22/5 - 09

Hem ljuva hem
Gick upp tidigt för att gå ut på marknaden som var precis utanför hotellet. När vi stod och kollade på en massa pärlor så kom helt plötsligt Agge och Nilla. Kort därefter kom alla andra i gruppen. Vi som trodde att alla andra låg och sov x). Men så var det ju inte.

Gick därefter in för att käka den sista frukosten i Rom. Smakade inte lika gott som första gången man satt vi samma bord och åt sin första Romerska frukost.
Gick upp för att packa väskan och ställa ner den i avreserummet. Kändes tråkigt att ställa väskan där och veta att man hade 2 timmar kvar i huvudstaden. Gick ut ännu en gång och hittade lite saker till familjen.

Då var det helt plötsligt dags att gå tillbaka till hotellet för att hämta väskan och vänta på taxin. Det gick lite långsammare att komma till flygplatsen för vi skulle se på "Cirkus Maximum".

När vi kom fram till flygplatsen så krånglade det med väskorna men tillslut så kom dem iväg och vi gick till säkerhetskontrollen där jag tror alla kom igenom med en gång. Så vi bestämde oss för att äta och sedan sätta oss vid gaten B4 var det :).
Satt jämte Mats på resan hem och vi pratade om lite allt möjligt. Riktigt skojigt faktiskt.

Kom fram till Danmark och där vi skulle vänta på ett tåg som gick vid 7 tiden. Men som tur fick vi åka med ett tåg så vi kom hem mycket snabbare. När jag stod och väntade på mamma så hoppade det fram en liten fillur. Maria hade åkt med för att hälsa mig välkommen hem :D.

Var riktigt kul faktiskt, åkte hem och sedan kom Fredrik med :). Cyklade hem till Maria och pratade lite med Åsa,Lasse,Ann-Christin och Lennart.

Berätta allt om resan och jag har verkligen haft så sjukt roligt dessa dagarna! Vill tacka;
Emma P,Sanna,Frida,Alexandra G,Alexandra F,Nilla,Agneta,Fredrik,Louis,Alexandra L
Och även våra underbara ledare
Håkan och Mats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0