Drar nu.

Jag hoppas alla får en fin vecka hemma.
Nås på mobilen om det är något :D

väder.

Såhär ser vädret ut i Halland. Regn och mer regn.
Ska ju åka till arjeplog och där är fan inte vädret bättre :/

Arjeplog.

Har packat klart och är redo för en vecka uppe i norr, om inte längre. Dock har jag inte hunnit hitta någon gästbloggare så det blir att jag bloggar den dagen som jag kommer hem igen. Självklart kommer det att komma ett inlägg innan jag åker(om jag hinner).
Om inte så hoppas jag att ni alla kommer få en underbar vecka och att jag kommer svara på sms så fort jag får täckning. Ni kan självklart skicka under tiden när jag är där uppe så svarar jag så fort jag kan.
Bye bye <3

Drar till marinfestivalen

NU drar jag in till marinfestivalen. Dock kommer det inte vara så bra uppdatering men ska se vad jag kan göra. Btw imon åker jag till arjeplog i 9 dagar så jag kommer inte kunna blogga alls. om jag inte hittar någon som är gästbloggare :) men det får vi väl se vad som händer.
Ha det bra!!!
bjuder på denna xD

Ledsamt.

Många undrar varför jag sörjer min döda katt. Och då undrar jag om någon har haft ett husdjur? Det spelar ingen roll om det är en katt,hund eller en fisk. Men det är ändå ett djur som finns hos en hela tiden och lyssnar på vad man än har att säga. Att förlora ett husdjur är inte alltid det lättaste. Det jobbiga är när man vet att man inte kan göra något mer än det men redan har gjort som jag gjorde med Zelma. Jag ville göra mer för henne men jag kunde inte. Vad hade hänt om jag nu hade haft körkort? Hade jag kunnat köra henne till djursjukhuset och räddat henne? Det finns så många tankar i mitt huvud vad jag kunde gjort och vad jag inte kunde gjort bättre.

Det är alltid tufft att förlora någon som står en nära och det är inte alltid lätt. Men man får ta en dag i taget. Min mamma var glad att vi kunde hjälpa henne så att hon kunde få den hjälpen hon har fått. Tänk så hade jag inte varit hemma utan hos en kompis, då kanske hon hade varit död när vi kom hem. Hatar att sitta och skriva ner känslor men ibland är det bara skönt. Men nu är hon iallafall i himlen och det känns skönt att veta att hon mår bra. Hon ligger även begravd i vårat land. Imorgon ska vi fixa en liten sten med hennes namn på. 

Alla som har eller har haft ett husdjur vet hur svårt det är. Men när man vet att man kan göra det lättare för dem så att dem inte lider är det den lättaste vägen.

Jag hoppas ni har fått svar på eran fråga. Älska alla i er närhet för någon gång kan det vara försent!

R.I.P

Hon hade fått en blodpropp och blivit förlamad från magen och ner. Fanns inget som kunde rädda henne mer
än att vi lät henne somna in. R.I.P Zelma många fina minnen med dig hjärtat <3

Zelma.

Min älskade kisse ligger på sjukhus.
Vaknade i morse av en massa jamningar och trodde det var min andra katt så ropade men ingen katt kom fram. Tillslut så hörde jag från min brors gamla rum att det kom därifrån. Gick in och såg Zelma ligga där och jama som bara den, hon som brukar vara så tyst. Gick fram och såg att soffan var blöt och sen så kunde hon inte röra bakbenen. Lyfte upp henne och hon jamade och satte klorna i mig. Då såg jag att benen bara hängde. 

Satte ner henne och klämde på benen för att se om hon hoppade till men det gjorde hon inte. När jag sedan satte ner henne på golvet så skrek hon till och bakbenen bara flög bakåt. Blir bara så ledsen att se henne så. Ringde farmor och hon sa bara att vi skulle köra henne till djursjukhuset, men jag kunde inte så fick ringa min bror och självklart svarade han inte så ringde igen,igen och åter igen. Efter några samtal (ca.6 st) så svarade han och jag förklarade vad som hade hänt.

Jag åkte till jobbet och oroade sönder mig och vid 1340 ringde Rasmus och sa att om det inte blir bättre imon så måste hon sövas ner och lämnas. Jag bara kände hur tårarna rann ner för kinden och han sa att han inte kunde ta beslutet om hon skulle avlivas idag. Eftersom mamma och pappa va i tyskland så fick vi inte tag i dem och efter några timmar så ringde pappa upp mig. Tårarna började rinna och jag behövde luft. Ännu en gång fick jag förklara för dem att Zelma va på sjukhus och att jag inte visste hur vi skulle göra. Dem körde dit och när dem va påväg så ringde mamma och sa att dem ska låta henne leva och se imon ifall hon mår bättre.

Tårarna rinner bara och man känner sorgen över hjärtat. Men hon ska stanna över i natt och imon kl.0900 ska dem ringa och berätta! Om jag såväl måste komma försent till jobbet så måste jag, för det är min katt det handlar om <3<3



Firat JS

Hejsan alla glada

har precis kommit hem och klockan börjar närma sig halv 2. Har jobbat idag och när jag kom hem va det snabbt in i duschen för jag skulle åka ut till JS som fyller 18 år idag. Har käkat grillat och en massa chips och kladdkaka. Kan ju bara säga att det var sjukt gott. Kollade även på en äcklig film som heter [REC] 2. Om någon gillar blod,spanska och en jävla massa skrik så är det värt att se den :)

Ännu ett grattis till JS och även Micke hans pappa som fyller 25(+20) :D
Nu ska jag sova för imorgon är det jobb och mamma och pappa drar till tyskland över dagen :)

i'm alive

hejsan allihopa.
nu kanske man ska ta och berätta att man lever efter gårdagens barnpassning. Hade verkligen kul och man hinner verkligen med en hel del när man passar barn i 8 timmar. Vi hann med att spela fotboll,kolla film,spela playstation,tennis,köra med radiostyrdbil och en massa annat. De var hur kul som helst. Drog till Adam vid 2 tiden och snackade lite och somnade i Jennifers farmors sommarstuga vid halv 5 på morgonen.
Idag(söndag) har jag inte gjort alls mycket, men när jag skulle parkera JS moped så fick jag inte upp stödet så det hade ju gått sönder så mopeden har vi (eller JS och Lillen) fått laga. Jag satt och kollade på film. Jättemysigt dock var det lite kyligt ute.
Nu ska jag krypa ner för imorgon så ska jag jobba.
Puss hej <3

love

i wish i could do the right things, but i don't know what to do. i really like you <3
drar om 1 timme :)

Barnvakt

Idag ska jag vara barnvakt. Får la se hur det kommer gå men det går nog jättebra :)
Åker hemifrån kl1600 sen finns jag på mobilen för imon blir det att sova i Jennifers stuga :)<3

trevligt trevligt

jag kom hem för ett tag sen. snacka om att jag hade kul :D har sjungit,dansat och skrattat mega mycket :) vill bara tacka alexandra för en trevlig kväll och tack för man fick komma :)

nu ska jag sova för imorgon ska jag vara barnvakt och sedan bo i Jennifers farmors stuga ;) hare gött <3

drar nu

I'm ready!!!




fint folk kommer alltid sent ?!

En vecka kvar!

Kan inte fatta att om 1 vecka så ska jag åka till Arvidsjaur. Längtar riktigt mycket men jag hoppas på fint väder eftersom det har blivit dåligt väder där uppe nu :O. men vi får väl se.

Denna dagen kommert bli stressig. Ska åka och jobba nu kl.12 sen ska jag sluta 1600 och snabba mig he,,duscha och sminka mig, ska nämligen vara på 18 årsfest kl.1700 så jag kommer få stressa sönder. Men jag klarar mig väl. Får väl se om jag bloggar ikväll eller imon :)

Ni får ha det så bra, puss på er <3

hemma.

börjar bli lite tröttare nu men innan va man pigg som tusan. nu ikväll ska jag bara sova för jag tog Felix pass imon på jobbet. Får väl se hur kul det blir att jobba imon.

Ska sova nu.

Svar till Elina; jag ska campa mitt ute i ingenstans ;)


Vet ni vad?

Just nu sitter jag med min nya dator WOHOHO :D den kom igår när jag skulle ut och äta på bulls. Hade jättetrevligt på bulls igår, blev lite dricka och en fet hamburgare. Jennifer sover som en liten gris. Själv kan man ju inte sova länge när man har druckit. Helt konstigt.


Tack Amanda för din kommentar.


bjuder på denna morgon bild :)


Var ju ett tag sen

Men när man väl har väntat ett tag så får man en massa att sy på. Dags att börja resan börjar om 9 dagar!


Stranden

Drog ut och träffade Fredrik idag, fick en bodylotion som luktade jättegott. tack så mycket, sen drog vi till skolan och chillade lite sen åkte jsg hem för jag och Jennifer skulle åka till tylösand för att träffa upp Lior som hade strandfest. Badade och spelade frisbee när det va kolsvart ute. Men mysigt va det iallafall. Alltid kul att träffa lite nytt folk och ha skoj.

Har precis duschat av mig all sand som sätter sig i håret. Har även tryckt i mig en panodil och hoppas på att migräne är borta imon när man vaknar för jag ska äta på bulls imon med Jennifer och hennes familj + deras kompisar. Sen blir det nog strandfest på västra om vi orkar :)

God Natt <3

Bloggtorka

Förlåt för jag inte har uppdaterat på ett antal timmar. har legat utslagen i sängen sedan halv 12. men nu fick jag hit datorn så jag kunde blogga lite.

Ikväll ska jag ner och träffa Fredrik och snacka lite. Va jäkligt länge sen sist :/
Sen om min hjärna (?) tillåter så åker jag till tylösand en stund med Jennifer :)



Mini semester

Idag börjar min minisemester. Ska bli skönt att få koppla av lite istället för att stressa omkring med alla dagar. Har precis duschat och slängt jobbarkläderna i tvätten. Skönt att man inte behöver se dem på 6 dagar.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra men är sugen på att göra något iallafall. Orkar inte sitta hemma och ruttna bort. Förresten efter gårdagen så vaknade jag med ett stort myggbet på näsan. Snacka om att jag skrattade xD.
Men det går väl över tills man gifter sig.

Nu ska jag ta och fixa mig iordning, blir väl att va med Jennifer idag :)
puss biatches <3

Kvällen

har vart på stranden med ett gott gäng och grillat och snackat. Hade mega kul och hoppas på att det blir fler sådana kvällar som är kvar på sommarlovet :).

Glömde kanske säga att jag va hemma hos min farmor och farfar idag och kollade på deras nya katt. Snacka om att den va så himla söt och jag vill ha en kattunge! Blev nykär så det inte var sant :)

Nu ska jag sova imon blir det sista jobbdagen sen är man ledig tills på nästa måndag då man jobbar i 3 dagar och sedan 2 dagar senare ska man sitta på ett tåg i hela 19 timmar för att åka upp till arvidsjaur i norrland.

Puss <3<3

I veckan så

Min dator kommer denna veckan. Kan verkligen inte vänta längre och är så mega sugen att sitta vid den :D!! hoppas den är bra + att man får 100 kronor i presentkort hos Nelly.com om man skickar in lite grejer. Jo men dagen kan inte bli bättre. Just nu ser det ut som att jag ska till västra stranden med några kompisar och chilla lite.

Ni får ha det så bra :D

Vill bara beställa!

Jag är så mega sugen på att beställa datorn nu. Men vi får väl se om man kan göra det om 5 minuter. Vill ha den denna veckan :)!!

Harre göttans

Jobba.

Ja då är det dags ännu en gång att ta och åka till jobbet. Solen skinner och det är lite moln på himlen och då kommer självklart alla att spela golf idag ;). Så det blir nog mycket på jobbet idag.

Ska nog  köpa datorn idag om jag får för mamma :). Den ser ut såhär;



ASUS Eee PC Seashell 1008P är designad av den prisbelönte och hyllade industridesignern Karim Rashid. Designfokus ligger i det härligt räfflade och vågformade chassit som bjuder på en lyxig känsla vid varje beröring. Det vågformade skalet skapar en snygg lyster och erbjuder en teknologi som håller fingeravtrycken borta. Det coola utseendet i harmoni med den senaste tekniken ger en uppmärksammande netbook som förhöjer din personliga stil. Med Intel® AtomT N450 som möjliggör en batteritid på upp till 6 timmar/batteri och med det extra batteriet som medföljer får men en sammanlagd batteritid på upp till hela 12 timmar.

Denna unika designerutgåva finns i en glansig ”Hot Pink”- färg och i en mer nedtonad och matt ” Coffee Brown” -färg. Datorn väger endast 1,1kg och är utrustad med en bildskärm på 10” och ett chiclet tangenbord för en bekväm skrivkänsla. Inbyggd webbkamera och trådlöst nätverk gör ASUS Eee PC Seashell 1008P by Karim Rashid perfekt för användaren i behov av en lättviktig, portabel och moderiktig netbook med den senaste tekniken.

Processor: Intel Atom N450 1.66GHz
Minne: 1GB DDR2 667MHz (max 2GB)
Hårddisk: 250GB + 500GB onlinelagring
Skärm: 10.1" LED skärm (1024x600) Colorshine
Övrigt: Wlan-n, LAN, VGA, 2xUSB, webbkamera, minneskortsläsare
Batteri: Två stycken 3-cells batterier ingår vilket ger totalt 12 timmars driftstid.

Vikt: 1.1 kg Färg: Rosa

Windows 7 Starter



INFO; WWW.SIBA.SE

 


Sharuuu

Trött som tusan. Har jobbat idag och sen åkte jag på middag hemma hos Jennifer. Fick grillspett med kokt potatis och sallad. Snacka om att det var gott!

Sedan gick vi ut och snackade lite goja. Dock är jag så myggbeten så att det inte är sant. Imon ska jag jobba som vanligt sedan blir det att kolla på dator. Ska kanske köpa en mini pc :)

Ni får ha det så bra :)

p.s ögat är fort svullet som bara den -.- d.s

Ögat

Något har hänt med mitt öga för det är mega svullet och jag ser suddigt. Det är lite rött med så får väl se om det ser bra ut i helgen annars blir det läkaren efter jobbet eller på tisdag.

Kvällen har jag tillbringat en tid hos mina grannar tills jag drog och möte Jennifer nere på tempo. Sen drog vi ut till harplinge och fick se lite fyrverkerier! Satt och kollade på stjärnorna och drömde mig bort i några minuter.

Nu ska jag sova för imorgon så blir det att dra till jobbet och tjäna lite pengar. dock ska det komma in ett reng och åskoväder i natt. Så får väl se hur det blir imorgon :)

God natt, puss <3<3

Kan inte sluta lyssna

EN TVÅ TRE FANTA OCH ROSÉ!!!
Sommarplåga nr.1 om jag ska vara ärlig! Visst blir man så sugen på att sjunga med. Sitter här för full hals och bara sjunger falskt så att det inte är sant!


HATAR

Usch jag blir bara så jävla förbannad! vill fan inte jobba på ett sådan pisställe längre! vill bara säga upp mig men vad fan jag måste ha pengar!!! ARGH :@

vill tacka Amanda för du hjälpte mig idag på jobbet :)!!

God morgon alla söta!

Hoppas att ni alla har sovit gott. Det har iallafall jag gjort och är snart redo för att dra till jobbet. Det är bara så sjukt varmt ute så frågan är om man kommer få vara kvar till 1600 eller inte, men det får vi ju se senare.

Hade en skit konstig dröm i natt; 
Jag och pappa var på en marknad där vi helt plötsligt hör att dem har en auktion och vi får in. Där inne finns det en massa djur som ägare inte vill ha alls. Så jag bestämmer mig för att köpa en katt (eftersom pappa älskar katter). Dem ropar upp en katt som jag inte ens fick se men jag räckte upp handen och fick den för några kronor. Sedan när jag skulle hämta den så va den helt gul i pälsen och varken jag eller pappa fattade vad det var för något. Men vi tänkte att vi skulle tvätta bort det när vi kom hem. Vi gick igenom Harplinge men helt plötsligt var vi hemma hos min mormor och morfar i deras gamla hus i getinge.

När jag sedan gick ut för att ha katten i koppel så förvandlades den till en hund. Till en liten chihuahua som var vit och svart. Men jag struntade i det och gick ut från huset och ner på gatan. Då va jag inne i centrala Halmstad och träffade på alla mina vänner. Gick in i en affär för hundar och då va jag hemma hos en tjejkompis och fick hjälpa henne med att städa för hennes mamma hade alkoholproblem.

Sedan vaknade jag upp av en smäll.

Men jag kan ju bara säga att man kan ha en jädra bra fantasi när man drömmer sig bort i flera timmar.


saknar


Regn?

Verkar som att solen har svikit oss i Halmstad idag. Det är gråa moln över hela himlen och det är väl nu som alla sitter och pluggar på körskolan. Ska nog ta 1313 bussen in och sätta mig där i några timmar. Ska väl bli sådär men jag klarar väl mig eller?

Ska nog in och kolla på en iphone med om jag hinner. Är så mega sugen på att köpa den så det inte är sant. Men får väl bli när man är 90 år gammal. Nej men ska spara nu.

Puss och kram <3

bloggtorka

har faktiskt inte så mycket att blogga om längre. Men idag har jag iallafall varit på stranden och sedan for jag till tylösand för att lyssna på Black Ingvars. Var skit kul att sitta där och sjunga med, kändes verkligen som en riktig sommar!

Kan inte fatta att om ca1 månad så börjar man skolan igen. Tiden går oerhört fort när man har roligt. Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon så ska jag åka in till stan och sedan vara på körskolan kvar över 4.

Puss och kram <3<3

p.s Är det något som ni vill att jag ska skriva om så kommentera gärna! d.s<3


Blond

Håller på att bli blondare. Har även varit på Gekås med jennifer idag. Så har inte hunnit blogga så värst mycket idag. Men imon ska jag se till att blogga mer.

Puss på er alla <3

ARG

piss internet :@

drar till gekås

Tävlar

Tävlar om en Iphone från Telia laddat med 1000 kronor. Värsta och bästa chansen man kan få. Tävla du med!!


Trött...

Ja nu är det sista dagen på jobbet (iallafall på några dagar) om det är någon som är sugen på att supa bort varje dag nu så är det bara att slå en pling :D nej jag skojar bara haha xD Men om någon vill göra nå så bara smsa så kanske man kan hitta på något :)

Det är inte lika varmt som igår och det är man lite glad över. Men nu måste jag dra. Ska käka på jobbet innan jag börjar sen blir det att dra och bada efteråt :)

Puss <3<3

ESPANIA

Japp då hade man rätt för engångskull att rätt lag skulle vinna. Blev så jävla glad när det blev mål för Spanien så det inte va sant, satt och hoppade upp och ner i soffan. Undrar vad Jennifer tänker om mig egentligen. Är skit glada över att Spanien vann!


Nu ska jag sova för imorgon blir det att åka till jobbet sen blir man ledig i några dagar. Sen är det en massa tävlingar till helgen med nu jag ska jobba. Fattar inte hur jag ska palla detta egentligen. Men bara att bita ihop och be om hjälp ifall det behövs.

Ha en bra dag :) tack Jennifer för att du alltid ställer upp för mig hjärtat <3<3


Storbloggarnas vardag

Snacka om en rolig video. Kan ju inte mer än säga att man sitter och skrattar hur länge som helst. Bra jobbat tjejer


Cha cha

VÄRMEBÖLJA!! herregud så varmt det har varit idag och jag har varit på jobbet och klagat på värmen hela dagen! Jobbar imon med och sen är jag ledig tills på fredag. Ska verkligen ta vara på solen dessa dagarna :).

Var hemma hos Karro igår och vi kollade på hajen. Snacka om att man blev rädd när ett lik bara flög fram i vattnet, herregud Karro bara skrek. Ikväll så är det fotbolls VM final och jag är så super taggad på att se den. Hoppas man hittar någon att se den med ;)

Nu ska jag in i duschen, puss på er <3<3


Duschad

Jag har precis duschat för om 30 minuter ska vi köra hem till Karro och vara där ikväll. Vi ska ha en liten thailand återträff :).

Ledsen att jag inte hinner blogga mer, ha en bra lördag <3


Hemma igen!

Ja nu är jag äntligen hemma och klockan är redan halv 2.

Åkte ju in till stan för att se twilight 3an. Åkte hemifrån kl.2000 och trodde jag skulle hinna inom banken att ta ut pengar med. Kul att man kör så sakta att Herman skriver att jag måste springa till bion för vi skulle hämta ut biljetterna. Kutar som ett jävla as och när jag kommer dit så är bara han där! Så himla typiskt honom.

Gick runt på stan och sen så kollade vi på filmen. Den va ju bara så himla bra och Jacob är så JÄÄVVLLLAAA snygg. Jag vet FJORTISVARNING!!! När alla tjejer gjorde ifrån sig en massa ljud som aww och åhh så drog Niels till med en djup suck som hördes över hela biosalongen. Snacka om att alla började asgarva eller vaddå. När filmen väl va slut så gick vi till mopederna (alla stod på olika håll i hela halmstad). Sen träffades vi utanför kattegatt där vi även fick vänta på Lior.

Hans cykelkedja hade hoppat så jag fixade den och självklart hade den jäklen smörjt in den så jag va helt svart och är helt svart under naglarna fortfarande. åkte hem till Niels i 30 minuter innan Adam skulle hem.

Så nu sitter jag här hemma och ska jobba imon klockan 1200. Ska självklart åka dit tidigare och käka med :). Hoppas iallafall att alla har haft en underbar fredagskväll, det va ju en massa folk på stan och Adam va med om ett litet slagsmål på lilla torg. Stackare ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen.

Puss och kram på er alla <3<3

Bio

Idag ska jag gå på bio. Ska gå med Jens,Adam,Niels,Lior och Herman :) Ska bli kul att se den för alla säger att den ska vara så himla bra.

Har du sett den? Vad tycker du!


Varmt?

Idag är det dags för att jobba. Dock ska det bli jättefint väder och jag vill inte att det ska bli för varmt. Men pengar är alltid något :).

Jag ska blogga senare när jag kommer hem.

p.s blir inget harrys idag för det kom upp lite grejer. så säg till om någon vill göra något :) d.s


Sova

Ja nu är det dags att sova. Imorgon blir det att åka till jobbet. Kommer kännas konstigt att jobba på en fredag när man endast brukar jobba helger men nu drar semestern igång! Hoppas på att det inte blir lika stressigt som förra året i köket. Trodde att jag skulle dö då :O!!

Mamma hade tänkt att jag skulle övningskört till mormor och morfar imorgon men det blir inte av eftersom att jag slutar så sent. Men kanske en annan gång. + att jag ska ut med två av mina närmsta tjejkompisar sen gullbrandstorpskolan Angelica och Natha. Blir Harrys :)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och drömma mig bort.

Inte missat?

Har ni hört alexandra "kissie" nilssons låt? Här har ni den.
Trodde den skulle vara bättre!



Oj

Nu har dagarna bara flugit förbi och jag har inte hunnit att blogga. Jobbade i onsdes(igår) och sedan blev det hem till Jennifer för att chilla och kolla fotboll. tyskland förlorade (FAN).

Idag har jag och Jennifer bakat hemskt mycket bullar. Har haft hur kul som helst och man blev sjukt trött när man hade bakat i 3-4 timmar. Men goda bullar blev det iallafall! (Y). Sedan blev det körskola och jag vi har planerat in lite hur tiden på körskolan ska se ut.

Sitter hemma hos brosan nu och snart kommer han hem. Han och mamma har varit på gekås. Men kanske bloggar senare. Hare så bra :)

Hemma

Har hunnit att duscha och fixat mig inför stan idag. Har körlektion 1715 och jag hoppas att det går bra.

Gårdagen slutade med att jag och Jenjen träffade min älskade man Herman, Hade verkligen skit kul och klockan va 0200 när vi somnade.




Saknar faktiskt solen en hel del! Hatar att få vänta på att den ska komma + att jag ska jobba imon -.-!!! Aja pengar på kontot :D!!


Sitter hos JenJen

Sitter hemma hos Jenjen nu med Tage och Jonas. idag har jag varit i stan och köpt bikini och shorts. Har även övningskört med mamma med och det gick la bra. Jenjen satt därbak och jag vet inte hur hon reagerade xD.

NU ska jag dra :) puss och kram <3

I väntan på

Att Jennifer ska ta och komma hit så sitter jag och kollar runt lite på nätet efter en iphone 4. Jag vill så gärna ha en och hoppas på att man kanske hittar någon :) Annars får man väl åka till china eller USA och fixa en xD

Påtaloch resa så är jag bara så sugen på att resa utomlands. Även om det har varit fint väder här i halmstad så har man suget att sitta på en uteservering på kvällen och dricka en kall ÖL. Men den drömmen får man väl hålla kvar ett tag till.

Aja ni får ha en underbar kväll :) <3

Dålig bloggning

Förlåt alla för den dåliga bloggningen. Men det har varit så himla fint väder här nu i Halmstad dem senaste dagarna så jag har varit på stranden och hängt med kompisarna.

Igår så sovde Jennifer över hos mig och vi drog ut till tylösand där vi träffade på Tage,Peter,Niels och Jens. Självklart när man skulle ner och bada kom alla och försökte dränka och skvätta ner en med vatten så man inte kunde andas. Men hämnden är ljuv!

Sedan drog jag,jenjen,adam,niels och jens å käkade på ringenäs (där jag jobbar) tur att vi kom vid 3 tiden för det var inte alls så farligt mycket folk. Käkade nachotallrik och snackade med chefen lite. Dock hade dem haft det jättevarmt i restaurangen.

Sen drog vi hem till Niels för att åka på after beachen men när vi väl skulle dra så blev hans hus invaderat av geingar/bin. Det var en fet svärm och de va minst 10 000 stycken. Så vi fick strunta att gå på after beach och kolla runt efter en massa telefonnummer och kolla med grannarna. Sedan drog vi ner och badade. Skit skönt att ta ett kvällsdop och sen drog vi hem och chillade. Då kom även en kille från anticimex som döda getingarna/bina.

Kvällen blev lugn med film och snack. på slutet så blev det danskurs på youtube och en jäkla massa skratt!

Tack för en otrolig kväll :)<3

Hejsan

Sitter hemma hos Niels efter att ha tagit ett kvällsdop och utrotat getingar! Har haft en jättebra kväll. Vet inte när man drar hem men snart :) hare gött <3<3

After beach

Har varit på årets första after beach! var mega kul och jag skrattade en del. Alltid kul med gänget :)

va på vilshärads strand och imorgon så blir det tylösand. Dock kommer det vara fullt vid 12 tiden men då kommer jag redan att vara där. Såklart blir det after beach där med :)
Nu ska jag dra till Harplinge för Jennifer ska sova här i natt :) <3<3

Golf = träning

Ja är golf träning? Jag tycker det och jag inte påstå att man inte har kul när man spelar. Skrattade som fan idag och Adam trillade när han gjorde en Happy Gillmore.

Hade skit roligt och hoppas på att vi gör om detta igen :)!!

Elina!

En tjej som jag lärde känna på gymnasiet i ettan va Elina. En sjukt go tjej med humor och förståelse för allt. Hon lyssnade verkligen på allt jag hade att säga och gav riktigt bra svar tillbaka. En tjej jag verkligen kommer att sakna för idag är det den dagen som hon flyttar till Luleå.

Självklart kommer jag att sakna denna tjejen sjukt mycket och jag hoppas på att vi kommer träffas senare i framtiden. Om jag nu flyttar upp så kommer du få träffa mig!

Du betyder mer än vad du tror <3<3 ringer dig någon dag!

Läs hennes blogg ;  http://elinahellstrom.webblogg.se/


RSS 2.0