Jobba.

Ja då är det dags ännu en gång att ta och åka till jobbet. Solen skinner och det är lite moln på himlen och då kommer självklart alla att spela golf idag ;). Så det blir nog mycket på jobbet idag.

Ska nog  köpa datorn idag om jag får för mamma :). Den ser ut såhär;



ASUS Eee PC Seashell 1008P är designad av den prisbelönte och hyllade industridesignern Karim Rashid. Designfokus ligger i det härligt räfflade och vågformade chassit som bjuder på en lyxig känsla vid varje beröring. Det vågformade skalet skapar en snygg lyster och erbjuder en teknologi som håller fingeravtrycken borta. Det coola utseendet i harmoni med den senaste tekniken ger en uppmärksammande netbook som förhöjer din personliga stil. Med Intel® AtomT N450 som möjliggör en batteritid på upp till 6 timmar/batteri och med det extra batteriet som medföljer får men en sammanlagd batteritid på upp till hela 12 timmar.

Denna unika designerutgåva finns i en glansig ”Hot Pink”- färg och i en mer nedtonad och matt ” Coffee Brown” -färg. Datorn väger endast 1,1kg och är utrustad med en bildskärm på 10” och ett chiclet tangenbord för en bekväm skrivkänsla. Inbyggd webbkamera och trådlöst nätverk gör ASUS Eee PC Seashell 1008P by Karim Rashid perfekt för användaren i behov av en lättviktig, portabel och moderiktig netbook med den senaste tekniken.

Processor: Intel Atom N450 1.66GHz
Minne: 1GB DDR2 667MHz (max 2GB)
Hårddisk: 250GB + 500GB onlinelagring
Skärm: 10.1" LED skärm (1024x600) Colorshine
Övrigt: Wlan-n, LAN, VGA, 2xUSB, webbkamera, minneskortsläsare
Batteri: Två stycken 3-cells batterier ingår vilket ger totalt 12 timmars driftstid.

Vikt: 1.1 kg Färg: Rosa

Windows 7 Starter



INFO; WWW.SIBA.SE

 


Kommentarer
Postat av: Elina

Datorn ser nice ut!

2010-07-19 @ 21:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0