21/5 - 09

Gå gå gå och gå
Väckarklockan ringde vid halv 8 som vanligt för att äta ännu en italiensk "nyttig" frukost.
Fixade oss iordning för att gå till spanskatrappan. Alla i tillsammans i början. Vi kom fram till spanskatrappan vid halv 11 tiden och det blev även en massa fina foton där.

Därefter bestämde vi oss för att dela upp oss och gå runt själva i Rom. Jag fick gå med Emma,Frida och Alexandra F. Mycket trevligt! Vi träffade en italienare som hjälpte oss att visa där man kunde handla billiga kläder och mycket souvenierar att ta med sig hem. Så vi började gå och gå men vi kom inte någonstans alls! Tillslut smsade vi Håkan och frågade om vi fick gå tillbaka till hotellet för att fixa våra fötter som då var fulla med smutts eller en massa skavsår.
Håkan sa att det var okej och vi gick inom supermarket som hette "Drug Store" och köpte jordgubbar,banan och nutella.

Där efter skulle vi gå till hotellet och då mötte vi Alexandra G och Alexandra L. Dem hade letat efter oss och som tur väl hittade vi varandra. Gick tillsammans till hotellet där vi skulle äta lite frukt och prata en massa skit.
Gjorde oss iordning och som sista dagen i Rom skulle vi gå och äta på något finare ställe. Så vi bestämde oss att gå till Hard Rock Café. Alla vart mycket glada och finklädda. När vi kom in på Hard Rock Café så hade dem bord men tyvärr var vi tvunga att dela på oss. Så vi tackade nej och gick vidare till ett litet mysigare ställe där vi satt som på en altan med glas runtomkring. Mycket mysigt.
Vi beställde massa god mat och skrattade åt våra små problem som vi hade ;).
Flörtade med servitören kan jag ju säga att Emma gjorde, hihi. skojar med dig sötnos :).

Gick runt på gatorna och sedan gick vi till den bästa italienskaglassbaren i hela Rom. Alltså dem damen som jobbade där var helt underbar och vi var tvunga att ta foto på henne. När vi sa att det var den bästa glassen vi någonsin hade ätit så började hon gråta och hämtade en ny gjord glass. Det var som att komma till himmelriket!! Alla vart sjukt glada och denna dagen var helt perfekt :D.

Imon åker man hem "/ <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0