2 dagar kvar

Herregud vilka dagar.

Har int orkat sätta mig vid datan för att skriva om mina senaste dagar på lovet.

Sitter just nu och målar mina naglar i franskmanikyr. Brasan smäter och det är så underbart att det har fallit lite snö. Livet rullar på som vanligt och livet suger men ändå äger.

Mellandagsrean är nu i full gång och igår(måndag) så blev det en lång tripp in till stan. Blev lite nya kläder + ett par skit snygga solglasögon inför Marockoresan i februari. 682 kronor fattigare blev man men det va det värt :)

Nu ska jag ringa min älskade bror och snacka med han om nyår. Vi höres senare!
Puss och kram <3


Partysugen

Det säger allt.

Ja partysugen på en fredag som verkligen inte har hänt ett skit på mer än att famo och fafa var här idag och åt lite julmat och lämnade paket. Eller mer kuvert eftersom att det man får nu för tiden är pengar. 600 kronor rikare blev man idag då. Känns mycket bra :)

Igår va det själva julafton och hoppas att alla hade en riktigt bra dag. Själv var min dag lite seg men även men humor men även tårar. Tårar på själva julafton när man sitter och tänker på den personen som man verkligen älskar mest i hela världen. Hatar att inte få vara vid den personens sida och krama honom och säga precis vad jag tycker och tänker.

Men glädjen sprids när alla öppnar julklapparna, när min älskade pappa blir "sur" på att han bara får en massa mjuka paket och slänger ner dem i golvet med ett gulligt litet leende. Vi jag älskar verkligen min pappa även om man har det lite svårt ibland. Men in i det hjärta som man har finns det ett litet rum där det står pappa på.
Julklapparna blev jag faktiskt nöjd med;

#2000 till körkoret
#Rosa mobilväska
#Linne
#T-shirt
#Presentkort på bio
#Presentkort på kicks
#Nivea duschcream m.m
#Dataskin
#Armband
#Blommor
#Strumpor
#Skiva
#Godis

Aaa detta var min lilla lista över det jag fick i julklapp. Känns bra med pengarna till körkortet då ska jag bara börja övningsköra med , ja när det nu kommer att hända. Kanske till våran efter man har kommit hem från Marocko. Hoppas på att ha tagit körkortet till sommaren eller under sommaren. Jobbet kommer jag iallafall att ha kvar på samma gamla ställe.

Ja nu har ni iallafall hört lite om min lilla julafton som jag har haft. Hoppas ni andra också har haft en underbar julafton med en massa presenter som ni är nöjda med.

Yttliggare en gång, God jul + snart är det ett nytt år :)
Puss och kram <3




God Jul

God Jul

Då får man väl önska er alla läsare en god jul :)
Nu blir det julmat och ytligare några julklappar :)

Puss <3



R.I.P Brittany Murphy

R.I.P

En utav dem bästa skådespelarna har gått bort. 32 år gammal blev Brittany Murphy. Hon dog utav en hjärtinfarkt den 20 December 2009.


Usch jag tycker sådant här är så hemskt. Men jag säger som dem andra människorna, må du vila i frid !!
<3<3<3

Nu ska jag sova :)<3


Härlig fest igår

Lyckad fest igår

Herregud så trött man kan vara eller. Efter gårdagensfest så kan man inte vara allt mer än trött. Var där vid 4a tiden och åkte hem vid 12. Maten vad god, uppträdandena va suveräna och folket var finklädda. Hade verkligen super trevligt.
Som pricken över I:t så fick alla en julklapp, aa precis alla. Kunde inte förstå att David skulle få en julklapp men det fick han.

Idag så vaknade man lite över 12 och sitter just nu och äter frukost. Klockan har gått mycket långsamt idag men vi får väl se vad som händer ikväll. För Maria ska kanske vara med Henke så då ska jag åka härifrån, vill ju inte störa kärleksparet ;).
Så vi får väl se vad som händer.

Men jag skriver sen igen, puss och kram


Problem med bloggen

Dataproblem :S

Har fått höra att min blogg inte har fungerat som den ska så nu har jag ställt om den helt och hållet. Ska fixa designen lite senare har inte tid idag, Ska äta upp sen göra mig iordning :)<3

Puss och kram


Snön ligger vit på taken, endast lilla jag är vaken

Blogggggaaaa

Idag har dem flesta bloggarna dampat, iallafall dem som jag läser på. Lite tråkigt men dem överlever väl.

Idag så blev vi klara med den underbara städningen. Vi blev klara vid halv 2 tiden så åkte in och postade lite julkort som skulle skickas. Tur att dem inte hade tagit bort dem röda lådorna på stan. Hann med bussen 1435 hem. Skit skönt att komma hem i tid.
Somnade efter tryckt i mig ett paket nuddlar. Vaknade kanske vid 7 tiden. Fick schnitzel av mina underbara föräldrar.

Snön faller faktiskt här nere i söder. Helt chockad, imon ska det bli 7 minus FY FAN vad kallt. säger lilla jag.
Nu ska jag sova.
Imon blir det shopping med Maria och Elin. Ska bli mys :)

Puss och kram <3


Ett litet god natt inlägg

Städning.

Ville hinna med ett litet inlägg innan man kryper ner i sängen för att berätta om min lilla dag.

Började med att alarmet ringde och man flyger upp ur sängen och gör sig i ordning. Sätter sig sedan på cyklen för att rulla ner till bussen. Usch hatar dessa jävla mornar tur att skiten är snart över :)!

Städning i köket, började med att jag och Emil fick städa frysen med Sassersson. Gick snabbt och sedan städade jag i lärarnas rum och fick hjälpa till i torrförrådet där det tar ca.6 timmar att gå igenom allt och fixa varje jäkla hylla -.-!! Aaa visst låter det som att du hade gjort det snabbare, gör du det :)!!

Sedan in till stan för att testa klänningar. Träffade Elin, ÄNTLIGEN säger jag bara. Gick runt på stan och kollade lite och sedan skilldes vi åt :/. Tråkigt men skönt att höra ifrån dig!
Åkte sedan hem till Natalie för att träffa henne och Cassa. Snackade lite om nyår och så.

Herregud har varit jättesnäll mot mina föräldrar och lagat mycket god mat idag. Så nu är jag mätt tills imon när det blir ÄCKLIG frukost på skolan. Ne nu ska man krypa ner, känner att ögonlocken trillar ner vilken sekund som helst.

God natt :)<3




Cha cha

Paradise Hotel

Ja nu jävlar börjar det hetta till lite på den vackra sydkusten.
Ikväll verkar det som att Rami kommer att dra till med sina egna metoder. Ska verkligen blir skit kul att se. För det verkar att bli ett helvete där ikväll :D. Herregud älskar verkligen intriger.

Imon ska HR08 städa köken i skolan. Ska verkligen bli skit kul, kommer nog se ut som ett jävla russinpaket. Aja får väl se om man kanske åker in till stan för att kolla på en jul/nyårsklänning :)

Oj nu har det börjat
God natt <3


Julbock

En liten bild piffar alltid upp tillvaron.

Tänkte lägga upp en liten bild på mamma och pappa's julbockar som dem gjorde idag. Eftersom att dem sågade ner granen igår så fick dem en massa bar och skit över. Så varsågod ta en titt !! :)

julbocken



Jag tycker att den var jättefin. Känner faktiskt av lite julstämning nu. Ska kolla på TV sen blir det tidigt i säng.
Hej så länge :)


Lucia.

Glad Lucia till er alla !

Jaha då var det endast 11 dagar kvar till julafton. Själv blev man klar med julklappshandlandet i November så det skiten slipper jag tänka på! :)

Idag så tror jag att jag ska dra till Steinge för att vara med i Luciatåget annars så vet jag inte riktigt vad det är som jag ska göra. Känner också för att vara nyttig :O! Ja ni hör ju själva hur det låter!
Blir nog en sallad idag, en likadan som jag gjorde igår, men har dock ett problem. Jag har ju ingen gurka "(.
Aaa man straffas alltid så är det ju.

Så vad ska alla göra idag ? :)<3

Hör av mig senare.


Ännu en liten lördag

En vecka sedan.

För en veckan sedan så kom jag hem till Halmstad. Känns lite konstigt att tiden ska gå så jävla fort och snart är det jullov. Fick reda på av våran klassförstånadare att vi slutar på torsdag nästa vecka för han inte var här. Vilken lycka ändå :)!

Idag har jag inte gjort ett skit. Försökt att ändra min blogg lite men det blir fan aldrig bra hur man än gör :S.
Nu ska jag se klart på örådet i "Robinsson".
Imon blir det lite Lucia firande här hemma. Ska nog iväg på ett Luciatåg och är redo att sjunga med :).

Hör av mig senare.
Puss <3


Får väl börja blogga lite

Blogga och blogga

Kanske är dags att ta tag i bloggandet. Vet inte vad jag ska skriva direkt ;).


Skriv kommentarere :)<3

puss!!


Hemma igen

Andra Advent.

Jaha då är det andra advent. kan inte fatta att tiden har gått så himla snabbt :O.



I fredes var jag uppe i Sthlm och kollade på världsstjärnorna Backstreet Boys.Detta va det bästa jag någonsin har varit på och jag kan inte fatta att jag har stått 3 meter ifrån dem :O!!
Jag är så jävla överlycklig!!!!

Så ni i helgen har jag varit mycket trött och inte orkar göra ett skit :S. Men så är det väl när man har varit uppe väldigt länge.

Nu ska jag fixa bilderna igen och ta det lugnt :).
Kram på er <3


RSS 2.0