16/4 - 09

GRATTIS DANIEL

Idag hade vi svenska på morgonen, verkligen skit skojsigt :). Sedan så hade vi lång rast. Som vanligt gick jag,emelie och malin bort till new yorks pizzeria och käkade lite :). Sedan hade vi matkunskap. Vissa gjorde prov och jag vägrade och då ville peter prata med mig och frågade om jag verkligen mådde bra. Men jag orkade inte göra det.
Så vi fick göra ett papper om regler och betyg.

Sedan åkte jag in till stan och tog 10an bussen hem. Alltid lika skojsigt att åka på den måste jag säga.  Gick hem och då beslutade jag mig att cykla till konfan för att jag hade så mkt tid på mig. Så gjorde lite iordning och sedan cyklade jag. tappade en grej till cykellampan så den trillade ju av. SKIT SKIT SKIT!!

Kom till kyrkan och elin och jag gick upp och fixade kåporna, sedan kom dem i en grupp och fixade sig. Därefter sminkade jag mig och gick ner och hjälpte till. Vi fick ta gruppfotot först :). Sedan enskilda. men jag töntade mig för killarna skulle skratta (a).
Ledarfotot blev nog bra får jag hoppas :), vi pratade lite och sedan gjorde vi gudtjänstlistan.

Fick cykla därifrån för att hinna till UG. Gick bra men det var motvind har en jävla otur! Kom dit och fikade pratade en del :). Men på schemat var det spelkväll :D

Det blev KUBB!! Fett skoj fick vara med Elin,Ossian,Daniel och Mats. Gick bra och vi vann för vi är så bäst :D:D!! Sedan vart det brännboll, tjejer mot killar! Vi struntade att spela om poäng ! Sedan så hade vi andakt och sen cyklade jag hem :).

kubb    gänget<3   elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0