Fylleblogg

Hejsan hoppsan. Sitter hemma hos Tage nu och chillar grillen, druckit lite cider :)

Kvällen har börjat mycket bra och bättre kommer den att bli. Aja nu ska jag dra för dem bara tjatar!! Aja harre gött allihopa ;)



Låten just nu :)

Jobba imon

Chefen ringde nyss och imon ska jag börja jobba. Hoppas man hinner med en massa jobbdagar :D. har man tur så har man xD
Är redo för det ;)

Herråå herrråååå fest på G :D<3<3

Cha cha bloggen

Ja idag är det  valborg och såklart ska jag dra och festa. Har fått lite läskeblask :D hahaha! Man blir ju bara så hungrig när man ser att mamma och pappa har lagt fläskfilén i marinad och det luktar bara så gott. Ska man stanna hemma?


NEJ FÖR I HELVETE!! Är mega redo för en sjukt dunder kväll med gänget :), kom hem för någon timme sen och har duschat. Är fan redo att dra adit nu och festa gärnet men va fan ingen buss ju :( Men har även lovat dem andra n00bsen att ta den bussen :)

nu ska jag fixa mig :)<3

ps hoppas på flera inlägg under kvällen ds

Chillen

Ska snart in till stan, shopping står på listan ;) haha jag hittade en massa kläder igår så får väl se om man får hem något ;)

harre gött <3<3

Dags att sova

Ja efter en lång dag, så är det äntligen dags att vila upp sig. För imon innan skolan börjar ska jag in till stan och kolla runt lite efter kläder, måste ju självklart veta om jag får några pengar :) Så om 1½ timme ska jag kolla mitt konto, även om jag är mega trött så måste jag se.

Har suttit och kollade på olika TV kanaler. Drott vann med 26-25 mot Ystad i Halmstads nya arena. Sedan så spelade Sverige mot Tjeckien i ishockey men tyvärr så vet jag inte hur det gick där :/. Har även kollat på blood diamond på tv6.

Så dags att vänta i någon timme, för imon blir det shooooppppiiinnnnggg :D <3<3

Superprinsen <3 alla avsnitt!!!

Ni har väl inte missat superprinsen på aftonbladet? ;)





 




Seg bloggning

Förlåt för att jag inte har hunnit blogga, men jag har vart i skolan idag sen blev det stan för att plugga på biblioteket.

Klarade av mitt prov idag i ekvationer, äntligen säger jag bara :). Sen gick jag och hanna runt i hela stan och kollade kläder. Träffade sen på grabbarna grus och fixade lite tills imon, sen satt vi och pluggade en massa. Skit tråkigt!! Men det måste också göras.
Tog busen hem vid tjugo i 6 :). Så nu sitter jag och tråkar som fan, fick se brorsans motorcykel innan. Och jag säger bara att jag älskar den, knall orange ;D!!

Nu ska jag städa, igen. Skriver mer sen :) <3

Ska sova nu

Jag satt och kollade på barcelona mot inter innan. Samtidigt sitter man och smsar med Adam som hejar på inter när jag sitter och hejar på barcelona. Såklart vinner inter men det var nära att barcelona vann. Herregud så spännande det var dem sista minutrarna. Höll fan på att dö i soffan av energi.
Inter vann och önskar all lycka till dem i finalen mot Bayern Munchen.

Nu ska jag ta och sova, om det nu går när man har suttit och druckit en massa cola haha xD Får iallafall en liten sovmorgon. Börjar 0920 imorron med utvärdering med serveringen, där efter blir det samhäll,naturkunskap och matte. Inte direkt det roligaste om man säger så. Men klarar mig. Måste ha hjälp med mitt arbete om jordbävningar.

Aja vi höres imon :) God natt <3<3

Tjurig och trött

Efter en jävla dag på skolan så ringde Jonas mig och jag åkte in till stan för att träffa dem. Dom hade träffat på Mattias som hade vart på espresso house och druckit 8 koppar kaffe. Eftersom att dem renoverar om så för att int förlora kunder så fick man gratis kaffe där. Fy fan, sen blev det att att ta bussen hem.

Är skit trött och inte alls sugen på att dra ut och springa idag.
Får väl se vad som händer, nu ska jag ta och lägga mig ner och kolla på scrubs och trycka i mig en massa choklad.

Herrå :)<3

pdol eller läger ?

Ja det är en riktigt bra fråga. Har suttit hemma hos Daniel nu med Maria,Fredrik,Johan och Nelly och försökt snacka ut om hur vi ska göra i sommar. Får inte avslöja något men kanske inom en snar framtid.

Grillade hemma hos Daniel, blev korv. Helt okej orkade bara en men det klarade jag mig gott och väl på. Fick även smaka renkött som han hade köpt med sig hem från norrland. Mums fillibabaaa!!!! Sedan fick vi kexchoklad och kollade lite bilder och klipp på nätet. Såklart kollade jag fotbollen på tv6. Bayern Munchen mot Lyon som tur vann Bayern och tog sig vidare till final Imon blir det barcelona mot inter. Vem ska man då heja på :O.

Aja dags för att sova, håller på att ladda ipoden. Men dem kommer aldrig bli grön xD.

Hej då :) höres imon <3<3

hej Allihopa.

Sitter och trycker i mig ahlgrens bilar. Snacka om att dem är goda. Glömmer aldrig när jag vann en stjärnvinst på liseberg i 8an eller 9an.

Idag va det servering på skolan, gick väl bra. Var hovmästare men hade bara 2 st gäster att ta hand om, men det va kul :), sedan tog jag bussen med ydenbruden ;) ska iväg på grillkväll idag, sen vet jag int vad som händer.
Kommer int skriva så mycket idag, men annars blir det fler inlägg imon ellr en annan dag ;)

Ny Duschad

jag drog ut och sprang, känner mig jävligt duktig. Så nu är jag verkligen på G igen. Mega trött och ny duschad så ligger jag i sängen och kollar på tv. Klockan bara rinner iväg.
Just det fick nya hörlurar idag utav Jesper :) SkullCandy hihi, and me love them <3<3



Tack så jättemycket Jesper, den bästa födelsedags presenten ever :D<3<3

Nu ska jag städa, usch som det ser ut xD Höres :)<3

Kom precis hem :)

Ja nu har jag precis kommit hem, eller precis kanske varit hemma ett tag nu :) Är skit sugen på att övningsköra men mamma ska fixa här hemma. Får väl dra ut och springa en runda för att känna mig nyttig :).

Nu måste jag fixa till lite här på rummet, btw va dt ngn som såg kissie på förkväll? det bevisar bara hur mycket hon redigerar sina bilder. hon har väldigt fet hud. haha!! snacka om att int trivas med sin kropp.


Ha det :)

Skolan

Blir stan sen efter skolan , skriver mer sen :)
Ha det bra <3

PDOL <3<3

Ja nu är det klar vi drar :D har precis snackat igenom det och efter det jobbiga och tråkiga konversationen med Sebastian Rojas och Anton Wester på facebook så skiter vi i dem 2 och utforskar vänskapskretsen utan dem ;)

Någon gång nästa vecka ska vi köpa biljetter, måste ringa min chef med för att få jobba ihop lite pengar till resan ;) haha vilken jävla sommar det ska bli :D<3<3


Hemma

Ja nu är jag hemma igen, var ute och käkade pizza med Emma,Fredrik och Maria. Det var jävligt gott men nu ska jag äta frukt i 4 veckor xD!!! Sedan va det ut och umgås med alla i samhället, nu börjar ungdomarna röra på sig. Sedan blev det att dra hem till Wille och jävlas med några grabbar på skype ;)!

Fick ett sms från maria med :D Det blir PDOL 2010 <3<3<3
ÄR SKIT GLAD


Nu ska jag sova :D tjingeling<3<3

Käka Pizza Om En Timme.

Dock ligger jag ner i sängen i pyjamas och lyssnar på partymusik. Vad ska man ha på sig? Solen lyser men jag har inte ett skit att ta på mig. Aja kollar snabbt igenom garderoben.

Men nu ska jag fixa håret, ser ut som en pudel som kommit ut ur torkskåpet xD.<3

skriver sen :)

God morgon :)

Ja igår blev det som jag skrev att jag cyklade till Harplinge för att träffa mina kompisar :) Kom ut lite vid 8 tiden och sen kollade vi på filmer, skräckisar och alla skrek och jag höll på att skita ner mig :O Sedan blev det Johan Glans äntligen fick jag se den filmen :)
"gå och bajsa så ser du att det löser sig!"  hahaha xD. 

Hade iallafall skit kul där igår. Jag och Jennifer testade super Mario kostymen och tyvärr finns det bild bevis :O men det finns inte så länge till :D.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är sjukt sugen på pizza för det har jag inte ätit på länge, jag som alltid käkade det innan. Eftersom att jag har börjat blivit nyttig ;). Så det är bara att höra av sig om någon vill göra något idag :)


Och förlåt Jesper, det var inte meningen!!!! :/ Du ska få pengar eller ett par nya!

Dags att cykla -.-

Ja blev övertalad av jennifer att ta mig till Harplinge idag så ska snart sätta mig på cyklen och trampa hela vägen bort :) hoppas det inte är någon jävla motvind då dör jag! Usch!!

Blir filmkväll och tjata om gårdagen tror jag.
Skriver sen :) <3

Just nu.

Sitter just nu och äter på den nya Marabou chokladen med smak av passionsfrukt och chili. Den är skit god och jag rekommenderar den starkt. Håller även på att fixa franskmanikyr fast med svart istället för vit där fram. Aja får väl se hur det blir. Ena handen klar iallafall ;)


ÄLSKAR <3<3



Naglarna <3

Bilder från igår.






Tack för en jävla rolig kväll, detta måste vi ta och göra om.
andra bilder på facebook och bilddagboken ;)

Bakis

nja inte direkt. lever väl som vanligt. hade en skir rolig kväll och på något höger eller vänster så har jag ont i min rumpa. tro int något nu men har åkt på linbana. Somnade vid 4a.

Har hunnit städa och lagat mat. är man duktig or what ;)!!!!

Tjingeling <3¨

Fyllesvin

Jesepe coh HJpnas på en madradsss och tage och karro i enn msänggg
herman pch jens i fotfgölhjjen ;)

ja på golvet!"!
god naaaattt <3<3


Nykter?

hej, jag e på festen. Dricker saft och äter bullar. Alltid lika gooott!!!!, mumsss
Natalie hjälperrr mig att skrifva dettaaa inlägget. skratt skraatt

skriveer senareaee. puss och lol <3<3


TAGE E FULL SOM FAEEEEENNN! HAHA xD

NATTA E BÄÄÄÄSTSS A<3<3<33

Fixad inför ikväll :)

Har precis gjort mig iordning, blir fest hos en kompis ikväll med grillning och supa :D

Men skriver mer imon, för ska övernatta där ;)
Tjingeling ;)<3

Allt klart

Har hunnit med en del, satte väckarklockan på 11 men vaknade som vanligt 10. Det låg en lapp på köksbordet där mamma hade sagt att jag skulle göra lite grejer innan jag drog till skolan.

#Fixa deras säng
#Vika tvätten
#Städa rummet
#Tvätta tvätt

Sedan har jag även hunnit med att ;

#lagat mat
#packat väskan
#lagt in all tvätt
#anmält mig till Liseberg


Fan detta har jag hunnit på 1½ timme ungefär, för hela tvättstugan va full med nytvättat. usch hatar att göra en massa saker men har man inte något att göra så ;) Snart ska jag sminka mig för att dra till skolan. Börjar 1410 inte direkt mega kul att åka till skolan för en lektion men en jädrigt skön sovmorgon :D. Men ska fixa mig nu.

Tjingeling ;)<3

Time to go to sleep

Dagen har varit fartfylld med det ena och det andra. Så nu ska jag och lägga mig ner och bara sova. Börjar inte förrens kl. 1410 imon så länge kan man ju sova :). Måste kolla lite körskolor med men orkar inte. Får göra det nästa fredag om jag har otur ;)
Bara idrott imon har "prov" på första hjälpen. Kommer gå IG på det men om jag har tur ett G :)

Synes imon, puss och kram <3<3


Fotograferingen gick....

Jävligt bra, hoppas jag! Lyckas alltid paja för konfirmanderna så jag stod och log bakom fotografen och såg rolig ut. Alla började skratta så hoppas det blev bra (a) Jag kan inte påstå att jag blev bra men hoppas kan man allt, bara att vänta och se.

Nu ska jag ta och vara uppe LÄNGE, för börjar 1410 imon :) Alltid lika skönt, mamma har fixat mat med så jag klarar mig över dagen. Hehe!! Nu ska jag ta och se på film.

Tjingeling :)<3

Sitter i skolan

Var ju på rättegång innan, det var en bra upplevelse och man kunde själv se hur det såg ut när dem hade berättat. Men det blev ju som det blev.

Sedan så var det lunch, segt som tusan. Därefter blev det att köpa glass. Köpte den nya magnum gold. Den va mgea god. Den va tillochmed guld, med ett tjockt lager av choklad. Så jag kommer lätt köpa den glassen igen. Har haft klassråd och vi funderar på att åka till Liseberg med klassen. Ska bli kul om det blir av. Egentligen skulle jag sa suttit och kollat upp fakta om mitt arbete men det är jag ju så himla seg på så det orkar jag inte.

Ska dra nu för jag ska hämta en gratis fika i skolans cafeteria :D Vann en liten tävling i matsalen. Får väl se vad det blir för fika då :D!!

Tjingeling ;)<3


Hos Ydenbruden

Detta är nog mitt tidigaste inlägg ever. tror jag! Sitter hemma hos Emelie för vi ska snart åka på rättegång med klassen. Ska väl bli kul men har inte ätit något så magen kommer väl att gurgla sönder eller något.
Sen ska jag hem och göra mig iordning för då blir det fotografering med konfirmationen. Hoppas man blir bättre detta året.

Men ni ska jag dra, här är en fin bild på Emelie :)



Tjingeling!

Dags att ta tag i sitt liv!

Mitt nya liv;
#springa varannan dag, EJ undantag om inte storm
#Äta nyttigt!!!
#50 situps + 30 armhävningar innan sängen.
#Tänka positivt
#Bli en annan person
#Ta hand om mig själv
#ÄLSKA MIG SJÄLV FÖR DEN JAG ÄR

har tänkt en massa den senaste tiden så nu är det dags att bli den personen jag vill vara. Take it or leave it! Sedan så älskar jag mina ÄKTA vänner <3<3


Lite bilder från idag!


Bella Och Olivia På Bussen Dit


Hanna I Vagnen Som Jag Fick Köra

Olivia Och Bella igen :)

Hanna Och Emelie På Bussen Hem ;)

Crasy Emelie!! :D


Tack för en underbar dag! Hoppas vi gör om det igen :) Längtar redan till 30 Maj :D<3<3
Lägger upp bilder sen på vad jag har köpt, orkade inte fotografera idag, längtar till sängen. Imon blir det Halmstad tingsrätt med klassen, får väl se hur det går ;) Sen blir det fotografering på konfan, ska använda en ny skjorta jag köpte idag, behöver ju något vit :)

Puss och kram <3<3

Gekås och tränat

Ett snabbt inlägg hinner jag nog innan jag sätter mig ner och trycker i mig maten.

Var på GeKås idag med flickorna i klassen sen när jag kom hem va det in och byta om för att sedan springa några kilometer. Maria och Emma har sett mig om ni inte tror mig! ;)

Skriver sen <3<3

Dags att sova.

See ya to morrow!
i speak bra engelsch!


Yrkesmässa + GeKås imon.

Imorgon ska jag på yrkes mässa på Kattegatt gymnasiet. Ska gå på samma som Nina och Malin <3. Psykolog,Polis och Arbeta utomlands. Många i klassen har valt Arbete utomlands på sista (tror jag) så det ska bli kul :).

Efter det drar jag till GeKås med Hanna I,Hannah S,Emelie och Olivia :) Ska bli mycket trevligt. Åker efter att mässan har slutat så kanske vid 1200 då går bussen. Får väl se om man hittar något isåfall så lägger jag ut det på bloggen sen! Dock blir det inte många inlägg alls imon pga att jag är borta hela dagen :/. Men ska blogga så mycket sen när jag är tillbaka.

Puss och kram <3

NU ÄR DET FOTBOLL SOM GÄLLER, BARCELONA vs INTER! <3


Skolan idag..

Va helt okej, hade servering men va i bistron så det hände inte så värst mycket. Hade bara 15 gäster i Sturehof så jag,Emelie och Simon bestämde oss att göra iordning i ranscheringen. Så det tog väl 1½ timme eller något och en jävla massa damm va där :O.

Så har precis kommit hem och har planerat att BARA ta det jävligt lugnt resten av kvällen :).
Ha det bra <3

Time to go to sleep

Då har ännu en lång dag gått. Kan inte fatta att det snart är sommarlov och man slutar 2an. Får väl se hur snabbt det går, men snart är April månad slut och då är det bara Maj och Halva Juni kvar. Därefter är det dags för det sista sommarlovet ever. Snacka om dystert!

Innan fick jag en trevlig fråga av min klasskompis. Tjejerna i klassen ska åka till GeKås nu på onsdag och shoppa loss. Åker efter klockan 1200 eftersom vi ska på utbildningsmässa. Har valt psykolog,polis och arbeta utomlands. Ska bli kul att se vad dem säger angående det. Men annars får man väl tänka om och se vad man vill bli i framtiden.

Glömde berätta att idag när jag kom till skolan så hade vi ingen matte + att svenskan var inställd så hade håltimme i nästan 4 timmar. Snacka om surt, jag kunde ha legat hemma och sovit! Men sen hade vi ju näringslära, gjorde 2 frukostar + 4 eftermål. Därefter projekt och företagande. Den värsta och jobbigaste lektionen på hela veckan.

Nu ska jag sova, har köket imon som vanligt! Jag vill inte servera imon eftersom att vi ha ett PM på 30 personer och sen 20 gäster. Så antingen bistron eller kassan. Pallar inte servera. Får så himla ont i fötterna, rektorn ska även komma ut och berätta om hur det går till när vi ska splittra klasserna i 3an.

God Natt :)<3


Sprungit!

Nu har jag vart ute och sprungit, är fan taggade till 1000 på Beach 2010! Ska sluta med allt gott i gott gott och istället äta färsk frukt. Hur det nu ska gå? Ska även trycka i mig frukost på morgonen så det blir att gå upp tidigare på morgonen.

Nu blir det Eric och Mackan - Guldfeber på tv6. FÖRST en varm dusch!! :D


Men va i helvete!



BILDEN SÄGER ALLT, SERIÖST DET BÖRJAR GÅ LITE ÖVER STYR

Solen är underbar

Är det bara jag som blir så sjukt glad när solen står som högt på himlen? Hoppas verkligen att sommaren är påväg nu för jag orkar inte med det kalla vädret längre.
Hörde att vi ska få in lite nya moln med aska under natten. Får väl se hur det blir med det. Nu ska jag gå och fixa mig en liten macka, är skit hungrig!

Höres sen :)<3

Skolan

Sitter på näringsläran och läser om frukost och mellanmål. HAr ett project fram till vecka 20 då det ska vara klart. Trodde att det skulle vara roligare, har ju inte så mycket att göra.

Hem idag ;)

Trött!!

Det gick jättebra att övningsköra. Trivs skit bra bakom ratten och nu ska jag bara skriva in mig på en körskola och börja ta lektioner och en massa teorilektioner.
Mamma skrattade som bara den men det gick ändå bra.

Nu ikväll har jag ätit grillat så himla gott. Fick verkliga sommarkänslor som bara den. Imorron har jag en inställd lektion så jag kommer att ha värsta håltimman imon. Så kanske skriver ett inlägg då. För det blir nog inga fler idag. Måste verkligen ta och sova.

Puss och kram <3<3

Jon Olsson

Sitter och kollar på reprisen av Eric och Mackan - Guldfeber. Denna gången är dem i Åre med Jon Olsson en utav Sveriges största skid/snowboard åkare.

Jag kan erkänna att när jag var mindre och såg honom på TV så blev jag så förälskad i honom så att det inte var sant, hade honom på skrivbordsunderläget på datorn och i min mobil så hade jag laddat ner en bild på honom. Snacka om att man var beroende!
Synd att han har flickvän annars hade jag ju lätt tagit han, BTW har ni sett hans lambogrini? Den är bara så jävla snygg :D


Övningsköra

Idag så ska jag övningsköra, har inte hunnit att göra det så mycket och nu när man är 18 och ser alla andra få körkort så känner man sig lite efter xD. Men jag ska försöka skaffa det så snabbt det bara går, får väl se hur det går idag.

Men säger bara en sak, akta er så att ni inte blir överkörda idag.
Puss och kram<3<3


Ego

Är så trött på att du ska vara så jävla ego. Kan du någongång tänka på oss andra också? Är sjukt trött på att sitta inne med mina känslor så det är fan bättre att du tar och sätter dig ner och lyssnar på vad jag har att säga!!!


Prom night!

Sitter och kollar på en jättebra film prom night den är skit bra. Måste ses!

Såklart ringer Johan mig under tiden så får stoppa filmen, så typiskt honom. Just nu måste jg vara tyst för han snackar i telefon och leker "cool". Får vä'l se hur länge man orkar! Haha xD
Ska sova sen,

Puss och kram bitches <3<3

Dags att rensa listorna!

Ja nu kanske det är dags att rensa listorna som jag har haft på spotify i några månader. Ska även döpa om dem, har lite töntiga namn men det ska ändras.


Denna låten är så sjukt bra, måste lyssnas på!!<3


Ändrat bloggen LITE!

Jag har ändrat bloggen lite, kanske inte det bästa men det fungerar iallafall ett tag till. Var så trött på den andra designen. Ni kanske undrar var jag får hjälpen ifrån när jag fixar bloggen? Jag använder mig utav 3 olika sidor när jag fixar den som är;
www.designadinblogg.se
www.picnik.com
http://designhjalp.blogg.se/


På designa din blogg så är det lättare att hitta olika saker. Mycket bra sida och jag använder nog den mest när jag fixar med färgerna och hur man lägger upp en egen header. Bra blogg!

På picnik så kan man fixa alla sina olika sorters bilder till collage bla. Sedan kan man fixa andra bilder och lägga på en text eller en massa coola märken.

design hjälp är den nyaste sidan jag har börjat använda. Fick faktiskt sidan från bloggaren http://kenzas.se/ hon ger en massa bra tips så läste igenom och kollade. Väldigt lätt att förstå speciellt om man är nybörjare!


Hoppas ni gillar designen, ska fixa texten lite senare :)<3

God morgon!

Nykteristen skriver såhär;
Gårdagen var så jääävla bra, åkte hem till Daniel vid 6 tiden sedan blev det snacka lite med alla som kom. Fick träffa Petronella som jag inte träffat på ett tag så det var kul. Därefter blev det att käka grillat och chilla lite. Sedan snackade vi till 2330. Satt i köket och visade hur man gjorde när man provade viner.

Sen åkte vi in till stan och gick in på Ida's där Daniel och Rille drog en shot. Sedan vidare till Asian Palace där vi satt i några timmar, Daniel shotade en hel del och blev full. Sedan blev man bjuden på en cider, tackar! Sen var det att sätta sig i bilen och åka hem. Blev avsläppt hemma i GBT.

TAck för en underbar kväll<3<3

Nyduschad!

Har precis duschat och ska snart sätta igång att fixa mitt hår. Får väl se hur mn ser ut ikväll men det blir nog det vanliga, plattat med luggen som en båge eller vad man nu säger xD.

Ska till Daniel idag sen blir det nog utgång, får väl se hur länge men är på pågrund av pengarbrist :(
Puss och kram<3<3

Jordbävningar

Sitter i skolan nu och väntar på Hanna I som ska ta och sluta sin tråkiga lektion. Sedan blir det att käka lite mat.

Skrev för några dagar sedan att jag hade  fått ett uppdrag att skriva om jordbävningar, kan ju inte påstå att det är det roligaste, men inte heller det lättaste. Försöker förstå mig på vad man ska skriva men min hjärna har fortfarande sovmorgon.

Nu ska jag åter gå till arbetet, puss och kram <3


Grattis bror!<3

Idag fyller min underbara "bror" 18 år. Är så glad att jag har träffat dig för jag kan verkligen berätta allt för dig och du betyder sjukt mycket för mig. Träffades på scouterna för 10 år sedan och i början hatade vi varandra, störde oss på vad vi sa och en dag slutade du säga ifrån och då blev vi bästa vänner.
Detta har gjort så att vi har hållt ihop i hela 10 år och jag hoppas verkligen på att det ska bli flera och MÅNGA år av minnen och vänskap.

Du är en ängel
Du är en klippa
Du är en Vitsippa
Du är min bror
Som alltid mig tror

Tack för att du finns, älskar dig bror<3<3


Sovmorgon.

Åh jag älskar detta vädret, men inte när solen står på och schteker som in i h*lv*t* så man kokas sönder på morgonen.

Har ni läst om det vulkanutbrottet på Island så härjar? Får hoppas att alla kommer hem till Sverige och ut ifrån Sverige snart. Jag har inte sett något moln med aska som har kommit över halmstad ännu ? :S Får väl se vad dem säger senare idag.

Nu ska jag fixa mig, eftersom det är fint väder idag funderar jag på att cykla till skolan :). Men vi får väl se vad som händer med det, måste äta något nu!

Puss och kram <3<3

Några bilder sen kvällen!


Sug på bananen!


Lilla feta jag


Jesper och Jonas, dock suddig bild :(


Tack för en underbar kväll :)<3

Vattenpipa

Hade skit kul hemma hos Daniel idag. JS och Jonas suger verkligen på att diska, men när dem väl går igång så ryker det om öronen. Maten blev mycket god men dampade kan man ju bara säga att vi gjorde. Haha xD Har aldrig skrattat såhär mycket, eller det har jag nog men detta va fan nära på!
Killar och äta mat det går inte ihop!! Skrattanfall vid matbordet har jag ju också fått, Daniel sålde nästan sin moped, han får besked imon!!

Sedan så blev det vattenpipa,rysk julafton och marie kex visslings tävling! Mycket kul och jag har alltid såhär kul med dessa grabbarna :) Ni är mina bröder!!

Nu ska jag ta och fixa idrottspåsen, för efter några veckors ledighet ska dem äntligen användas igen :D<3


Grillkväll!

Ja nu är jag hemma hos Daniel, ska grilla här ikväll. Ska bli trevligt!! Har precis gjort guacamole, ska bli gott, för Daniel gjorde en liten ny variant med tomat,chili och lök i. Får väl se hur gott det blir!

Nu ska jag hjälpa till :) höres sen <3


Skolan

Är skit trött, suttitiskolan nu ett tag och väntat på att matte lektionen ska ta och börja. Sen kanske jag ska åka och handla med Tage och JS eftersom att Tage är ensam hemma nu i 2 veckor till.

Höres sen <3

HERREGUD!

Adam vad har hänt?! :O Har du ätit popcorn!! Var bara tvungen <3


Popcorn och Cola

Så himla gott, senaste jag käkade popcorn var veckan innan jag åkte till Thailand, herregud som man har saknat det. inte lika mycket som colan så men popcorn med grillkrydda är så gott!!

Nu ska jag se på film :), kollar på tv6 om någon är intresserad!
Puss och kram , smsa om det är något <3


Hejsan

Herregud har inte hunnit blogga så mycket nu den senaste tiden, var i skolan igår och idag. Det har ju tagit en del på krafterna, har börjat i serveringen så det är la kul. Idag var det dags att servera och kul var det. Hade ett 6 manna bord + en liten söt pojke sen ett PM med 11 personer. Gick väl bra, hoppas jag.

Så kom hem för ett tag sen från konfan, övade på teatern och sjöng lite låtar. Har även städat så nu är det rent och fint i mitt lilla rum :)

Höres <3


Laddaren :/

Ja såhär kan det då gå om man lägger en ipodladdare på golvet bland en massa skit! Aja har iallafall köpt en ny och den va fan inte billig!! :O



Såhär ska den ju inte va !!



Hoppas han inte får reda på något (a)!!

Fötterna gör ont

Kom hem för några minuter sen. Har vart i skolan och diskat hela dagen ;). Känner mig så himla duktig! Trodde först jag skulle servera men så blev det då inte! Skönt att slippa men det gjorde då inget. Gick bra för mig att diska idag och hoppas min lärare tyckte att det va bra.

Sedan blev det in till stan med Hanna och kolla på grejer till henne och Sherwin som firar 16 månader snart :) Stort grattis till dem. Sedan käkade vi glass på stora torg, hallon med turkiskpeppar och chokladlyx. 20 kronor fick jag ge och det var så värt det :) träffade även JS,JONAS,Tage,Jennifer och Niklas + några av deras kompisar :)
Sen kollade jag och Hanna runt lite i stan och hittde en massa kläder som vi vill ha men dock kan glömma att få :/ har ju inga pengar kvar denna månaden, och jag som ska ut på fredag! Aja får väl se om man kan smöra till sig lite pengar av mina älskade föräldrar.

Nu ska jag städ mitt rum lite (a), sen får man se vad som händer :)
uppdaterar sen ! puss <3

Dags att sova

ja nu har ännu en dag gått, och jag är så himla trött på att det inte händer något alls. Har legat i sängen sedan klockan 1600. Men jag klarar mig! Solen har stekt på idag och jag längtar tills sommaren ska komma, mega najs!

Lägger upp en bild imon hur Ipod laddaren såg ut :)
puss och kram <3<3


Sluta klaga Jonas

Mega sugen på att käka glass i solen som är påväg ner nu!
Hoppas på att sommaren är på väg nu!

Edward Maya - Sterio Love
är bara så bra! kolla in här;
http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU


Sol <3

Jag älskar detta underbara väder. Fick sluta vid halv 12 idag och fick åka in till Apple store och köpa en laddare till min brors ipod som jag har lyckats ta sönder. Men nu är det iallafall fixa och jag har INGA pengar kvar denna månaden.

När jag gick till bussen kunde jag inte låta bli att köpa mig en glass. Smakade så himla gott + att solen stekte ordentligt! För engångskull så kan man inte klaga på att vänta på bussen ;) För en månad sen stod man och frös som in i helvete, men nu är det äntligen snö och inte ett ända spår av att det ska komma ny snö!

Nu ska jag ta och se en film :) men först ut i solen <3

Skolan.

SItter just nu i skolan. Har 2 inställda lektioner idag känns ju inte direkt så himla kul. Men sen så har vi flyttat fram lektionen till kl.1100! Snacka om skönt, palla lixom sitta i skolan i 3 timmar?

Men vi höres sen <3

Skriva ner lite!

Ingen behöver ta åt sig om man inte känner att det handlar om den personen!

Den senaste tiden så har jag bara märkt att det ända som finns i ditt liv är din telefon och ditt ego. Börjar tröttna jävligt mycket nu och när man försöker prata med dig så lyssnar du inte och det gör mig så ledsen och besviken. Om jag nu berättar något så vill jag att du ska ta och lyssna på mig och trösta mig om det behövs. Trodde du va min vän men som vanligt har jag fel.

Jag vill inte höra att du blir sur på mig när jag berättar sanningen för det är ju den du vill höra och det har du sagt själv. Sedan så kan du inte skylla på mig när jag försvarar dig, men va den du vill en äcklig snobb som får det hon/han vill ha!!! För jag har börjat tröttna STORT!

Du frågar aldrig mig hur jag mår, men om du hade så hade jag inte sagt sanningen för du skiter i mig ändå och berättar bara vidare och sedan står jag där själv. Din och min vänskap verkar gå åt något annat håll än framåt. Om du nu verkligen skulle lägga ner din energi på mig så kan du snacka med mig också. För att sitta med telefonen som om att den har tagit över vänskapen mellan oss så kan du ta den istället! Orkar inte bry mig om någon som bara vill göra något illa!

Ha ett bra liv.

Är det bättre att behålla en och förlora många? eller ska man tänka på välja ett bra liv med någon som verkligen bryr sig om den?

Shoppingen idag

Idag när jag var på Freeport med mamma och pappa så köpte jag ju ett par skor och en text med "carpe diem" som ska upp på väggen snart.


Skor 350,00 på scorett


Carpe Diem 135,00 "Hemma"

Var ute och träffade Emma och Fredrik innan, snackade lite och kan bara säga att dem två får mig att må så mycket bättre, Älskar er <3<3

tävling hos DennisM

En utav dem bloggarna som jag har börjat läsa så himla mycket. Han utstrålar en karisma som vilken kille som helst skulle ha!

http://dennism.se/2010/april/tavling-vinn-ett-blandande-leende.html?_tmp=9b34fe7a99b35f4860db0d01a681a1dd607a41ce

Läs hans blogg, www.dennism.se 
Kärlek till den killen <3

Hemma

Äntligen hemma från freeport. Hittade inte så mycket mer än ett par skor och "carpe diem" som man sätter upp på väggen. Har letat efter dem länge men dem hade i svart och eftersom att jag har ljusa väggar så passar det perfekt.

Sista dagen på lovet idag och min kompia Fredrik kom hem från Frankrike idag :) Äntligen om jag får säga det själv. Så ska nog ner och träffa den lilla baguetten senare. hehe!

Höres sen <3

Freeport

Ja nu ska jag åka till freeport med mamma och pappa. Ska få "låna" pengar utav min älskade mamma, så snäll hon är :).

Men finns på mobilen, och tyvärr blir det inte så många inlägg idag :/ aja vi höres
puss puss <3


Hos Natalie!

sitter hemma hos Natalie, kom hem för några minuter sen. Har skit ont i mina fötter efter mina högklackade skor. Ska stanna här och käka tacos ikväll :) snacka om gott, va ju länge sen sist!
Natalie är och fixar tvätten medans Helena och jag ligger och tar det lugnt i soffan.

Ne nu ska vi se tv och fixa :).
Puss och kram <3<3


God Morgon

Natalie ringde till mig precis så idag ska jag in till henne :) på med solglasögonen för jag ser för jävlig ut runt ögonen, men en jävligt bra kväll igår om man säger så ;)!!

Ska käka lite lasange och hälla i mig pepsi!! Puss och kram <3<3

God Kväll (natt)

Klockan börjar närma sig halv 4a nu. Har haft en underbar kväll, snacka om att jag älskar att ta bussresor hem med dem bästa i mitt liv<3

Bussresan hem gick till på följa;
Angelica gick fram till några killar och frågade om hon fick kondomer, Pontus däckade och alla skrattade. Sedan så luktade det kebab, snacka om att man blir så jävla hungrig. Sedan frågade jag 2 killar vad dem jobbade med så svarade dem as kaxigt! DISS till killar som jobbar på Securitas! Kyss mig i röven!

Aja nu ska jag fan sova :D Min säg är EXTRA mjuk!!!

Höres imon<3<3


Ändrade planer

Ja sitter fortfarande hemma, blev att ta en annan buss för det har stulat som fan idag, måste ner och köpa lite dricka med :P.

Höres sen <3

Ny Design?

Har precis gjort mig klar inför festen ikväll, pallar inte klä upp mig men fin i håret är jag :). Ska åka med bussen 1809!

Men jag har funderat på en ny design på bloggen men kommer aldrig på någon snygg? Men får väl se om jag hittar på något. Ska se om jag får tag i en dator sen och blogga men kan inte lova något :)<3

See ya later biatches!<3

Frågor

Lista/Test/Frågor igen ;)

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ja det är jag.
3. Är du uttråkad? En aning kanske ;)
4. Är du ledsen? Nope, mer besviken!
5. Är du italienare? Svenne till 100%
6. Är du gravid? Nope!
7. Är du full? Inte än;)
8. Är du en cooling? Om jag är !
9. Är du från Irland? Bonne ;)
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Japp :) 22 år!

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Många gånger
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja, en han.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? Yeap!
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? Såklart

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och beror på humör!
8. Pengar eller lycka? Lycka !
9. Dag eller natt? Både och
10. MSN eller mobil? Både och

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej :)
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja :/
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej, kommer inte hända heller!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, men inget jag ångrarr
6. Ätit en hel tårta? Tjockis!
7. Gjort bort dig offentligt? Yes  
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Japp<3
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Ja 

skit
Vad såg du på tv sist? Simpsons
Vems blogg läste du sist? kissies.se
Vad åt du sist? Chips
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Hmm.. Natalie W :)
Vem messade du sist? Dennis
Vad läste du sist "bok"?  Bok?
Vem pussade du sist? Natalie W
Vem kramde du sist? Daniel
Vem bjöd du sist på något? Niklas (bio i think)
Vad köpte du sist? Cola (a)

Utgång?

Jag sitter just nu och kollar på veckans avsnitt av Bella och Tyra show på nyhet24.  Får väl se om dem lyckas att låta bli att prata om Kissie.

Ikväll så vet jag inte om jag ska iväg på en fest eller om jag ska in till stan. Hatar att sitta mellan två val, USCH! Ska tänka lite medans jag går ner och köper mig en liten glass. Låter så himla gott.

Puss och kram <3


Igår

Nu när alla har sett på facebook så måste jag ju berätta detta då!
Daniel och Natalie är förlovade!
Jag och Cassa visste allting och glada blev vi, jag blev tårögd.
Önskar dem ett stort grattis och lycka till i framtiden :)<3

Grattis till er :D Ni förtjänar det mesta<3


Bilder<3


Mina nya skor

Daniel och Natalie

Jag och Cassandra

Daniels mat - bacon cheeseburger

Cassa's mat - pasta bolgonese

Min och Nattas mat, - ribs hihi !

Och till dessert delade jag,Natta och Cassa på toblerone fonduie



Tack för en underbar kväll, och Grattis till Daniel och Natta som lever lyckliga :D<3<3

Mätt som f*n

Är hemma från Wild West eller har varit det i någon timme nu. Snacka om att jag är mätt!? Mår fan illa av allt som jag käkade. Men trevligt sällskap iallafall. Satt där i 3 timmar ungefär och bara snacka och hade skoj. Visste ni att dem har en åsna där med? :O Hörde den flera gånger xD

Ska lägga upp bilderna när som, ska bara fixa bilderna :D

P.s JAG ÄR ÖVERLYCKLIG <3<3 D.s


Wild West

Ja nu är jag äntligen klar för att åka och fira Daniel och Natelies 15 månaders dag. Ska bli super mysígt och kul att Cassa ska med :).
Lägger ut bilder senare ikväll <3

http://stellner.blogg.se/

Följ denna underbara killes blogg! verkligen ett måste!

http://stellner.blogg.se

Här är en video på honom när han gör lite tricks!

Bilder från igår :)

Här kommer några bilder från gårdagens första grillfest :) Äntligen känner man att sommaren är påväg! <3

















Ja en super duper mega kväll :D!!

Vilken kväll.

Igår va det den bästa kvällen på länge, jag vaknade sent idag hos Maria det är därför jag inte har hunnit blogga någonting så förlåt (a).

Gårdagen va vi då hemma hos Daniel a.k.a Tage och grillade lite. Jag hade köpt med mig lite fläskfile och potatissallad. Så vi satt ute till klockan var 2300, för My,Angelina och Sofie skulle ta bussen hem. Men det var kul att dem kom :D skrattade som fan!
Sedan blev det att kolla på film, och jag kan aldrig hålla käften när jag kollar film tro mig, jag kan sitta och citera vad dem har sagt m.m!
Vi kollade på det regnar köttbullar, den var rolig. Men man blev så himla hungrig dock :/

Sov hemma hos Maria :)<3!

Ne måste fixa mig, ska till wild west idag och käka :)<3

Nya solbrillor

Så himla skönt att gå på stan idag. Solen har hållt en varm och dagen kunde inte bli bättre när man hittade ett par skit snygga brillor!



Älskar dem <3

Sen så har jag varit och handlat, ska på grillfest ikväll hos en kompis i harplinge :) Så nu ska jag bara vänta på att en timme ska gå sen ska jag cykla ut dit. Ja cykla det kan man göra, mega skönt!

Skriver sen :) puss och kram <3

Nu drar jag!

Ja nu åker jag in till stan med mina snygga brills :)
Hoppas på bättre lycka idag när det gäller shopping!

 

See ya later biatches <3


Tävlar om 200 kr

Ja inte vanligt att jag tävlar om en massa men tävlar om 200 kronor på en blogg. Kolla in vet jag bra mode för killar! ;

http://lucken.blogg.se/


ÄNNTTLIIIGGEEEEENNNN!!!

SOLEN SKINNER
ja du hoppas jag fan att våren är här. För nu vill inte jag ha detta kalla och regniga väder. Ska nog in till stan idag igen med JS,Jonas,Tage och Niklas :) Får se om Maria, My och Angelina ska med. Men det kommer bli skit kul.

Aja nu ska jag gå upp och duscha, snacka om skönt att ha lov!
Puss och kram <3

Shutter Island

Året är 1954, mitt under det brinnande Kalla kriget. Sheriff Teddy Daniels och hans nye partner Chuck Aule kallas till Shutter Island för att undersöka det osannolika försvinnandet av en genialisk kvinnlig massmörderska, som tycks ha rymt från ett låst rum på det ogenomträngliga Ashecliffe Hospital. Omgivna av snokande psykiatriker och livsfarliga psykopater på en avlägsen, vindpinad ö förstår de båda poliserna snart att inget är som de först trott.
Med en orkan i antågande går undersökningen undan. Men i takt med att stormen eskalerar, trappas även misstankarna och mysterierna, det ena mer förfärande än det andra, upp. Det antyds och ryktas om mörka konspirationer, tveksamma medicinska experiment, tankestyrning, hemliga avdelningar och till och med övernaturliga fenomen på fängelseön. I de mörka korridorerna på ett sjukhus plågat av dess ondsinta patienter och minst lika illvilliga läkarpersonal börjar Teddy ana att ju närmare sanningen han kommer, desto fler av sina egna djupgående och förkrossande rädslor måste han konfrontera. Han inser även att han kanske aldrig kommer att kunna lämna ön levande.


Lite läsk och stearinljus

Har precis kollat på Alice i underlandet. Tycker att den va mycket bra och värd att se. Med lite chips och läsk så blir alltid filmmyset bättre.
Som sagt har jag varit i stan idag, och har varit hemma hela kvällen. Har känt att detta är det segaste lovet ever men hoppas på att det ska bli ändring :)

Snackade nyss med min kompis om hur underbar sommaren är och vilka fantastiska kvällar man kan ha. Längtar oehört mycket till sommaren, så att det knackar i benen av spring glädje.

Nu ska jag se på Shutter Island. Många har sagt att den är bra men det får vi se :) Rappoterar mer sen :)
Puss och kram <3


Tråkigt

Dör snart av tråkighet, detta är nog det sämsta lovet ever. Har inte gjort ett skit bara varit i stan idag men nu händer det ju ingenting. Ligger och kollar på fotboll på tv6 Inter spelar mot något lag som jag inte vet vilket det är.

Måste göra något ikväll, visst klockan är 1939 men något kan väl hända? :)

Hemma

Hemma efter några timmar i stan. Hittade ett par strumpbyxor och en webbcamera som jag försöker att installera men det går ju inte så bra eftersom att min CD-läsare inte fattar att den ska fungera? :S

Hade en toppen mysig dag med mina kära vänner, hann både gå runt och kolla butiker och käka på thairestaurang. Var länge sen jag käkade på thairestaurang efter thailand. Fick även träffa Robert en stund :)-

Nja snart slänger jag ut denna skit dator för att den inte fungerar. Skriver senare
tjingeling :)<3


Stan

Ne drar jag in till stan, dagens outfit kommer senare <3
Finns på mobilen om det är något <3

Nyvaken

Ja då är man redo för en dag på stan med alla mina vänner, eller alla och alla det hade blivit en jävla massa men dem som jag inte har träffat på ett tag :(

Så nu måste jag gå upp och fixa håret, ser ut som en pudel som har stoppat in håret i ett elutag (a). Musik i högsta hugg!

Höres sen :)<3

Bulls uteservering

Kanske blir att sätta sig på uteserveringen imon om det är fint väder och ta en lunch med sina vänner? Längtar som in i bomben till sommaren nu när man kan sitta där med en cider/öl i handen och umgås med vännerna.


Bulls :)<3

Nej nu MÅSTE jag sova, puss och kram <3

Bloggar som aldrig förr

Herregud, kan uppdatera bloggen till 4a gånger om dagen. Känner mig väldigt duktig!

Dagen har varit så tråkig så att det inte har varit sant, fixat lite nya filmer sen fått pengar av mamma :) så imon blir det stan och va med kompisarna :) ska bli skit skönt <3

Vad händer på lovet då? <3

Norrland

Många av mina vänner vet om att jag brukar besöka en liten ort uppe i Norrland som heter Hortlax (som ligger i Piteå). Där har jag träffat många utav mina vänner som jag inte träffar så ofta och jag försöker åka upp dit så ofta jag kan. Förra sommaren var jag där uppe med min kompis Maria.

Här har ni lite bilder från i somras då livet var underbart <3












Hoppas på att få åka upp och uppleva den stora konserten som hålls i slutet av Juli och början av Augusti :) Träffa mer vänner och bara ha mega skoj <3

Solen Skinner Igen!

Denna dagen har gått enormt snabbt, känns som att jag vaknade precis.

I nu när det är påsklovs vecka så har man ju självklart bokat in lite saker att göra.

Måndag; Stanna hemma och fixa rummet
Tisdag; Stan med gänget
Onsdag; Öppen för förslag
Torsdag; Wild West fira Natalie & Daniels 15 månaders dag
Fredag; Öppen för förslag
Lördag; Öppen för förslag
Söndag; Öppen för förslag

Bara säg till om ni vill göra något!

SKA ÅKA TILL KARRO NÅGON DAG OCH RIDA :D

Måndag

Ännu en ledighet för mina föräldrar, hatar när dem går omkring när man försöker sova. Men när man kollar på klockan så är klockan halv 12 . Så ibland kan man ju ta i lite mycket.

Idag så vet jag inte vad jag ska göra, har inte ens gått upp ur sängen och klockan är halv 1. Men får väl se vad som händer lite längre fram :)

Höres <3

Jobbig dag

Ja ännu en tråkig dag, visst hade jag gäster men det är fan inte så kul hela tiden.

Sitter och planerar min vecka lite, ska kanske ut till Karro och rida hemma hos henne. Men tyvärr vet vi inte vilken dag än men det hade varit kul. Sedan blir det stan och äta ute på Wild West om det går som planerna. Om jag orkar så blir det nog ut på Bull's uteservering och ta en lunch där med :)

Aja nu ska jag se film och krypa ner i sängen.
Puss och kram <3

Super sugen

GODIS!!!
Även om det är påsk och jag har fått 2 påskägg så är jag så sjukt sugen på godis, har inte ätit upp allt men en del går för fan inte att äta xD så ska nog gå ner och köpa lite godis + chips. Om jag är duktig nog en liten cola med.

Snacka om att man går upp en massa !
Puss och kram <3

Skapat en ny kategori

Har skapat en ny kategori om det nu fungerar som det ska?
Aja den heter iallafall shopping och det är då inlägg där jag har shoppat kläder,smycken eller smink!
Hoppas få fylla på den en aning :)<3


Hehe gäster om 30 minuter men...

.. jag sitter bara  i pyjamas xD

Måste ta och bädda sängen och hjälpa pappa med att grädda våfflor. Ska bli mycket gott om jag nyss käkade frukost, sen är ju problemet vad ska man ha på sig ? ;) aja får väl se vad man hittar i garderoben!

Chingeling :)<3


God Natt

Ja en mycket trevlig kväll idag, fick gäster vid 6 tiden. Sedan käkade vi och hade mycket trevligt. Gjorde även desserten, blev MEGA god! Ska lägga upp bild på den senare (imon=söndag)
Sedan drog jag och Karro in till stan för att träffa Jonas,JS,Tage,My och Angelina :). Vi gick hem till Niklas. Feting mys!

Sen sprang vi som fan till bussen xD Så kom hem 0023. Sen åkte Stövarn och hans familj hem 0115.

Tack för en underbar kväll <3<3


Shopping


FICK PÅSKÄGGET OCH SKORNA AV MAMMA I PRESENT :D

Skor 499,00 DinSko (påskägg?)

Korta leggins 99,00 H&M

Leggins 2 för 279,95 VILA

T-shirt 99,00 Cubus :)

Perfekt städmusik!

När man städar vill man ju inte att det ska vara helt tyst därför kan man lyssnar på lite allt möjligt som tex;

~Broken heels = Alexandra Burke
~Down from under = Britney Spears
~Fight for this love = Cheryl Cole
~Sleepless = Eric Saade
~Avaiable = Flo Rida ft Akon
~Baby = Justin Bieber
~Telephone = Ladu Gaga ft Beyonce
~Fireflies = Owl City
~Hotel Room Service = Pitbull
~Rude Boy = Rihanna
~If we ever meet again = Timbaland ft Kate Perry
~Yesterday = Tony Braxton
~The Queen = Velvet

Visa låtar är även bra som partymusik, så lägg till dem på spotifylistan ;)


Glad Påsk!

Ja nu är det påsk :) har precis fixat klart inför kvällen, ska bara bädda min säng!

Har varit inne i stan idag med mamma och pappa. Mycket trevligt, fick en påskpresent utav min älskade mamma! Ett par SKIT snygga klackskor :D!! Är super nöjd + lite små saker, visar så fort jag har hittat sladden till kameran.

Går kvällen va lugnt! Ne måste kila!
Puss och kram <3

Kissies.se

Herregud är inte denna människan nöjd någon gång? Jag är säker inte den ända som läser hennes blogg men idag så såg man på att hon hade redigerat sig själv xD.

Men ser ju så lätt när någon har använt sig utav paint för att sudda ut något och det ser man lätt på denna bilden. Tyvärr så blir kvaliten super illa när man kopierar den. Men aja om ni inte tror mig kolla på ;

http://www.kissies.se/



Erkänn snygg bild ;)

Hemma

Ja då sitter man hemma och tar det lugnt. Efter gårdagens utgång så har man legat och sovit i några timmar. Gjort klar min dessert som jag ska göra imon :).

Ne usch fy och blä! nu ska jag käka chips och snacka med Karro :D<3

Utgången igår var sjukt lyckad!

Igår va fan den bästa utgången på länge. Åkte in vid 9 tiden, sedan så drog jag till Bella med Natalie. Därefter drog vi till Simons polares studentlägenhet. Därefter blev det en tripp in till stan med Hannah,Emelie,Bella,Simon,Karlsson och Alex. Drog till Asian palace och tog en drink. Sedan gick vi runt lite på gatorna i stan.
Kollade även in det nya stället i stan. Kanske inte det roligaste men det fungerar!

Sov hos Natalie på natten, <3


Skolarbete

Alltid lika kul när man precis har gjort klart ett skolarbete så är det dags för ett nytt. Har fått i uppgift av min lärare Thomas att skriva om jordbävningar.Kanske inte det roligaste ämnet men det fungerar ju!
Försöker även hjälpa min älskade syssling med hennes CV.

Ikväll blir det konfan och sedan pizza! Ska bli äckligt gott men vad fan ska man ta för någon? Ska även snabbt in och kolla på en MINI PC till mig själv.

Ha en fin vårdag i solen
Mvh Hanna <3


Dr.Tand

Tandläkaren då ja!



Skriver senare <3


319 kr i månaden.

Ja då har man äntligen hittat en liten PC med internet för 319 kronor i månaden.Är det värt det eller ska man ta och titta vidare? Ska nog gå in på thephonehouse imon och kolla på priser och såklart telia!

Just det , skickade in mitt jäkla arbete nyss och det gick super bra :) eller det fungerade inte men skickade det till hennes vanliga mail. Om det inte kommer fram så kan hon la dra åt fanders.

RSS 2.0