30/8 - 09

Backstreet Boys ?

Har stora funderingar att åka till Stockholm med Sara i December för att kolla på Backstreet Boys. Skulle vara så himla kul att bara komma härifrån och ha SKIT kul :D.

Idag blev det jobbet som vanligt. Blev klar i tid och kom därifrån med ett glatt leende på läpparna att få reda på att man ska jobba lite till och tjäna en bunt med pengar (a).
Cyklade hem till Maria och lämnade cyklen och hämtade alla saker som jag hade lämnat efter mig (a). Mamma hämtade mig och körde inom tempo och handlade vindruvor och snus ;). Nej jag ska inte ha snuset x).
Jag är nyttigare och har snart ätit upp alla vindruvor :)

Ikväll blir det att läsa igenom näringsläran som man ska kunna tills imon. Verkligen skit kul med tanken på så mycket plugg man har fått nu :/.

Hejj då ..
Tack för en rolig kväll igår :)

29/8 - 09

Fest

Idag va det att vakna upp tidigt för att åka till jobbet. Inte så himla kul men klarade mig igenom dagen väldigt bra och jag ÄLSKAR mina jobbarpolare som gör jobbet mycket roligare. Tack Sara,Fanny och Amanda ;).

Fick cykla hem och göra sig iordning för att sedan så skjuts utav pappa hem till Maria för att fixa resten :). Sedan åkte vi hem till Tage för att fira hans födelsedag, så grattis till dig. Fick ta med oss kött och resten bjöd dem på. Det var ett härligt gäng som var där och det var otroligt kul. Har längtat att få träffa alla igen.
Därefter blev det present utdelning och han fick en massa fina presenter som jag vet att han gillade. Gick in och fick TÅRTA :D. En riktigt god en. hihi (a). Jag som i vanliga fall inte brukar äta tårta :).

Sen gick vi ut och snackade en del. Gick till lyngåkra skolan och satt där på gungorna och babblade på om allt möjligt skit. Helt plötsligt så började det blåsa sjukt mycket så vi gick in och kollade på film.

Ungefär vid 11 åkte jag och Maria hem till henne och jag som var sjukt sugen på chips,godis,popcorn åt ingenting av det som Maria tog fram.

God natt <3

---------------------
Älskar dig Maria :)
vi två

22/8 - 09

Kräftskiva
Vaknade som vanligt men skulle åka till jobbet. Fixade allt igår till festen ikväll så det behövde jag inte fixa iordning när jag kom hem. Jobbade mellan 12.00 å 16.00 så jag trampade hem fort som fan.
Gick in i duschen medans Maria gjorde sig iordning, ingenting gick som jag vill och jag vet inte hur många klädesplagg det blev denna gången.

Sedan vid 6 kom Natalie :) och därefter trillade alla in en efter en. Riktigt kul att alla kunde komma. Förutom Daniel som var på bröllop. Men han fick nog god mat han med :).

Sedan vid 22 kom Rasmus och hans kompis Peter hit. Haha x) jag kan ju bara säga att Peter inte var nykter! Har nog aldrig skrattat åt en sådan kille x).
Sedan gick vi ut och snackade lite och vi kom in vid 1 tiden igen. Sedan åkte alla hem lite efter halv 2.

Måste tacka för en underbar kväll :).
<3

jag i rom <3

20/8 - 09

Badhuset

Jaha då har mamma och pappa åkt ner till Kreta för att vara där i en vecka :). Så när dem rullade deras resväskor igenom hallen imorse kl.4 så kunde man ju inte somna om efter det. Så jag gick upp och satte igång en film. Bestämde mig för att fixa lite god och fin frukost. Så jag gjorde en liten omelett med paprika och bönskott. Stekte lite bacon till och vinddruvor. Det blev riktigt gott. Kände mig väldigt mätt efterårtoch man kunde slappna av innan man åkte till skolan.

Duschade och tog cyklen ner till bussen. Kändes konstigt att åka bussen. Till min förvåning så satt Malin med på bussen. Så vi pratade lite :). Kom in till skolan och kollade runt lite och tog det lugnt. Satte oss i bergmanssalen och lyssnade på när rektorn pratade, som vanligt :P

"Rökare är också människor, men inte lika länge"
det va en av dem grejerna rektorn sa ;)

Sedan fick vi våra snygga kökskläder. Fick även till min APU så nu ligger dem hemma i väskan redo att användas på Lyngåkraskolan nästa ondag.

Jag,Emelie x2,Malin,Hannax2,Olivia och Bella åkte buss in till stan och tog en varsin glass, inte det smartaste draget denna varma och soliga dag så allas glass smältte snabbt. Förutom Olivia som tog den smartaste glassen ;). Sedan gick vi runt och tog sedan bussen till Sannarpsbadet.
Badade lite med alla möjliga och sedan hade vi staffet. Hamnade med Jakob,Joel,Sofia M och Linnea. Vi är ju så grymma att vi vann allt :D .

Sedan tog jag bussen hem. Känner mig lite trött, nå ska jag sova :)


17/8 - 09

Övningskört , om man nu kan kalla det så!

Vaknade vid kvart i 12 idag och gick upp och åt frukost. Det är så skönt att ha mamma och pappa hemma för det blir alltid frallor till frukost (a).
Satt vid datan och fixade lite med bilderna från konfalägret som vi hade förra veckan. Blev en hel del bra och en hel del dåliga som slängdes direkt ner i papperskorgen. Sedan började mamma och pappa klaga på mig så dem började ge mig en massa jobb, eller massa och massa typ rensa landet och få upp en trädrot.

Började med att få upp den JÄVLA roten som pappa hade satt mig på. När han väl får luft så säger han att det finns en el-ledning under så att jag inte drar av den när jag väl håller på. Så jag sket i det jobbet och började att luka landet istället. Fett tråkigt och när man väl börjar komma igång så hittar man en skit stor spindel och då vägrar jag att sätta min fot i landet igen. Men mamma sa att jag kunde ta den andra sidan istället, aja lika bra att börja med det då.
Blev klar på 30 minuter, kände mig duktig ! Mamma och pappa gick sedan ut i skogen för att plocka svamp, det som är så gott som dem alltid säger.

Kom hem någon timme senare då man hade hunnit göra mat och plockat ur diskmaskinen. Då åkte jag och mamma ner till ringenäs för att övningsköra. Jag ville ta Jespers golf men mamma insisterade på att vi skulle ta BMW:n . Det skulle hon aldrig ha sagt ! Så vi åker ner dit och när vi kommer fram så bytar vi plats och hon börjar sakta säga vad jag ska göra och INTE göra. Det gick ju inte så bra om jag säger så. Vi byte återigen plats och åkte hem. Jag hatar att koppla när jag ska köra den JÄVLA bilen. Iallafall BMW:n.
Satte mig framför TV:n och har suttit där hela dagen, har inte haft orken till något annat.

I natt kommer Elin hem från England, ska bli kul att träffa henne (när man nu får det). Har verkligen saknat henne sjukt mycket, eftersom vi kan prata om allt och alla!
Älskar dig Elin och jag hoppas du har haft 3 underbara veckor i England.

Nee nu måste jag sova, ska åka och handla inför plugget imon, sen ska mamma och pappa resa om några dagar så måste ju handla mat till dess med. Ska trycka ner en STOR godispåse i kassen, utan att hon märker något (a). Frågan är nu hur det kommer gå till . hihi (a).

God natt <3

16/8 - 09

Jobba,färga,skoja,hemma

Idag var det en jobbig dag, precis när man skulle åka till jobbet fick man näsblod. Det orkar man inte med iallafall när man inte är på humör!
Aja fick cykla till jobbet , i motvind! orken bara åkte ur mig och jag kände för att vända DIREKT!! i början så va det lugnt på jobbet men när man bestämde sig för att byta vatten och köra bestick så kom allt in på en och samma gång. talrikar,bestick,glas,skålar å allt bara blev för mycket. Att man inte fick nå hjälp heller blir man lite sur på men jag klarade iallafall det bra och allt blev rent och fint. Fick lax med potatis till lunch, inget slår den goda maten!!

Cyklade långsamt hem till Maria för vi skulle färga mitt hår, blev riktigt bra denna gången :). ska nog ha det såhär ett tag. Sedan tog vi mopeden ut till GBT för att träffa Jonas,Fredrik och Tage! Kul att han efter att han har varit borta så länge. Töntade oss lite i samhället när vi sedan bestämde oss för att beställa pizza och äta den i tunlen x). Riktigt gott om jag får säga så (a).
Åkte moped hem med Maria och kollade på 100 meters finalen där Bolt vann och tog nytt världsrekord på 9.58. Bra jobbat :)

Ska lägga upp en bild på håret så fort jag har fixat den :). lägger in den på detta bloggdatumet om några minuter :)

---------------------------------------

Här är bilden :)

hårfärg

puss och kram <3<3


15/8 - 09

I can't belive that I have been in love whit you !
Den bilden som jag la ut på mitt förra inlägg är äkta blod och tagen hemma hos mig!

Aja livet gå vidare och just nu sitter jag bara och skrattar åt allt korkat som man har gjort, som varit kär i en kille som inte bor vid min sida som inte ens kan ta och ringa någon gång och snacka lite. Men men jag överlever !

Jobbet går bara toppen och imon är det sista dagen denna veckan som man jobbar :) , men har fått alla helger i Augusti som är kvar till att jobba så pengar kommer det finnas i min hand, men nu har pappa kommit på att han ska följa med mig in och boka körtid på körskolan så jag inte gör av med alla pengar. Jag som inte ens har fått sitta bakom ratten på bilen. Skrattar bara för mig själv hur dumt det lät när han sa det !!

Skolan börjar redan på torsdag, kan inte fatta att mitt sommarlov redan är slut, kanske det sista tillochmed :O. Herregud börjar ju 2an nu och sen har man inte lång tid kvar innan studenten! Får ta vara på det bästa som finns just nu!

Nu ska jag sova, ska ju upp och jobba imon,
peace out ;)<3


Kärlek är skit just nu!

to fall apart
tierd of bleding blod because of the love,give me real love not a fake one!

11 - 13/8 - 09

Konfaläger
Jaha då var det ännu en gång man skulle packa väskan för att åka på ett läger för ledarna. Denna gången var det sjukt kul och man fick träffa många nya ledare. Sedan fick man reda på att det var yttligare 10 st som kommer att vara med så det kommer bli ett stort gäng!!

På tisdagen när vi kom dit så lekte vi mest lekar hela kvällen och skrattade åt allt och alla :).

Onsdagen var det mest planering av var man skulle vara för ledare och i vilken grupp. Det blev att vara för trad. detta året också. Sedan hade vi lite mysig avslutning på kvällen med ost å kex hehe (a)

Idag blev det att städa,packa och leka lekar. Avslutning med lunch vid halv 1 där sedan pappa kom och hämtade mig och Maria för att åka vidare(hem alltså).

God natt <3

p.s bror min kom hem idag :)<3 GIVAKT!!!! d.s

allmänt

allt verkar bara vara skit för mig just nu, kärlek och vänskap.
vill bara att allt ska vara som det var förra året på hösten då livet var perfekt. Nu har tveksamheten börjat komma och jag saknar bara en person mer och mer för varje dag som går. Att veta att den personen inte älskar en som man älskar den personen tillbaka.
Vill bara att allt ska vara som innan , att man inte fastnade med alla dessa dumma känslor för någon som man aldrig trodde man skulle få träffa. Tyvärr verkar kärleken inte vara på min sida just nu och allt är totalt SKIT. vill träffa någon som jag verkligen tycker om som jag kan trivas med under en längre period!

Sen är det det med kompisar, känner att dagarna som går gör att man bara mår sämre och sämre. Den äkta vänskap som man inte hade innan finns där längre och man glider mer och mer ifrån den man verkligen tycker och bryr sig mest om . Att bli ovän är det värsta jag vet och att veta att man inte kan bli sur över en sådan liten grej inte fungerar. Men man känner också att livet är skit när man sitter och ner samtidigt som alla tankar bara åker runt i huvudet på en. Ne just nu verkar allt vara skit och jag vill verkligen inte stanna i Sverige längre, iallafall inte i Halmstad.

en resa utomlands med familjen skulle kunna rädda mig just nu. Att alltid visa att man mår bra och alltid är glad är inte det lättaste. ibland vill jag bara försvinna inte snacka med någon utan sitta ensam och bara få alla tankar rulla igenom huvudet. Men det är inte så lätt som alla säger att det är. Har verkligen försökt!
Att bara lämna sina vänner är inte det enklaste heller. jag vill vara aktiv men blir så besviken på när ens kompisar inte kan fråga en om man mår bra eller om man vill hitta på något. Det är sånt man lätt blir besviken på! Men trodde att man hade en massa vänner som tycker/tyckte om en men som vanligt hade man fel!

Ne nu ska jag krypa ner i sängen med alla jobbiga tankar i huvudet och försöka. imorgon är det en ny dag. Bara att ta nya tag och leva livet till godo!!


6/8 - 09

Tiden går fort när man har roligt
det är ett ordspråk som man hör ofta nu för tiden. Som sagt det har redan gått några dagar jag bloggade sist och det har hänt lite efter det :).

I tisdes så åkte jag och Maria ner till Kragenäs för att hälsa på alla på lägret. Fick ett härligt välkomnande då ALLA kom och kramades och sa hur mycket dem hade saknat oss (dem från norrland + ngr från hstd). Vi fick lite att äta och vi snackade en massa. Hade grymt kul. Gick runt lite med Tjander,Robin,Igor,David,Adam,Fredrik och ngr till ner till havet och snackade lite. :) Hade jättemysigt och vi bestämde oss sedan för att bada på kvällen. Hade köpt med mig lite grejer till alla så det gick bra att ge dem sakerna ;).

Sedan blev det badet på kvällen. Riktigt skönt i vattnet inte alls kallt. Töntade oss en del och Tjander blötte ner mitt hår så det var ju krig senare på lägret :). Fick först en vattenflaska att hälla på honom och sedan kom Sebbes pappa med en hel span med ISkallt vatten som jag och Sara slänge på honom . MOHAHA hämnden är så ljuv <3.
Senare gick seniorerna ut på en vandring och jag och Maria satt kvar och snackade lite med ledarna. fick reda på att vi kanske ska åka på en fjällvandring nästa sommar med dem i Piteå :). Skulle vara roligt.
Gick och la mig för jag började få ont i halsen och näsan bara rann och rann.

Morgonen därpå vaknade jag med världens hesaste röst. Lät som jag var i målbrottet och hostade uta helvete. Satt uppe ett tag och sedan gick jag och la mig igen för ingen vart vaken :/. Somnade om ganska snabbt och gick sedan upp vid halv 9 tiden. Snackade lite med Ulrika och sedan hörde jag att Maria och Danne vart vaken. Så då pratade jag med dem lite granna.
Sedan gick dem upp och vi käkade frukost. Vid halv 10 bestämde vi oss för att väcka alla. MOHAHA!! Gick först och väckte Tjander och David. Det ända man behöver säga till David är " David vakna" så flyger han upp och säger "jag är vaken". Haha x) herregud som jag skrattade. Sedan vart det då Tjanders tur. Han vart då mycket segare på att gå upp men undertiden han vaknade till så väckte vi dem andra i tältet. Jag och Maria stod och kollade på alla hur söta dem va när dem sovde. Hihi, kände inte ens igen Wille (a). Väckte dem och gick sedan in till Tjander då han också flög upp i luften och gick sedan upp :).

Vi gick ner till vattnet vid 11 tiden för att bada. Hade bestämt mig för att inte doppa håret men vart tvungen, kände mig inte så fräsch. Så ner med huvudet i vattnet och i med schampoo i håret :). Fredrik fick hjälpa mig att få ut allt i håret. Tack så mycket.
Gick upp och fixade mig iordning, mådde lite dåligt så jag lade mig ner och vilade på en luftmadrass. Då kom Ellen och Albin och höll mig sällskap. Men lille schtekaren kunde inte hålla sig borta så han kom han med :). Satt och pratade och jag tror jag slumrade till en liten stund, för jag kom inte ihåg vad jag gjorde, Men jag somnade tyvärr i solen så hade en fruktansvärd huvudvärk och gick till kiosken för att köpa lite cola (a). Hjälpte till litegrann och satte mig och pratade med Maria och Sara. Mycket trevligt.
Satte oss i skuggan när vi skulle äta men jag kunde inte äta så jag la mig ner på sidan och vilade. En stund trodde jag att Maria och Sara var oroliga över mig men jag vet inte om dem vart det. Men sedan skulle vi packa. Kändes konstigt att läman lägret och åka hem när dem andra skulle vara där en vecka :S. Men vi snacka och hade sjukt kul. Började snacka på franska,tyska,serbiska,italienska,svenska och engelska för att jäklas med alla (a). När tjander raggade på tjejer så skulle jag jäklas och säga att han var bög :).

Sen skulle vi åka. Gick på toa och sedan fick vi se att Fredrik ville följa med upp till bilen för att säga hej då. Då hängde Tjander och Sebbe också på. Kramade alla hej då och sa att man skulle komma upp till Piteå någon gång igen, Nästa sommar är ju redan bokad så då kommer jag ju upp!! :). När vi sedan hade kommit upp till bilen så fick jag en kram av Sebbe, en kort men en kram som sa vi ses snart igen!
Tjanders kram den kommer jag aldrig att glömma!! Han kramade mig länge och sa "vi ses i pite i höst". Släppte inte honom på ett tag och Fredrik fick också en lång kram. Kändes jobbigt att åka hem när man väl hade varit där ett tag. Ville stanna och bara ha kul och snacka med dem natten ut!!

Kom då hem igår klockan 2210. Mamma hämtade mig på preem och pappa låg redan och sov så jag fick inte säga god natt till honom. Åkte inte till jobbet idag för jag hade feber och mådde jättedåligt. Så chill dag bidde det idag, har bara sovit och tagit det lugnt.

Ne nu ska jag sova , blir nog jobbet imon ändå :). Puss och kram<33

2/8 - 09

Augustimånad
Kan inte förstå att sommarlovet bara rusar iväg och snart börjar man 2an. Har jobbat en hel del och har inte känns för att blogga direkt. Har hänt en del sedan man kom hem från norrland!
#marinfestivalen
#jobbat
#blivit brunett
#robert har åkt hem

Aa det har ju hänt mycket mer än så men just nu vet jag inte vad jag har gjort under dessa veckorna :/. Men nu ska jag börja bli bättre på att blogga :).


Saknar Elin sjukt mycket som är i England! Sedan alla underbara norrläningar som inte finns vid min sida just nu!!!
Ni ska veta att ni betyder sjukt mycket :)<3

RSS 2.0