter sen coh sedan kom ett till där det stod att han vart 20 minuter sen. Så vi började halv 9 :).

Fick reda på mitt prov och jag hade 122 av 134. Blev riktigt nöjd :D. Har kännt att det har gått bättre och bättre för mig i skolan nu :).
Sedan så hade vi matte och jag hatar det speciellt när man har ont i huvudet och inte har några hjärnceller! Men klarade mig igenom den med och fick reda på att vi inte hade någon engelska så jag slutade 10.45 :). Gick och käkade med Malin,Elina,Fitore och Malin.

Gick sedan till mammas jobb för att hämta pengar till att fika med Maria :). Vart jättetrevligt och mamma skulle komma in till stan efteråt för vi skulle köpa ny mobil :D. Gick runt lite på Åhlens och då träffade jag Sara och Amanda :). Sen så träffade jag Natha och Natta på ur och pen! Gick till 3 för att kolla priser och så men mamma ville inte köpa telefonen "/.
Man blir bara så sur! Sedan så åkte jag hem med Maria och pratade lite :). Sedan så åkte hon hem med 7 bussen och så gick jag hem.

Har gått en hel del idag :). Tack för en underbar dag :D<3

30/3 - 09

Skar mig idag "/

Idag så vaknade man tidigt och det var dags att åka till skolan med 330 bussen. Sara missade den men fick åka med Amanda ;). Mycket trevligt, Så nu har vi bytat till varmkök och jag hamnade med Mikaela och Kim. Vi skulle göra sejfilé med duschesspotatis och skaldjurssås.
Det gick jättebra men det blev så varmt att man fick ont i huvudet "(.

När jag skulle hacka dill till såsen så råkade jag skära mig så 2-3mm av naglen åkte av och skar in 1--2 mm i fingret, svider som fan kan jag ju bara påpeka! Sedan så vart jag,Malin och Hygge duktiga och städade grönsaksrummet tillsammans :). Blev bra men sedan kollade Peter och då skulle vi fixa iordning brunnarna. Sedan så blev vi äntligen klara och då bestämde jag mig för att åka hem med mamma eftersom jag hade så ont i huvudet att jag inte orkade med kören!

Drog hem till Maria och hämtade mina saker. Då vart det storstädning där och jag kände mig bara i vägen "/. Så jag cyklade hem och Maria tog bussen för att följa med :). Din lilla latis (a). Sedan så fixade vi mitt rum och satt och pratade om allt möjligt och sedan åkte hon med sin pappa för att handla. Då gick jag och la mig på soffan och somnade direkr :).
Riktigt skönt och vaknade vid 9 tiden.

Ska sova nu :) <3

RSS 2.0