17/7 - 09

Bilder

Lägger upp lite bilder från resan, finns fler på Facebook och Bilddagboken :)
 robin is cute
 elias går i samma fotspår som robin
adamträffade Adam, senast 4 år sedan
maria,robin,sebbe,igor och davidi tjanders stuga
robert & eliashemma hos elias
rasmusschteckaren på stan
vi tvåjag och maria
mangemagnus
mange&robinmagnus och robin
tjander&frassetjander och frasse


Jag har så sjukt mycket bilder och det är inte lätt att välja när man har haft så sjukt kul. Men jag älskar alla mina underbara vänner där uppe och hoppas på att komma upp oftare :).

11/7 - 09

Säger en sak

LÄS OM MIN RESA PÅ RESDAGBOKEN.SE

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=235869&section=undefined

Tryck ner en kommentar med :)

BTW ?! JAG ÄLSKAR NORRLAND<3

3/7 - 09

Redan Juli

Jag kan inte fatta att det redan är Juli. Skit snart är det Augusti och då börjar skolan igen. Eftersom att min vecka har innehållit film,kompisar,bad och kakförsäljning så finns det inte så mycket att skriva ner på bloggen nu för tiden. Men jag kan skriva lite kort vad som har hänt :)!!

Söndag 28/6-09
Mest chill efter att brorsan hade haft fest. Så jag solade lite.

Måndag 29/6-09
Idag fyller min bror Rasmus 22 år och min farmor Anita 77 år. Detta firade vi med att alla i släkten, utom mormor "/,  träffades hemma i Rasmus lägenhet för ingen i släkten har varit där. Han fick en massa fina presenter och det vi alla undrar mest över är vad han ska ha en snöslunga till :S han bor i en lägenhet och han har ingen plats till det. Alla skrattade såklart när vi såg vad han hade fått x)

Tisdag 30/6-09
Idag blev det stan för att boka tid till frissan på torsdag. Åkte in med Maria för hon var ledig. Hade kul och sedan träffade vi Maja och Pontus :). På kvällen va bar det av till Daniel för att kolla på film :). Riktigt skojsigt. Snackade även lite allmän skit. Maria och jag lånade mopeden för att köra till tempo där vi två var blonda x).¨

Onsdag 1/7-09
Idag fyller Emma P 17 år så ett stort grattis till henne :), även min morbror Anders fyller år GRATTIS :). Höll ju på att glömma Sofie som oxå fyller år idag :)
Idag bar det av till stranden med Natalie,Fredrik och Daniel. Hade riktigt skoj och man kan ju säga att vi dampade totalt x). Love u guys <3

Torsdag 2/7-09
Idag vaknade man tidigt. Hade lånat Marias moped så jag fick åka och lämna tillbaka den till henne. Sedan drog jag även inom hennes jobb och fick makrill och cola :) riktigt god makrill så det kan jag ju rekommendera på Lyngalax. Sedan åkte jag in till stan för att klippa mig. Blev riktigt nöjd och nu har man inget hår alls för hon tunnade ut det rejält. Sedan träffade jag Jessika B och Linnea :), sedan träffade vi Sara vid bussen. Hon skulle in och pierca tungan så jag gick dit för att kolla om jag kunde byta min piercing. Gick jättebra :). Sedan blev det Najaden på kvällen. Inte så kul att stå där och sälja fika men lite blev det alls sålt :).

Fredag 3/7-09
Vaknade kl.1000 för Daniel ringde och sa att han hade tagit fram alla rengöringsgrejer som jag skulle använda. Åkte dit vid halv 12 och städade. Musiken på högnivå och 3 timmar senare var man klar. Åkte hem och fick sedan ett glatt samtal av Danne. han var jättenöjd och kom sedan ut med pengarna. 500 kronor fick jag :). känner mig riktigt duktig och sedan fick pappa låna dem för alla banker i stan hade kollapsat. Men som tur fick jag tillbaka dem :)


RSS 2.0