Förkyld "/

Nu börjar det bli värre, näsan bara rinner hela tiden. Vill bli frisk nu! 
Har precis kollat på fångarna på fortet och nu blir det time out innan jag ska sova.

Är så trött på allt. Hatar att få en massa blickar på mig där dem bara betyder;
dra åt helvete, fatta ingen bryr sig om dig.

Så har jag känt dem senaste dagarna, hatar att gå till skolan. Vill inte bli utsatt för samma sak som för flera år sedan, orkar verkligen inte med det. 

Var tvungen att skriva av mig lite.

Aboriginer

Sitter och sammafattar en text om arboriginer som ska vara klart till imon. Kanske inte det roligaste men måste man så måste man. 

Idag har jag varit i skolan och sen hem. Så fort man kom hem så frågade mamma om jag ville följa med in till stan och köpa telefon till henne. Självklart! Kom hem vid 6 tiden och nu börjar jag att bli lite småhungrig. Får se om man hittar en macka eller fil som man kan trycka i sig. För ikväll blir det fångarna på fortet!
Hejdå :)



Teori och näsdukar.

Tog precis en paus från teoriläsningen med att käka en pastarätt som mamma gjorde. Den smakade mycket bra och jag ska snart ta tag i pluggandet igen. 

Säger grattis till Dejan som klarade sitt körkort idag :) fick åka med honom in till stan, jag,jocke,dejan,adam och jonathan i samma bil som ska ta och förklara vägen kanske inte är det lättaste. Men roligt va det och han kör mycket bra :)!! 


en bild på mig,hanna,dejan och amanda på dejans 18 årsfest :)

Tjocka mig

Så nu har jag duschat och känner mig fräsch efter jobbet. Hatar att man luktar mat os. USCH!! Har ävendukat upp lite chips och cola. Ska se om man kan starta en film med :) Jag är så himla lat när man väl är ledig (a).

Ni får mer uppdate imon, ha en bra kväll :)



Vinterskor.

Har köpt vinterskor idag på hemsida http://www.have2have.se  
Dessa blev det, ska köpa dem svarta med nästa månad :) Dessa kommer vara mina favoriter i vinter! :D


http://have2have.se/product.asp?product=6687



Nu drar jag,

Nu är jag redo för att parta loss ordentligt!! :D En liten bild på mig, dock inte den bästa, men så väl inte den sämsta xD


Kläningen.


Utgången igår.

Igår var det jättestressig dag. Slutade vid halv 12 tiden och jag bestämde mig för att gå in till stan med Emil. Sen när jag har gått runt och hittat en klänning och ett armband så kom det fram till att jag hade glömt mitt bankkort hemma + att bussen hade precis gått. Gick till körskolan och pluggade lite.

Kom hem och hade fått bilderna från lägret, kollade igenom och sedan gick jag ner till bussen. Gick in till stan, köpte min klänning och hittade även en present till Tage. Men vad säger jag inte! Sen gick jag och Maria till Brotorpsgården och käkade :) 

Gick runt i stan och sen hem och packa. Drog hem till Sara där vi sjöng singstar, drack och skrattade en massa. Sedan ringde älsklingen när jag skulle till bussen, snackade med honom och det är så underbart att höra hans röst!<3<3
Kom hem till Maria där hon redan låg och sov, tyst som man va så vaknade hon inte. Vaknade idag och åkte till jobbet, det var inte så farligt mycket folk men grejer fanns det att göra. 
Har hämtat min kamera med för ikväll blir det kräftskiva

Nu måste jag dra, för jag är lite trött!

Skolan

Sitter just nu i plugget och fixar med våran bakbok. Allting flyter på mega bra och jag trivs jättebra med min grupp.

Gårdagen blev inte alls lång, somnade vid halv 11-11. Sov som en stock :) Det var riktigt länge sen som man sov riktigt skönt. Idag blir det att köpa present till Tage som fyller år på söndag. Ska även hitta en snygg tröja till mig själv :D.

Ni får ha det så bra.
p.s vi ska få reda på om var vi ska vara på APU platserna idag. Hoppas på det bästa! (Y)

Sommarflört!

Ni har säkert sett den TV reklamen med Magnus som är Sveriges starkaste man. Ni vet där han presenterar Risifrutti Sommarflört? Var nämligen och handlade innan och då bestämde jag mig för att köpa hem en. Så till kvällsmat ska jag äta den :)


Hot chick

Sitter och kollar på Hot Chick. Det var nog 3-4 år sedan jag såg den, kommer ihåg att jag såg den med Sofia,Nikki och killarna i min gamla klass.

Den är verkligen värd att se. Ska sova lite senare för mitt huvud mår fortfarande inte så värst bra :/


back to basic

Nu känns det verkligen att man är tillbaka till verkligheten. Var på körlektion idag och fan vad jag hatar det. Iallafall att köra i stan under rusningstrafiken. Aja det gick bra, så får vänta tills på måndag nu inför nästa körlektion. Somnade ju hemma innan, börjar få migrän igen :/.

Nu kollar jag fångarna på fortet, ska duscha sen med :)
kram kram <3<3

Aboriginer

Sitter just nu och skriver ut ett litet arbete om arboriginer som härstammar från Austrailen. Snacka om att man blir trött i huvudet.

Ute blir det inte bättre heller. det blåser bara mer och mer. Usch dags att ta fram vinterjackan snart kanske? ;) bloggar lite senare. Kram<3

Stan och balklänning.

Efter skolan idag så drog jag in till stan där jag träffade Maria :). Vi gick först till till Vera & C/O där vi kollade på balklänning till mig, och självklart fanns det några i min smak och jag är sugen som bara den på att gå på balen.

Sedan gick vi och fikade på vårat lilla favoritställe, brotorpsgården. Maria beställde en blåbärspaj med vaniljglass och jag tog en bakadpotatis med fetaoströra :) GUD så gott det var och vi snackade om allt. Det är verkligen toppen att vi har fått tillbaka kontakten<3.

Nu ska jag se klart fångarna på fortet och sedan blir det nog sängen för min del. 
Ni får har det så bra :) puss och kram <3
JAG SAKNAR MIN ÄLSKLING <3 :'(

Skolan.

Härligt att vara tillbaka i skolan. Har gått igenom en historia angående alkohol. Fick sluta tidigare och kom på att man hade ca. 2,5 timmes håltimma -.- aja bara att bita ihop. Sitter just nu och försöker blogga på skolans segaste datorer medan Malin sitter inne på Facebook och Nina screenar min bloggskrivning ;)

Ha det bra så höres vi senare. Och Elina! Jag saknar dig som fan <3<3


Eftersom..

att skolan nu är igång igen så kommer min bloggning ligga på en låg nivå. kommer ha en hel del i skolan nu att ta igen i början och försöker blogga varje dag efter skolan, om jag har med min dator till skolan. Eftersom att detta är mitt sista år så ska jag lägga manken till och verkligen ligga i för att få mina betyg att stiga till bättre.

Hoppas att detta inte påverkar eran läsning och på helgerna så kommer jag blogga så mycket jag kan. 
Nu i veckan ska jag kolla på balklänningar så kanske lägger upp någon bild om det är så :) 

Nu ska jag snart sova, Maria ligger jämte och knappar på sin dator! 
Puss och kram <3<3

Ja kul?

Vanligt lektionsdag idag :)
Hade först drycker i 2,5 timme(JOBBIGT) för vi satt för det mesta och kollade igenom en systemkatalog. Kunde ju gjort något roligare utav det men aja.
Sedan historia i 2,5 timme med, fungerade men konstig lärare. Vi gick igenom antiken på 2 timmar (knappt). Sedan blev det inte så mycket mer av det.
Väntade på att att pyskologin skulle börja men det gick 5 minuter,10 minuter och hela vägen till 25 minuter. Vi fattade inte vad som hände så vi bestämde oss för att gå hem. Gick och kollade på internTV och där står det att det började nästa vecka. 

Så man hade missat det totalt. Men va tusan, kom hem och nu sitter man här. Spöregnar ute :/ dock sa dem att sommaren är över så vinterjackan får man väl ta på sig någon dag eller? 

Ha det så bra :)

Ny header (Y)

Gjort om min blogg lite. Hoppas ni tycker om den? Ligger just nu på en madrass hemma hos Mia (bebis). Kul att träffa henne igen :) <3

Blir kanske några få inlägg i skolan imon pga att lektionerna börjar imon, har drycker,psykologi och historia :) en häktiskt dag, men kul ska det bli :)

Pussar och kramar <3<3

Sova hos Bebis :)

Nu ska jag packa lite grejer för i natt ska jag sova hos Bebis :) Var länge sen hon och jag var så det ska bli jättekul. Men vi höres kanske lite senare. Bloggen har ju legat nere hela dagen idag pga bloggningsbrist!


Min pojkvän är bäst

Fick ett samtal från den bästa personen på jorden innan. Satt och snackade minst i 45 minuter om allt. Hatar att det är så långt ifrån varandra! Bara att höra hans röst gör mig så himla kär! tack älskling för att du ringde, jag behövde det! Älskar dig <3<3


Sagan om ringen.

Sitter just nu och kollar på Sagan om dem två tornen. Alltså 2an i sagan om ringen triologin. Imorgon så blir det nog att se 3an om jag orkar. Är ju ledig HELA dagen så jag ska bara slappa! 

Vad gör ni andra en lördagkväll som denna? :)


Shopping,

Var och shoppade idag innan jag åkte till jobbet :). Var verkligen skit kul och mamma köpte ett par jeans och en klänning till mig :)


Köpta på Fashion.

En klänning köpt inne på Fashion, min nya favorit affär i stan :)

Mår bättre.

Tur att man mår bättre :) För idag blir det stan och shoppa. Sedan åker jag till jobbet med mamma :).

Ni får ha det så bra, bloggningen kommer vara igång senare ikväll :D

fan.

tjejmiddagen som vart inbokad blir inte av för min del :( har blivit illamående och bara legat och frosst i några timmar! hoppas man blir bättre imon, för arbete väntar (Y).

nu ska jag sova, sen får jag äl se en film för att fördriva tiden :(. puss och kram <3<3


såhär känner jag just nu

Projektarbete

Var i skolan idag, har börjat med projektarbete som jag ska ha tillsammans med Sofia och Hanna :) Detta kommer verkligen bli toppen och vi kommer passa bra i våran grupp. Mer information senare om vad vi ska göra!

Nu har jag precis fixat iordning kattlådan (det luktade bläää) har hunnit äta med :) om några timmar kommer mamma hem och då ska vi ta och övningsköra :)

Ni får ha det så bra.

Var är han?

Idag var det skoldag för första gången. Vi fick våra kläder och sedan fick vi reda på att vi skulle ställa iordning för att 1orna skulle ha köket. Aja bara att bita ihop tyckte vi och vi gjorde iordning snabbt. Lite jobbigt att ta och diska en massa knivar, men med lite humor och kompisar så går det snabbt.

Efter det åkte jag in till stan med Amanda och Sofia och käkade på Asian palace (Y) Gott var det och efter det gick vi till körskolan och fick boka om en massa tider för mig, skit tråkigt men allting är inskrivet igen fast på andra tider :).

Nu ska jag leta efter Milton, hittar inte honom någonstans :S!! Får leta vidare! Höres senare <3

Skolan

Lite trött i huvudet är man allt, men jag somnade tidigt igår och det är jag glad över! 
När som ska jag ta bussen in till stan för att gå till skolan, längtar en del och man känner verkligen att det är ett år kvar på gymnasiet. Ni får ha en bra dag så bloggar jag lite senare :)

hare gött hej, Milton hälsar! :)<3

Sorry grabbar

.. men inlägget får vänta i någon dag eller två om vi har otur tre. 

Imon börjar man 3an herregud längtar (Y). vissa av er tycker väl att jag är helt dum i huvudet som saknar skolan men då får ni allt tycka det! sjunger en sång som kommer skrikas ur min hals om några månader;

VEM VILL VARA ETTA NU? INGEN INGEN! VEM VILL VARA ETTA NU, INGEN INGEN ALLS! INGEN INGEN ALLS NEJ INGEN INGEN ALLS VEM VILL VARA ETTA NU INGEN INGEN ALLS

VEM VILL VARA TVAÅ NU? INGEN INGEN! VEM VILL VARA TVÅ NU, INGEN INGEN ALLS NEJ INGEN INGEN NEJ INGEN INGEN ALLS VEM VILL VARA TVÅA NU INGEN INGEN ALLS

VEM VILL VARA TREA NU? ALLA ALLA! VEM VILL VARA TREA NU JO DET VILL VI ALLA

Milton!

Idag fick vi med oss denna lilla kissekatt hem. Namnet blev Milton efter många om och men. Dock är han lite skygg och gömmer sig hela tiden men får väl se om man får fram honom.
nu börjar det åska här och då kommer pappa och dem snart å säger till att man ska stänga av allt.

Dagens outfit!

Nu drar jag mig in mot stan. Struntade att ta bussen 1315 så jag får ta bussen vid 1358 istället :). Här har ni g dagens outfit!


Linne; H&M
Cardigan; Gina Tricot
Leggings; Vila 


Förlåt för den dåliga kvaliten men webkameran på datorn är inte det bästa ;)

Mornar

Jag älskar att vara kär. Det bästa är när man får ett sms av sin älskling där det står ; God morgon älskling <3 sovit gott? <3

Man blir ju bara så glad + att dagen blir bara så mycket bättre. 

Kom på att just idag, den 17e augusti så är det min sista dag på mitt sista sommarlov. Kommer få vänta på ledighet tills jag är 65 (okej semestrar finns ju). Känns verkligen mega konstigt, för inte alls så länge sedan började jag 1an på gymnasiet. Imon ska jag börja mitt absolut sista år på Sture. Lite ledsamt, men jag ska ta vara på varje dag.

Nu måste jag fixa mig, för det blir staden idag för att besöka körskolan och sedan tandläkaren. Ska även kolla katt efter tandläkaren.

OBS!!
I mitt nästa inlägg ska jag skriva om mina 2 kompisar Jonas och Jesper a.k.a JS. Kommentera vad ni vill veta om dem annars skriver jag bara helt fritt!

....

Saknar min älskling <3
nu ska jag sova. körskola,tandläkaren och kolla katt imon :) ha det bra! puss <3

Trött.

Idag har jag börjat mitt nya liv, eller jag ett stort försök iallafall. Ska inte dricka läsk eller äta chips/popcorn/godis på vardagarna. Måste ta tag i detta, ser ju verkligen att man börjar bli lite tjockare :O!!

Har iallafall varit ute och sprungit 4,5 km. Det gick bra men trög är man alltid i starten och i målet. Men jag tycker att det gick bra och jag hoppas verkligen på detta nu. Såklart har jag en underbar pojkvän och en massa fantastiska vänner som störtar mig, speciellt min familj. 

Nu ska jag äta, pappa gjorde pizza, hoppas det blir en nyttig sådan annars kommer jag inte äta så mycket. 
Ni får ha det så bra. Kram kram <3<3

GASH!

Typiskt att deme byte busstiderna precis idag. Jag som tänkte sitta på jobbet och snacka och ta det lugnt. Men nej nu kommer jag få stressa lika mycket som vanligt. Herregud jag får panik! 
Hoppas alla andra får en bättre start på dagen. Det har iallafall inte jag fått..


Puss och kram <3

p.s Martin jag älskar dig ! <3

Redan.

Nu i veckan som kommer så ska jag börja 3an på Hotell och Restaurang programmet. Kan inte fatta att jag redan har gått 2 år och är inne på det sista. Detta sista året kommer innehålla en massa grejer;
#studentfester
#balen
#studenten
#tävlingar
#praktik
#och en jädra massa skratt.

Det kommer bli ett tufft men ett jäkligt bra år. Kommer verkligen ta vara på allt och det hoppas jag att alla andra som också ska börja 3an kommer göra. Man ska ju även ta och fundera på sin framtid och jag har redan börjat fundera. Låter kanske dumt men så är det. Men om det händer är ju en annan sak.

Nu ska jag sova, för imorgon är det jobbet som gäller. Sedan övningsköra och bara ta det lugnt. 
puss och kram <3

En dessert jag gjorde för ett tag sen, den va bara såååå god!!!!

Bra låt.

Kom ihåg när man alltid satt och kollade på Brooke knows best. Hittade hennes låtar på spotify för ett dygn sedan och jag har redan en favorit! Här har ni den :)



Sommaren är slut

Jag tror inte att jag är den ändå som tror att sommaren är slut. Nu när värmen har försvunnit så tror jag att hösten är på gång. Det regnar en massa och kylan har börjat komma. Man får vänta tills nästa år då man kan ligga på playan och sola. Brunare än så jag är nu kommer jag inte bli för nu ska det sparas pengar till sista året på gymnasiet. 

sommar 2010 har varit fantastisk! <3 tack till alla mina vänner som har funnits vid min sida.



In love!

Hejsan hoppsan alla glada. Sitter just nu med ett mega leende på läpparna! Idag blev jag och Martin tillsammans :) Denna dagen kommer jag aldrig glömma! Dock är det så att han bor 155 mil ifrån mig och vi ska försöka ge oss på detta distansförhållande. Kommer vara jobbigt, men ska åka upp och träffa honom snart.

Nu ska jag fixa mig för ikväll blir det Roxette!!!!! :D


Älsklingen för en vecka sen ungefär! Saknar dig feting mkt <3<3

Party.

Party outfit!
Linne; BikBok
Skjorta; JC
Leggings; Vila
Skärp; GinaTricot


Nu drar jag snart, ingen mer bloggning ikväll. Men vi höres imon efter jobbet! Hare gött! :D

Fredagen den 13e.

Oftast är det för många otursdagen idag, men istället för att ha otur har jag oftast mega tur! Livet brukar alltid ge mig lite extra denna dagen. Så jag hoppas på en fy dundrande fest ikväll!!

Idag fyller klassens Lukic 18 år. Så ikväll blir det fest och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig :S. Funderar även på hur man ska ha håret, har ju tappat så himla mycket ideér nu när man inte har bryt sig ett skit om hur man ser ut längre. Men något ska jag allt komma på att fixa.

Nu ska jag dra och kolla igenom min garderob. Den är ju full av grejer, men frågan är om något passar till kvällen :)

Mat.

fläskfilé med bakad potatis och kantarellsås :) gud vad man är hungrig :D!!

FÄRDIG!!

Nu har jag städat hela huset, gud va jag känner mig duktig! Om mamma och pappa bara visste att man var såhär duktig. Har även fixat brorsan och min tvätt :)

Idag kommer Jennifer hit, kanske JS,Jonas och Lillen med men vi får se om dem kommer. Har tagit upp kantarellerna ur frysen och väntar på att klockan ska börja närma sig 6 för då ska jag börja laga mat. Var även ute och körde lite bil innan (don't tell dady) körde runt kvateret och kul var det :).

Nu ska jag ta det lugnt, sätta på högre musik och sjunga tills grannarna klagar, dem har ju redan kollat snett på mig en gång (a).

Ha det bra!


innan när jag körde!

Duktigt!

Jag har städat hela huset, eller nästan! Ska bara dammsuga och torka golvet sen är jag helt färdig. Måste vara rent för imon hinner jag inte städa för då ska jag iväg på 18 årsfest. Ska bli skit kul, och som en liten belöning till mig själv så har jag tagit upp en fläskfilé ur frysen. Tänkte köra det med bakpotatis och kantarellsås. Dock måste jag åka och handla lite grädde för det finns det inte i detta huset. 

Nu ska jag dammsuga. Var tvungen att ta paus! Hare gött så höres vi senare :)

Toppbloggarna!


Ledsamt

Såhär blev tårtan jag gjorde igår. Kladdig och god :) Blir att trycka mig en bit nu när man är ledsen :/ saknar martin,igor och julia <3
saknar min prins <3

Bakar

Efter en dag på jobbet så åkte jag hem och har precis satt in en chokladtryffeltårta i ugnen. Väntar bara på att den ska bli klar så man kan fixa garnityren som är marabou polka :). Mums!!
Ska ta en bild sen, nu ska jag städa.

Matlagning

Gud så kul det var att stå i köket igen. Gjorde mig en stor festlig måltid. Entrecoté, potatisknyte, grillad majs och wookade grönsaker. Det var sjukt gott och jag älskar att laga maten själv.

Dagen har vart okej, började med körskolan sen blev det att åka och jobba. Hem plocka iordning lite och sen laga mat. Nu sitter man här och trycker i sig chips :D!! 

Ni får ha det så bra så höres vi imon :)
kram kram <3<3

p.s prinsessan saknar sin prins d.s

Äntligen

Nu ska jag ta och krypa ner i min egna säng. 10 dagar sen sist och den är mjukare än någonsin. Tänk att man kan sakna sin säng så mycket. 

Hoppas alla har haft en bra dag för det har jag :)<3<3

Chebabrulle!

Somnade innan och skönt var det, nu har jag precis kommit hem från att ha inhandlat mig en kebabrulle. Såklart spöregnade det med och blöt blev man.

Mamma och pappa ringde innan, dem hade över 30 grader och det var sjukt varmt ute. Snacka om att man blev lite småirriterad!! Ha det bra alla för jag ska njuta av min kebab!!!


Hemma!!

Hejsan alla goa och glada.
Kom hem från norrland för en timme sedan så jag har bara duschat och slängt in en massa kläder i tvättmaskinen. Har haft en underbar vecka där uppe och man saknar bara alla så jäkla mycket när man säger hej då till dem man verkligen älskar!
VI har vandrat 2,2 mil och tagit det mega lugnt. Myst en jäkla massa och självklart blivit myggbetna!! Men dem i norrland sa att det inte finns några mygg så man fick ju inbilla sig det ett antal gånger.

Jag har haft norsktäckning så alla som har smsat kanske märker att det blir dyrare men inte värst farligt.

RSS 2.0